2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biz daha bakmadık biraz daha şu gaz mevzusu geçsin diye bekliyoruz şu an zaten doğru düzgün uykusu yok az daha bekleyelim hepten düzeni bozulmasın dedik ama bir tanıdığımız 4. ayda yaptırmıştı
Git gide hareketleniyorlar dönmeden yaptırın denildi bize de. Ama her ayda ve her yaşta yapılıyor artık daha kolaylaştı her şey. Hayırlısı olsun inşallah

ayy bizde 15 tatilde dusunuyoruz eşim evde olacak diye
sunnetci mi yapacak doktor mu biz dvelet hastanesinde uroloji doktoruyla
yapmayi dusunuyoruz

ayy bizde 15 tatilde dusunuyoruz eşim evde olacak diye
sunnetci mi yapacak doktor mu biz dvelet hastanesinde uroloji doktoruyla
yapmayi dusunuyoruz
Çocuk cerrahisi yapacak inşallah kendi kliniğinde. Devlet hastanesinde de yapılıyorsa ne güzel. Ürolojide iyidir, ama sünnetçiye karşıyım doktorlar varken biraz ürkütücü geliyor İnşallah sizde sağlıkla kolaylıkla geçirirsiniz, bakalım çok endişeliyim dua edin lütfen canı yanmasın

Sağ memeyi tamamen reddediyor kızım, ters emzirme deniyorum olmuyor
Kuzu sinirliyken ve çok açken yapma çokn açsa önce biraz diğerini ver sonra ona geçir.. ayakta dik tutarak emzir. Zorlama. Meme çok gerginse biraz sağ elinle filan sonra ver.. dene sabret stres yapma

Sinirimden ağladım akşam, asla almıyor. Acaba doymuyor mu diye düşünüyorum işe yaradı mi sende canım bu
Çok uzun süre reddetti sağ memeyi bu yüzden hep mastit oldum sağımla da gelmiyordu süt anında tıkanıyordu ve bence sağ meme daha fazla süt üretiyor sanki emzir emzir inmiyordu şişlik , ama ben ısrarla verdim o an emmediyse çok acıktığı zaman verdim mesela ya da yarım saat sonra sakinleşince tekrar denedim , şu an ara ara reddetse de emiyor çok sükür , sende üzme kendini geçici bi durumdur bu ara zaten meme reddi hepimizde var

Bi de şöyle bişey meme çok doluysa da almıyordu tam kavramıyordu sende de öyle bi durum varsa önden biraz sağım yapabilirsin

Ben bu ay regl olcam galiba ya bu günlerde akıntım var yumurtalama dönemi olabilir sonrasında gelcek mi bakalım. Hiç istemiyorum ama :)

Kuzu sinirliyken ve çok açken yapma çokn açsa önce biraz diğerini ver sonra ona geçir.. ayakta dik tutarak emzir. Zorlama. Meme çok gerginse biraz sağ elinle filan sonra ver.. dene sabret stres yapma
Kuzum tam tersi meme artık yumuşacık ama süt var yani 1-2 dk emdikten sonra geliyor o sürede çıldırıyor. Artık sağı hiç almıyor cidden bunu yaşayacağımı dusunmezdim çünkü kızım bıraksan saatlerce emiyordu beni zamanında şaşkınım. Solgari aldım deniycem

Meme yumuşacık kuzum yumuşak hamur gibi. Terbiye durumunu yaşadım bir süre önce. Ve artık 1-2 dk emip süt öyle geliyordu ama asla dayanamiyor çıldırıyor o sürede. Bugün artık pik yaptı sağ memede hiç durmuyor gözü sürekli etrafta ağlaya ağlaya çekiyor kendini Solgar aldım deniycem bı en azından 1-2 dk sonra gelmesini etkiler belki sütüm hemen gelir

23te uyudu. 23.45te uyandı. Bu saat oldu hala uyumadı yeminle çıldırcam artık ya bebek dediğin erken uyur onu geçtim de bizim ki disco barlar bile kapanmadan uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…