Çıkarıcam bundan sonra ya bende bunaldım iyiceAy niye ki , valla hava güneş olunca al bebek arabasını at kendini dışarı madem uyuyor bebeğede iyi gelir
Eşimin ailesi de böyle, ekmek asla yemiyorlar tatlı minimum seviyede , bütün görümcelerim incecik kv ben gidince ekmek çıkarırdı buzluktan , gel gör ki eşim ayayrı bi dünya hiç onlarla alakası yok bıraksam obez olcakAyyy utandım herkes böyle yazıncaaileden gelen yeme alışkanlığı canım aşmak zor oluyor kardeşim babam falan da çok zayıf ben biraz değişmek için uğraşıyorum
Bizim ailemizden gelen de sofrada elli saat oturup muhabbet etmek acıktıkça yemeye devam etmekAyyy utandım herkes böyle yazıncaaileden gelen yeme alışkanlığı canım aşmak zor oluyor kardeşim babam falan da çok zayıf ben biraz değişmek için uğraşıyorum
Çıkar canım temiz havada bebek hastalanmaz zaten üşüse bile , ama sen yine iyice giydir hele güneş günlerde bol bol güneş alsın temiz hava alsınÇıkarıcam bundan sonra ya bende bunaldım iyice
Ahaha aynı ailegillerdeniz galibaBizim ailemizden gelen de sofrada elli saat oturup muhabbet etmek acıktıkça yemeye devam etmek
Canım neden eminsin kulak agridiginaAy kızlar bebeğim 3,4 saattir ağlıyordu uyuyor ama aniden sıçrıyordu ve ağlamaya başlıyordu , eşime kalk hemen acile gidelim dedim , ay dr beni dövecek zorla gazı var diyor , yahu dedim ben çocuğumu bilmiyormuyum tamam gazlı bi bebek ama çok oldu artık bizim gaz sancılarımız çok şükür geçti kaka yaptı , yemin ederim muayene bile etmedi , kan beynime sıçardı , en azından kalbini dinleseniz dedim böyle bi sinirli yüz ifadesiyle geldi baktı yok bişey gazı var dedi gitti , ay yolacaktım saçlarını , sonra bindim arabaya yine kızım baya ağladı süt verdim araba ağlaya ağlaya yoruldu uyudu , sonra biraz düşündüm de kulağa ağrıyor çocuğumun eminim , sabah dr götürücem , kızlar kulak ağzına ne iyi gelir bilen var mı aranızda
Ayy kuzum kıyamam ya bakmadan etmeden hemen gaz demiş. Bu gaz da iyi ki var doktorların işine geliyor yeminle. Canım götür bir doktora ya iyice baksınlar. Güzelce anlat doktora da gazlı olalir evet ama ayrıntılı kontrol istiyorum deAy kızlar bebeğim 3,4 saattir ağlıyordu uyuyor ama aniden sıçrıyordu ve ağlamaya başlıyordu , eşime kalk hemen acile gidelim dedim , ay dr beni dövecek zorla gazı var diyor , yahu dedim ben çocuğumu bilmiyormuyum tamam gazlı bi bebek ama çok oldu artık bizim gaz sancılarımız çok şükür geçti kaka yaptı , yemin ederim muayene bile etmedi , kan beynime sıçardı , en azından kalbini dinleseniz dedim böyle bi sinirli yüz ifadesiyle geldi baktı yok bişey gazı var dedi gitti , ay yolacaktım saçlarını , sonra bindim arabaya yine kızım baya ağladı süt verdim araba ağlaya ağlaya yoruldu uyudu , sonra biraz düşündüm de kulağa ağrıyor çocuğumun eminim , sabah dr götürücem , kızlar kulak ağzına ne iyi gelir bilen var mı aranızda
Benim bebegim suan bes aylik ve doğduğu gunden beri berbat bi geniz dolulugu ses var.aspiratore hic bisey gelmiyor ne varsa o gerilerde var . gitmediğimiz doktor kalmadi hepsi ayni serum aspiratör.ne yaoacagimizi sasirdik kafayi yemek uzereyim.Kızlar bebeklerinizin burnu tıkalı olunca doktorunuz ilaç sprey bişey verdimi .
Şuan 40 günlük olduk ama bebeğim burun tıkanıklığından geceleri doğru dürüst uyuyamiyor . Açıyoruz serum la ama tam açılmıyor kısa süre sonra yine aynı . Bu iş can sıkıcı oldu .en son 15-20 günlükken doktor ilaç vermiyoruz serum ve aspiratör ile temizleyin demişti artık verirler mi
Benimde öyle gece zor yattı saat 6 da kalktı ayaktayızÜstümden tır geçmiş gibi, nasıl bir geceydi ayol
İnternette araştırmamıştım hiç ama saçma bence,hiç kafanı takmaYa kuzum internet saçma sapan şeylerle dolu, neymiş anne ilgisizliğinden oluyormuş. Yani şu yeni anneleri huzursuz etsinler de nasil olursa olsun
Ben de arkadasın ekledigi makasla kesiyodum 3 aydır baya kolay ama tam kesemedi bu kez, korkuyodum ne zamandır setteki normal makası kullanmaya bu sefer onka kestim oh be dedim resmen, özet ikisi de olur hangisine cesaret edebilirsen
Osman hoca tabancalıları önermiyor bende bi normal eczaneden alınan koltuk altı var bi de nexus marka kulaktan ve alından ölçebilen. Yalnız dün doktorda şey dediler kulak atesolcerlerinde tahris olabilir o da ısıyı fszla gosterir koltukaltını tercih edin. 37.5 koltuk altı, 38 kulak içi huzursuzluk varsa calpol verin dediler
Fotomagnet, sosyopix, fotonet hepsi iyidir
Üstümden tır geçmiş gibi, nasıl bir geceydi ayol
Kaçta uyudu kaç defa uyandı uyandığında hemen dönebiliyor mu uykuya kızlarBenimde öyle gece zor yattı saat 6 da kalktı ayaktayız
Üstümden tır geçmiş gibi, nasıl bir geceydi ayol
Yok gaz değil , gaz olunca anlıyorum kıvrılıyor ama şuanda kıvrılma yok , akşam kulağından sarı kırmızı akıntı sildim , bide tan dönüp emecekken ağlamaya başlıyor iştahı çok çok azaldı , bide uyumak istiyor ama kafasına bi sağa bi sola çeviriyor sürekli ve eli hep yüzünde heralde kulağına götürmek istiyor ama yapamıyorCanım neden eminsin kulak agridigina
Bak gaz olabilir çünkü bizimki de çok azalmıştı sonra yine arttı gaz
Evet birazdan gidicem kaka idrar hepsini teste versinler ama eminin kulak olduğuna çünkü dün akşam kırmızı sarı bi akıntı vardı kulağında ve sürekli eli yüzünde uyumadan kafasını bi sağa bi sola çeviriyor , gece boyuncada emmedi , hem emmek istedi ama tan dönecek emmek için çığlık attıAyy kuzum kıyamam ya bakmadan etmeden hemen gaz demiş. Bu gaz da iyi ki var doktorların işine geliyor yeminle. Canım götür bir doktora ya iyice baksınlar. Güzelce anlat doktora da gazlı olalir evet ama ayrıntılı kontrol istiyorum de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?