2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen ben dün gece ateşini ölçenedim doğru düzgün o yüzden hiç uyumadım , sabaha kadar göz kırpamadım

Ayrıca ankara ve eskişehiri beğenecek kadar ne yaşadınız siz ya Anadolu kadınları
İzmirli olarak hayretler içinde okudum yazdıklarınızı
Sjsjsjjsjsjsjjsjsjsk bak Izmir'de yasadim, hemen Izmir'e mok atayim bi dk.

Kış aylariniz hic cekilmiyor, denize paralel giden sokaklarda donarken, denize dik uzanan sokaklarda ter icinde kaliyorsun o sehirde.

Bak sehriniz cok guzel, laf etmem ama belediyecilik cok kotu o sehirde, resmen canim sehrin hakki yeniyor ki ben 4 yil Balcova'da oturdum, isyerim Alsancak'taydi. Yani sehri guzel yerlerinde yasayarak deneyimledim. O sehri harcamislar matmazel, bir nice, bir cannes olabilecekken ziyan edilmis.

Ay ben de öyleyim anne baba Ankaralı aynı köy, bilmem kaç kuşak Ankaralıyiz
Dm atiyorum.

Ahahahha ya benim evinde etrafında öyle gezebileceğim Çarşı falan yok yani BİM var şok var onları geziyorum sitede oturuyoruz senin bahçesi var ama olmuyor yani çarşı pazar görmem lazım Benim en son şimdi dedim ya arabayı bırak bana ya da beni bırak öyle arası geldi Allah'tan çarşamba günü için plan yapmıştık vallahi şimdi öyle boş boş geziyorum ama çok mutluyum evde olmak ne kadar zormuş ya Arabam olsa hiç sıkıntı değil de Araba onda olunca eve bağlayayım ya Allah'ım ruhum sıkıldı 3 aydır

Kızlar ben eşim ve kızımla arkam siyah fon olacak şekilde aile fotosu çektirdim stüdyoda. Şimdi aldım adama da sordum 1000 tane foto cikartsam kaça yaparsiniz dedim ( Ankarada )
10 lira ama sana 7 olur dedi
Hepiniz çabuk netbaskidan yaptırın bosverin mahalle fotocularini

Niye yiyerek kilo almıyorsun ? Tatlı ye yemek ye mideni zorla bak nasıl kilo oluyorsun hemen hep ne bulursan ye ama doyana kadar değil zorla mideni ki miden genişlesin

Ay keşke benim de evime yakın olsa ya hiç oradan çıkmam Vallahi darısı başımıza kuzum Hiç sıkılma vallahi..
Fotoğraf konusunda ben kredi kartı ile ödedim başka bir ödeme yöntemi var mı açıkçası hiç bakmadım güvendim Vallahi daha önce de başka sitelerden almıştım bu sefer en uygun mu diye aldım Bayağı da bir fotoğraf aldım yani hepsi de geldi hemen iki gün sonra elimdeydiler baskıları da gayet iyi alıp zaten bir şey yapmayacağım fotoğraf abim ile koyacağım duracak Orada

Normaldir diye düşünüyorum el emme gibi ben çoğu bebekte gördüm o hareketi ama nedenini hiç sorgulamadım normal diye düşünüyorum

Evet kuzum ben çok araştırdım da o yüzden zaten ona karar verdim 400 tane falan galiba çıktı aldım ben gerisini de artık her ay veya 2-3 ayda bir toplayıp toplayıp alacağım yapacak bir şey yok net baskı da gayet gönderdi yani Gözümü kararttı bir Denedim oldu bence hiç Mahalle fotoğrafçılarına pahalı vermeye gerek yok Benim duyduğum en ucuzu 5 lira dedi Şu ana kadar

Çok geçmiş olsun

Canım bunlar normal kaliteli mi çıkartıyor ? Yoksa kalitesi kötü mü oluyor ?

A evet bunun fiyatı daha uygun sağol , bundan aliyim madem

Canım ne kadar aldın ? 1 lira mi

Bu foto siteleirne baktım hepsi pahalımgeldi ben eskiden fotonaskısepetindrn alırdım.. ama bu sefet netbaskı dan söyledim 2 güne geldi ve bin tl para verdim en ucuz site vu olmasına rağmen.
canım kalite normal fotoğraf baskısı gibi mi ? Fotoğrafçılardan aldığımız gibi mi yani

Işin bırakırken diyor ki şimdi yalnızsın diye çok para harcama olur mu sonuçta Geleceğin yer ev 3 aydır gezmediğime tut dedim O da diyor ki eve gelen kargoları görmüyorum sanma çöplerini Ben atıyorum
Ben ne zaman kızımla dışarıya çıksam sinir krizi geçirip eve geliyorum gerçi Burda avm yok , bence tr gibi avm ve dükkanlar olsa benim kızım izlemeyi seviyor huysuzluk yapmazdı , ama avm yok ve dışarısı hep rüzgar bide şiddetli hava doluyor karnına bu sefer sancı oluyor

Evet belediyecilik rezalet ne yazık ki ama başkasına da oy atmaya elimiz gitmiyor neyse sevindim senin adına izmirde az da olsa vakit geçirmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…