- 2 Temmuz 2023
- 12.198
- 36.695
- 528
Ya yorulmamak mümkün değil. Bu sadece kalk emzir gezdir olayı değil. Bu iş artık 7/24 süren bir şey. Çevrenin bu konuda çok yardımcı olması gerek. Baban görmüyor mu halini? Benimki bu hafta diyor ki bu çocuğa tek başına bakmanın mümkünü yok insan dayanmaz buna diyor. Şu süreçte herkesin yardımcı olması lazım.Ay bilmiyorum ben çok yoruluyorum ya , tuvalete dahi gidememek beni çok yıpratıyor , yani birine de yoruldum deyince bana Şükr et sen istedin , sanki ben robotum yada bebeğimi sevmiyorum , babam sen bebeğini seviyorsun ama aşık değilsin diyor , aşık olsan yorulmazsın , dedim ne alaka ya 1 haftadadır ne gece uyuyorum ne gündüz , anne ola bilirim ama sonuçta insanım uyumaya ihtiyacım var üstelik hastayım ve 3 gündür maskeyle geziyorum hatta gece maskeyle uyuyorum ( tabi uyuya bilirsem)
Allah yardımcımız olsunBenimki de çığlık çığlığa ağlıyor canım ve artık oyun da oynamak istemiyor, sürekli kucak.
Bizim akşam üzeri başlayan ağlama krizlerimiz vardı ama o saate kadar çiçek gibiydik. Bu bizim için de fazla. Bugün doktora gidince soracağım. Başka herhangi bir rahatsızlığı var mı diyeBenimde bu ay çok huysuz normalde bu kadar fazla olmazdı
Hasta oldu grip. Ondan beridir terliyor başı.Kuzumun başı aşırı terliyor kızlar, siz yaşıyor musunuz bu durumu
Canım kontrol nasıl geçti. Bende o damlaları alabilirim bugün. Bebek nasıl emmesine göre gelişimi iyi miGünaydın sevgili anneler sizin öneriniz ile bestrion damla aldım bide ocean d3
Bunları kilosuna oranla ne kadar veriyorsunuz kullananlar yazarsa sevinirim
Sağlık ocağına gittim bu ikisini önermedidevletin verdikleri iyi dedi
Eczane ise bunlar temiz içerikli diğerleri ilaç bazında kimyasal karın ağrısı yapar dedi neyse bende bunları aldım miktar olarak ne kadar vermeliyim sizin doktorlarınız ne önerdi ??
Ocean d3 1 damla veriyorumGünaydın sevgili anneler sizin öneriniz ile bestrion damla aldım bide ocean d3
Eczane ise bunlar temiz içerikli diğerleri ilaç bazında kimyasal karın ağrısı yapar dedi neyse bende bunları aldım miktar olarak ne kadar vermeliyim sizin doktorlarınız ne önerdi ??
6800 çıktı boyunu 61 baş çapı 40 cm ölçtüCanım kontrol nasıl geçti. Bende o damlaları alabilirim bugün. Bebek nasıl emmesine göre gelişimi iyi mi
Yok hayır meme ucum olmadığı işin en baştan beri silikonla tuttuMeme ucu yara mi oldu? Ondan mı kullandiniz. Düşündüm de hijyenini sağlamak çok zor olsa gerek sürekli. Vardır bir yolu illa ki bıraktırmanin kolaylıklar diliyorum.
Canım annem çalışıyor maalesef , o yüzden kalamıyorum pazar p.tesi annemdeydim bende daha iyim bu günCanım bir hafta annende kalsan, sana çok iyi gelir. Ben iki haftadır annemdeyim yeniden doğdum resmen. Enerji depolayip pazartesi 4. Ay aşısı için tekrar boluya gideceğim. Lütfen kendine kısa bir mola ver
Sağol canım teşekkür ederimBenim kızım görece uslu olmasına rağmen yoruluyorum da sıkılıyorum da bunalıyorum da bazen eski özgür hayatımı da özlüyorum herkes aynı olmak zorunda değil. Erkekler hele daha çok biliyor yani. Neyse kibriscim senin neler çektiğini biliyor ve anlıyorum gebeliğin de dahil. İstediğin kadar söylenip sızlanabilirsin hakkındır .
Tabi bebek bizim seviyoruz canımızdan çok ama insanız en nihayetinde sen de kendini yetersiz hissetme kimseye de aldırış etme.
Bir puf mu bir puf 3 damlaya eşitOcean d3 1 damla veriyorum
Aynen dediğin gibi canım , insan bebeğini gerçekten herşeyden çok seviyor , hani diyor ya bebeğim dışarda atan kalbim diye , ama bence ondan bile daha fazla çünkü insan kalbini kendini bile bebeği kadar sevmiyor , ama insanız ve uyku olmayınca bitiyoruz ister istemezİnanın bende öyleyim. Bazen biraz daha çocuksuz eşimle zaman geçirebilirdik diye düşünüyorum. Gezip tozabilirdik eğlenebilirdik. Ama böyle düşündüğüm için kendime de çok kızıyorum. Sevmediğimden istemediğimden değil asla. Kucağımda uyurken bile fotoğraflarına bakıyorum. Öyle aşığım. Ama bir o kadarda yorgun ve bitkin. Bir de ben doğumdan beri ailemde farklı sağlık problemleri yaşadım, eşimle boşanmanın eşiğinden döndük. Kızım başlarda aşırı gazlı bir bebekti. Herşey üst üste geldi şimdi herşey düzeldi diyordum tam bu seferde hasta oldu kızım. Analık mesaisi hiç bitmiyor. Ama evlat sevgiside çok başka, hiçbir şeye benzemiyor..
Aynen canım anneyiz diye taş sanıyorlar , ben diyorum keşke adet olmama yerine uyku ihtiyacımız gitseydi , mesela Allah vergisi 1 sene uykuya ihtiyacımız olmasaydıBebeğe annesiz 1 saat bakamayanlar laf söyler olmuş gerçekten sinir bozucu bi durum, benim eşimde böyle daha ilk çocuktan böylesin diyor ee napayım yorgunluk sevgiyle ölçülen bişey değil ki yorgunsan yorgunsundur anneyiz diye taş sanıyorlar
Valla ne doğru söylemiş , gerçekten öyle , çocuk iyi olursa amcaya halaya çekmiştir , kötü olursa dayısına teyzesineNil karaİbrahimgil'in şarkısı gelsin hepimize
Yok yemek yemedi yok ateşi düşmedi
Anne olduğumdan beri endişeler bitmedi
N'apsam yanlış doğrusu nasıl olucak
Düşünmekten gözlerime uyku girmedi
Anne olmak zor ama gülüşü yeter
İçimde hala küçük bir kadın dans eder
Anne diye abartmayın büyümedim ben
Hiç mükemmel olmadım olduğum yeter
Uyusun da büyüsün anne
Şıkır şıkır yürüsün anne
Elinden geleni yaptın, daha ne?
Hadi şimdi uyu güzel anne
Hayat mı onu o mu hayatı yenecek
Hangi okul sonunda içime sinicek?
İyi şeyler pek tabi baba tarafı
Ama faturalar hep bana kesilecek
Anne olmak zor ama gülüşü yeter
İçimde hala küçük bir kadın dans eder
Anne diye abartmayın büyümedim ben
Hiç mükemmel olmadım, olduğum yeter
Uyusun da büyüsün anne
Şıkır şıkır yürüsün anne
Uyusun da büyüsün anne
Şıkır şıkır yürüsün anne
E e e e anne
E e e e anne
E e e e anne
E e e e anne
Ben de anneme geldim 2 hafta burdayım4. Ay aşısını 1 hafta geç yaptırcam tam ortaya denk geliyor çünkü sağlık ocağına sordum 1 haftadan sorun olmaz dedi
Canım benim bebeğinde öyleydi hatta kokulu , ben hemen o kakafan aldım gayta testi yaptırdım çok şükür bişey yok dedi dr , nedenini sordum bazen ola bilir endişelenme dediKapmadigimizi umuyordum ama Ilay'in sürekli nefesi kesilmeye basladi su an. Sizde de mi boyle olmustu? Ki burnunu falan hep temiz tutuyorum.
Yarim olcek verdim ben, umarim yeterli gelir.
Kizlar salgin annesi olanlar, kaka renginiz neydi Ilay'in kakasi acik yesile dondu ve nefesi kesiliyor, boguluyor gibi oluyor.
Ya babam görüyor , ama bana diyor sen annesin yoruldum dememelisin , yorulmaman gerekiyor , çocuğuna aşık olsaydın yorulmazdın , bende tamam baba ben kötü bi anneyim dedim , çünkü ne gece ne gündüz uyuyamıyorum ve bitkinim , bebeğim hiç bir türlü susmuyor uykusu var direniyor , onu tabiki çok seviyorum , ama insanım bende sonuçta elimde olan bişey değil yorgunlukYa yorulmamak mümkün değil. Bu sadece kalk emzir gezdir olayı değil. Bu iş artık 7/24 süren bir şey. Çevrenin bu konuda çok yardımcı olması gerek. Baban görmüyor mu halini? Benimki bu hafta diyor ki bu çocuğa tek başına bakmanın mümkünü yok insan dayanmaz buna diyor. Şu süreçte herkesin yardımcı olması lazım.
Allah yardımcımız olsunbitince rahat ederiz umarım.
Bizim akşam üzeri başlayan ağlama krizlerimiz vardı ama o saate kadar çiçek gibiydik. Bu bizim için de fazla. Bugün doktora gidince soracağım. Başka herhangi bir rahatsızlığı var mı diye
Bende bunlardan aliyim eğer temiz içerikliyse bana Ferrum yazdılarGünaydın sevgili anneler sizin öneriniz ile bestrion damla aldım bide ocean d3
Kıbrıssss ne diyosun sennseptembrmom bide ben eşime güvenip yalnız bırakamam o kadar , bir gün annemde kaldım 2 ay önce , bi müşterisi vardı tr gelmişti , onunla dışardaydı eşim , gece 1 oldu 2 oldu daha eve gitmedi ,2 de aradım eve gidiyorum dedi , ne trafik var ne bişey saat 3 buçuk eve gitti , ben bebek kamerasından gördüm , görmediğimi sanıyordu , bende konum takibi var izliyordum ordan zaten , burda bir yer var orda gidip araba park halinde gözüküyordu ama niye oraya gitti ne yapıyordu anlamadım , yani 1 saat kadar oyalandı , annemde gelip burda kalma madem kocan böyle dedi eşime sordum , cadılar bayramına 1 gün falan vardı , dedi sen evde değildin bende sokakta gençleri gördüm cadılar bayramı için hazırlanıyordı hoşuma gitti bu tur attım öylesine
Kilosu iyi o zaman canım. 1 ayda ne kadar almış6800 çıktı boyunu 61 baş çapı 40 cm ölçtü
Geçen ay boyu 63 ölçmüştü başı 40
Emmesi iyi değil fazla emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?