Aynen ben dün gece ateşini ölçenedim doğru düzgün o yüzden hiç uyumadım , sabaha kadar göz kırpamadımKesinlikle braun kulaktan ölçer 6525 ya da 6520 modelini almanızı tavsiye ederim. Çocuklar atesliyken biz anneler yorgun ve telaşlı oluyoruz bir de ateşi dogru mu diye düşünmek daha da yoruyor. Ben de weewell alından ölçer tabanca şeklinde olan da var. Saçma sapan ölçüyor bir 39 çıkıyor bir 37 çıkıyor.
Sjsjsjjsjsjsjjsjsjsk bak Izmir'de yasadim, hemen Izmir'e mok atayim bi dk.Ayrıca ankara ve eskişehiri beğenecek kadar ne yaşadınız siz ya Anadolu kadınları
İzmirli olarak hayretler içinde okudum yazdıklarınızı
Dm atiyorum.Ay ben de öyleyim anne baba Ankaralı aynı köy, bilmem kaç kuşak Ankaralıyiz
Ahahahha ya benim evinde etrafında öyle gezebileceğim Çarşı falan yok yani BİM var şok var onları geziyorum sitede oturuyoruz senin bahçesi var ama olmuyor yani çarşı pazar görmem lazım Benim en son şimdi dedim ya arabayı bırak bana ya da beni bırak öyle arası geldi Allah'tan çarşamba günü için plan yapmıştık vallahi şimdi öyle boş boş geziyorum ama çok mutluyum evde olmak ne kadar zormuş ya Arabam olsa hiç sıkıntı değil de Araba onda olunca eve bağlayayım ya Allah'ım ruhum sıkıldı 3 aydırYa yemin ederim bu benbiz de arabayı sattık 1 haftadır arabamız yok pek çıkamamıştık. araba için kredi çekmeye gittim dün yürüdük çarşıya kızımla kendime geldim. Uyuyor şimdi uyansın yine gidicez soranlara kıza hava aldırıyorum derim
Niye yiyerek kilo almıyorsun ? Tatlı ye yemek ye mideni zorlaGünaydın kızlarbugün sabah sabah farklı bir konuyla gelmek istedim. Şimdi ben çok zayıfım ve emzirme ile birlikte daha çabuk kilo veriyorum artık çıldırmak üzereyim. Size sorum şu yiyerek kilo almam pek mümkün değil.Tabiki sizden önce bir ön fikir alıp çocuk doktoruyla görüşeceğim ama protein tozu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ay keşke benim de evime yakın olsa ya hiç oradan çıkmam Vallahi darısı başımıza kuzum Hiç sıkılma vallahi..Ya Karabukluler varsa kizmasin, tek eglencesi Safranbolu, orasi da insanı kaziklamak icin yer arayan esnaf kayniyor, hic unutmam on sene once bir peynirli gozlemeye 40 lira verip, peynirli gozlemeyle zehirlenmistim nsjsjsnsn.
Mesaj atacagim sana bu arada.
Anladim kizlar, peki odeme nasil, kredi karti mi, kapida nakit mi?
Ay ne guzel, benim evimin dibinde buyukce bir avm var, ben buyugu arabaya kucugu kanguruya koyup, yuruyerek gidip, geliyorum, gerci o avmden de sıkıldım artik.
Normaldir diye düşünüyorum el emme gibi ben çoğu bebekte gördüm o hareketi ama nedenini hiç sorgulamadım normal diye düşünüyorumKızlar günaydınAcayip huzursuz bir gece geçirdi kızım, sürekli mikirdandi uykuya dalamadi, şimdi keyfi iyi.
Bir sorum olacak; Sabahtan beri sürekli alt dudağını emiyor? İlk kez gördüm bunu, sebebi ne olabilir
Evet kuzum ben çok araştırdım da o yüzden zaten ona karar verdim 400 tane falan galiba çıktı aldım ben gerisini de artık her ay veya 2-3 ayda bir toplayıp toplayıp alacağım yapacak bir şey yok net baskı da gayet gönderdi yani Gözümü kararttı bir Denedim oldu bence hiç Mahalle fotoğrafçılarına pahalı vermeye gerek yok Benim duyduğum en ucuzu 5 lira dedi Şu ana kadarKızlar ben eşim ve kızımla arkam siyah fon olacak şekilde aile fotosu çektirdim stüdyoda. Şimdi aldım adama da sordum 1000 tane foto cikartsam kaça yaparsiniz dedim ( Ankarada )
10 lira ama sana 7 olur dedi
Hepiniz çabuk netbaskidan yaptırın bosverin mahalle fotocularini
Çok geçmiş olsunSağolasın canım daha güzelleri sizin olsun inşallah
Aynı canım burun akıntısı geniz akıntısı, hafif öksürük var.Onları çekmekten herhalde bende de geniz akıntısı başladı.inşallah 1 haftaya geçer. 3gün oldu aynıyız
Yok ya dudaklarını keşfediyordur.ya da emme refleksinden kaynaklıdır. bizimki şuan dilini keşfediyor herhalde hep dışarıda
Canım bunlar normal kaliteli mi çıkartıyor ? Yoksa kalitesi kötü mü oluyor ?Canım sorunu görünce ben de yardimci olayım dedim. Bolu'da fotografcidan sormuştum tanesine 6.5 TL demişti. İnternette şu siteden aldım tanesine 3.10 TL ödedim ve mis gibi geldi hepsi. 1500 fotoğraf çıktısı aldım. Birinde bile hasar yoktu.
Fotoğraf Baskı - Fotoğraf Baskısı İle Kaliteli Kağıda Resim Baskı
Fotoğraf baskısı gerçek fotoğraf baskı kağıdına en kaliteli ve en uygun resim baskı ve fotoğraf çıkartma ile aynı gün ve ücretsiz kargoyla sizlerle.www.netbaski.com
Bende istiyorum eğer link varsa
A evet bunun fiyatı daha uygun sağol , bundan aliyim mademBen bunu kullanıyorum canım gayet memnunum. Braun alacaktım aslında ama bunun yorumları da baya iyiydi uygun fiyatlıydı brauna göre o yüzden bunu tercih ettim hem alından hem kulaktan ateş ölçüyor. Ekstradan ortam yada nesne sıcaklığını ölçme fonksiyonuda var
Canım ne kadar aldın ? 1 lira miBunlar da çok pahalı vaĺla en uygun bunu buldum. Baya büyük ama iş yerinde klasörler var ya o kadar.. ben tüm yaşları bir arada olsun diye böyle aldım
Şimdi 3 aya kadar hepsini çıktı aldım yerleştircem. Sonra hep ekleye ekleye gitçem.. toplu birmarada olsun ama koca klasörü nereye koycaz onu bilmem
Lanpn Fotoğraf Albümü 10x15 1000, Ekstra Büyük XXL Keten Takma Albüm, Dikey ve Yatay Şekilde Fotoğraflar için, Gri https://amzn.eu/d/cKppSMD
canım kalite normal fotoğraf baskısı gibi mi ? Fotoğrafçılardan aldığımız gibi mi yaniBu foto siteleirne baktım hepsi pahalımgeldi ben eskiden fotonaskısepetindrn alırdım.. ama bu sefet netbaskı dan söyledim 2 güne geldi ve bin tl para verdim en ucuz site vu olmasına rağmen.
Ben ne zaman kızımla dışarıya çıksam sinir krizi geçirip eve geliyorumIşin bırakırken diyor ki şimdi yalnızsın diye çok para harcama olur mu sonuçta Geleceğin yer ev3 aydır gezmediğime tut dedim O da diyor ki eve gelen kargoları görmüyorum sanma çöplerini Ben atıyorum
Kuzum çok iyi çıkardı baya iyidi kalitesi cam gibiCanım bunlar normal kaliteli mi çıkartıyor ? Yoksa kalitesi kötü mü oluyor ?
Sağol canım bende sipariş verdim 10*15 boyutu album içinKuzum çok iyi çıkardı baya iyidi kalitesi cam gibi
Bende Ankaraliyim evlendikten sonra Izmire tasindim ve universiteyi Boluda okudumEşim Bolu'da üniversitede çalışıyor, bende üniversiteyi Bolu'da okudum orda kaldım. Ama doğma büyüme ankaraliyim
Evet belediyecilik rezalet ne yazık ki ama başkasına da oy atmaya elimiz gitmiyorSjsjsjjsjsjsjjsjsjsk bak Izmir'de yasadim, hemen Izmir'e mok atayim bi dk.
Kış aylariniz hic cekilmiyor, denize paralel giden sokaklarda donarken, denize dik uzanan sokaklarda ter icinde kaliyorsun o sehirde.
Bak sehriniz cok guzel, laf etmem ama belediyecilik cok kotu o sehirde, resmen canim sehrin hakki yeniyor ki ben 4 yil Balcova'da oturdum, isyerim Alsancak'taydi. Yani sehri guzel yerlerinde yasayarak deneyimledim. O sehri harcamislar matmazel, bir nice, bir cannes olabilecekken ziyan edilmis.
Dm atiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?