2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben normalde gece gündüz hep gazını çıkarıyorum kızımın tabi bazen uzun uğraşlar sonucu çıkmadığı da oluyor.
Ama bir iki gecedir uykusu zaten kuş uykusu gibi olmasından mütevellit emzirip yatırıyorum. Omzuma aldığım an başlıyor mikirdanmaya, hem o uyusun hem ben diye ellemiyorum.
Siz çıkarıyor musunuz veya ne zamana kadar çıkarmali bu gazları?

4:20 de uyandı bu saat oldu hala uyumadı resmen reddediyor uyumayı hiç böyle olmamıştı ve hiç bu kadar zorlanmamıştım uyuturken
Diklo kesin uyku gerilemesindeyiz. Biz dün uyutmak için kaç saat uğraştık hepimiz mahvolduk. Umarım çabuk geçer. Ne yapacağımı da şaşırdım artık.
Ben yaklaşık 1 aydır geceleri ve gündüzlerin çoğunda çıkarmıyorum. Şu ara biraz kusması dışında bir problem yaşamadım. Zaten emmesi bitiyor birkaç dakikaya kendisi çıkarıyor çok az da Süt çıkıyor.

Diklo kesin uyku gerilemesindeyiz. Biz dün uyutmak için kaç saat uğraştık hepimiz mahvolduk. Umarım çabuk geçer. Ne yapacağımı da şaşırdım artık.
Evet ya bu nedir böyle zor bela uyuttum bi saat sonra gene uyandı o kadar ağlıyor ki hiçbir şekilde zorlayamıyorum

Dün gece fecaat bir geceydi kızlar. Nazenin yarım saatte bir bir saatte bir uyandı perişan oldum uyku gerilemesinin gece ayağı da var sanırım yada dolunay falan mı yine bilmiyorum her neyse perişan oldum
Al benden de o kadar zombi gibiyim kaç dolunay gördük bu bebeler böyle olmadı ya

Canım bi acile mi götürsen acaba

Çoook geçmiş olsun, nasıl oldu ilayin durumu ??

Kizlar gece 1 gibi calpol verdikten sonra Ilay guzelce meme emip uyuyakaldi.1 saat kadar sonra atesi dusunce ustune birsey giydirip yatagimiza aldim. Sabaha kadar deliksiz uyudu sabah 5te yeniden emzirdim atesi yoktu. Uyuttum simdi birlikte yeniden uyandik yine atesi yok.

Bizimkisi aşı yan etkisiymis :) 9 saattir calpol vermedim atesi yukselmedi.

Tesekkur ediyorum hepinize salgindan etkilendik diye cok korkmustum, sakinlestirdiginiz için cok sagolun

Çok sevindim, Allah bir daha yaşatmasın

Kızlar bebeğimin vucuduna mustela kullanıyorum ama yüzüne kullanmak istemiyorum onu, ne onerirsiniz

Ben artık çıkarmıyorum

Aynı durum bizde de
Tırnağını hiç bir zaman kesemeyeceğim sanırım
Ya dünkü lafimin üstüne ilk kez tırnağını kestim kızımın. Annemlerin evindeyim tırnakları çok uzamış ve yüzünü çiziyordu aldım bir cesaret kıt kit kestim
(Laf aramızda eşimden daha güzel kestim )

Geçmiş olsun iyi olduğunuza sevindimbiz hala atlatamadık dün 37 buçuk ateş vardı huysuzdugece rahat uyusun diye calpol verdim bir çay kaşığı. Günde 4 kere falan serum sıkıp çekiyorum.aktıkça da serumsuz çekiyorum.bugün kontrolde başka bir şey veremeyiz bunları yapmaya devam dediler bakalım ne zaman geçecek.büyük de aynı
Bu gece dolunay varmış bebeleriniz uyumazsa kızmayın şimdiden psikolojinizi hazırlayın
Gerçekten sürekli uyandı
Çıkarmadan yatırıyorum gaz sancısı olsa uyumaz ağlar

Ben geceleri hiç çıkarmıyorum hatta bi dönem kilo problemimiz olduğu için ben geceleride 3 saatte bir emziriyorum hala. Uykusunda emiyor bırakınca direkt yatağına yatırıyorum. Gündüz emzirdiğimde eğer uyuklamıyorsa gazı çıkarıyorum

Çok geçmiş olsun canım. Sizde mi salgından etkilendiniz

Calpol bir çay kaşığı yeterli olmuyor olabilir. Kilosunun yarısı kadar vermek gerekiyor. Benim kızım 6kga yakın ben 3ml veriyorum düşürüyor. Daha önce 2.5ml vermiştim çok da düşmemişti. Bize bu oranı doktorumuz ve sağlık ocağında takip eden ebe önerdi.

Birde serumu buzdolabına koyup soğuttuktan sonra nebülizatör ile verebilirsin oldukça etkiliymiş. Biz farklı ilaçları sf ile karıştırıp nebülizatörle veriyoruz (doktor yönlendirmesi ile) baya iyileştik gibi. Sende soğuk serumu deneyebilirsin zararı yokmuş dotorumyz istediğiniz kadar verin gün içinde demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…