Benimkide dışarı çıkınca hemen bayılıyor uyuyor , eşim istemiyor tek çıkmamızı sanki ne olacaksa , dışardayken bebek arabasını o kullanıyor bana vermiyor haspamİşte benim o yüzden piskolojim bozulduhamilelikte evden çıkmadım , bebeğim doğdu , dışarıya çıksam burnumdan getiriyor valla piskolojim Allak bullak mis gibi dışarıya çıkın valla kışın bile bişey olmaz temiz açık havadan , bizim komşu vardı ben görürdüm kışın bebeği bebek arabasıyla gezdirirdi hergün görürdüm , bende bebeğim öyle olucak sandım gel görki bebek arabasında durmuyor ama hala umudum var 6,7 ay dan sonra tam oturduktan sonra düzelecek diye
Teşekkür ederimParlak canım.
Ben bebegim 5 günlük iken çıkarmaya başladım. Ankara buz gibi şuan ama ben hala disardayim az daha uyusun diyeİşte benim o yüzden piskolojim bozulduhamilelikte evden çıkmadım , bebeğim doğdu , dışarıya çıksam burnumdan getiriyor valla piskolojim Allak bullak mis gibi dışarıya çıkın valla kışın bile bişey olmaz temiz açık havadan , bizim komşu vardı ben görürdüm kışın bebeği bebek arabasıyla gezdirirdi hergün görürdüm , bende bebeğim öyle olucak sandım gel görki bebek arabasında durmuyor ama hala umudum var 6,7 ay dan sonra tam oturduktan sonra düzelecek diye
Günde bir kere en fazla 2 dilim kadar ekmek yiyorum. O da çoğunlukla kahvaltıda onun dışında ekmek yemeyi sevmiyorum. Çikolata bir iki haftada bir canım isterse yiyorum. Reçel falan ayda yılda bir yerim. Çocuk için tahin kaşıklamaya çalışıyorum doğumdan beriYa sen bana da anlat o yemek düzenini belki bende düzene sokarımvalla bilmiyorum ama bol ekmek ye kaşar ye tatlı ye yiye bileceğin kadar börek ye valla bak nasıl kilo alıyorsun , bi akşam yemeği ye bi de gece uyumadan önce ye , iştahın olmasa bile , yani ne kadar az yersen o kadar iştahın olmaz , yedikçe açılır
Arkadaşlar fit kalmanın formülü… UygulayalımGünde bir kere en fazla 2 dilim kadar ekmek yiyorum. O da çoğunlukla kahvaltıda onun dışında ekmek yemeyi sevmiyorum. Çikolata bir iki haftada bir canım isterse yiyorum. Reçel falan ayda yılda bir yerim. Çocuk için tahin kaşıklamaya çalışıyorum doğumdan beriklasik bir akşam öğünüm bulgur pilavı türevi ve zeytinyağlı bir yemek ekmeksiz şekilde sabahları da bir ya da 2 yumurtadan peynirli omlet. 2 bardak süt ve 2 tabak yoğurt yemeye çalışıyorum günlük
Uygulayan arkadaşlar lütfen iban bilgisi istesin sjsjdjArkadaşlar fit kalmanın formülü… Uygulayalım
Off her bir cümleyi okuduktan sonra kendimden utandımGünde bir kere en fazla 2 dilim kadar ekmek yiyorum. O da çoğunlukla kahvaltıda onun dışında ekmek yemeyi sevmiyorum. Çikolata bir iki haftada bir canım isterse yiyorum. Reçel falan ayda yılda bir yerim. Çocuk için tahin kaşıklamaya çalışıyorum doğumdan beriklasik bir akşam öğünüm bulgur pilavı türevi ve zeytinyağlı bir yemek ekmeksiz şekilde sabahları da bir ya da 2 yumurtadan peynirli omlet. 2 bardak süt ve 2 tabak yoğurt yemeye çalışıyorum günlük
Anakucağı taksan onda da durmaz mımkuzumİşte benim o yüzden piskolojim bozulduhamilelikte evden çıkmadım , bebeğim doğdu , dışarıya çıksam burnumdan getiriyor valla piskolojim Allak bullak mis gibi dışarıya çıkın valla kışın bile bişey olmaz temiz açık havadan , bizim komşu vardı ben görürdüm kışın bebeği bebek arabasıyla gezdirirdi hergün görürdüm , bende bebeğim öyle olucak sandım gel görki bebek arabasında durmuyor ama hala umudum var 6,7 ay dan sonra tam oturduktan sonra düzelecek diye
Ahahshs dur bakalım annem de hoşaf yapmış ben de yarın senin menüyü deneyeceğim.Off her bir cümleyi okuduktan sonra kendimden utandım
Değiştiriyorum;
Günde 2 tane ekmek
Her bebek emzirmede bir çiko
Günde 4 tabak falan hoşaf
2 kase sütlaç, şanslı isem ve annem çok yaptıysa 3 de olur
3-4 meyveli soda
Canım teşekkür ederim inan ki gözümden kaçtı bildirimde gelmedi hiçCanım cevap vermiştim o gün kontrol etsene
Bazen çıkarıyorum çıkıyorsa direk yatırıyorum çıkmazsa uykusu açılmasın dşye yatırıyorum kıpırdanınca tekrar kaldırıp çıkarıyorum gazınıKızlar ben normalde gece gündüz hep gazını çıkarıyorum kızımın tabi bazen uzun uğraşlar sonucu çıkmadığı da oluyor.
Ama bir iki gecedir uykusu zaten kuş uykusu gibi olmasından mütevellit emzirip yatırıyorum. Omzuma aldığım an başlıyor mikirdanmaya, hem o uyusun hem ben diye ellemiyorum.
Siz çıkarıyor musunuz veya ne zamana kadar çıkarmali bu gazları?
Ay niye ki , valla hava güneş olunca al bebek arabasını at kendini dışarı madem uyuyor bebeğede iyi gelirBenimkide dışarı çıkınca hemen bayılıyor uyuyor , eşim istemiyor tek çıkmamızı sanki ne olacaksa , dışardayken bebek arabasını o kullanıyor bana vermiyor haspam
Çok iyi yapıyorsun açık temiz havadan hasta olmazlarBen bebegim 5 günlük iken çıkarmaya başladım. Ankara buz gibi şuan ama ben hala disardayim az daha uyusun diye
Canım sen diyet yapıyorsun resmenGünde bir kere en fazla 2 dilim kadar ekmek yiyorum. O da çoğunlukla kahvaltıda onun dışında ekmek yemeyi sevmiyorum. Çikolata bir iki haftada bir canım isterse yiyorum. Reçel falan ayda yılda bir yerim. Çocuk için tahin kaşıklamaya çalışıyorum doğumdan beriklasik bir akşam öğünüm bulgur pilavı türevi ve zeytinyağlı bir yemek ekmeksiz şekilde sabahları da bir ya da 2 yumurtadan peynirli omlet. 2 bardak süt ve 2 tabak yoğurt yemeye çalışıyorum günlük
Onu da denedim , anca yüzü dışa bakınca duruyor , oda çok rüzgar var ve tabiki rüzgara da alışsın dedim denedim , sancı oldu ve zaten 5 dk bile durmadan ağlamaya başladı geri döndümAnakucağı taksan onda da durmaz mımkuzum
Ayyy utandım herkes böyle yazıncaCanım sen diyet yapıyorsun resmenyani ben diyet olsam bunları yerim , yani ben yesem kahvaltıda 1 ekemeğe kadar yerim yememek için zor tutuyorum kendimi , 2 yumurta peynir reçel tere yağı , akşamları yemekten sonra mutlaka tatlı , dondurma varsa dondurma yada bisküvi yada lokum baklava bazen eşimle waffle söyleriz , akşam yemeği pilavlı yanında ne yaptıysam ama bi büyük tabak pilav
Yaselii yemeklerden sonra bir avuc kuruyemiş eklesen bile cok değişir. Tabi diyetisyen değilim ama vay kahve vs yanına leblebi grissini yulaflı kurabiye vs ekleyebilirsin sabahları tahin helvası falan yiyebilirsin fıstık ezmesi tüketebilirsin ama en dogrusu bir diyetisyenle çalışarak ilerlemek olurAyyy utandım herkes böyle yazıncaaileden gelen yeme alışkanlığı canım aşmak zor oluyor kardeşim babam falan da çok zayıf ben biraz değişmek için uğraşıyorum
Peki kaç kilosun ve boyun kaç ? Belki çok ta zayıf değilsin kendin öyle sanıyorsunAyyy utandım herkes böyle yazıncaaileden gelen yeme alışkanlığı canım aşmak zor oluyor kardeşim babam falan da çok zayıf ben biraz değişmek için uğraşıyorum
Sütlaç konusunda eşimle kavga ediyoruz, benden fazla yiyordu en son dedim yeter artık süt olsun diye yapıyorum ben bunu ( halbuki çokta severim ) sonra 2 kase yiyip kalanları bana bırakmaya başladıOff her bir cümleyi okuduktan sonra kendimden utandım
Değiştiriyorum;
Günde 2 tane ekmek
Her bebek emzirmede bir çiko
Günde 4 tabak falan hoşaf
2 kase sütlaç, şanslı isem ve annem çok yaptıysa 3 de olur
3-4 meyveli soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?