Evet canım haberleselim bakalım devam edecek mi seninde. Miktarı azdı ama sümüksüydiu yani. Koyu derken onu demek istedimCanım şimdi okudum yazdığını. Benimde çok hafif vişne çürüğü rengi gibiydi. Ama bende senin dediğin yoğun koyu akıntı olmadı. Hani böyle reglin son günlerine gelirsinde az bişey olur ya silince gelir. Aynı öyle.bende takipteyim bakalım nasıl ilerleyecek. Haberleşelim bu süreçte canım. Seninde ilk reglin olacak herhalde değil mi?
Ben ayrıyeten perşembe günü kadın doğuma genel kontrole gideceğim gittiğimde sorarım
Benimki 7 ye yakın hatta 7 olmuştur.. 3 numara da oluyor ama 4 de oluyor 4 biraz büyük gibi ama riske atmak istemiyorsan 3 yerine 4 alabilirsinKızlar elimde toplam 350 tane bez var. (Sleepy bionatural 3, goon 2 ve 3) günde 7 tane kullansak 50 gün yeter gibi. kızım şuan 5750gram. E bebekteki indirimden goon bez almak istiyorum ama 3 mü almalıyım 4 mü almalıyım?
Goon 3:7-12kg
Goon 4: 9-14 kg için
@esdiaNewMamaa ve goon kullanan diğer anneler fikir verirseniz sevinirim
Ya canım ben sana özel mesaj attım görmedin galiba buradan yazayım bizim bebiş 3 buçuk aylık oldu ama hala hiç basmıyor bu normal mi napmam lazım çok hantal başını kaldırıyor 90 derece başını da dik tutuyor ama basmıyor deli olcamCanım bizim şuan neremiz agrisa hakkımız, ben fizyoterapistim neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum ama sanki ağır antrenmanli gibi her zerrem ağrıyorSana diyeceğim şey dinlenmen, bebeği kucağında taşırken de çok öne eğilme en az 6 kg yük taşımiş olup omuriliğe binen yükü artiriyorsun. Kucagindayken beşiğine koltuğa vs koyarken dizlerini büküp sırtın düz bi şekilde koymayı dene. Hayat tarzı değişikliği dışında bir şey yapmana gerek yok şu dönemde
Bence 4 al canımKızlar elimde toplam 350 tane bez var. (Sleepy bionatural 3, goon 2 ve 3) günde 7 tane kullansak 50 gün yeter gibi. kızım şuan 5750gram. E bebekteki indirimden goon bez almak istiyorum ama 3 mü almalıyım 4 mü almalıyım?
Bence de onun için yapıyorlar ama benimki fazlaca ve her konuda yapıyor.yolda yürürken bile yavaş yürüyorsun araba çarpmasını mı istiyorsun diyor.evden çıkmadan her gün ocağı kontrol ediyor.ağzı kapalı şurubu masaya koydum diye az önce kızdı. çocuk alıp kırar diyor.bir şey olursa bana sorucakmış hesabını. psikolojide buna ne denir bilmiyorum ama hep kötüyü düşünüyor enerjimi çekiyor vallaYanlız değilmişiz:)
1- Ben fıs fısı yanağına değdirip basıyorum sorun olmuyor hatta gülüyor hep :)
2- ahahah benimkinin aklına gelmedi bu hala galiba yere koyma üstüne basarsın demedi hayretoyuncaklar ve kediler için diyor sürekli o ayrı. Bebek kucağındayken dikkay et yere düşersiniz filan diye
1- evet hasta olmasınlar diye yük bizde maalesef
2- yok ya kaygı bozukluğu değil de bence çocuğu düşündüklerinş göstermek için filan mı yapıyorlar acaba hepsi yapıyormuş baksana
Bence temiz ıslak ılık mendille silmeye devam edin 2 güne geçmezse gidinKızlar benim kızın 3 gün filan önce sol gözü hafif kanlanmıştı. Birazda kızarıktı etrafı. Ama ben o gün sabah gözünde çqpak vqr diye silmiştim ondan olmuş olabilir diye düşündük. Bugün de sabah çapak vardı. Ve gözü kızarık. Tam kanlanma yok bugğn ama o gözünde bis sıkıntı var belli pembemsi:) tarif edemiyorum ama görünce diğerinden hafif farklı yani.. ne yapmalıyım sizce?
İnternette anne sütü damlat diyorlar:) yazan doktor bile var sütün antibiyotik özelliği varmış. Ama bilemedim.
Doktora gitmeli mi yada?
Öyle düşünceli insan nerde? O yüzden bir şey diyeceğim zaman muhattap olmuyorum eşime diyorum o hallediyor. Yüzgöz olmamak en iyisieşimin ailesinde de öyledir misafir gelecekse erkeğe haber verilir ne saçma ya dediğin gibi o ağırlayıp hizmet ediyor sanki asıl kadına sorulmalı belki hasta rahatsız
Ben 3 kullanıyorum elimde az kaldı bitmesini bekliyorum 4 aldım.elinde bez çokmuş bence 4 alKızlar elimde toplam 350 tane bez var. (Sleepy bionatural 3, goon 2 ve 3) günde 7 tane kullansak 50 gün yeter gibi. kızım şuan 5750gram. E bebekteki indirimden goon bez almak istiyorum ama 3 mü almalıyım 4 mü almalıyım?
Canım dolven 6 ay altına verilmiyor dediğin gibi calpol bulursan çok iyi olur. Calpolda dozaj kilonun yarısı kadar veriliyor. (Paranox s fitil var birde doktorumuz onuda yazmıştı bize, fitil şuruptan daha hızlı etki ediyor)Kizlaaar, yardim lutfen.
Ilay bugun 4.ay asisini oldu ve su an atesi yukseliyor. Ben ailemde kaliyorum buradaki calpol depomuz tukenmis sadece dolven var.
Dolven ilk 6 ay kullanilamiyor diye biliyorum, yanlis mi biliyorum, kullandiniz mi son zamanlarda? Prospektuste de 6 ay ve uzeri diyor ama biliyorsunuz bu bilgiler onlem amacli olabiliyor.
Kullanilamaz derseniz gidip calpol arayacagim. Bulursam da 6 kg icin kac ml icirmem gerekiyordu kafam karisti.
Yani dolven kullanabilir miyim, kullanabilirsem kac ml?
Dolven olmaz derseniz calpol kac ml kullaniliyordu (2.5 ml diye hatirliyorum ama yanlis hesapliyorumdur diye korktum)
Kuuzm içindeki ölçeğin yarısını ver demişti doktor calpolKizlaaar, yardim lutfen.
Ilay bugun 4.ay asisini oldu ve su an atesi yukseliyor. Ben ailemde kaliyorum buradaki calpol depomuz tukenmis sadece dolven var.
Dolven ilk 6 ay kullanilamiyor diye biliyorum, yanlis mi biliyorum, kullandiniz mi son zamanlarda? Prospektuste de 6 ay ve uzeri diyor ama biliyorsunuz bu bilgiler onlem amacli olabiliyor.
Kullanilamaz derseniz gidip calpol arayacagim. Bulursam da 6 kg icin kac ml icirmem gerekiyordu kafam karisti.
Dolven olmaz derseniz calpol kac ml kullaniliyordu (2.5 ml diye hatirliyorum ama yanlis hesapliyorumdur diye korktum)
Allah razi olsun canim kafam karisti bi an ben halledeyim su isi.Canım dolven 6 ay altına verilmiyor dediğin gibi calpol bulursan çok iyi olur. Calpolda dozaj kilonun yarısı kadar veriliyor. (Paranox s fitil var birde doktorumuz onuda yazmıştı bize, fitil şuruptan daha hızlı etki ediyor)
6 kg için 3ml verebilirsin benim kızımda 6 kgya yakın bende 3ml vermiştim
Ilac geldi simdi veriyorum hemen 2 saattir tek body ile duruyor zatenKuuzm içindeki ölçeğin yarısını ver demişti doktor calpol
Sakin ol üstünü soy ateşini kontrol altına aldıktan sonra nöbetçi eczane baksın eşin
Ah maalesef bizde salgından etkilendikAllah razi olsun canim kafam karisti bi an ben halledeyim su isi.
Su son zamanlardaki salgini yasayan anneler bana bi anlatabilir mi ne yapmistiniz ilk gun cunku nen salgindan oldugunu dusunuyorum. Hemen burnunu temizledim ustunu soydum, o kadar baska birsey gelmedi aklima
Canım calpolün prospektüse baktım 3 ay 1 yaş arası 2.5 ml ile 5 ml arası diyor. Yarım yada 1 ölçekmiş... 3ml verebilirsin zaten bir kısmı dışarı gidecek..Kizlaaar, yardim lutfen.
Canım dolven 6 ay altına verilmiyor dediğin gibi calpol bulursan çok iyi olur. Calpolda dozaj kilonun yarısı kadar veriliyor. (Paranox s fitil var birde doktorumuz onuda yazmıştı bize, fitil şuruptan daha hızlı etki ediyor)
6 kg için 3ml verebilirsin benim kızımda 6 kgya yakın bende 3ml vermiştim
Kapmadigimizi umuyordum ama Ilay'in sürekli nefesi kesilmeye basladi su an. Sizde de mi boyle olmustu? Ki burnunu falan hep temiz tutuyorum.Ah maalesef bizde salgından etkilendik
Bende üstünü soydum 30-32 derece suda ılık duş aldırılabiliyormuş ama ben bunu o dönem bilmediğim için 36 derecede yıkadım. Bizim ateşimiz calpolle aşırı düşmedi. Alından 37.7ydi en fazla 37.2ye düştü orda kaldı ne düştü ne arttı. ertesi gün doktora gittiğimizde kulağından ölçtüğü ateş 38.9du ve acilde hemen fitil konuldu( söylediğim paranox s) ve yarım saatte kulak içi ateşi 37.5 olmuştu bile. Fitilden sonrada hiç yükselmedi ateşi. Nebülizatörle sf verebilirsin. Biz iyice şifayı kaptığımız için bize farklı ilaçlarda verildi nebülizatörle veriyoruz sfle belli oranlarda karıştırırak. Umarım kızımın adaşı şifayı kapmamıştır
Yarim olcek verdim ben, umarim yeterli gelir.Canım calpolün prospektüse baktım 3 ay 1 yaş arası 2.5 ml ile 5 ml arası diyor. Yarım yada 1 ölçekmiş... 3ml verebilirsin zaten bir kısmı dışarı gidecek..
Bu saate kadar 4 defa uyandı hemde çığlıklarlaBu gece dolunay varmış bebeleriniz uyumazsa kızmayınşimdiden psikolojinizi hazırlayın
Canım bi acile mi götürsen acabaKapmadigimizi umuyordum ama Ilay'in sürekli nefesi kesilmeye basladi su an. Sizde de mi boyle olmustu? Ki burnunu falan hep temiz tutuyorum.
Yarim olcek verdim ben, umarim yeterli gelir.
Kizlar salgin annesi olanlar, kaka renginiz neydi Ilay'in kakasi acik yesile dondu ve nefesi kesiliyor, boguluyor gibi oluyor.
Bizimde burnu sürekli tıkanıyordu, öksürük hapşırık vardı ve çok huzursuzdu. bende başka şehirdeydim kendi doktoruma anlattım durumu ne yapayım diye acile gidib salgın var dedi öylelikle kesinleşti.Kapmadigimizi umuyordum ama Ilay'in sürekli nefesi kesilmeye basladi su an. Sizde de mi boyle olmustu? Ki burnunu falan hep temiz tutuyorum.
Kizlar salgin annesi olanlar, kaka renginiz neydi Ilay'in kakasi acik yesile dondu ve nefesi kesiliyor, boguluyor gibi oluyor.
Çoook geçmiş olsun, nasıl oldu ilayin durumu ??Kapmadigimizi umuyordum ama Ilay'in sürekli nefesi kesilmeye basladi su an. Sizde de mi boyle olmustu? Ki burnunu falan hep temiz tutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?