- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ben tam 8 haftalık iken 23 ocakta öğrenmiştim. Regl 70-80 günde bir olunca hiç suphelenmemistimKızlar ben geçen sene bugün öğrenmiştim miniğimiçok özel bir gün benim için artık:) 1 yıldır benimle miniğim
Ay benimki de öyleydi ama alıştı şimdi yalnız olunca sıkılıyor. 5 kız kardeş + 5 kuzeni + 4 enişte + anneanne + dede hepsi sarılıyor kucagina alıp öpüyor benim çok hoşuma gidiyorKızlar bebeğim alışmış benle babasına başka kimseyi görmemeye kız kardeşime geldik Kayseri’ye başka kız kardeşimde burda , geldik hoş beş 5 dk sonra oğlum ağlama krizine girdi asla susmuyor sanırım yoğun ilgiden kafayı yedi
Evet tüm uykularıCnım gündüz tüm uykuları 30 40 dk mı
Bizde haftaya 4 aylık olcaz tam ama gündüz yaklaşık 1.5 saatte bir gibi uyutuyorum uyuyoda ama hep 45 50 dk yani alarm kurmuş gibi birden uyanıyo uzatamadım bi gündüz uykularını ya
1.uykuda kalıyo 2.derin uykuya geçmedn uyanıyo direk
Alışamadan anaanneyi alıp döndükAy benimki de öyleydi ama alıştı şimdi yalnız olunca sıkılıyor. 5 kız kardeş + 5 kuzeni + 4 enişte + anneanne + dede hepsi sarılıyor kucagina alıp öpüyor benim çok hoşuma gidiyorAlışır bir iki güne inan
Cok tesekkur ederim oneriler icin, deneyecegim mutlaka ama suan memeyi tutmuyor bunun icin ne yapabilirim
Bende hepimize mutlu bol sarilmali bol uyumali ve bol emzirmeli bir yil diliyorum. Bebislerimizle ilk yilimiz huzur icinde gecsin
Canım bizde de aynı problem var ve artarak devam ediyor. Ben ya uykuya dalarken yada uyanacgi zaman emzirebiliriyorum. Oda 5 dk bile sürmüyor. Ben alıştım artık yapacak bişey yok. Kilo alımı da baya düştü. 2 sinde gideceğiz. Çözüm bulan Varsa bende faydalanmak isterim
Herkes için güzel bir yıl olmuştur umarım, gelecek yılin bu yıldan çok daha güzel olmasını dilerim kızlarKizlar, kizceler
Meme reddi varsa sakin ha zorlamak yok, zorladikca ters tepermis oyle anlatmisti emzirme danismanim.
Anne sutunu istemeyen bebek mama destegiyle gidecek, anne de strese girmeden her emzirme saati sakince memeyi teklif edecek baska bir sistemi yok bildigim kadariyla. Baktiniz olmuyor, hicbir sekilde kabul etmiyor, sut sagip biberon deneyeceksiniz, biberon olmazsa, siringa, olmazsa kasik, olmazsa kasikli biberon...
Bu arada reflu haricinde, bogaz ve kulak enfeksiyonu da meme reddine sebep olabiliyor, bilginiz olsun.
Ikiniz de yatarken emzirmeyi denediniz mi? Yani hem anne hem bebegin yattigi pozisyonda emzirmek.
Benimde aynı sorun var gündüz pek almıyor dört saat geçse bile kavga dövüş emziriyorum memeyi görünce düşman görmüş gibi kafayı çevirip bağırıyo istemiyoSonbahardagel hiskolikk DusunceBulutu Salon Kadini tecrubeli anneler ve diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim 2 ay atagindan beri meme reddi yapiyordu besik pozisyonunda kucagima aldigimda bile ciglik atiyordu, sonra ben kanguruda emzirmeye basladim. (Rota ve menenjit asilarindan sonra kanguruda da zor emzirmeye basladim)
Annem yanima geldi destek icin ve kanguruda emerken memeyi dogru kavrayamadigini gaz yuttugunu soyledi. Tekrar besik pozisyonunu deniyoruz 3 gundur ama uyanikken asla almiyor bagiriyor agliyor, emzik verip sakinlestirip uyuklarken veriyorum ama artik iskence oldu. Sinirlerim yiprandi. Emzirme saatinde kizimi gormek istemiyorum
Hic mama vermedim, biberonu sevmiyor oguruyor kasikla vermeyi denedik anne sutunu, agzindan akitiyor ve emzigi sadece uyurken aliyor. Ne yapmam lazim??
Bu arada boyu uzuyor kafa capi buyuyor fakat kilo alimi cok kotu..
Benim ki inadı tutarsa amuda kalksamda emmiyo bacımKizlar, kizceler
Meme reddi varsa sakin ha zorlamak yok, zorladikca ters tepermis oyle anlatmisti emzirme danismanim.
Anne sutunu istemeyen bebek mama destegiyle gidecek, anne de strese girmeden her emzirme saati sakince memeyi teklif edecek baska bir sistemi yok bildigim kadariyla. Baktiniz olmuyor, hicbir sekilde kabul etmiyor, sut sagip biberon deneyeceksiniz, biberon olmazsa, siringa, olmazsa kasik, olmazsa kasikli biberon...
Bu arada reflu haricinde, bogaz ve kulak enfeksiyonu da meme reddine sebep olabiliyor, bilginiz olsun.
Ikiniz de yatarken emzirmeyi denediniz mi? Yani hem anne hem bebegin yattigi pozisyonda emzirmek.
Evet tüm uykularıbazen uyanınca yakalar ve sallarsam 15 dk daha uyuyordu ama.
Ben denedim malesef olumsuzKizlar, kizceler
Doğum günü ne canım bebeğininBu uykusu olmasına rağmen uyumak istememe durumu, yatırdığımda sinirlenerek ağlaması uyku gerilemesi mi arkadaşlar? Uykusu olduğu için oyun da oynamak istemiyor. Tam da 4. atağı atlattığımıza sevinirken
25.08 canımDoğum günü ne canım bebeğinin
Bebekler stresi hisseder. üzgün olduğunu anlar.stresli bir yerde biz bile yemek yemek istemeyiz ya da biri zorlarsa.. pozitif düşünerek kucağına al.ağlamaya başlarsa (ki normal olabilir) dik tut sırtını hafifçe ovala kısık sesle konuş gülerek yanındayım de.sakinleştiğinde oturarak kucağına alıp emzirmeye başla. belki denemişsindir ama bazı pozisyonları yazıyım.Sonbahardagel hiskolikk DusunceBulutu Salon Kadini tecrubeli anneler ve diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim 2 ay atagindan beri meme reddi yapiyordu besik pozisyonunda kucagima aldigimda bile ciglik atiyordu, sonra ben kanguruda emzirmeye basladim. (Rota ve menenjit asilarindan sonra kanguruda da zor emzirmeye basladim)
Annem yanima geldi destek icin ve kanguruda emerken memeyi dogru kavrayamadigini gaz yuttugunu soyledi. Tekrar besik pozisyonunu deniyoruz 3 gundur ama uyanikken asla almiyor bagiriyor agliyor, emzik verip sakinlestirip uyuklarken veriyorum ama artik iskence oldu. Sinirlerim yiprandi. Emzirme saatinde kizimi gormek istemiyorum
Hic mama vermedim, biberonu sevmiyor oguruyor kasikla vermeyi denedik anne sutunu, agzindan akitiyor ve emzigi sadece uyurken aliyor. Ne yapmam lazim??
Bu arada boyu uzuyor kafa capi buyuyor fakat kilo alimi cok kotu..
Kadın tam bir kez profesörüKızlar normal molfix pure and soft molfix ve goonu çektim. Bel lastigi sadece pure and softta var. Boyları cok yakın, ağ genişliğinde belki bir tık goon daha geniş. İdrar göstergesi sadece goonda var ve bence goonun içi daha yumuşak. Şu an normal mofixi kullanıyorum, arkadan sızma nadir eger bez kaydıysa oluyor ama bacaklarda lastik izi yapıyor bir iki lere pişik yapcak gibi oldu ama yapmadı çiş sızması olmadı. Diğerlerini de kullandıkça yazayım
Molfix 3 numaradan goon 4 numaraya geçtim. Çok memnun kaldım. Molfix bizde de bacaklarda iz yapıyordu. Burada sen diyince şans verdim beğendim ama içeriğine bakmadım halaKızlar normal molfix pure and soft molfix ve goonu çektim. Bel lastigi sadece pure and softta var. Boyları cok yakın, ağ genişliğinde belki bir tık goon daha geniş. İdrar göstergesi sadece goonda var ve bence goonun içi daha yumuşak. Şu an normal mofixi kullanıyorum, arkadan sızma nadir eger bez kaydıysa oluyor ama bacaklarda lastik izi yapıyor bir iki lere pişik yapcak gibi oldu ama yapmadı çiş sızması olmadı. Diğerlerini de kullandıkça yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?