2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çocuk isteyipte sahip olamamak’tan zor bişey yoktur diye düşünüyorum, ben 1 buçuk sene istedim olmadı ama o 1 buçuk sene bana yıllar gibi geçti

benimde öyle okuyor bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar

Kızlar bu gün Dr gittik , gayta testi falan yaptılar çok şükür herşey normal , kilosu 6300 çıktı , 1 hafta sonra 5 ay tamamlanacak ek gıdaya başlayalım dedi , bizim ki prematüre dedim biliyorum dedi başlaya bilirsin dedi , ek gıda listesini attı bana am buraya ekleyemedim

Benimki de ara ara böyle yapıyor ben de bırakıp 1 saat sonra tekrar deniyorum acıkmış olduğu için alıyor bu sefer. Bazen de uykusu geldiğinde meme verince sinirleniyor emmiyor uyuyup uyanınca acıkmış oluyor emiyor.
Kızlar bebişlerinizin göz rengi oturdumu net şu renk diyebiliyor musunuz
Yok benimki de renkli gibi ama doktor 9. Aydan önce belli olmaz dedi.

Hepimizin bebeği böyle olsun, amin ,

Ben o an emzirmezsem bebeğin şekeri düşecek falan sanıyorum doysun istiyorum ya

Benimkide uyanınca illa beni görecek yoksa direkt ağlıyor
Ah niye direnirler uykuya bu kadar anlamıyorum

Sünnet olduk çok şükür süreçten bahsetmemi istemiştiniz;
Gitmeden 1 saat önce jetex adında uyuşturucu krem sürmemizi üstünü de streçlememizi söylediler. (Meğer bebeklere gerek yokmuş 3 aylığı 3 yaş anlamışlar) ama sorun yokmuş çok şükür. İğne vurulurken çok azıcık ağladı o da içeriyi az bişey yakıyormuş onu hissetti. İşlem başladığında önündeki oyuncaklar dikkatini çekti biraz oynattık falan belki 10 dk durmuştur. Sonrasında bir başladı ağlamaya asla susturamadık o anlar bizim için çok ama çok zordu. Canı yandığından değil, bacaklarını oynatamadığından kalkmak istediğinden. İşlemin dikiş kısmında başlamış ağlamaya son kısımlar hep ağladı kıpkırmızı oldu sesi kısıldı işlem sonrası kucağıma alır almaz sustu ve uyuyakaldı. Şimdi de takipteyiz. İnşallah çabucak iyileşir dua edin. İşlem esnasında ağlaması insanı biraz zorlasa da geçecek inşallah. Umarım sizin ve diğer arkadaşların bebişlerinin sünnetleri daha kolay geçer.
Teach_Mavi

Uzun zamandır bakamadım buraya, büyüğüm hastaydı, bebeğim de 4. atağını geçirmişti. Bugün atağı atlattık sanırım ohhh atak sırası çok kustu ve az uyudu. Öğrendiği şeyler de şimdiye dek gözlemlediğim kadarıyla: dönme ve bir şeylere dokunma konusunda daha başarılı.

Çok çabuk iyileşecek canım merak etme bukadar mıymış diyeceksin

Yavaş verdiğimde benimki de yutuyor, hızlı vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…