- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
600 gram almış sanırım geçen ay baş boy hep yanlış ölçmüşler bu ay başka hemşire olçtü farklı çıktıKilosu iyi o zaman canım. 1 ayda ne kadar almış
Benim de sol göğüs ucum hiç yok, ilk günden itibaren zorlaya zorlaya baya çıktı.Yok hayır meme ucum olmadığı işin en baştan beri silikonla tuttu
Sürekli silikonsuz teklif ediyorum ama kabul etmiyor
Sağım makinasıyla Azcık sağıp uç çıkınca veriyorum yine almıyor
3 tane var her gün kaynatıyorum mecbur bir şekilde sağlamaya çalışıyorum hijyenini ama zorlanıyorum artık
Canım yine iyi almış ya maşallah. Gündüz hiç emmiyor neredeyse demiştin. Bizde 2 de gideceğiz. . Demek ki sütun kaliteli azda içse fayda ediyor şükür. Bide sen baya zayıfladı demiştin iyi toparlanmış600 gram almış sanırım geçen ay baş boy hep yanlış ölçmüşler bu ay başka hemşire olçtü farklı çıktı
Şimdi kiloyu takmıyorum da şu kan ilacına başlattılar bunu kaç damla kullanmalıyım onu bilmiyorum
Burdan arkadaşlar genel olarak bunları kullanıyor KıbrısBende bunlardan aliyim eğer temiz içerikliyse bana Ferrum yazdılar
Vurdum , önce eve kaçta gittiğini inkar etti , sonra dedim kameradan gördüm , o kamera çalışıyormuydu dedi , ya ben tur attım sen evde değilsin diye , dedim sen bana yorgunum dedin ve tur mu attın ? Evet ne olacak öyle tur atasım geldi , yalan söyledi çünkü benim eşim öldür ne cadılar bayramını sever ne onların kostümünü sever , nede dışarda tur atar , ben biliyorum , tabi ben onun arabasının park olduğu yere kalktım gittim kardeşimle ama gitmişti , park ettiği yerde bi bank sandalye vardı , ev falanda yoktu o çevrede anlamadımKıbrıssss ne diyosun sennkız yüzüne vursaydın yaaa
Ben ferrumu 6 damla veriyorum , 6 kilo 6 damla , desiferol 3 damlaBurdan arkadaşlar genel olarak bunları kullanıyor Kıbrıs
Bende aldım ne kadar kullanmam gerekiyor bilmiyorum eczane kilo başı 1 damla dedi fakat internet te kilo başı 2 damla yazıyor
Evdeki tartıyla kendimle beraber tarttım 750 eksik görünüyor du mutlaka tartı farkı vardır geçen ay 6200 bu ay 6800 600 gram gelmiş hastalık olmasa daha iyi olucakmış ama sağlık olsun ne diyelimCanım yine iyi almış ya maşallah. Gündüz hiç emmiyor neredeyse demiştin. Bizde 2 de gideceğiz. . Demek ki sütun kaliteli azda içse fayda ediyor şükür. Bide sen baya zayıfladı demiştin iyi toparlanmış
İki ayrı kan ilacımı kullanıyorsunBen ferrumu 6 damla veriyorum , 6 kilo 6 damla , desiferol 3 damla
Yok bir damla canım, 1 puf değil. Kutusunun içinde hem sprey kapak hem de damlalık var, ben damlalığı kullanıyorum.Bir puf mu bir puf 3 damlaya eşit
Aaaaseptembrmom bide ben eşime güvenip yalnız bırakamam o kadar , bir gün annemde kaldım 2 ay önce , bi müşterisi vardı tr gelmişti , onunla dışardaydı eşim , gece 1 oldu 2 oldu daha eve gitmedi ,2 de aradım eve gidiyorum dedi , ne trafik var ne bişey saat 3 buçuk eve gitti , ben bebek kamerasından gördüm , görmediğimi sanıyordu , bende konum takibi var izliyordum ordan zaten , burda bir yer var orda gidip araba park halinde gözüküyordu ama niye oraya gitti ne yapıyordu anlamadım , yani 1 saat kadar oyalandı , annemde gelip burda kalma madem kocan böyle dedi eşime sordum , cadılar bayramına 1 gün falan vardı , dedi sen evde değildin bende sokakta gençleri gördüm cadılar bayramı için hazırlanıyordı hoşuma gitti bu tur attım öylesine
Canım sen de bilgileri yazar mısın? Biz de gündüz savaş devam ediyor haftaya pazartesi kontrol var merak ediyorum kaç Gr aldiCanım yine iyi almış ya maşallah. Gündüz hiç emmiyor neredeyse demiştin. Bizde 2 de gideceğiz. . Demek ki sütun kaliteli azda içse fayda ediyor şükür. Bide sen baya zayıfladı demiştin iyi toparlanmış
Şaşkınlıkla okuyorum, sen neden şüpheleniyorsun peki.Vurdum , önce eve kaçta gittiğini inkar etti , sonra dedim kameradan gördüm , o kamera çalışıyormuydu dedi , ya ben tur attım sen evde değilsin diye , dedim sen bana yorgunum dedin ve tur mu attın ? Evet ne olacak öyle tur atasım geldi , yalan söyledi çünkü benim eşim öldür ne cadılar bayramını sever ne onların kostümünü sever , nede dışarda tur atar , ben biliyorum , tabi ben onun arabasının park olduğu yere kalktım gittim kardeşimle ama gitmişti , park ettiği yerde bi bank sandalye vardı , ev falanda yoktu o çevrede anlamadım
Yok biri D vitaminiİki ayrı kan ilacımı kullanıyorsun
Çok garipVurdum , önce eve kaçta gittiğini inkar etti , sonra dedim kameradan gördüm , o kamera çalışıyormuydu dedi , ya ben tur attım sen evde değilsin diye , dedim sen bana yorgunum dedin ve tur mu attın ? Evet ne olacak öyle tur atasım geldi , yalan söyledi çünkü benim eşim öldür ne cadılar bayramını sever ne onların kostümünü sever , nede dışarda tur atar , ben biliyorum , tabi ben onun arabasının park olduğu yere kalktım gittim kardeşimle ama gitmişti , park ettiği yerde bi bank sandalye vardı , ev falanda yoktu o çevrede anlamadım
Benim eşim de oğlak ve tıpkı dediğin gibi.kahvesi dışarı gezmesi yoktur.sabah 7.30da çıkar 5e doğru gelir.sadakat falan iyi de bu iş aşkları fazla sıkıcı oğlaklarınAaaaPark halinde olduğu yer bir eğlence mekanı mı?
Allah şaşırtmasın kuzum, ben 4 yıllık evliyim
2022 yılında eşim Bolu'da ben Ankara'da Yargıtay'da çalıştım, bir yıl ayrı yasadik. Sadece haftasonlari gorusebiliyorduk. Hatta bazen iki üç hafta görmediğim oldu. Hiç bir şeyini görmedim duymadım. Sabah 8.30 da evden çıkar, 5.15 te eve gelir. Daha hiç bir arkadasi ile dışarda kahve icmisligi yoktur. Bunu yanlis bir şey olduğu için değil, tam bir evcil oğlak erkeği olduğunu anlatmak için yazdım. Allah razı olsun ondan, hiç bir zaman "acaba" dedirtmedi bana, gözüm arkada kalmadı hiç. Aramizda 10 yaş var, bana sadakati güveni aşılayan öncülük eden biraz da eşim oldu..
O nedenle şuan gönül rahatlığı ile annemlerde kalıyorum , cuma günleri işten erken çıkıp hemen yanımıza geliyor
O bu değil de sen ikna oldun mu söylediğine?
Yani gittiği yer cafelerin olduğu yer , sabahları çarşı , akşamları cafe var o taraflarda , ama o saatte cafelerde kapalı aslında , ama arabanın park olduğu yer çarşı bölümüydü , bi mağazanın önünde , yani anlamadım , birimi vardı yanında birini mi oraya bırakmış , valla ikna olmadım söylediğine ama başka bi kadında olucağını düşünüyorum benim eşim çok şeyi benden gizler , başka soru cevaplamamak için öyle yapar , mesela dese bi arkadaşı bıraktım dicem kim ? Niye seninleydi yada onun gibi sorular , bilmiyorumAaaaPark halinde olduğu yer bir eğlence mekanı mı?
Allah şaşırtmasın kuzum, ben 4 yıllık evliyim
2022 yılında eşim Bolu'da ben Ankara'da Yargıtay'da çalıştım, bir yıl ayrı yasadik. Sadece haftasonlari gorusebiliyorduk. Hatta bazen iki üç hafta görmediğim oldu. Hiç bir şeyini görmedim duymadım. Sabah 8.30 da evden çıkar, 5.15 te eve gelir. Daha hiç bir arkadasi ile dışarda kahve icmisligi yoktur. Bunu yanlis bir şey olduğu için değil, tam bir evcil oğlak erkeği olduğunu anlatmak için yazdım. Allah razı olsun ondan, hiç bir zaman "acaba" dedirtmedi bana, gözüm arkada kalmadı hiç. Aramizda 10 yaş var, bana sadakati güveni aşılayan öncülük eden biraz da eşim oldu..
O nedenle şuan gönül rahatlığı ile annemlerde kalıyorum , cuma günleri işten erken çıkıp hemen yanımıza geliyor
O bu değil de sen ikna oldun mu söylediğine?
Bence biri yanındaydı , erkek te ola bilir yanındaki , kadın olursa sıkıntı zatenŞaşkınlıkla okuyorum, sen neden şüpheleniyorsun peki.
Yok ya ben olmayınca daha rahat etmiştir rahat rahat uyumuşturÇok garipo saatte turlayıp banka oturup etrafımı izlemiş? erkekler kapatılsın diye boşa demiyorlar acaba evde tek kalmaktan mı korktu? Benim eşim korkuyor da ondan aklıma geldi
Benim eşimde oğlakBenim eşim de oğlak ve tıpkı dediğin gibi.kahvesi dışarı gezmesi yoktur.sabah 7.30da çıkar 5e doğru gelir.sadakat falan iyi de bu iş aşkları fazla sıkıcı oğlakların
Acayip duzenli ve işine aşıktır. Ben de aslan burcuyum tam tersi çok dağınık ve son dakikaciyim. Benim arkamı toplar sürekliBenim eşim de oğlak ve tıpkı dediğin gibi.kahvesi dışarı gezmesi yoktur.sabah 7.30da çıkar 5e doğru gelir.sadakat falan iyi de bu iş aşkları fazla sıkıcı oğlakların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?