- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ne oldu akıbetinBu gece dolunay varmış bebeleriniz uyumazsa kızmayınşimdiden psikolojinizi hazırlayın
Canım cevap vermiştim o gün kontrol etseneYa canım ben sana özel mesaj attım görmedin galiba buradan yazayım bizim bebiş 3 buçuk aylık oldu ama hala hiç basmıyor bu normal mi napmam lazım çok hantal başını kaldırıyor 90 derece başını da dik tutuyor ama basmıyor deli olcam
Diklo kesin uyku gerilemesindeyiz. Biz dün uyutmak için kaç saat uğraştık hepimiz mahvolduk. Umarım çabuk geçer. Ne yapacağımı da şaşırdım artık.4:20 de uyandı bu saat oldu hala uyumadı resmen reddediyor uyumayı hiç böyle olmamıştı ve hiç bu kadar zorlanmamıştım uyuturken
Ben yaklaşık 1 aydır geceleri ve gündüzlerin çoğunda çıkarmıyorum. Şu ara biraz kusması dışında bir problem yaşamadım. Zaten emmesi bitiyor birkaç dakikaya kendisi çıkarıyor çok az da Süt çıkıyor.Kızlar ben normalde gece gündüz hep gazını çıkarıyorum kızımın tabi bazen uzun uğraşlar sonucu çıkmadığı da oluyor.
Ama bir iki gecedir uykusu zaten kuş uykusu gibi olmasından mütevellit emzirip yatırıyorum. Omzuma aldığım an başlıyor mikirdanmaya, hem o uyusun hem ben diye ellemiyorum.
Siz çıkarıyor musunuz veya ne zamana kadar çıkarmali bu gazları?
Evet ya bu nedir böyleDiklo kesin uyku gerilemesindeyiz. Biz dün uyutmak için kaç saat uğraştık hepimiz mahvolduk. Umarım çabuk geçer. Ne yapacağımı da şaşırdım artık.
Al benden de o kadar zombi gibiyimDün gece fecaat bir geceydi kızlar. Nazenin yarım saatte bir bir saatte bir uyandı perişan oldum uyku gerilemesinin gece ayağı da var sanırım yada dolunay falan mı yine bilmiyorum her neyse perişan oldum
Haftada en az 3-4 gece öyleyiz bizDün gece fecaat bir geceydi kızlar. Nazenin yarım saatte bir bir saatte bir uyandı perişan oldum uyku gerilemesinin gece ayağı da var sanırım yada dolunay falan mı yine bilmiyorum her neyse perişan oldum
Canım bi acile mi götürsen acaba
Bizimde burnu sürekli tıkanıyordu, öksürük hapşırık vardı ve çok huzursuzdu. bende başka şehirdeydim kendi doktoruma anlattım durumu ne yapayım diye acile gidib salgın var dedi öylelikle kesinleşti.
Tavsiyem kaka rengine bakma. Doktorumuz beyaz kırmızı ve siyah olmadığı sürece her renk kaka normal, rengini tskip etmene gerek yok demişti
Çoook geçmiş olsun, nasıl oldu ilayin durumu ??
Çok sevindim, Allah bir daha yaşatmasınKizlar gece 1 gibi calpol verdikten sonra Ilay guzelce meme emip uyuyakaldi.1 saat kadar sonra atesi dusunce ustune birsey giydirip yatagimiza aldim. Sabaha kadar deliksiz uyudu sabah 5te yeniden emzirdim atesi yoktu. Uyuttum simdi birlikte yeniden uyandik yine atesi yok.
Bizimkisi aşı yan etkisiymis :) 9 saattir calpol vermedim atesi yukselmedi.
Tesekkur ediyorum hepinizesalgindan etkilendik diye cok korkmustum, sakinlestirdiginiz için cok sagolun
BiodermaKızlar bebeğimin vucuduna mustela kullanıyorum ama yüzüne kullanmak istemiyorum onu, ne onerirsiniz
Aynı durum bizde deBurnunu eşim de ben de çekeriz, ama o çok hassas çeker ben haldir huldur
tırnağını sadece eşim keser.
Ben artık çıkarmıyorumKızlar ben normalde gece gündüz hep gazını çıkarıyorum kızımın tabi bazen uzun uğraşlar sonucu çıkmadığı da oluyor.
Ama bir iki gecedir uykusu zaten kuş uykusu gibi olmasından mütevellit emzirip yatırıyorum. Omzuma aldığım an başlıyor mikirdanmaya, hem o uyusun hem ben diye ellemiyorum.
Ya dünkü lafimin üstüne ilk kez tırnağını kestim kızımın. Annemlerin evindeyim tırnakları çok uzamış ve yüzünü çiziyordu aldım bir cesaret kıt kit kestimAynı durum bizde de
Tırnağını hiç bir zaman kesemeyeceğim sanırım
Geçmiş olsun iyi olduğunuza sevindimAllah razi olsun canim kafam karisti bi an ben halledeyim su isi.
Su son zamanlardaki salgini yasayan anneler bana bi anlatabilir mi ne yapmistiniz ilk gun cunku nen salgindan oldugunu dusunuyorum. Hemen burnunu temizledim ustunu soydum, o kadar baska birsey gelmedi aklima
Gerçekten sürekli uyandıBu gece dolunay varmış bebeleriniz uyumazsa kızmayınşimdiden psikolojinizi hazırlayın
Çıkarmadan yatırıyorum gaz sancısı olsa uyumaz ağlarKızlar ben normalde gece gündüz hep gazını çıkarıyorum kızımın tabi bazen uzun uğraşlar sonucu çıkmadığı da oluyor.
Ben geceleri hiç çıkarmıyorum hatta bi dönem kilo problemimiz olduğu için ben geceleride 3 saatte bir emziriyorum hala. Uykusunda emiyor bırakınca direkt yatağına yatırıyorum. Gündüz emzirdiğimde eğer uyuklamıyorsa gazı çıkarıyorumKızlar ben normalde gece gündüz hep gazını çıkarıyorum kızımın tabi bazen uzun uğraşlar sonucu çıkmadığı da oluyor.
Çok geçmiş olsun canım. Sizde mi salgından etkilendinizGeçmiş olsun iyi olduğunuza sevindimbiz hala atlatamadık dün 37 buçuk ateş vardı huysuzdugece rahat uyusun diye calpol verdim bir çay kaşığı. Günde 4 kere falan serum sıkıp çekiyorum.aktıkça da serumsuz çekiyorum.bugün kontrolde başka bir şey veremeyiz bunları yapmaya devam dediler bakalım ne zaman geçecek.büyük de aynı
Gerçekten sürekli uyandı
Çıkarmadan yatırıyorum gaz sancısı olsa uyumaz ağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?