Tamamdır çok teşekkür ediyorum desteğiniz için çok sağ olunKullanabilir zrytec dedi canim
Alırlar alırlar dediğiniz gibi bebek tek sakinleşmez ki. Zaten bebeğin başında sağ ve solda iki sandalye oluyor anne ve baba için. Ayak kısmında yine iki sandalye doktor ve asistanı için. Ortada perde siz bişey görmüyorsunuz bebişle ilgileniyorsunuz. Haklısınız, her şerde vardır bi hayır erken yaptırmamız da dediğiniz gibi bi açıdan iyi oldu erkenden öğrenmiş olduk. Evet şuan daha iyi, çok hafif şişlik var kızarıklık yok. Çok teşekkür ediyorum desteğiniz içinyanımda emzik mama biberon sevdiği oyuncakları götüreyim. Umarım bizi de alırlar içeri onu sormayı unuttum hiç aklıma gelmedi
Yoksa sakinleştiremezler ki gireriz illaki ben bakamam da en azından elini tutarım oyalamaya çalışırım.
Her şerde vardır bir hayır bak iyi ki erken yaptırmışsınız 6 ay altı bebeklerde risk olmaz demiş doktorunuz en azından neye alerjisi olduğunu öğrenmiş oldunuz.
Şimdi nasıl gözü damla iyi geldi mi canım
Haklısınız evet not aldım. Başta bizde iğne yapılır diye gittik çocuk doktoru iğneyi gerekli görmedi damla yeterli dedi ağızdan verdik şükür geçti hafif şişlik var sadece.Canım çok geçmiş olsun. Benim eşimde de ilaçlı mr çekilecekken damardan verdikleri madde alerji yapmıştı. Göz kapakları balon gibi şişmiş ve kızarmıştı. Hemen acilde bir iğne yapılmıştı düzelmişti. Bebeğininde alerjisi var demekki verdikleri ilaçlar iyi gelecektir. Sadece o ilacı not alsan iyi olur, bir daha o ilacın alerji yaptığını belirtirsin herhangi bir durum olduğunda.
Ayrıca pişman olacağın bir durum yok her insanın birşeylere alerjisi olabilir. Sonuçta bu alerji durumu reaksiyon vermeden anlaşılabilir birşey değil, sende tahmin edemezdin.En azından tespit edildi ve tedavi uygulandı. İçini ferah tut
Aynı şeyi ara sıra yaşıyorum. Gece çok güzel emiyor. Gündüz sağ memede kavga ediyor. Süt istediği hızda gelmeyince çıldırıyor.Canlar benim ki 3 saate çıkarmak istiyor aralığı. 2 saatte verince kavga ediyor benimle artık. Tutsada 3 dakikada bırakıyor. Meme reddi dönemine mı giriyoruz acaba . .
3 saatte aldığında ise 5 dakika emip bırakıyor.
Sonbahardagel canım gündüzleri emmiyor yazmışsın. Nasıl besleniyor peki gündüz mama takviyesi mi
Benimki bir anda ğee diye bağırıyor.küçük erkek neye atarlanıyor bilmemKızlar, kızım hobi olarak çığlık atarak konuşmaya başladı. Sesini zenci girtlagi gibi kullanıyor aşırı bir bağırma ile iletişim kuruyorAnnemlerin komşusu dün gördü bebeğimi, çığlık sesin geliyor diyor
Sizinkilerde sesini kesfetme, çığlık atar gibi konuşmalar var mı
Çok geçmiş olsunSağlıkçı arkadaşlar size bi sorum var. Sünnetten sonra bebeğimin önce sol göz kapağı şişti su toplamış gibi, eve geldik bikaç saat sonra önce kızarıklık geçti sonra şişliği indi. Ardından sağ göz aynı şekilde şişti indi. Biraz önce de ikisi bir hafif şiş ve kızarık oldu. Bizde acile gittik sünnet yapan doktorda geldi sağ olsun, çocuk doktoru baktı bi damla yazdı ağızdan aldık eve geldik.
Bu alerjik reaksiyonun bebeğime bi zararı olur mu, o kadar pişmanım ki o kadar üzgünüm ki ağlamaktan başım ağrıdı
Tabiki geçer içinizi ferah tutun , verdikleri ilaçlar ödem attırıcı çabucak etkisini gösterir inşallah, drların bi bildiği vardır ona göre vermişlerdir ilaçları merak etmeyinAyy Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz. Oğlumun alerjiden şişti göz kapakları benim ağlamaktangece boyu uyumadım yanında nefesini kontrol ettim sürekli. Bi damla verdiler prednol acilde onu yaptık. Sabah içinde zyrtec adında damla verdiler (6 damla olacaktı sanırım) göz kapakları hafiflemiş ama halâ şiş. Geçer değil mi? Birde bu damlaları araştırınca kimi 6 aydan küçüklere verilmez yazıyor kiminde 2 yaştan küçüklere verilmez. Sorun olmaz inşallah
Evet var her seferinde ağlıyor veya kızıyor sanıyorumKızlar, kızım hobi olarak çığlık atarak konuşmaya başladı. Sesini zenci girtlagi gibi kullanıyor aşırı bir bağırma ile iletişim kuruyorAnnemlerin komşusu dün gördü bebeğimi, çığlık sesin geliyor diyor
10 gün sonra kontrolü. Nazenin in uyku gerilemesi bitti üç beş gündür şöyle oluyor sabah 8de kalkıyor 10a doğru uyuyor 30 40 dakikaşık periyotlarda tüm uykuları 1 saat uyanık sonra emzirip uyutuyorum hep. Uykudan önce emziriyorum. Gece 3 te kalkıyor emziriyorum o zaman 6 da bazen bazen 7 de o zaman emzirmiyorum altını alıyorum sadece sonra işte 8 gibi uyanış.
Ama az önce uyudu ilk defa nazenin bir saat ağladı eşim de yok anlamadım ben de bir yeri ağrıyor diye calpol verdim eşimi aradım dişine bak dedi kabarmış beyazlaşmış ne bileyim erken diye aklıma gelmedi kucağımda ağlarken uyuya kaldı bu diş olayı zorlayacak beni sanırım.
Anne sütü veriyorum fakat gündüz pek iştahlı emmiyo üç dört satte bir alıp iki dk çekip bırakıyorCanlar benim ki 3 saate çıkarmak istiyor aralığı. 2 saatte verince kavga ediyor benimle artık. Tutsada 3 dakikada bırakıyor. Meme reddi dönemine mı giriyoruz acaba . .
3 saatte aldığında ise 5 dakika emip bırakıyor.
Sonbahardagel canım gündüzleri emmiyor yazmışsın. Nasıl besleniyor peki gündüz mama takviyesi mi
Son hastalığında linayada verdiler 5 gün kullandırdılar bende tedirgin oldum 6 ay öncesi kullanılmaz demişti ama vermek durumundayız demişti üzüle üzüle kullandımAyy Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz. Oğlumun alerjiden şişti göz kapakları benim ağlamaktangece boyu uyumadım yanında nefesini kontrol ettim sürekli. Bi damla verdiler prednol acilde onu yaptık. Sabah içinde zyrtec adında damla verdiler (6 damla olacaktı sanırım) göz kapakları hafiflemiş ama halâ şiş. Geçer değil mi? Birde bu damlaları araştırınca kimi 6 aydan küçüklere verilmez yazıyor kiminde 2 yaştan küçüklere verilmez. Sorun olmaz inşallah
Xanım beni çok geçmiş olsun iyi olacak inşallah aksilik olmuş ama bak erken öğrendiniz alerjisini ne yapalım vardır bir hayır erken toparlar inşallahSağlıkçı arkadaşlar size bi sorum var. Sünnetten sonra bebeğimin önce sol göz kapağı şişti su toplamış gibi, eve geldik bikaç saat sonra önce kızarıklık geçti sonra şişliği indi. Ardından sağ göz aynı şekilde şişti indi. Biraz önce de ikisi bir hafif şiş ve kızarık oldu. Bizde acile gittik sünnet yapan doktorda geldi sağ olsun, çocuk doktoru baktı bi damla yazdı ağızdan aldık eve geldik.
Bu alerjik reaksiyonun bebeğime bi zararı olur mu, o kadar pişmanım ki o kadar üzgünüm ki ağlamaktan başım ağrıdı
Bende burnumla karnını gıdıklayınca kahkaha atıyor buda yeni güncellemeKızlar, kızım hobi olarak çığlık atarak konuşmaya başladı. Sesini zenci girtlagi gibi kullanıyor aşırı bir bağırma ile iletişim kuruyorAnnemlerin komşusu dün gördü bebeğimi, çığlık sesin geliyor diyor
Bende 4 ocaktaKızlar ben geçen sene bugün öğrenmiştim miniğimiçok özel bir gün benim için artık:) 1 yıldır benimle miniğim
Sağ olun çok teşekkür ederimTabiki geçer içinizi ferah tutun , verdikleri ilaçlar ödem attırıcı çabucak etkisini gösterir inşallah, drların bi bildiği vardır ona göre vermişlerdir ilaçları merak etmeyin
yaa di mi araştırınca kullanılmaz çıkınca insan korkuyor ama bi yandan da çaresiz. Rabbim beterinden korusun inşallahSon hastalığında linayada verdiler 5 gün kullandırdılar bende tedirgin oldum 6 ay öncesi kullanılmaz demişti ama vermek durumundayız demişti üzüle üzüle kullandım
Çok teşekkür ederim evet haklısınız çok korktuk ama dediğiniz gibi artık biliyoruz ona göre tedbirli oluruzXanım beni çok geçmiş olsun iyi olacak inşallah aksilik olmuş ama bak erken öğrendiniz alerjisini ne yapalım vardır bir hayır erken toparlar inşallah
Sonbahardagel hiskolikk DusunceBulutu Salon Kadini tecrubeli anneler ve diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim 2 ay atagindan beri meme reddi yapiyordu besik pozisyonunda kucagima aldigimda bile ciglik atiyordu, sonra ben kanguruda emzirmeye basladim. (Rota ve menenjit asilarindan sonra kanguruda da zor emzirmeye basladim)
Annem yanima geldi destek icin ve kanguruda emerken memeyi dogru kavrayamadigini gaz yuttugunu soyledi. Tekrar besik pozisyonunu deniyoruz 3 gundur ama uyanikken asla almiyor bagiriyor agliyor, emzik verip sakinlestirip uyuklarken veriyorum ama artik iskence oldu. Sinirlerim yiprandi. Emzirme saatinde kizimi gormek istemiyorum
Hic mama vermedim, biberonu sevmiyor oguruyor kasikla vermeyi denedik anne sutunu, agzindan akitiyor ve emzigi sadece uyurken aliyor. Ne yapmam lazim??
Bu arada boyu uzuyor kafa capi buyuyor fakat kilo alimi cok kotu..
Cok tesekkur ederim oneriler icin, deneyecegim mutlaka ama suan memeyi tutmuyor bunun icin ne yapabilirimAnnen hakli.
Gaz yutuyor ama tam olarak mesele gaz yutma degil sadece bebeginin buyuk ihtimalle reflüsu var, burda cok anneye yazdik bunu.
Besik pozisyonu dedigin sanirim kolda yatirarak emzirme, o pozisyonda emzirirken tam yatar sekilde degil de govdesi yukarda ayaklari baya asagi duracak sekilde emzirmeyi dene. Cocukcagiz simdi her meme sonrasi mide agrisi yasadigi icin memenden korkmustur, normal yanasmak istememesi.
5 dk kadar sutunu sag
Yari oturur pozisyonda emzir
10 dk da 1 kaldirip gazini attir
Toplam 20 dk bir meme, 20 dk diger memeyi emzir ama oncesinde her memeyi sagmayi unutma.
Emzirme isi bitince yari uzanir / oturur pozisyonda beklet / uyut. Ama mutlaka gazini atsin.
Kilo alimi icin sutun degerli kismini icsin diye sagmani onerdim.
Ayrica bir sure meyve ve protein agirlikli beslenki hem sutun lezzetlensin hem de proteini artsin.
Ayrica cocuklar stresli annenin sutunu reddedebilir, stresi hissederler, bebegini emzirmeden once cik bir yarim saat 45 dk dolas gel, temiz hava al.
Gecmis olsun, Allah'in izniyle duzelirsiniz.
Tum Eylul analarim, kiz kardeslerim yeni yiliniz kutlu olsun.Size can-i gonulden sariliyorum.
Canım bizde de aynı problem var ve artarak devam ediyor. Ben ya uykuya dalarken yada uyanacgi zaman emzirebiliriyorum. Oda 5 dk bile sürmüyor. Ben alıştım artık yapacak bişey yok. Kilo alımı da baya düştü. 2 sinde gideceğiz. Çözüm bulan Varsa bende faydalanmak isterimSonbahardagel hiskolikk DusunceBulutu Salon Kadini tecrubeli anneler ve diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim 2 ay atagindan beri meme reddi yapiyordu besik pozisyonunda kucagima aldigimda bile ciglik atiyordu, sonra ben kanguruda emzirmeye basladim. (Rota ve menenjit asilarindan sonra kanguruda da zor emzirmeye basladim)
Annem yanima geldi destek icin ve kanguruda emerken memeyi dogru kavrayamadigini gaz yuttugunu soyledi. Tekrar besik pozisyonunu deniyoruz 3 gundur ama uyanikken asla almiyor bagiriyor agliyor, emzik verip sakinlestirip uyuklarken veriyorum ama artik iskence oldu. Sinirlerim yiprandi. Emzirme saatinde kizimi gormek istemiyorum
Hic mama vermedim, biberonu sevmiyor oguruyor kasikla vermeyi denedik anne sutunu, agzindan akitiyor ve emzigi sadece uyurken aliyor. Ne yapmam lazim??
Bu arada boyu uzuyor kafa capi buyuyor fakat kilo alimi cok kotu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?