2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkide dışarı çıkınca hemen bayılıyor uyuyor , eşim istemiyor tek çıkmamızı sanki ne olacaksa , dışardayken bebek arabasını o kullanıyor bana vermiyor haspam

Ben bebegim 5 günlük iken çıkarmaya başladım. Ankara buz gibi şuan ama ben hala disardayim az daha uyusun diye

Günde bir kere en fazla 2 dilim kadar ekmek yiyorum. O da çoğunlukla kahvaltıda onun dışında ekmek yemeyi sevmiyorum. Çikolata bir iki haftada bir canım isterse yiyorum. Reçel falan ayda yılda bir yerim. Çocuk için tahin kaşıklamaya çalışıyorum doğumdan beri klasik bir akşam öğünüm bulgur pilavı türevi ve zeytinyağlı bir yemek ekmeksiz şekilde sabahları da bir ya da 2 yumurtadan peynirli omlet. 2 bardak süt ve 2 tabak yoğurt yemeye çalışıyorum günlük

Arkadaşlar fit kalmanın formülü… Uygulayalım

Off her bir cümleyi okuduktan sonra kendimden utandım
Değiştiriyorum;

Günde 2 tane ekmek
Her bebek emzirmede bir çiko
Günde 4 tabak falan hoşaf
2 kase sütlaç, şanslı isem ve annem çok yaptıysa 3 de olur
3-4 meyveli soda

Anakucağı taksan onda da durmaz mımkuzum

Ahahshs dur bakalım annem de hoşaf yapmış ben de yarın senin menüyü deneyeceğim.

Ben en çok güne gittiğim zaman yerim. Gün yiyeceklerine bayılırım keşke hergün gün olsa ama asla benim evimde olmasa

Canım cevap vermiştim o gün kontrol etsene
Canım teşekkür ederim inan ki gözümden kaçtı bildirimde gelmedi hiç
Bazen çıkarıyorum çıkıyorsa direk yatırıyorum çıkmazsa uykusu açılmasın dşye yatırıyorum kıpırdanınca tekrar kaldırıp çıkarıyorum gazını

Benimkide dışarı çıkınca hemen bayılıyor uyuyor , eşim istemiyor tek çıkmamızı sanki ne olacaksa , dışardayken bebek arabasını o kullanıyor bana vermiyor haspam
Ay niye ki , valla hava güneş olunca al bebek arabasını at kendini dışarı madem uyuyor bebeğede iyi gelir

Canım sen diyet yapıyorsun resmen yani ben diyet olsam bunları yerim , yani ben yesem kahvaltıda 1 ekemeğe kadar yerim yememek için zor tutuyorum kendimi , 2 yumurta peynir reçel tere yağı , akşamları yemekten sonra mutlaka tatlı , dondurma varsa dondurma yada bisküvi yada lokum baklava bazen eşimle waffle söyleriz , akşam yemeği pilavlı yanında ne yaptıysam ama bi büyük tabak pilav

Ayyy utandım herkes böyle yazınca aileden gelen yeme alışkanlığı canım aşmak zor oluyor kardeşim babam falan da çok zayıf ben biraz değişmek için uğraşıyorum

Ayyy utandım herkes böyle yazınca aileden gelen yeme alışkanlığı canım aşmak zor oluyor kardeşim babam falan da çok zayıf ben biraz değişmek için uğraşıyorum
Yaselii yemeklerden sonra bir avuc kuruyemiş eklesen bile cok değişir. Tabi diyetisyen değilim ama vay kahve vs yanına leblebi grissini yulaflı kurabiye vs ekleyebilirsin sabahları tahin helvası falan yiyebilirsin fıstık ezmesi tüketebilirsin ama en dogrusu bir diyetisyenle çalışarak ilerlemek olur

P
Peki kaç kilosun ve boyun kaç ? Belki çok ta zayıf değilsin kendin öyle sanıyorsun

Sütlaç konusunda eşimle kavga ediyoruz, benden fazla yiyordu en son dedim yeter artık süt olsun diye yapıyorum ben bunu ( halbuki çokta severim ) sonra 2 kase yiyip kalanları bana bırakmaya başladı bi de diyoki bak gördün mü sen benden fazla yemiş oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…