2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım haberleselim bakalım devam edecek mi seninde. Miktarı azdı ama sümüksüydiu yani. Koyu derken onu demek istedim

Benimki 7 ye yakın hatta 7 olmuştur.. 3 numara da oluyor ama 4 de oluyor 4 biraz büyük gibi ama riske atmak istemiyorsan 3 yerine 4 alabilirsin

Ya canım ben sana özel mesaj attım görmedin galiba buradan yazayım bizim bebiş 3 buçuk aylık oldu ama hala hiç basmıyor bu normal mi napmam lazım çok hantal başını kaldırıyor 90 derece başını da dik tutuyor ama basmıyor deli olcam

Bence 4 al canım

Bence de onun için yapıyorlar ama benimki fazlaca ve her konuda yapıyor.yolda yürürken bile yavaş yürüyorsun araba çarpmasını mı istiyorsun diyor.evden çıkmadan her gün ocağı kontrol ediyor.ağzı kapalı şurubu masaya koydum diye az önce kızdı. çocuk alıp kırar diyor.bir şey olursa bana sorucakmış hesabını. psikolojide buna ne denir bilmiyorum ama hep kötüyü düşünüyor enerjimi çekiyor valla
AdChoices
ADVERTISING​
Bence temiz ıslak ılık mendille silmeye devam edin 2 güne geçmezse gidin
Anne sütünü kendi gözümde denemiştim ve hemen geçirmişti ama iltihaplandırır diyen de var risk alma derim.
eşimin ailesinde de öyledir misafir gelecekse erkeğe haber verilir ne saçma ya dediğin gibi o ağırlayıp hizmet ediyor sanki asıl kadına sorulmalı belki hasta rahatsız
Öyle düşünceli insan nerde? O yüzden bir şey diyeceğim zaman muhattap olmuyorum eşime diyorum o hallediyor. Yüzgöz olmamak en iyisi
Ben 3 kullanıyorum elimde az kaldı bitmesini bekliyorum 4 aldım.elinde bez çokmuş bence 4 al

Kizlaaar, yardim lutfen.

Ilay bugun 4.ay asisini oldu ve su an atesi yukseliyor. Ben ailemde kaliyorum buradaki calpol depomuz tukenmis sadece dolven var.

Dolven ilk 6 ay kullanilamiyor diye biliyorum, yanlis mi biliyorum, kullandiniz mi son zamanlarda? Prospektuste de 6 ay ve uzeri diyor ama biliyorsunuz bu bilgiler onlem amacli olabiliyor.

Kullanilamaz derseniz gidip calpol arayacagim. Bulursam da 6 kg icin kac ml icirmem gerekiyordu kafam karisti.

Yani dolven kullanabilir miyim, kullanabilirsem kac ml?

Dolven olmaz derseniz calpol kac ml kullaniliyordu (2.5 ml diye hatirliyorum ama yanlis hesapliyorumdur diye korktum)

Canım dolven 6 ay altına verilmiyor dediğin gibi calpol bulursan çok iyi olur. Calpolda dozaj kilonun yarısı kadar veriliyor. (Paranox s fitil var birde doktorumuz onuda yazmıştı bize, fitil şuruptan daha hızlı etki ediyor)

6 kg için 3ml verebilirsin benim kızımda 6 kgya yakın bende 3ml vermiştim

Kuuzm içindeki ölçeğin yarısını ver demişti doktor calpol
Sakin ol üstünü soy ateşini kontrol altına aldıktan sonra nöbetçi eczane baksın eşin

Allah razi olsun canim kafam karisti bi an ben halledeyim su isi.

Su son zamanlardaki salgini yasayan anneler bana bi anlatabilir mi ne yapmistiniz ilk gun cunku nen salgindan oldugunu dusunuyorum. Hemen burnunu temizledim ustunu soydum, o kadar baska birsey gelmedi aklima

Ah maalesef bizde salgından etkilendik
Bende üstünü soydum 30-32 derece suda ılık duş aldırılabiliyormuş ama ben bunu o dönem bilmediğim için 36 derecede yıkadım. Bizim ateşimiz calpolle aşırı düşmedi. Alından 37.7ydi en fazla 37.2ye düştü orda kaldı ne düştü ne arttı. ertesi gün doktora gittiğimizde kulağından ölçtüğü ateş 38.9du ve acilde hemen fitil konuldu( söylediğim paranox s) ve yarım saatte kulak içi ateşi 37.5 olmuştu bile. Fitilden sonrada hiç yükselmedi ateşi. Nebülizatörle sf verebilirsin. Biz iyice şifayı kaptığımız için bize farklı ilaçlarda verildi nebülizatörle veriyoruz sfle belli oranlarda karıştırırak. Umarım kızımın adaşı şifayı kapmamıştır

Canım calpolün prospektüse baktım 3 ay 1 yaş arası 2.5 ml ile 5 ml arası diyor. Yarım yada 1 ölçekmiş... 3ml verebilirsin zaten bir kısmı dışarı gidecek..

Benim bebe bu sabah 11 de uyandı (gece 1.30da yatmıştı) gündüz 2 kere 30dak 1 kere 1 saat uyudu. Sonra akşam 7.15te uyudu ve 23 gibi uyandı yani 4 saat filan uyudu biz gece uykusudur sanmıştık (olacak iş değil normalde öyle erken yatması da oldu sandık uyanmadıkça) sonra 23gibi uyandı ve gece kaçtanuyur bilmem kendime kahve yapayım da nöbeti tutayım

Kapmadigimizi umuyordum ama Ilay'in sürekli nefesi kesilmeye basladi su an. Sizde de mi boyle olmustu? Ki burnunu falan hep temiz tutuyorum.
Canım calpolün prospektüse baktım 3 ay 1 yaş arası 2.5 ml ile 5 ml arası diyor. Yarım yada 1 ölçekmiş... 3ml verebilirsin zaten bir kısmı dışarı gidecek..
Yarim olcek verdim ben, umarim yeterli gelir.

Kizlar salgin annesi olanlar, kaka renginiz neydi Ilay'in kakasi acik yesile dondu ve nefesi kesiliyor, boguluyor gibi oluyor.

Canım bi acile mi götürsen acaba

Bizimde burnu sürekli tıkanıyordu, öksürük hapşırık vardı ve çok huzursuzdu. bende başka şehirdeydim kendi doktoruma anlattım durumu ne yapayım diye acile gidib salgın var dedi öylelikle kesinleşti.

Tavsiyem kaka rengine bakma. Doktorumuz beyaz kırmızı ve siyah olmadığı sürece her renk kaka normal, rengini tskip etmene gerek yok demişti

4:20 de uyandı bu saat oldu hala uyumadı resmen reddediyor uyumayı hiç böyle olmamıştı ve hiç bu kadar zorlanmamıştım uyuturken

Çoook geçmiş olsun, nasıl oldu ilayin durumu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…