- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Bende Ankaraliyim evlendikten sonra Izmire tasindim ve universiteyi Boluda okudum
Evet canım Normal fotoğraf Sizden aldığımız gibi yani Belki biraz daha ince falan mıdır onu bir dikkat etmedim Akşam eve gidince bir daha bir tek tek bakayım ama görüntüsü genel olarak iyiydi.. fiyat Adese göre değişiyor yani yüz fotoğrafımı 200 fotoğraf mı Ona göre gidip bakarsınız siteden canımcanım kalite normal fotoğraf baskısı gibi mi ? Fotoğrafçılardan aldığımız gibi mi yani
Yaa evet süt olsun diye tahin pekmez helva dut çayı + her acıktığımda yüksek kalorili gıdalar tükete tükete kilo aldım bendeCanım bence protein tozu gibi şeylere yönelmek yerine eğer şekerin yoksa biraz kalorili şeyler yiyebilirsin. Mesela ben sırf süt artsın diye 2 hafta boyunca hergün 100 gram tahin helvası yedim. Her gün bir fincan pekmez içtim. Kilo almışım
Tabi bunları düzenli yapmak da doğru değil aşırı yüklemeye girer ama yediklerinin porsiyonlarını arttırabilirsin. Yemeklerinin yanında eğer yemiyorsan birkaç dilim tam tahıllı ekmek, belirli oranda pilav makarna vs tüketebilirsin. Kuruyemiş tüketebilirsin kuruyemişler bana kilo yapıyor mesela.
Vallahi aktarılabiliyor olsa 10 kilomu hiç düşünmeden sana aktarabilirdim. Sen mutlu ben mutlu yaşar giderdik
Dün telefonum uyarı verdi tek bir foto dahi çekemezsin zira 128gb lık telefonunda yer kalmadı diye , bi girdim baktım 76 gb tı sadece fotoğraflarBunlar da çok pahalı vaĺla en uygun bunu buldum. Baya büyük ama iş yerinde klasörler var ya o kadar.. ben tüm yaşları bir arada olsun diye böyle aldım
Şimdi 3 aya kadar hepsini çıktı aldım yerleştircem. Sonra hep ekleye ekleye gitçem.. toplu birmarada olsun ama koca klasörü nereye koycaz onu bilmem
Lanpn Fotoğraf Albümü 10x15 1000, Ekstra Büyük XXL Keten Takma Albüm, Dikey ve Yatay Şekilde Fotoğraflar için, Gri https://amzn.eu/d/cKppSMD
Haftasonu kayseriye gideceğiz kız kardeşime 1 haftadır pazar gününü iple çekiyorumKızlar Normalde eşim çalıştığı için Araba onda oluyordu ben hiç gezemiyordum . Evde ve site bahçesine iniyordum en fazla.. bugün eşim Öğle arası geldi kızımla beni bir AVM'ye bıraktı.. şimdi avmDe geziyoruz bugün anne kız günü yapıyoruz çok mutluyum ya❤❤ çalışan ve sürekli gezen biri olarak evde durmak insana gerçekten zorluyor. Iki gündür bugün hayalini kuruyordum Çarşamba olsa da gitsek diye
Sağol canım bende sipariş vericemEvet canım Normal fotoğraf Sizden aldığımız gibi yani Belki biraz daha ince falan mıdır onu bir dikkat etmedim Akşam eve gidince bir daha bir tek tek bakayım ama görüntüsü genel olarak iyiydi.. fiyat Adese göre değişiyor yani yüz fotoğrafımı 200 fotoğraf mı Ona göre gidip bakarsınız siteden canım
Ay ne bileyim canım pek iştahım yokNiye yiyerek kilo almıyorsun ? Tatlı ye yemek ye mideni zorlabak nasıl kilo oluyorsun hemen hep ne bulursan ye ama doyana kadar değil zorla mideni ki miden genişlesin
Kız işte benim içimden gelmiyor. Çocukken babam falan böyle her şeyin fazlası zarar modunda yetiştirdi annem de zararlı şeyler konusunda dikkatliydi. Bizim evde herkes az yer galiba ondanYaa evet süt olsun diye tahin pekmez helva dut çayı + her acıktığımda yüksek kalorili gıdalar tükete tükete kilo aldım bendefındık ezmesi de hem çok kalorili hemde lezzetli canım , kavanozun dibini getirmemek için gözümün önünden kaldırdım bir gün helva yemesem kendimi kötü hissediyorum süt az olacak diye 83 ten 70 e düştüm iki hafta içinde (doğum sonrası) bunları yiye yiye 4 kilo almışım bizden senden nasıl iştahsız olur onun tarifini alalım Yaselii
Evinin dibinde avm olusu komsu muyuz diye dusundurse de ankarada bin tane avm oldugunu hatırlayarak sakinleştimYa Karabukluler varsa kizmasin, tek eglencesi Safranbolu, orasi da insanı kaziklamak icin yer arayan esnaf kayniyor, hic unutmam on sene once bir peynirli gozlemeye 40 lira verip, peynirli gozlemeyle zehirlenmistim nsjsjsnsn.
Mesaj atacagim sana bu arada.
Anladim kizlar, peki odeme nasil, kredi karti mi, kapida nakit mi?
Ay ne guzel, benim evimin dibinde buyukce bir avm var, ben buyugu arabaya kucugu kanguruya koyup, yuruyerek gidip, geliyorum, gerci o avmden de sıkıldım artik.
Ya Hepsinin çıktısını almadım ben içlerinden eleye eleye her kıyafetle olsun her surat hali olsun Her gittiğimiz yer olsun derken bayağı oluyor da :) dolsun albüm napalım sonra bir daha alırız Ne yapalım çoğunluğunu bilgisayara atıyorum da her fotoğraftan da bir çıktı olsun diye mutlaka ele eleye her ay Eledim yani her ay çektiğim fotoğrafları 1 ay 2 ay diye klasörledim telefonda seçe seçe gittim hepDün telefonum uyarı verdi tek bir foto dahi çekemezsin zira 128gb lık telefonunda yer kalmadı diye , bi girdim baktım 76 gb tı sadece fotoğraflarve ben gerekli gereksiz tüm fotoları tutarım asla silmem arşivim tüm sülalemin ifşaları ile doludur aasjssjka ama teli alalı 3 ay oldu sanırım sadece evladımın fotoğrafları var bende uzun zamandır albüm yapmayı düşünüyordum hatta sosyopixten albüm bile baktım ama senin attığın albüm çok daha iyi olacak tabi bana ondan 2 3 adet lazım olacak galiba
Ya Ne güzel sen de Hem kardeş hem anne Senin de süper olacak Ben de hafta sonu Anneme gideceğim cuma günü.. böyle daha iyi ya Hareketli zamanları bahara ve yaza denk gelecek O zaman daha iyi rahat gezeriz Sen bebek her şeyden anlıyor olacak daha güzel zevk alırızHaftasonu kayseriye gideceğiz kız kardeşime 1 haftadır pazar gününü iple çekiyorumüstüne bir de annemi alıp geri bize geleceğiz bazen keşke bahara denk gelseydikte her gün dışarı çıksaydık diyorum , kış aylarında cesaret edemiyorum her gün çıkmaya , her gün evde olmak gerçekten ruhumu daraltıyor benimde
Ya sen bana da anlat o yemek düzenini belki bende düzene sokarımAy ne bileyim canım pek iştahım yokaile olarak farklı bir yeme düzenimiz var o da etkiliyor.
Ne güzel manzaraEki Görüntüle 3359250
Bugün evde uyumamaya yemin etti kızım, uyusun diye kaptigim gibi dışarı çıkardım şuan mışıl mışıl.
O değil de kış, kızımın hatrına gelmiyor yoksa nasıl uyurdu
İşte benim o yüzden piskolojim bozulduHaftasonu kayseriye gideceğiz kız kardeşime 1 haftadır pazar gününü iple çekiyorumüstüne bir de annemi alıp geri bize geleceğiz bazen keşke bahara denk gelseydikte her gün dışarı çıksaydık diyorum , kış aylarında cesaret edemiyorum her gün çıkmaya , her gün evde olmak gerçekten ruhumu daraltıyor benimde
Mat mı çıkardın parlak mı acabaKuzum çok iyi çıkardı baya iyidi kalitesi cam gibi
Ben parlak çıkardımMat mı çıkardın parlak mı acaba
Parlak canım.Mat mı çıkardın parlak mı acaba
Teşekkür ederim ya bende çıkartmayı düşünüyordum tecrübeleriniz benim için çok iyi olduBen parlak çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?