2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
canım kalite normal fotoğraf baskısı gibi mi ? Fotoğrafçılardan aldığımız gibi mi yani
Evet canım Normal fotoğraf Sizden aldığımız gibi yani Belki biraz daha ince falan mıdır onu bir dikkat etmedim Akşam eve gidince bir daha bir tek tek bakayım ama görüntüsü genel olarak iyiydi.. fiyat Adese göre değişiyor yani yüz fotoğrafımı 200 fotoğraf mı Ona göre gidip bakarsınız siteden canım

Yaa evet süt olsun diye tahin pekmez helva dut çayı + her acıktığımda yüksek kalorili gıdalar tükete tükete kilo aldım bende fındık ezmesi de hem çok kalorili hemde lezzetli canım , kavanozun dibini getirmemek için gözümün önünden kaldırdım bir gün helva yemesem kendimi kötü hissediyorum süt az olacak diye 83 ten 70 e düştüm iki hafta içinde (doğum sonrası) bunları yiye yiye 4 kilo almışım bizden senden nasıl iştahsız olur onun tarifini alalım Yaselii

Dün telefonum uyarı verdi tek bir foto dahi çekemezsin zira 128gb lık telefonunda yer kalmadı diye , bi girdim baktım 76 gb tı sadece fotoğraflar ve ben gerekli gereksiz tüm fotoları tutarım asla silmem arşivim tüm sülalemin ifşaları ile doludur aasjssjka ama teli alalı 3 ay oldu sanırım sadece evladımın fotoğrafları var bende uzun zamandır albüm yapmayı düşünüyordum hatta sosyopixten albüm bile baktım ama senin attığın albüm çok daha iyi olacak tabi bana ondan 2 3 adet lazım olacak galiba

Haftasonu kayseriye gideceğiz kız kardeşime 1 haftadır pazar gününü iple çekiyorum üstüne bir de annemi alıp geri bize geleceğiz bazen keşke bahara denk gelseydikte her gün dışarı çıksaydık diyorum , kış aylarında cesaret edemiyorum her gün çıkmaya , her gün evde olmak gerçekten ruhumu daraltıyor benimde

Sağol canım bende sipariş vericem

Kız işte benim içimden gelmiyor. Çocukken babam falan böyle her şeyin fazlası zarar modunda yetiştirdi annem de zararlı şeyler konusunda dikkatliydi. Bizim evde herkes az yer galiba ondan biraz da mide problemi var yani bir sürü neden var işte o yüzden zaman zaman süt problemi yaşıyorum

Evinin dibinde avm olusu komsu muyuz diye dusundurse de ankarada bin tane avm oldugunu hatırlayarak sakinleştim

M
Ya Hepsinin çıktısını almadım ben içlerinden eleye eleye her kıyafetle olsun her surat hali olsun Her gittiğimiz yer olsun derken bayağı oluyor da :) dolsun albüm napalım sonra bir daha alırız Ne yapalım çoğunluğunu bilgisayara atıyorum da her fotoğraftan da bir çıktı olsun diye mutlaka ele eleye her ay Eledim yani her ay çektiğim fotoğrafları 1 ay 2 ay diye klasörledim telefonda seçe seçe gittim hep

Ya Ne güzel sen de Hem kardeş hem anne Senin de süper olacak Ben de hafta sonu Anneme gideceğim cuma günü.. böyle daha iyi ya Hareketli zamanları bahara ve yaza denk gelecek O zaman daha iyi rahat gezeriz Sen bebek her şeyden anlıyor olacak daha güzel zevk alırız

Ay ne bileyim canım pek iştahım yok aile olarak farklı bir yeme düzenimiz var o da etkiliyor.
Ya sen bana da anlat o yemek düzenini belki bende düzene sokarım valla bilmiyorum ama bol ekmek ye kaşar ye tatlı ye yiye bileceğin kadar börek ye valla bak nasıl kilo alıyorsun , bi akşam yemeği ye bi de gece uyumadan önce ye , iştahın olmasa bile , yani ne kadar az yersen o kadar iştahın olmaz , yedikçe açılır

Ne güzel manzara valla ben sizi gördükçe Kıbrıs’tan taşınasım geliyor burda doğru düzgün park bile yok insan dışarıya çıksın mağaza yok , olsa bile çok ara var aralarında , bazı yerlerde var oda çıkıp oraya gitmen gerek mahalle çöl gibi bişey yok evden başka , şans getirsen bi market olur keşke işimiz olsaydı da tr gelseydik

İşte benim o yüzden piskolojim bozuldu hamilelikte evden çıkmadım , bebeğim doğdu , dışarıya çıksam burnumdan getiriyor valla piskolojim Allak bullak mis gibi dışarıya çıkın valla kışın bile bişey olmaz temiz açık havadan , bizim komşu vardı ben görürdüm kışın bebeği bebek arabasıyla gezdirirdi hergün görürdüm , bende bebeğim öyle olucak sandım gel görki bebek arabasında durmuyor ama hala umudum var 6,7 ay dan sonra tam oturduktan sonra düzelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…