2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oğlak erkekleri hep öyle galiba
Benim eşimde evcil hanımcıl iş kolik
Hepsi aynı demek ki evcil olmaları çok güzel de ne zaman dışarı çıkalım desem yorgunum diyor.ama babasının işine koştur koştur gidiyor baya tutumlu kendine bir şey almaz. bozuklukları kumbaraya atar.ama hiç eli dolu geleyim yada süpriz yapayım demez ben eli dolu gelince seviniyor Allahtan

Ben hepsiburadadan sipariş ettim. Birikmiş puanım vardı bir satıcıda da indirimdeydi. Gelince üts den kontrol eder kullanırım. Sen de öyle yapabilirsin

Çok haklısın canım , erkeklere hiç bir zaman 100% güvenilmez , Allah şaşırtmasın , burda çok var extra fazla var çünkü öğrenci çok aileleri burda değil genç kız yanlız yaşayan çok

Ayy ben şoook

Kız senin eşin tam sopalık

İlk günden beri bizde baya uğraştık zorladık kuzum ama almayınca almıyor.
Yüz yüze anca görüşebileceğim biri olmalı yoksa uzaktan şunu yap bunu yap diyen biriyle olmaz teknik olarak biliyorum her şeyi ama uygulamada olmuyor

Çok haklısın canım , erkeklere hiç bir zaman 100% güvenilmez , Allah şaşırtmasın , burda çok var extra fazla var çünkü öğrenci çok aileleri burda değil genç kız yanlız yaşayan çok
Amin bütün kocalarımız Allaha emanet siz niye oradasınız iş için mi yoksa oralı mısınız?

Evet solgarın takviyesi ile kullanmaya başlamıştım sütüm bariz artmıştı bebeğim o zaman kilo almaya başladı ama tek başına kullanmadım hiç , hatta bitti 3. Yü sipariş vericem
Canım o kilo aldırdı mi sana ve günde kaç kere kullandın kaç tablet

Erkek annişleri sünnetten sonra bezin içine karton bardağı kaç gün kullandınız? Ve tamamen iyileşme ne zaman oldu? 3, gün oldu doktor artık bardak koymayın dedi ama ben kıyamadım beze yapışır kanama olursa korkmayın yazmış neden erkenden bardağı çekelim ki.. anlayamadım iyileşmesine bi etkisi mi var acaba?

Canım o kilo aldırdı mi sana ve günde kaç kere kullandın kaç tablet
kilo aldım maalesef iştahım hiç azalmıyor, doğum sonrası 2. aydan sonra kilo almaya başladım takviyeye de o zaman başlamıştım, normal kullanımı 3x2 şeklinde başlarda öyle kullandım ama şu an 2x2 kullanıyorum günde 2 defa 2 tablet yani , mesela yatmadan evvel alsam gece uyandığımda memelerim dolu dolu oluyor bana ciddi faydası oldu , 3x1 olarak da kullanan var , birazda süt durumuna bağlı

İyileşmesine bi etkisi yok normal akışa dönün diye söylemiştir ama için rahat etmiyorsa kullan istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…