Ben bunu kullanıyorum canım gayet memnunum. Braun alacaktım aslında ama bunun yorumları da baya iyiydi uygun fiyatlıydı brauna göre o yüzden bunu tercih ettim hem alından hem kulaktan ateş ölçüyor. Ekstradan ortam yada nesne sıcaklığını ölçme fonksiyonuda varKılzar güzel bi ateş ölçer ne kullanıyorsunuz ? Deli oldum bu gün , bi ateş ölçerim var bu güne kadar işe yatıyordu ama bu gün deli oldum resmen , kızım uyuyor ateşini ölçmek istiyorum koltuk altı olduğu için uyanıyor bide ateşi ölçtü mü ses ediyor bu sefer yavrum yeni uyumuşken uyanıp ağlıyor deli olucam ya
Eşim Bolu'da üniversitede çalışıyor, bende üniversiteyi Bolu'da okudum orda kaldım. Ama doğma büyüme ankaraliyim
Kızlar sizi üzmek istemem ama ben ankarayı hiç sevemedimAa ne guzelyakin yere gitmissin. Ben de dogma buyume Ankaraliyim, universiteyi vs hep Ankara'da okudum. Erasmus olmasa Ankara'dan cikmayacaktim neredeyse Hahahhshs. Ankara ben.
Canım bence protein tozu gibi şeylere yönelmek yerine eğer şekerin yoksa biraz kalorili şeyler yiyebilirsin. Mesela ben sırf süt artsın diye 2 hafta boyunca hergün 100 gram tahin helvası yedim. Her gün bir fincan pekmez içtim. Kilo almışımGünaydın kızlarbugün sabah sabah farklı bir konuyla gelmek istedim. Şimdi ben çok zayıfım ve emzirme ile birlikte daha çabuk kilo veriyorum artık çıldırmak üzereyim. Size sorum şu yiyerek kilo almam pek mümkün değil.Tabiki sizden önce bir ön fikir alıp çocuk doktoruyla görüşeceğim ama protein tozu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ben de arkadasın ekledigi makasla kesiyodum 3 aydır baya kolay ama tam kesemedi bu kez, korkuyodum ne zamandır setteki normal makası kullanmaya bu sefer onka kestim oh be dedim resmen, özet ikisi de olur hangisine cesaret edebilirsen
Osman hoca tabancalıları önermiyor bende bi normal eczaneden alınan koltuk altı var bi de nexus marka kulaktan ve alından ölçebilen. Yalnız dün doktorda şey dediler kulak atesolcerlerinde tahris olabilir o da ısıyı fszla gosterir koltukaltını tercih edin. 37.5 koltuk altı, 38 kulak içi huzursuzluk varsa calpol verin dediler
Fotomagnet, sosyopix, fotonet hepsi iyidir
Karacigerini gereksiz yorup enzimleri bozabilir, diyetisyen eşliğinde yiyerek kilo alman mümkün sporla da destekler arkasına beslenmeyi de düzenlerken sağlıklı sekilde kas kütleni arttırarak kilo alabilirsin
Ben de burada doğup büyüdüm arada farklı sehirlerde yasadım ama simdi yine buradayım
Kızlar menenjit aşıları ateş yapıyomuş niye söylemedinizgarip de bi ateş yuzu soguk cok atrsliyse eli ayagı sırtı dıcak az atesliyse elleri ayakları yüzü soguk sırtı gövdesi yanıyo
Kızlar sizi üzmek istemem ama ben ankarayı hiç sevemedim
Benim ailem eskişehirde doğma büyüme eskişehirliyim. Lise sona kadar eskişehirde kaldım. Sonra ankaraya üniversite için gittim 5 sene kaldım. Mezuniyetten sonra istanbulda çalıştım 2 sene kadar. Sonra bursaya geldim 3 senedirde burdayım. İstanbul aşırı kalabalık kabul çekilmiyor ama ankara da aşırı gri bir şehir geldi bana nedense. Belki de eskişehirden sonra öyle geldi. Karabükten ankaraya gelen ev arkadaşım vardı o aşıktı ankaraya
Ben aldım geçen hafta o kadar pahalı ki gerçekten. İnternetten netbaskı diye bir siteeiden aldım.. bir de 10x10magnet yaptırdım çok güzek oldular incecik magnet dolaba yapıştı hiç düşmüyor..Fotoğraf çıktılarını nereden alacaksınız. Normal mahalle fotoğrafçıları çok yüksek fiyat istiyor. İnternetten bildiğiniz güvenilir site var mi
Bunlar da çok pahalı vaĺla en uygun bunu buldum. Baya büyük ama iş yerinde klasörler var ya o kadar.. ben tüm yaşları bir arada olsun diye böyle aldım
Bu foto siteleirne baktım hepsi pahalımgeldi ben eskiden fotonaskısepetindrn alırdım.. ama bu sefet netbaskı dan söyledim 2 güne geldi ve bin tl para verdim en ucuz site vu olmasına rağmen.Kizlar yeni bilgiyle geldim buraya da yaziyorum ki, ihtiyaci olanlar gorsun faydalansin.
Spiral taktirmak istiyorsunuz ama ucretleri yuksek, ozel bir hastanede muayene + spiral ucreti asağı yukari 3 bin lira.
Daha once bilgi notu eklemistim, bu isi ucretsiz yaptirabilirsiniz, nasil mi?
1.Secenek
"Aile ve cocuk sagligi merkezleri" var bunlar her sehirde en az 1 ya da 2 tane oluyor.
Buralarda hormonsuz spiral takiliyor, reglinizin 3.gunu gidiyorsunuz. Gitmeden once kendi aile hekiminize ugrayin ve su tahlilleri isteyin
Hemoglobin
Ferritin
CRP
Beta HCG
bu dort sonuçla birlikte gittiginizde spirali takiyorlar. Onceden telefon edip adınızı yazdırmaniz, randevu almaniz gerekli. Google'da aile ve cocuk sagligi merkezi yazinca cikiyor.
2.Secenek
Sehrinizde bir dogum hastanesi var ise, bu hastanelerin bunyesinde "Aile planlamasi merkezleri" oluyor, bunlar randevusuz calisiyor.
Gidiyorsunuz, gunluk sira aliyorsunuz, onlar tahlilleri yapıp ayni gun spirali takip sizi eve yolluyorlar.
Ya su foto sitesini iyi ki yazdiniz, ben de ariyordum iyi oldu.
menenjitin ozellikle bexsero olani çocukları mahvediyor. Nimenrix sadece cocukta hali hazirda virus yuku mevcutsa ates yapiyor.
ayrica Ankarali misin sende
Oldum olasi Eskisehirliler, Ankara'yi sevmez zaten. Bu arada anne tarafim gocmen ve Nigde + Eskisehir'e gocmusler, o sebeple ailemin buyuk kismi Eskisehirli.
Hayatımda Eskisehir kadar yazi asiri sicak ve kuru, kisi da adamin totosunu kesen bir soguga sahip baska sehir gormedim. Ayrica bozkirin en ortasinda gram yukseltisi olmayan bir sehir nasil Ankara'dan daha renkli olabilir nsjsjsjsj. Cok agir Ankara fetişim var ustume gelmeyin ahshsjwj. Bu arada ben Eskisehir'i severim.
Ben aldım geçen hafta o kadar pahalı ki gerçekten. İnternetten netbaskı diye bir siteeiden aldım.. bir de 10x10magnet yaptırdım çok güzek oldular incecik magnet dolaba yapıştı hiç düşmüyor..
Ben daha hicbirine bakmadim, boyle birseyi ilk sizden duydum su anBu foto siteleirne baktım hepsi pahalımgeldi ben eskiden fotonaskısepetindrn alırdım.. ama bu sefet netbaskı dan söyledim 2 güne geldi ve bin tl para verdim en ucuz site vu olmasına rağmen.
Karabükten gelen ankarayı her türlü beğenirKızlar sizi üzmek istemem ama ben ankarayı hiç sevemedim
Benim ailem eskişehirde doğma büyüme eskişehirliyim. Lise sona kadar eskişehirde kaldım. Sonra ankaraya üniversite için gittim 5 sene kaldım. Mezuniyetten sonra istanbulda çalıştım 2 sene kadar. Sonra bursaya geldim 3 senedirde burdayım. İstanbul aşırı kalabalık kabul çekilmiyor ama ankara da aşırı gri bir şehir geldi bana nedense. Belki de eskişehirden sonra öyle geldi. Karabükten ankaraya gelen ev arkadaşım vardı o aşıktı ankaraya
Ben çankırılıyım aslında evimiz de var sık gidip geliyoruz ama dedem 15 yasında gelmiş ankaraya, annem burada dogmus, babam 11 yasında gelmiş ben burada dogmusum neredeyse tüm akrabalarımız burada o yuzden cankırıya ayıp olmayacak olsa ankaralıyım da derdim rahatlıkla. Cocuklugum da keciorende gectigi için tam bir angara bebesi olmaya adayımKizlar yeni bilgiyle geldim buraya da yaziyorum ki, ihtiyaci olanlar gorsun faydalansin.
Spiral taktirmak istiyorsunuz ama ucretleri yuksek, ozel bir hastanede muayene + spiral ucreti asağı yukari 3 bin lira.
Daha once bilgi notu eklemistim, bu isi ucretsiz yaptirabilirsiniz, nasil mi?
1.Secenek
"Aile ve cocuk sagligi merkezleri" var bunlar her sehirde en az 1 ya da 2 tane oluyor.
Buralarda hormonsuz spiral takiliyor, reglinizin 3.gunu gidiyorsunuz. Gitmeden once kendi aile hekiminize ugrayin ve su tahlilleri isteyin
Hemoglobin
Ferritin
CRP
Beta HCG
bu dort sonuçla birlikte gittiginizde spirali takiyorlar. Onceden telefon edip adınızı yazdırmaniz, randevu almaniz gerekli. Google'da aile ve cocuk sagligi merkezi yazinca cikiyor.
2.Secenek
Sehrinizde bir dogum hastanesi var ise, bu hastanelerin bunyesinde "Aile planlamasi merkezleri" oluyor, bunlar randevusuz calisiyor.
Gidiyorsunuz, gunluk sira aliyorsunuz, onlar tahlilleri yapıp ayni gun spirali takip sizi eve yolluyorlar.
Ya su foto sitesini iyi ki yazdiniz, ben de ariyordum iyi oldu.
menenjitin ozellikle bexsero olani çocukları mahvediyor. Nimenrix sadece cocukta hali hazirda virus yuku mevcutsa ates yapiyor.
ayrica Ankarali misin sende
Oldum olasi Eskisehirliler, Ankara'yi sevmez zaten. Bu arada anne tarafim gocmen ve Nigde + Eskisehir'e gocmusler, o sebeple ailemin buyuk kismi Eskisehirli.
Hayatımda Eskisehir kadar yazi asiri sicak ve kuru, kisi da adamin totosunu kesen bir soguga sahip baska sehir gormedim. Ayrica bozkirin en ortasinda gram yukseltisi olmayan bir sehir nasil Ankara'dan daha renkli olabilir nsjsjsjsj. Cok agir Ankara fetişim var ustume gelmeyin ahshsjwj. Bu arada ben Eskisehir'i severim.
Keni upload sistemleri var. Mat ya da parlak baskı, album va mumkun sadece bazılarında album taralarken seceneklerin daha kısıtlı hem renklerde hem boyutlarda.Ben daha hicbirine bakmadim, boyle birseyi ilk sizden duydum su an
:)
Nasil gonderiyoruz peki? Kendilerinin bir upload sistemi mi var? Maille gitmez cunku binlerce foto
Teker teker galeriden yüklüyoruz sitelerineBen daha hicbirine bakmadim, boyle birseyi ilk sizden duydum su an
Nasil gonderiyoruz peki? Kendilerinin bir upload sistemi mi var? Maille gitmez cunku binlerce foto
Benim yaptığım size direkt telefondan girdim tek tek seçtim öyle kolay yani dosya ekle diyorsun telefondan istediklerini seçiyorsun oluyorBen daha hicbirine bakmadim, boyle birseyi ilk sizden duydum su an
Ya yemin ederim bu benKızlar Normalde eşim çalıştığı için Araba onda oluyordu ben hiç gezemiyordum . Evde ve site bahçesine iniyordum en fazla.. bugün eşim Öğle arası geldi kızımla beni bir AVM'ye bıraktı.. şimdi avmDe geziyoruz bugün anne kız günü yapıyoruz çok mutluyum ya❤❤ çalışan ve sürekli gezen biri olarak evde durmak insana gerçekten zorluyor. Iki gündür bugün hayalini kuruyordum Çarşamba olsa da gitsek diye
Evet diyetisyenle de görüşeceğim ama biraz süreci kısaltmak istedim.Ben de arkadasın ekledigi makasla kesiyodum 3 aydır baya kolay ama tam kesemedi bu kez, korkuyodum ne zamandır setteki normal makası kullanmaya bu sefer onka kestim oh be dedim resmen, özet ikisi de olur hangisine cesaret edebilirsen
Osman hoca tabancalıları önermiyor bende bi normal eczaneden alınan koltuk altı var bi de nexus marka kulaktan ve alından ölçebilen. Yalnız dün doktorda şey dediler kulak atesolcerlerinde tahris olabilir o da ısıyı fszla gosterir koltukaltını tercih edin. 37.5 koltuk altı, 38 kulak içi huzursuzluk varsa calpol verin dediler
Fotomagnet, sosyopix, fotonet hepsi iyidir
Karacigerini gereksiz yorup enzimleri bozabilir, diyetisyen eşliğinde yiyerek kilo alman mümkün sporla da destekler arkasına beslenmeyi de düzenlerken sağlıklı sekilde kas kütleni arttırarak kilo alabilirsin
Ben de burada doğup büyüdüm arada farklı sehirlerde yasadım ama simdi yine buradayım
Kızlar menenjit aşıları ateş yapıyomuş niye söylemedinizgarip de bi ateş yuzu soguk cok atrsliyse eli ayagı sırtı dıcak az atesliyse elleri ayakları yüzü soguk sırtı gövdesi yanıyo
Şu an artık zor bir durumdayımCok zayıfım dedin once ona bi kizayim, ben degilim hasetlendim sjsjsjs.
Neyse protein tozu kilo almak icin kullanilmaz, kas kutlesi artisi icin kullanilir, bir sporcu olarak yaziyorum bunu.
Ayrica spor yapmadan kullanirsan da ham / kof bir kilo artisi yasarsin, odem gibi diyeyim sana ve evet karacigerini yorarsin.
Protein tozu ile degilde yanlis bilmiyorsam adi bulk olan bir besin destegi var kilo alabilmek icin, (hic kilo almaya calismadim, adini unutmus olabilirim) ve bunlar da emzirme doneminde kullanilmaz, en nihayetinde bunlar hep besin destekleri ve buyume hormonu salgilanmasina sebep oluyorlar, buyume hormonu ise sute gecebilen bir hormon, bebege zarari olur.
Yapacagin tek sey bir dietisyen esliginde kalorisi yuksek bir diet programi uygulamak. Dietisyen emzirme doneminde oldugun icin bebeginde almasi gereken gidalari da dusunerek bir program hazirlayacaktir.
Ayrica emzirmeye dayanamayacak duzeyde zayifsan mama destekli emzirme yapabilirsin. Anne saglikli olmazsa emzirdigi bebek de saglikli olamaz. Yani once kendimizi koruyacagiz.
Soyle anlatayim, her emzirme asagi yukari 200-300 kalori yakmamiza sebep oluyor (sanirim 70 kilo birey icin asagi yukari 1 saat emzirme kalorisiydi bu) Zayif bir kisi icin gunde 5 emzirme 1000 kalori demek. Kilo korumak icin gunde 1200- 1400 kaloriden asagi gida tuketmemen gerekiyor, ustune 1000 kalori de bebek icin ekle 2200 kalori kadar yemiyorsan zaten zayifliyorsundur. 2400 kalori seni kurtarir. (Bunlar yuvarlak rakamlar kilonu, beden kitle indeksini, kas kutleni, yag oranini, gunluk hareket duzeyini bilmeden yaziyorum)
Şeker, ekmek pek tüketmiyorumn. Biraz onlardan yesem zaten olacak. Beslenme şeklimde bir sıkıntı varCanım bence protein tozu gibi şeylere yönelmek yerine eğer şekerin yoksa biraz kalorili şeyler yiyebilirsin. Mesela ben sırf süt artsın diye 2 hafta boyunca hergün 100 gram tahin helvası yedim. Her gün bir fincan pekmez içtim. Kilo almışım
Tabi bunları düzenli yapmak da doğru değil aşırı yüklemeye girer ama yediklerinin porsiyonlarını arttırabilirsin. Yemeklerinin yanında eğer yemiyorsan birkaç dilim tam tahıllı ekmek, belirli oranda pilav makarna vs tüketebilirsin. Kuruyemiş tüketebilirsin kuruyemişler bana kilo yapıyor mesela.
Vallahi aktarılabiliyor olsa 10 kilomu hiç düşünmeden sana aktarabilirdim. Sen mutlu ben mutlu yaşar giderdik
Ay ben de öyleyim anne baba Ankaralı aynı köy, bilmem kaç kuşak AnkaralıyizAnnemler yerlesip gitme amaciyla yazlik aldilar birkac sene once, yaz sonu annem geri dondu ben Ankara'siz yasayamam diye.
Ben de 4 sene İzmir'de calistim, esimi bulunca hemen geri kactim Ankara'ya bahaneye ihtiyacim varmis, esimde dogma buyume Ankarali, hatta o direkt Ankarali atadan dededen.
Eşim de aynısını diyor, ya genetik sevda heralde buAyrıca ankara ve eskişehiri beğenecek kadar ne yaşadınız siz ya Anadolu kadınları
İzmirli olarak hayretler içinde okudum yazdıklarınızı
Karabükten gelen ankarayı her türlü beğenireskişehirin ankaradan daha baska bi ruhu var o kesin ama cidden salon kadının dediği gibi o sehirde bahar mevsimi yok ama cok sevdigim bi aktivitedir porsuk kenarında yuruyerek kahve içmek. Yine de ankara biz ankaralılar için en guzel yer
Ben çankırılıyım aslında evimiz de var sık gidip geliyoruz ama dedem 15 yasında gelmiş ankaraya, annem burada dogmus, babam 11 yasında gelmiş ben burada dogmusum neredeyse tüm akrabalarımız burada o yuzden cankırıya ayıp olmayacak olsa ankaralıyım da derdim rahatlıkla. Cocuklugum da keciorende gectigi için tam bir angara bebesi olmaya adayım
Keni upload sistemleri var. Mat ya da parlak baskı, album va mumkun sadece bazılarında album taralarken seceneklerin daha kısıtlı hem renklerde hem boyutlarda.
Teker teker galeriden yüklüyoruz sitelerine
Anladim kizlar, peki odeme nasil, kredi karti mi, kapida nakit mi?Benim yaptığım size direkt telefondan girdim tek tek seçtim öyle kolay yani dosya ekle diyorsun telefondan istediklerini seçiyorsun oluyor
Ay ne guzel, benim evimin dibinde buyukce bir avm var, ben buyugu arabaya kucugu kanguruya koyup, yuruyerek gidip, geliyorum, gerci o avmden de sıkıldım artik.Kızlar Normalde eşim çalıştığı için Araba onda oluyordu ben hiç gezemiyordum . Evde ve site bahçesine iniyordum en fazla.. bugün eşim Öğle arası geldi kızımla beni bir AVM'ye bıraktı.. şimdi avmDe geziyoruz bugün anne kız günü yapıyoruz çok mutluyum ya❤❤ çalışan ve sürekli gezen biri olarak evde durmak insana gerçekten zorluyor. Iki gündür bugün hayalini kuruyordum Çarşamba olsa da gitsek diye
Ödemeyi kartla yapmistim heralde ama havale falan da vardı diye hatırlıyorum. Kapıda ödeme olduğunu hatirlamiyorumYa Karabukluler varsa kizmasin, tek eglencesi Safranbolu, orasi da insanı kaziklamak icin yer arayan esnaf kayniyor, hic unutmam on sene once bir peynirli gozlemeye 40 lira verip, peynirli gozlemeyle zehirlenmistim nsjsjsnsn.
Mesaj atacagim sana bu arada.
Anladim kizlar, peki odeme nasil, kredi karti mi, kapida nakit mi?
Ay ne guzel, benim evimin dibinde buyukce bir avm var, ben buyugu arabaya kucugu kanguruya koyup, yuruyerek gidip, geliyorum, gerci o avmden de sıkıldım artik.
Sağol canım bende almam gerekiyor mutlakaBende 2 tane var 2side braun. Biri koltukaltı (braun prt2000) biri kulanktan (ırt6525). Hep kulaktanı kullanıyorum.. zamanında iyi ki indirimden almışım iyice pahalandimışlar. Birini 250ye diğerni 750ye almıştın 2022 ekim ve kaısmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?