İnşallah canım , artık emse bile süt yok denecek kadar azaldı maalesefKaç gündür yorgunsun bir de gündüz emmeyince azalmıştır ama bir uyusan toparlanır bence. Umarım geçici bir süreçtir
Çocuk isteyipte sahip olamamak’tan zor bişey yoktur diye düşünüyorum, ben 1 buçuk sene istedim olmadı ama o 1 buçuk sene bana yıllar gibi geçti13 yaşında bir evladım olmasına rağmen çocuk yapmaya karar verince bi kimyasal birde kalp durması sonucu kürtaşım oldu
İnanırmıısn Kıbrıs kendimi o kadar kötü hissettim ki neden olmuyor neden tutunamıyo neden kalbi durdu diye aylarca düşünemeden edemedim halbuki bir evladım tesellim olmasına rağmen
Bundan sebep hiç yavrusu olmayıp çok isteyenleri ama hamile kalamayanları o kadar iyi anlıyorum ki
Tüm dualarım onlarla rabbim fazla aratmadan nasip etsin inşallah
Evet gittim valla bu günde geldim , daha iyim ama yine gece uykusu bana haramGit mutlaka bence yalnız kalma
Ben bununla veriyorum.Arkadaşlar bahsettiğim şurup kaşığı
benimde öyle okuyor bi sıkıntı olmadı şimdiye kadarYa kızlar bi derdim var bu serum fizyolojik ile burun temizliğini yaparken çocupu ne kadar yan pozisyona alsam da bazen sıktığım serum fizyolojik direk genzinden aşağı iniyor çocuğu kaldırıp pat pat yaptığımda akan bi serum olmuyor sizde de bu durum yaşanıyor mu yuttuğu zaman bi sakıncası oluyor mu
Sürekli sağamıyorum ilk 90 falan çıkıyordu iki göğüsümden , şimdi 5,6 saate bir sağıyorum 60 çıkıyorkibrisss canım gündüz emmiyorsa yapacak bir şey yok, saginca ne kadar geliyor
Benimki de ara ara böyle yapıyor ben de bırakıp 1 saat sonra tekrar deniyorum acıkmış olduğu için alıyor bu sefer. Bazen de uykusu geldiğinde meme verince sinirleniyor emmiyor uyuyup uyanınca acıkmış oluyor emiyor.Meme yumuşacık kuzum yumuşak hamur gibi. Terbiye durumunu yaşadım bir süre önce. Ve artık 1-2 dk emip süt öyle geliyordu ama asla dayanamiyor çıldırıyor o sürede. Bugün artık pik yaptı sağ memede hiç durmuyor gözü sürekli etrafta ağlaya ağlaya çekiyor kendini Solgar aldım deniycem bı en azından 1-2 dk sonra gelmesini etkiler belki sütüm hemen gelir
Yok benimki de renkli gibi ama doktor 9. Aydan önce belli olmaz dedi.Kızlar bebişlerinizin göz rengi oturdumu net şu renk diyebiliyor musunuz
Meyveyle mi başlatıyor? Meyveyle başlayınca sebzeleri yememe ihtimaline karşı sebzeyle başlanması gerekiyor diye duymuştum.Ek gıda İçin
Yok valla meyve den başlattı , aslında her dr farklı bence , bazı Dr lar yoğurtla başlatıyor en son meyveMeyveyle mi başlatıyor? Meyveyle başlayınca sebzeleri yememe ihtimaline karşı sebzeyle başlanması gerekiyor diye duymuştum.
Ayy çok heyecanlı ne ara ek gıda zamanları geldiEk gıda İçin
Hepimizin bebeği böyle olsun, amin ,Allah'ım nolur kizimin iştahı babasına, bana ve benim aileme benzesin.
İkinci tabağı yemeden kalkmiyoruz ailecek. Kızım da iştahlı yemek secmeyen (ben ağzıma sürmem ama) kelle paça falan icebilen, et suyuna ekmek banan bir bebek olsun, amin
Ben o an emzirmezsem bebeğin şekeri düşecek falan sanıyorum doysun istiyorum yaBenimki de ara ara böyle yapıyor ben de bırakıp 1 saat sonra tekrar deniyorum acıkmış olduğu için alıyor bu sefer. Bazen de uykusu geldiğinde meme verince sinirleniyor emmiyor uyuyup uyanınca acıkmış oluyor emiyor.
Yok benimki de renkli gibi ama doktor 9. Aydan önce belli olmaz dedi.
Benimkide uyanınca illa beni görecek yoksa direkt ağlıyorSorma 2sinde de ben yanından kalkınca uyandı.. tuvalete gittimDirek uyanmqdı kalkınca ama 5 dakikaya uyandı..aynı yatakta değiliz ama anne yanı beşiğinde ben yanına uzanıyorum beni görüyor elimi tutuyor filan. Uyanınca tam 1 saat yataktan almadım ne ışık ne kıpırtı yok. Pış pış ninni saç okşama filan yine dalmadı öyle duruyor. 1 saat sonra mızırdandı da aldım yine odadan çıkmak yok oyuncak yok.
Çok çabuk iyileşecek canım merak etme bukadar mıymış diyeceksinSünnet olduk çok şükürsüreçten bahsetmemi istemiştiniz;
Gitmeden 1 saat önce jetex adında uyuşturucu krem sürmemizi üstünü de streçlememizi söylediler. (Meğer bebeklere gerek yokmuş 3 aylığı 3 yaş anlamışlar) ama sorun yokmuş çok şükür. İğne vurulurken çok azıcık ağladı o da içeriyi az bişey yakıyormuş onu hissetti. İşlem başladığında önündeki oyuncaklar dikkatini çekti biraz oynattık falan belki 10 dk durmuştur. Sonrasında bir başladı ağlamaya asla susturamadıko anlar bizim için çok ama çok zordu. Canı yandığından değil, bacaklarını oynatamadığından kalkmak istediğinden. İşlemin dikiş kısmında başlamış ağlamaya son kısımlar hep ağladı kıpkırmızı oldu sesi kısıldı işlem sonrası kucağıma alır almaz sustu ve uyuyakaldı. Şimdi de takipteyiz. İnşallah çabucak iyileşir dua edin. İşlem esnasında ağlaması insanı biraz zorlasa da geçecek inşallah. Umarım sizin ve diğer arkadaşların bebişlerinin sünnetleri daha kolay geçer.
Teach_Mavi
Yavaş verdiğimde benimki de yutuyor, hızlı vermek lazımYa kızlar bi derdim var bu serum fizyolojik ile burun temizliğini yaparken çocupu ne kadar yan pozisyona alsam da bazen sıktığım serum fizyolojik direk genzinden aşağı iniyor çocuğu kaldırıp pat pat yaptığımda akan bi serum olmuyor sizde de bu durum yaşanıyor mu yuttuğu zaman bi sakıncası oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?