Git gide hareketleniyorlar dönmeden yaptırın denildi bize de. Ama her ayda ve her yaşta yapılıyor artık daha kolaylaştı her şey. Hayırlısı olsun inşallahBiz daha bakmadık biraz daha şu gaz mevzusu geçsin diye bekliyoruz şu an zaten doğru düzgün uykusu yok az daha bekleyelim hepten düzeni bozulmasın dedik ama bir tanıdığımız 4. ayda yaptırmıştı
canım cinsiyetin ne olduEvet canım çok faydalı gerçekten e vitamini vs . Bende alim bı denim
Git mutlaka bence yalnız kalmaSağol canım yok valla annem çalışıyor , zaten bence bi kaç gece uyumadım gündüz de dinlenemedim bağlıklığım çöktü o yüzden hasta oldum , akşam belki anneme giderim
ayy bizde 15 tatilde dusunuyoruz eşim evde olacak diyeErkek annişleri, bebişlerinizi ne zaman sünnet ettireceksiniz? Bizim yarın randevumuz var şimdiden korku geldi banaÇabuk iyileşir ve büyüyünce travma olmasın diye yaptıralım dedik. İnşallah çok kolay atlatırız
Çocuk cerrahisi yapacak inşallah kendi kliniğinde. Devlet hastanesinde de yapılıyorsa ne güzel. Ürolojide iyidir, ama sünnetçiye karşıyım doktorlar varken biraz ürkütücü geliyorayy bizde 15 tatilde dusunuyoruz eşim evde olacak diye
sunnetci mi yapacak doktor mu biz dvelet hastanesinde uroloji doktoruyla
yapmayi dusunuyoruz
Bu canımKızlar emziren anneler için solgarın biseyini önermişti biri, neydi o
Benimki ara ara hep reddediyor, geçici bi durumdur merak etme, zorlama yarım saat sonra tekrar vermeyi deneSağ memeyi tamamen reddediyor kızım, ters emzirme deniyorum olmuyor
Sinirimden ağladım akşam, asla almıyor. Acaba doymuyor mu diye düşünüyorum işe yaradı mi sende canım buBenimki ara ara hep reddediyor, geçici bi durumdur merak etme, zorlama yarım saat sonra tekrar vermeyi dene
solgar brewer's yeast with vitamin b12Kızlar emziren anneler için solgarın biseyini önermişti biri, neydi o
Kuzu sinirliyken ve çok açken yapma çokn açsa önce biraz diğerini ver sonra ona geçir.. ayakta dik tutarak emzir. Zorlama. Meme çok gerginse biraz sağ elinle filan sonra ver.. dene sabret stres yapmaSağ memeyi tamamen reddediyor kızım, ters emzirme deniyorum olmuyor
Çok uzun süre reddetti sağ memeyi bu yüzden hep mastit oldum sağımla da gelmiyordu süt anında tıkanıyordu ve bence sağ meme daha fazla süt üretiyor sanki emzir emzir inmiyordu şişlik , ama ben ısrarla verdim o an emmediyse çok acıktığı zaman verdim mesela ya da yarım saat sonra sakinleşince tekrar denedim , şu an ara ara reddetse de emiyor çok sükür , sende üzme kendini geçici bi durumdur bu ara zaten meme reddi hepimizde varSinirimden ağladım akşam, asla almıyor. Acaba doymuyor mu diye düşünüyorum işe yaradı mi sende canım bu
Bende 2 gün önce oldum. Aşırı yoğun bir kanama var doktora sordum normal dediBen bu ay regl olcam galiba ya bu günlerde akıntım var yumurtalama dönemi olabilir sonrasında gelcek mi bakalım. Hiç istemiyorum ama :)
Kuzum tam tersi meme artık yumuşacık ama süt var yani 1-2 dk emdikten sonra geliyor o sürede çıldırıyor. Artık sağı hiç almıyor cidden bunu yaşayacağımı dusunmezdim çünkü kızım bıraksan saatlerce emiyordu beni zamanında şaşkınım. Solgari aldım deniycemKuzu sinirliyken ve çok açken yapma çokn açsa önce biraz diğerini ver sonra ona geçir.. ayakta dik tutarak emzir. Zorlama. Meme çok gerginse biraz sağ elinle filan sonra ver.. dene sabret stres yapma
Meme yumuşacık kuzum yumuşak hamur gibi. Terbiye durumunu yaşadım bir süre önce. Ve artık 1-2 dk emip süt öyle geliyordu ama asla dayanamiyor çıldırıyor o sürede. Bugün artık pik yaptı sağ memede hiç durmuyor gözü sürekli etrafta ağlaya ağlaya çekiyor kendini Solgar aldım deniycem bı en azından 1-2 dk sonra gelmesini etkiler belki sütüm hemen gelirÇok uzun süre reddetti sağ memeyi bu yüzden hep mastit oldum sağımla da gelmiyordu süt anında tıkanıyordu ve bence sağ meme daha fazla süt üretiyor sanki emzir emzir inmiyordu şişlik , ama ben ısrarla verdim o an emmediyse çok acıktığı zaman verdim mesela ya da yarım saat sonra sakinleşince tekrar denedim , şu an ara ara reddetse de emiyor çok sükür , sende üzme kendini geçici bi durumdur bu ara zaten meme reddi hepimizde var
Bi de şöyle bişey meme çok doluysa da almıyordu tam kavramıyordu sende de öyle bi durum varsa önden biraz sağım yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?