2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kullanabilir zrytec dedi canim
Tamamdır çok teşekkür ediyorum desteğiniz için çok sağ olun
Alırlar alırlar dediğiniz gibi bebek tek sakinleşmez ki. Zaten bebeğin başında sağ ve solda iki sandalye oluyor anne ve baba için. Ayak kısmında yine iki sandalye doktor ve asistanı için. Ortada perde siz bişey görmüyorsunuz bebişle ilgileniyorsunuz. Haklısınız, her şerde vardır bi hayır erken yaptırmamız da dediğiniz gibi bi açıdan iyi oldu erkenden öğrenmiş olduk. Evet şuan daha iyi, çok hafif şişlik var kızarıklık yok. Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için
Haklısınız evet not aldım. Başta bizde iğne yapılır diye gittik çocuk doktoru iğneyi gerekli görmedi damla yeterli dedi ağızdan verdik şükür geçti hafif şişlik var sadece.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için.
Ne biliyim insan kendini suçlamadan edemiyor sağlıklı bebeğim bir an da benim yüzümden böyle oldu diye

Aynı şeyi ara sıra yaşıyorum. Gece çok güzel emiyor. Gündüz sağ memede kavga ediyor. Süt istediği hızda gelmeyince çıldırıyor.
Uykusuzluktan falan daha üzücü bir durum bu. Biberonu mamayı kıskanıyorum vermek istemiyorum
İlla mememi almasını istiyorum

Kızlar, kızım hobi olarak çığlık atarak konuşmaya başladı. Sesini zenci girtlagi gibi kullanıyor aşırı bir bağırma ile iletişim kuruyor Annemlerin komşusu dün gördü bebeğimi, çığlık sesin geliyor diyor
Sizinkilerde sesini kesfetme, çığlık atar gibi konuşmalar var mı

Benimki bir anda ğee diye bağırıyor.küçük erkek neye atarlanıyor bilmem bir de atak haftası mı bilmem dolunay gecesinden beri gece saat başı uyanıyor.uyuyamadığım için iyileşemedim ben de
Çok geçmiş olsun

Yeni çıkan virüslerden mi bilmem çocuklarla hala iyileşemedik.öksürük boğaz ağrısı burun akıntısı tam gaz devam.işin kötüsü birimiz iyileşecek gibi olsak diğerinden tekrar bulaşıyor kısır döngüye girdik nasıl çıkıcaz bilmiyorum

Tabiki geçer içinizi ferah tutun , verdikleri ilaçlar ödem attırıcı çabucak etkisini gösterir inşallah, drların bi bildiği vardır ona göre vermişlerdir ilaçları merak etmeyin

Evet var her seferinde ağlıyor veya kızıyor sanıyorum

Cnım gündüz tüm uykuları 30 40 dk mı
Bizde haftaya 4 aylık olcaz tam ama gündüz yaklaşık 1.5 saatte bir gibi uyutuyorum uyuyoda ama hep 45 50 dk yani alarm kurmuş gibi birden uyanıyo uzatamadım bi gündüz uykularını ya
1.uykuda kalıyo 2.derin uykuya geçmedn uyanıyo direk

Anne sütü veriyorum fakat gündüz pek iştahlı emmiyo üç dört satte bir alıp iki dk çekip bırakıyor

Son hastalığında linayada verdiler 5 gün kullandırdılar bende tedirgin oldum 6 ay öncesi kullanılmaz demişti ama vermek durumundayız demişti üzüle üzüle kullandım

Xanım beni çok geçmiş olsun iyi olacak inşallah aksilik olmuş ama bak erken öğrendiniz alerjisini ne yapalım vardır bir hayır erken toparlar inşallah

Bende burnumla karnını gıdıklayınca kahkaha atıyor buda yeni güncelleme

Tabiki geçer içinizi ferah tutun , verdikleri ilaçlar ödem attırıcı çabucak etkisini gösterir inşallah, drların bi bildiği vardır ona göre vermişlerdir ilaçları merak etmeyin
Sağ olun çok teşekkür ederim
Son hastalığında linayada verdiler 5 gün kullandırdılar bende tedirgin oldum 6 ay öncesi kullanılmaz demişti ama vermek durumundayız demişti üzüle üzüle kullandım
yaa di mi araştırınca kullanılmaz çıkınca insan korkuyor ama bi yandan da çaresiz. Rabbim beterinden korusun inşallah
Xanım beni çok geçmiş olsun iyi olacak inşallah aksilik olmuş ama bak erken öğrendiniz alerjisini ne yapalım vardır bir hayır erken toparlar inşallah
Çok teşekkür ederim evet haklısınız çok korktuk ama dediğiniz gibi artık biliyoruz ona göre tedbirli oluruz

Kızlar bebeğim alışmış benle babasına başka kimseyi görmemeye kız kardeşime geldik Kayseri’ye başka kız kardeşimde burda , geldik hoş beş 5 dk sonra oğlum ağlama krizine girdi asla susmuyor sanırım yoğun ilgiden kafayı yedi

Sonbahardagel hiskolikk DusunceBulutu Salon Kadini tecrubeli anneler ve diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim 2 ay atagindan beri meme reddi yapiyordu besik pozisyonunda kucagima aldigimda bile ciglik atiyordu, sonra ben kanguruda emzirmeye basladim. (Rota ve menenjit asilarindan sonra kanguruda da zor emzirmeye basladim)
Annem yanima geldi destek icin ve kanguruda emerken memeyi dogru kavrayamadigini gaz yuttugunu soyledi. Tekrar besik pozisyonunu deniyoruz 3 gundur ama uyanikken asla almiyor bagiriyor agliyor, emzik verip sakinlestirip uyuklarken veriyorum ama artik iskence oldu. Sinirlerim yiprandi. Emzirme saatinde kizimi gormek istemiyorum
Hic mama vermedim, biberonu sevmiyor oguruyor kasikla vermeyi denedik anne sutunu, agzindan akitiyor ve emzigi sadece uyurken aliyor. Ne yapmam lazim??
Bu arada boyu uzuyor kafa capi buyuyor fakat kilo alimi cok kotu..

Annen hakli.

Gaz yutuyor ama tam olarak mesele gaz yutma degil sadece bebeginin buyuk ihtimalle reflüsu var, burda cok anneye yazdik bunu.

Besik pozisyonu dedigin sanirim kolda yatirarak emzirme, o pozisyonda emzirirken tam yatar sekilde degil de govdesi yukarda ayaklari baya asagi duracak sekilde emzirmeyi dene. Cocukcagiz simdi her meme sonrasi mide agrisi yasadigi icin memenden korkmustur, normal yanasmak istememesi.

5 dk kadar sutunu sag
Yari oturur pozisyonda emzir
10 dk da 1 kaldirip gazini attir
Toplam 20 dk bir meme, 20 dk diger memeyi emzir ama oncesinde her memeyi sagmayi unutma.
Emzirme isi bitince yari uzanir / oturur pozisyonda beklet / uyut. Ama mutlaka gazini atsin.

Kilo alimi icin sutun degerli kismini icsin diye sagmani onerdim.

Ayrica bir sure meyve ve protein agirlikli beslenki hem sutun lezzetlensin hem de proteini artsin.

Ayrica cocuklar stresli annenin sutunu reddedebilir, stresi hissederler, bebegini emzirmeden once cik bir yarim saat 45 dk dolas gel, temiz hava al.

Gecmis olsun, Allah'in izniyle duzelirsiniz.

Tum Eylul analarim, kiz kardeslerim yeni yiliniz kutlu olsun. Size can-i gonulden sariliyorum.

Cok tesekkur ederim oneriler icin, deneyecegim mutlaka ama suan memeyi tutmuyor bunun icin ne yapabilirim
Bende hepimize mutlu bol sarilmali bol uyumali ve bol emzirmeli bir yil diliyorum. Bebislerimizle ilk yilimiz huzur icinde gecsin

Canım bizde de aynı problem var ve artarak devam ediyor. Ben ya uykuya dalarken yada uyanacgi zaman emzirebiliriyorum. Oda 5 dk bile sürmüyor. Ben alıştım artık yapacak bişey yok. Kilo alımı da baya düştü. 2 sinde gideceğiz. Çözüm bulan Varsa bende faydalanmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…