2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzu süt az mı? Solgar sür artsın diye meme reddine çözüm olr mu bilemedim.. eğer süt hemen gelmiyor diye emmiyorsa yine sağ biraz uyarılsın meme öyle emzirsen?

Ya kızlar bi derdim var bu serum fizyolojik ile burun temizliğini yaparken çocupu ne kadar yan pozisyona alsam da bazen sıktığım serum fizyolojik direk genzinden aşağı iniyor çocuğu kaldırıp pat pat yaptığımda akan bi serum olmuyor sizde de bu durum yaşanıyor mu yuttuğu zaman bi sakıncası oluyor mu

Kuzu süt az mı? Solgar sür artsın diye meme reddine çözüm olr mu bilemedim.. eğer süt hemen gelmiyor diye emmiyorsa yine sağ biraz uyarılsın meme öyle emzirsen?
Kuzum eşim Bolu'dan geldi sagma makinesini De istedim artık bebek memeyi almadan önce biraz uyaricam. Sütün az olup olmadigini anlamıyorum çiş sayısına bakarsak yetersiz ama memeden sonra ağlamasından , hemen gelmemesjnden dolayı da yetersiz gibi sanki

Hayır olmaz serum tuzlu su zaten ki her zaman yutma payı oluyor, biraz daha hızlı vermeyi dene istersen

Cis sayısına bakarsak yeterli demek istedim. 8-9 cisli bez çıkarıyor

23te uyudu. 23.45te uyandı. Bu saat oldu hala uyumadı yeminle çıldırcam artık ya bebek dediğin erken uyur onu geçtim de bizim ki disco barlar bile kapanmadan uyumuyor
dün full beraber uyuduk bizde.. yanından kalktığım an gözlerini açıyor sensör var sanki sarılarak uyumuşuz ilk defa 3-4 saat uyanmadan uyudu
Temas bağımlısı benim bebe

Uyanmasına yakın hemen yanına al sarıl totosunu pış pışla belki uyanmadan dönebilir uykusuna

Sorma 2sinde de ben yanından kalkınca uyandı.. tuvalete gittim Direk uyanmqdı kalkınca ama 5 dakikaya uyandı..aynı yatakta değiliz ama anne yanı beşiğinde ben yanına uzanıyorum beni görüyor elimi tutuyor filan. Uyanınca tam 1 saat yataktan almadım ne ışık ne kıpırtı yok. Pış pış ninni saç okşama filan yine dalmadı öyle duruyor. 1 saat sonra mızırdandı da aldım yine odadan çıkmak yok oyuncak yok.

Eklentiler

• 17039281952194319750735290650515.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…