Diyemiyorum.. yeşil ama heran dönedebilir gibiKızlar bebişlerinizin göz rengi oturdumu net şu renk diyebiliyor musunuz
Kuzu süt az mı? Solgar sür artsın diye meme reddine çözüm olr mu bilemedim.. eğer süt hemen gelmiyor diye emmiyorsa yine sağ biraz uyarılsın meme öyle emzirsen?Kuzum tam tersi meme artık yumuşacık ama süt var yani 1-2 dk emdikten sonra geliyor o sürede çıldırıyor. Artık sağı hiç almıyor cidden bunu yaşayacağımı dusunmezdim çünkü kızım bıraksan saatlerce emiyordu beni zamanında şaşkınım. Solgari aldım deniycem
Benimde aynıDiyemiyorum.. yeşil ama heran dönedebilir gibi
Kuzum eşim Bolu'dan geldi sagma makinesini De istedim artık bebek memeyi almadan önce biraz uyaricam. Sütün az olup olmadigini anlamıyorum çiş sayısına bakarsak yetersiz ama memeden sonra ağlamasından , hemen gelmemesjnden dolayı da yetersiz gibi sankiKuzu süt az mı? Solgar sür artsın diye meme reddine çözüm olr mu bilemedim.. eğer süt hemen gelmiyor diye emmiyorsa yine sağ biraz uyarılsın meme öyle emzirsen?
Hayır olmaz serum tuzlu su zaten ki her zaman yutma payı oluyor, biraz daha hızlı vermeyi dene istersenYa kızlar bi derdim var bu serum fizyolojik ile burun temizliğini yaparken çocupu ne kadar yan pozisyona alsam da bazen sıktığım serum fizyolojik direk genzinden aşağı iniyor çocuğu kaldırıp pat pat yaptığımda akan bi serum olmuyor sizde de bu durum yaşanıyor mu yuttuğu zaman bi sakıncası oluyor mu
Cis sayısına bakarsak yeterli demek istedim. 8-9 cisli bez çıkarıyorKuzum eşim Bolu'dan geldi sagma makinesini De istedim artık bebek memeyi almadan önce biraz uyaricam. Sütün az olup olmadigini anlamıyorum çiş sayısına bakarsak yetersiz ama memeden sonra ağlamasından , hemen gelmemesjnden dolayı da yetersiz gibi sanki
İnan bana çok hızlı veriyorum hatta 5 cc enjektör ile bir deliğe boşaltıyorumHayır olmaz serum tuzlu su zaten ki her zaman yutma payı oluyor, biraz daha hızlı vermeyi dene istersen
dün full beraber uyuduk bizde.. yanından kalktığım an gözlerini açıyor sensör var sanki23te uyudu. 23.45te uyandı. Bu saat oldu hala uyumadı yeminle çıldırcam artık ya bebek dediğin erken uyur onu geçtim de bizim ki disco barlar bile kapanmadan uyumuyor
Sorma 2sinde de ben yanından kalkınca uyandı.. tuvalete gittimdün full beraber uyuduk bizde.. yanından kalktığım an gözlerini açıyor sensör var sankisarılarak uyumuşuz ilk defa 3-4 saat uyanmadan uyudu
Temas bağımlısı benim bebe
Uyanmasına yakın hemen yanına al sarıl totosunu pış pışla belki uyanmadan dönebilir uykusuna
Ben baby plus almıştım e bebek 450 ml. Qma büyük .. küçükte alcam bebek o ladar çok mama yiyemez ki küçük ne alcam bilmiyom. Skip hop bazen indirime giriyor belki onunalırım bilmiyorum..Bana termos linki atar mısıniz kızlar, bebek termosu
Eylül ne kadar güzel pasta yapmış ya
Amin kuzum hepimiz inşallahEylül ne kadar güzel pasta yapmış yasağlık uzun beraber ömürleriniz olsun inş.
Ben koku obsesyonu olan biriyim, koku benim için çok çok önemli. Sana bir de şu kokuyu önereceğim çok uygun fiyatlı ama MUHTESEM kokuyor. Pudramsı tertemiz bir koku. Cacharel Noa muadili, Bargello kodu da 266.
Bir ara LC lerde bulunmuyordu stok yapmıştım fazla fazla
LC Waikiki Etriel Blonde Kadın Edp Parfüm 50 ml Magıc Port - Fiyatı, Yorumları
LC Waikiki Etriel Blonde Kadın Edp Parfüm 50 ml Magıc Port yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bana termos linki atar mısıniz kızlar, bebek termosu
Ne için kullanacaksınız termosuBen baby plus almıştım e bebek 450 ml. Qma büyük .. küçükte alcam bebek o ladar çok mama yiyemez ki küçük ne alcam bilmiyom. Skip hop bazen indirime giriyor belki onunalırım bilmiyorum..
Ne için kullanacaksınız termosu
Canım daha yeni elime ulaştı. Bı kaç gün kullanayım yazarım fikrimi. Şuan yorum yapamıyorumCanım beğendin mi , sana hitap ettimihiskolikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?