Bebeğe annesiz 1 saat bakamayanlar laf söyler olmuş gerçekten sinir bozucu bi durum, benim eşimde böyle daha ilk çocuktan böylesin diyor ee napayım yorgunluk sevgiyle ölçülen bişey değil ki yorgunsan yorgunsundur anneyiz diye taş sanıyorlarAy bilmiyorum ben çok yoruluyorum ya , tuvalete dahi gidememek beni çok yıpratıyor , yani birine de yoruldum deyince bana Şükr et sen istedin , sanki ben robotum yada bebeğimi sevmiyorum , babam sen bebeğini seviyorsun ama aşık değilsin diyor , aşık olsan yorulmazsın , dedim ne alaka ya 1 haftadadır ne gece uyuyorum ne gündüz , anne ola bilirim ama sonuçta insanım uyumaya ihtiyacım var üstelik hastayım ve 3 gündür maskeyle geziyorum hatta gece maskeyle uyuyorum ( tabi uyuya bilirsem)
Daha öncede gittiğimde benim oğlan gene kudurmuştu kalabalığa alışık değil ya deli oluyor çocuk resmen böyle daha çok yoruluyorumCanım bir hafta annende kalsan, sana çok iyi gelir. Ben iki haftadır annemdeyim yeniden doğdum resmen. Enerji depolayip pazartesi 4. Ay aşısı için tekrar boluya gideceğim. Lütfen kendine kısa bir mola ver
Benimki de çığlık çığlığa ağlıyor canım ve artık oyun da oynamak istemiyor, sürekli kucak.Ben de öyle çığlık çığlığa ağlıyor sonra öksürüyorherkesin mi böyle yoksa benimki çok mu ağlıyor bilmiyorum
Evet 4 aylık olduğundan beri.Kuzumun başı aşırı terliyor kızlar, siz yaşıyor musunuz bu durumu
Nil karaİbrahimgil'in şarkısı gelsin hepimizeAy bilmiyorum ben çok yoruluyorum ya , tuvalete dahi gidememek beni çok yıpratıyor , yani birine de yoruldum deyince bana Şükr et sen istedin , sanki ben robotum yada bebeğimi sevmiyorum , babam sen bebeğini seviyorsun ama aşık değilsin diyor , aşık olsan yorulmazsın , dedim ne alaka ya 1 haftadadır ne gece uyuyorum ne gündüz , anne ola bilirim ama sonuçta insanım uyumaya ihtiyacım var üstelik hastayım ve 3 gündür maskeyle geziyorum hatta gece maskeyle uyuyorum ( tabi uyuya bilirsem)
Ben de anneme geldim 2 hafta burdayımCanım bir hafta annende kalsan, sana çok iyi gelir. Ben iki haftadır annemdeyim yeniden doğdum resmen. Enerji depolayip pazartesi 4. Ay aşısı için tekrar boluya gideceğim. Lütfen kendine kısa bir mola ver
Gittiğin yerdeki sağlık ocağında da yaptırabilirsin. Ben öyle yaptırmıştım misafir olarak gösterip sisteme işliyorlar . Hem ateş vs olursa anneniz de varken daha rahat olur. Bizde yapmadı ateş.Ben de anneme geldim 2 hafta burdayım4. Ay aşısını 1 hafta geç yaptırcam tam ortaya denk geliyor çünkü sağlık ocağına sordum 1 haftadan sorun olmaz dedi
Benimde bu ay çok huysuz normalde bu kadar fazla olmazdıBen de öyle çığlık çığlığa ağlıyor sonra öksürüyorherkesin mi böyle yoksa benimki çok mu ağlıyor bilmiyorum
İnan bende bunun cevabını arıyorumNe yapacağız ne zaman geçecek bunlar
Benimde aynı sürekli uykudan kalkınca başı su içinde bide emerkenKuzumun başı aşırı terliyor kızlar, siz yaşıyor musunuz bu durumu
Aynen öyle de yaptırabilirim ama bizim hemşire nedense 1 haftaya gelcekseniz burda yapalım şimdi sisteme girmezler filan sorun yaşamayalım dedi. Bir sorayım sağlık ocağına yaparlarsa yaptırırım. Ama ateş vs olursa bizim doktor burda değil diye bilemedim ben de ama doktorlukta bir şey olmaz inşallahGittiğin yerdeki sağlık ocağında da yaptırabilirsin. Ben öyle yaptırmıştım misafir olarak gösterip sisteme işliyorlar . Hem ateş vs olursa anneniz de varken daha rahat olur. Bizde yapmadı ateş.
Merhaba yeşil kaka 2nedenden olabilir 1 üşüme 2 ilk ve son süt dengesi bebiş eğer yeterli emmiyorsa olabiliyormuşKapmadigimizi umuyordum ama Ilay'in sürekli nefesi kesilmeye basladi su an. Sizde de mi boyle olmustu? Ki burnunu falan hep temiz tutuyorum.
Yarim olcek verdim ben, umarim yeterli gelir.
Kizlar salgin annesi olanlar, kaka renginiz neydi Ilay'in kakasi acik yesile dondu ve nefesi kesiliyor, boguluyor gibi oluyor.
Merhaba yeşil kaka 2nedenden olabilir 1 üşüme 2 ilk ve son süt dengesi bebiş eğer yeterli emmiyorsa olabiliyormuş bizde de olmuştu gectiKapmadigimizi umuyordum ama Ilay'in sürekli nefesi kesilmeye basladi su an. Sizde de mi boyle olmustu? Ki burnunu falan hep temiz tutuyorum.
Yarim olcek verdim ben, umarim yeterli gelir.
Kizlar salgin annesi olanlar, kaka renginiz neydi Ilay'in kakasi acik yesile dondu ve nefesi kesiliyor, boguluyor gibi oluyor.
Merhaba biz de ters yaşıyoruz sabaha kadar uyumuyor gündüz uyuyoruz ins doğruyu bulacağız bakalimBugün en uzun gündüz uykusu 25 dakikaydı. Diğerleri 15 dakika. Aralarında 2 saat uyanık kaldı.. ve gece uykusuna YİNE 2 de zorla geçti... ki benimkinin uyku gerilemiş hali değil.. gerileyince sabah 10 da kalkıp gece 4 te uyuyacak herhalde
Bizde de şöyleydi, annem ve kızım bir odada uyuyordu ben ise diğer odada yatağımdaDaha öncede gittiğimde benim oğlan gene kudurmuştu kalabalığa alışık değil ya deli oluyor çocuk resmen böyle daha çok yoruluyorumannem bizde sabah besleyip dvit ve demir ilacını verip anneme veriyorum 1 saat sonra uyut dedim uyumuyor bu çocuk diyo, ee çocuğun gözünün içine içine bakarsan uyumaz tabi oyun ister ananesi
Yeşil kakadan emin misiniz? Benimki doğduğundan beri ara aea yeşil kaka oluyor. Her hafta olur yani o kadar sık. Doktora söylediğimde sorun yok normal dedi. Yediklerimden de olabilir diye biliyorumMerhaba yeşil kaka 2nedenden olabilir 1 üşüme 2 ilk ve son süt dengesi bebiş eğer yeterli emmiyorsa olabiliyormuş bizde de olmuştu gecti
Merhaba biz de ters yaşıyoruz sabaha kadar uyumuyor gündüz uyuyoruz ins doğruyu bulacağız bakalim
Bizde ben yanımdan ayırmıyorum rutinimiz aynı sadece sabah 8 den sonra tam olarak uyandığı için besleyip anneme veriyorum.Bizde de şöyleydi, annem ve kızım bir odada uyuyordu ben ise diğer odada yatağımda
Annem gece kızım mizirdandiginda uyutamuyorsa beni bir kere caldiriyordu telefondan hemen gidip emzirip anneme veriyordum
Ama belli bir süre sonra kızımla aynı odada yatmam gerektiğini benim kokumla uyumasını istedim Bolu'da olduğu gibi, aynı odada yatmaya başladım. Gece ben ilgileniyorum, emzirmeme ragmen uyumazsa uyuması için anneme veriyorum. Veya sabah 7 gibi verip 10 gibi uyanıyorum.
Eşim de cuma gelip pazarları gidiyor, eşim üniversitede akademisyen ve çok yoğun bu aralar, evde anlatacağı derslerine hazırlanıyor. Şu surecte o mutlu ben mutlu kızım mutlu annem mutlu
Sağolsun elim kolum oldu burda annem
Aminn canım Allah başımızdan eksik etmesinBizde ben yanımdan ayırmıyorum rutinimiz aynı sadece sabah 8 den sonra tam olarak uyandığı için besleyip anneme veriyorum.
Gerçekten Allah onlardan razı olsun onlar olmasa ne yapardık bilmiyorum
Hani diyorlar ya anne olacak kadar büyüdüm ama anneme ihtiyaç duymayacak kadar değil, gerçekten de öyle
Meme ucu yara mi oldu? Ondan mı kullandiniz. Düşündüm de hijyenini sağlamak çok zor olsa gerek sürekli. Vardır bir yolu illa ki bıraktırmanin kolaylıklar diliyorum.Kızlar aranızda silikonla emziren var mı
Hala bırakamadık silikonsuz asla emmiyor yalıyor sadece sinirlenip ağlıyor
Çok mayışıkken sol memeyi tutuyor bazen ama sağı hiç tutmadı
Silikon olayı beni yordu artık.. akıtıyor bazen boşa gidiyor sütler, temizliğini sağlamak ,sürekli yanımda taşımak ,gece karanlıkta düzgün yerleştirmeye çalışmak sıktı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?