Gece 4 5 saatte bir kalkıyor o zaman emziriyorum ama gündüz max 2 saatte emziriyorum tabi hepsi etkin olmuyor çok kısa sürdüğü de oluyor istemediği de4.aya giren anneler bebekleriniz kaç saatte bir emiyor. Bide emme süreleri nasıl.Melikeben NewMamaa septembrmom Sonbahardagel dikloron
Bide kontrollere gidildi mı kilo boy gelişimleri nasıl bende salı günü gideceğim galiba daha belli değil
Gündüz pek emmiyor akşamda üç dört saatte bir kavga dövüş emziriyom4.aya giren anneler bebekleriniz kaç saatte bir emiyor. Bide emme süreleri nasıl.Melikeben NewMamaa septembrmom Sonbahardagel dikloron
Bide kontrollere gidildi mı kilo boy gelişimleri nasıl bende salı günü gideceğim galiba daha belli değil
10 gün sonra kontrolü. Nazenin in uyku gerilemesi bitti üç beş gündür şöyle oluyor sabah 8de kalkıyor 10a doğru uyuyor 30 40 dakikaşık periyotlarda tüm uykuları 1 saat uyanık sonra emzirip uyutuyorum hep. Uykudan önce emziriyorum. Gece 3 te kalkıyor emziriyorum o zaman 6 da bazen bazen 7 de o zaman emzirmiyorum altını alıyorum sadece sonra işte 8 gibi uyanış.4.aya giren anneler bebekleriniz kaç saatte bir emiyor. Bide emme süreleri nasıl.Melikeben NewMamaa septembrmom Sonbahardagel dikloron
Oyy bebeğim diş mi çıkaracak ta büyüdüler ya10 gün sonra kontrolü. Nazenin in uyku gerilemesi bitti üç beş gündür şöyle oluyor sabah 8de kalkıyor 10a doğru uyuyor 30 40 dakikaşık periyotlarda tüm uykuları 1 saat uyanık sonra emzirip uyutuyorum hep. Uykudan önce emziriyorum. Gece 3 te kalkıyor emziriyorum o zaman 6 da bazen bazen 7 de o zaman emzirmiyorum altını alıyorum sadece sonra işte 8 gibi uyanış.
Ama az önce uyudu ilk defa nazenin bir saat ağladı eşim de yok anlamadım ben de bir yeri ağrıyor diye calpol verdim eşimi aradım dişine bak dedi kabarmış beyazlaşmış ne bileyim erken diye aklıma gelmedi kucağımda ağlarken uyuya kaldı bu diş olayı zorlayacak beni sanırım.
Geçmiş olsun canım öncelikle sakin ol alerjik reaksiyon her durumda gelişebilir ve iyiki göz kapaklarına atmış , solunum yollarına vurabilir şişebilirdi nefes alması dahi zorlaşabilirdi o yüzden çok şükür diyelim ki göz kapaklarına vurmuş her ne kullandıysanız onun etken maddesini not al bir daha da kullanmayın kalıcı hasar gibi bişey olmaz merak etmeSağlıkçı arkadaşlar size bi sorum var. Sünnetten sonra bebeğimin önce sol göz kapağı şişti su toplamış gibi, eve geldik bikaç saat sonra önce kızarıklık geçti sonra şişliği indi. Ardından sağ göz aynı şekilde şişti indi. Biraz önce de ikisi bir hafif şiş ve kızarık oldu. Bizde acile gittik sünnet yapan doktorda geldi sağ olsun, çocuk doktoru baktı bi damla yazdı ağızdan aldık eve geldik.
Bu alerjik reaksiyonun bebeğime bi zararı olur mu, o kadar pişmanım ki o kadar üzgünüm ki ağlamaktan başım ağrıdı
Ayy Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz. Oğlumun alerjiden şişti göz kapakları benim ağlamaktanGeçmiş olsun canım öncelikle sakin ol alerjik reaksiyon her durumda gelişebilir ve iyiki göz kapaklarına atmış , solunum yollarına vurabilir şişebilirdi nefes alması dahi zorlaşabilirdi o yüzden çok şükür diyelim ki göz kapaklarına vurmuş her ne kullandıysanız onun etken maddesini not al bir daha da kullanmayın kalıcı hasar gibi bişey olmaz merak etme, sünnette korkualacak hiçbir şey yok inanki ilk idrar da biraz yanma olur ondan sonra geçer çok sünnetli bebe baktım hastane de çalışırken ,anormal şişme ve morarma açısından takip edeceksiniz , pipisine karton bırakmışsınızdır zaten temas olmasın diye zaten, dr un dediklerini de uygulayın bi kaç güne hepsi geçecek zaten , Allah beterinden korusun üzme kendini çok geçmiş olsun
Dikişli sünnetti işte estetikmiş kendiliğinden düşecekmiş. Ay gerçekten çok zordu onu öyle
Evet evet yanındaydık başucundaydık direkt babası izledi bile sünneti ben bebeği sakinleştirmeye çalışıyordum ama işte bacaklarını oynatamadıkça sinirlendi durmadı. Pansuman içinse; her bezi açtığımızda serum fizyolojik 10 ml sıkmamızı söyledi, işte yelleyerek üfleyerek kurutup karton bardak koyup kapatıyoruz. Günde üç defa (sabah-öğle-akşam) sarı kantaron 2 damla damlatılacak. O kadar. Salı günü banyo yapılmalıymış banyodan sonra da bi krem var o sürülecekmiş doktora fotoğrafını atacağız. Valla ben masada bu kadar ağlayacağını düşünmemiştim, başlarda duruyordu sonra sıkıldı. Hiç ağlamayanlar da varmış inşallah hiççç ağlamaz
Aldım fırsat buldukça okuyacağımUyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz kitabını oku kuzum oradaki taktikleri uygulayacam inş. Ana kısmet
Hay Allah çok geçmiş olsun neden olmuş ki peki ne dedi doktorSağlıkçı arkadaşlar size bi sorum var. Sünnetten sonra bebeğimin önce sol göz kapağı şişti su toplamış gibi, eve geldik bikaç saat sonra önce kızarıklık geçti sonra şişliği indi. Ardından sağ göz aynı şekilde şişti indi. Biraz önce de ikisi bir hafif şiş ve kızarık oldu. Bizde acile gittik sünnet yapan doktorda geldi sağ olsun, çocuk doktoru baktı bi damla yazdı ağızdan aldık eve geldik.
Bu alerjik reaksiyonun bebeğime bi zararı olur mu, o kadar pişmanım ki o kadar üzgünüm ki ağlamaktan başım ağrıdı
Canım, kardesim göz hekimi şimdi ona sordum.Sağlıkçı arkadaşlar size bi sorum var. Sünnetten sonra bebeğimin önce sol göz kapağı şişti su toplamış gibi, eve geldik bikaç saat sonra önce kızarıklık geçti sonra şişliği indi. Ardından sağ göz aynı şekilde şişti indi. Biraz önce de ikisi bir hafif şiş ve kızarık oldu. Bizde acile gittik sünnet yapan doktorda geldi sağ olsun, çocuk doktoru baktı bi damla yazdı ağızdan aldık eve geldik.
Uyurken yapılan da varmış eğer bebişin uyku saatiyse daha iyi. Eğer biberon kullanıyorsa mutluluk götürün emse falan sakinleşir.inşallah hiç birine gerek olmadan çok kolay geçerTeşekkürler,inşallah çabucak iyileşir
Bizim nasıl geçecek bakalım kolaylıkla geçer umarım. Bizim kucak kuşu yatmayı hiç sevmiyor bide kesin çok ağlar.. keşke uyurken yapabilseler
Çok teşekkür ederim. Lokal anesteziye alerjisi varmış sanırım. Çocuk doktoru gördü 6 aydan küçüklerde tehlikeli reaksiyon beklemeyiz dedi yine de damla verdi tedbiren. Bu alerjik reaksiyon da 100/1 ihtimalmiş sanırım o da bize denk geldi. Ya bende üzüldüm işte küçükken sünnet ettirelim diye ben çıkardım benim yüzümden oldu diye düşündümHay Allah çok geçmiş olsun neden olmuş ki peki ne dedi doktor
Niye kendini üzüyorsun nerden bilebilirdin ki böyle olacağını
Şimdi aklıma geldi, ablam botoks yaptırmıştı estetik amaçlı, akşamına gözleri şişmişti çok kötü, acile götürmüştük. Bir damla yaptılar, serum taktılar geçti. Sanıldığından yaygın bir durum alerjinin göze yansimasiSağlıkçı arkadaşlar size bi sorum var. Sünnetten sonra bebeğimin önce sol göz kapağı şişti su toplamış gibi, eve geldik bikaç saat sonra önce kızarıklık geçti sonra şişliği indi. Ardından sağ göz aynı şekilde şişti indi. Biraz önce de ikisi bir hafif şiş ve kızarık oldu. Bizde acile gittik sünnet yapan doktorda geldi sağ olsun, çocuk doktoru baktı bi damla yazdı ağızdan aldık eve geldik.
Çok teşekkür ediyorum ama bize o damlayı içmesi gerektiği söylendi göze damlatmadık yani. Şimdi hafiflemiş gözleri inşallah geçer. Sabah için yazdığı damlayı da kullanalım mı ne dersinizCanım, kardesim göz hekimi şimdi ona sordum.
Korkmasın ilaçlar yapabilir göze alerji, bize Nisan Mayıs gibi hep polen çimen alerjisi ile gözü şişmiş bir sürü çocuk geliyor ve evet o damlayı verebiliyoruuz dedi.
Damlaların sistemik dolaşımı çok az ama emin olmak istiyorsa damlayı damlattiktan sonra 2-3 dakika göz pinarlarina bastirsin bebeğinin dedi.
Geçmiş olsun.
Anladım evet araştırınca da arkadaşın dediği gibi boğaza vurması çok daha tehlikeliymiş çok şükür ki göze vurmuş dedik. Sağ olun desteğiniz içinŞimdi aklıma geldi, ablam botoks yaptırmıştı estetik amaçlı, akşamına gözleri şişmişti çok kötü, acile götürmüştük. Bir damla yaptılar, serum taktılar geçti. Sanıldığından yaygın bir durum alerjinin göze yansimasi
Sordum cevap bekliyorum canmÇok teşekkür ediyorum ama bize o damlayı içmesi gerektiği söylendi göze damlatmadık yani. Şimdi hafiflemiş gözleri inşallah geçer. Sabah için yazdığı damlayı da kullanalım mı ne dersiniz
Kullanabilir zrytec dedi canimÇok teşekkür ediyorum ama bize o damlayı içmesi gerektiği söylendi göze damlatmadık yani. Şimdi hafiflemiş gözleri inşallah geçer. Sabah için yazdığı damlayı da kullanalım mı ne dersiniz
yanımda emzik mama biberon sevdiği oyuncakları götüreyim. Umarım bizi de alırlar içeri onu sormayı unuttum hiç aklıma gelmediUyurken yapılan da varmış eğer bebişin uyku saatiyse daha iyi. Eğer biberon kullanıyorsa mutluluk götürün emse falan sakinleşir.inşallah hiç birine gerek olmadan çok kolay geçer
Çok teşekkür ederim. Lokal anesteziye alerjisi varmış sanırım. Çocuk doktoru gördü 6 aydan küçüklerde tehlikeli reaksiyon beklemeyiz dedi yine de damla verdi tedbiren. Bu alerjik reaksiyon da 100/1 ihtimalmiş sanırım o da bize denk geldi. Ya bende üzüldüm işte küçükken sünnet ettirelim diye ben çıkardım benim yüzümden oldu diye düşündümhiç bir yavrunun başına gelmesin inşallah. Korkmayın biz böyle şeyler yaşadık diye sizde yaşayacaksınız diye birşey yok, sizin ki çok çok kolay geçsin inşallah sünnetlik yine bişey yok elhamdülillah ağrı kesici vermedik sadece gözü korkuttu bizi
Canım çok geçmiş olsun. Benim eşimde de ilaçlı mr çekilecekken damardan verdikleri madde alerji yapmıştı. Göz kapakları balon gibi şişmiş ve kızarmıştı. Hemen acilde bir iğne yapılmıştı düzelmişti. Bebeğininde alerjisi var demekki verdikleri ilaçlar iyi gelecektir. Sadece o ilacı not alsan iyi olur, bir daha o ilacın alerji yaptığını belirtirsin herhangi bir durum olduğunda.Sağlıkçı arkadaşlar size bi sorum var. Sünnetten sonra bebeğimin önce sol göz kapağı şişti su toplamış gibi, eve geldik bikaç saat sonra önce kızarıklık geçti sonra şişliği indi. Ardından sağ göz aynı şekilde şişti indi. Biraz önce de ikisi bir hafif şiş ve kızarık oldu. Bizde acile gittik sünnet yapan doktorda geldi sağ olsun, çocuk doktoru baktı bi damla yazdı ağızdan aldık eve geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?