2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim evde rekabet iyice kizisti.

Akli basina gelmeye baslayan Ilay ablasina yemek dahi hazirlamama musade etmiyor ablasiyla oynadığımda, ablasina tuvaletini yaptırmaya calistigimda vs hep ortaligi birbirine katıyor. Aglama sesini duysaniz cani yaniyor herhalde dersiniz.

Buyuk de her firsatta anne ilay'i birak kucagina al diyor. Evimiz cumbus yerine dondu.

Ya yorulmamak mümkün değil. Bu sadece kalk emzir gezdir olayı değil. Bu iş artık 7/24 süren bir şey. Çevrenin bu konuda çok yardımcı olması gerek. Baban görmüyor mu halini? Benimki bu hafta diyor ki bu çocuğa tek başına bakmanın mümkünü yok insan dayanmaz buna diyor. Şu süreçte herkesin yardımcı olması lazım.
Benimki de çığlık çığlığa ağlıyor canım ve artık oyun da oynamak istemiyor, sürekli kucak.
Allah yardımcımız olsun bitince rahat ederiz umarım.
Benimde bu ay çok huysuz normalde bu kadar fazla olmazdı
Bizim akşam üzeri başlayan ağlama krizlerimiz vardı ama o saate kadar çiçek gibiydik. Bu bizim için de fazla. Bugün doktora gidince soracağım. Başka herhangi bir rahatsızlığı var mı diye

Günaydın sevgili anneler sizin öneriniz ile bestrion damla aldım bide ocean d3
Bunları kilosuna oranla ne kadar veriyorsunuz kullananlar yazarsa sevinirim
Sağlık ocağına gittim bu ikisini önermedi devletin verdikleri iyi dedi
Eczane ise bunlar temiz içerikli diğerleri ilaç bazında kimyasal karın ağrısı yapar dedi neyse bende bunları aldım miktar olarak ne kadar vermeliyim sizin doktorlarınız ne önerdi ??

Canım kontrol nasıl geçti. Bende o damlaları alabilirim bugün. Bebek nasıl emmesine göre gelişimi iyi mi

Ocean d3 1 damla veriyorum

Meme ucu yara mi oldu? Ondan mı kullandiniz. Düşündüm de hijyenini sağlamak çok zor olsa gerek sürekli. Vardır bir yolu illa ki bıraktırmanin kolaylıklar diliyorum.
Yok hayır meme ucum olmadığı işin en baştan beri silikonla tuttu
Sürekli silikonsuz teklif ediyorum ama kabul etmiyor
Sağım makinasıyla Azcık sağıp uç çıkınca veriyorum yine almıyor
3 tane var her gün kaynatıyorum mecbur bir şekilde sağlamaya çalışıyorum hijyenini ama zorlanıyorum artık

Canım bir hafta annende kalsan, sana çok iyi gelir. Ben iki haftadır annemdeyim yeniden doğdum resmen. Enerji depolayip pazartesi 4. Ay aşısı için tekrar boluya gideceğim. Lütfen kendine kısa bir mola ver
Canım annem çalışıyor maalesef , o yüzden kalamıyorum pazar p.tesi annemdeydim bende daha iyim bu gün

Sağol canım teşekkür ederim

Aynen dediğin gibi canım , insan bebeğini gerçekten herşeyden çok seviyor , hani diyor ya bebeğim dışarda atan kalbim diye , ama bence ondan bile daha fazla çünkü insan kalbini kendini bile bebeği kadar sevmiyor , ama insanız ve uyku olmayınca bitiyoruz ister istemez

Aynen canım anneyiz diye taş sanıyorlar , ben diyorum keşke adet olmama yerine uyku ihtiyacımız gitseydi , mesela Allah vergisi 1 sene uykuya ihtiyacımız olmasaydı ben 2 gün önce gerçekten ölüyordum ne yaptıysam gözlerimi açamadım açılmadı bu gözler gece saat 4 , 5 kadar oyaladım ama ağzımı açmaya bile gücüm yoktu , ama tabi bence gripten kaynaklı birazda böyle oldum , eşime dedim lütfen uyan bak , oda uynadı 1 saat baktı anca , ben 1 saat uyudum , ama bş saat bile beni tekrar şarj etmeye yetti , çünkü bebeğim geceleri artık beni uyutmuyor sabahları da yeri koyduğum an uyanıyor , o yüzden bittim

Valla ne doğru söylemiş , gerçekten öyle , çocuk iyi olursa amcaya halaya çekmiştir , kötü olursa dayısına teyzesine yani bu bizim evde bile geçireli , annemle babamın diyaloğu sürekli kötü iş yapınca annemin çocukları , iyi yapınca babamın

Ben de anneme geldim 2 hafta burdayım 4. Ay aşısını 1 hafta geç yaptırcam tam ortaya denk geliyor çünkü sağlık ocağına sordum 1 haftadan sorun olmaz dedi
septembrmom bide ben eşime güvenip yalnız bırakamam o kadar , bir gün annemde kaldım 2 ay önce , bi müşterisi vardı tr gelmişti , onunla dışardaydı eşim , gece 1 oldu 2 oldu daha eve gitmedi ,2 de aradım eve gidiyorum dedi , ne trafik var ne bişey saat 3 buçuk eve gitti , ben bebek kamerasından gördüm , görmediğimi sanıyordu , bende konum takibi var izliyordum ordan zaten , burda bir yer var orda gidip araba park halinde gözüküyordu ama niye oraya gitti ne yapıyordu anlamadım , yani 1 saat kadar oyalandı , annemde gelip burda kalma madem kocan böyle dedi eşime sordum , cadılar bayramına 1 gün falan vardı , dedi sen evde değildin bende sokakta gençleri gördüm cadılar bayramı için hazırlanıyordı hoşuma gitti bu tur attım öylesine

Canım benim bebeğinde öyleydi hatta kokulu , ben hemen o kakafan aldım gayta testi yaptırdım çok şükür bişey yok dedi dr , nedenini sordum bazen ola bilir endişelenme dedi

Ya babam görüyor , ama bana diyor sen annesin yoruldum dememelisin , yorulmaman gerekiyor , çocuğuna aşık olsaydın yorulmazdın , bende tamam baba ben kötü bi anneyim dedim , çünkü ne gece ne gündüz uyuyamıyorum ve bitkinim , bebeğim hiç bir türlü susmuyor uykusu var direniyor , onu tabiki çok seviyorum , ama insanım bende sonuçta elimde olan bişey değil yorgunluk

Bende bunlardan aliyim eğer temiz içerikliyse bana Ferrum yazdılar

Kıbrıssss ne diyosun senn kız yüzüne vursaydın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…