- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ya evet bir kere gitme şansım oldu anlattığın gibi bir yer ama içinde yoksa yoldan çıkmaz, sen kötüyü düşünüp sartlanma.Benim eşimde oğlakAllah var bende yanlışını görmedim , ama çalıştığı ortam da çok kız var , ve Kıbrıs o açıdan berbat bi yer , yani adam iyi olsa bile yoldan çıkarmaları an meselesi gözümle kaç tane gördüm sayısız diye bilirim , çünkü erkekler bi yere kadar direne biliyor
Tamam dönünce yazicam. Bu arada bendeCanım sen de bilgileri yazar mısın? Biz de gündüz savaş devam ediyor haftaya pazartesi kontrol var merak ediyorum kaç Gr aldi
Canım aldığın eczaneye sor en doğru bilgiyi onlar verir600 gram almış sanırım geçen ay baş boy hep yanlış ölçmüşler bu ay başka hemşire olçtü farklı çıktı
Şimdi kiloyu takmıyorum da şu kan ilacına başlattılar bunu kaç damla kullanmalıyım onu bilmiyorum
Hava almıştır belki canım baksana bişey yokmuş zaten , erkekler sever gezmeyi boşver senVurdum , önce eve kaçta gittiğini inkar etti , sonra dedim kameradan gördüm , o kamera çalışıyormuydu dedi , ya ben tur attım sen evde değilsin diye , dedim sen bana yorgunum dedin ve tur mu attın ? Evet ne olacak öyle tur atasım geldi , yalan söyledi çünkü benim eşim öldür ne cadılar bayramını sever ne onların kostümünü sever , nede dışarda tur atar , ben biliyorum , tabi ben onun arabasının park olduğu yere kalktım gittim kardeşimle ama gitmişti , park ettiği yerde bi bank sandalye vardı , ev falanda yoktu o çevrede anlamadım
Dr unuz mı 1 damla dedi ? Bebekler için 1 puf= 3 damla şeklinde kullanıyoruz bizYok bir damla canım, 1 puf değil. Kutusunun içinde hem sprey kapak hem de damlalık var, ben damlalığı kullanıyorum.
Ya ahahahahag hiç güleceğim yoktuÇok garipo saatte turlayıp banka oturup etrafımı izlemiş? erkekler kapatılsın diye boşa demiyorlar acaba evde tek kalmaktan mı korktu? Benim eşim korkuyor da ondan aklıma geldi
Benimki de öyle keşke biraz dışarı çıksaAaaaPark halinde olduğu yer bir eğlence mekanı mı?
Allah şaşırtmasın kuzum, ben 4 yıllık evliyim
2022 yılında eşim Bolu'da ben Ankara'da Yargıtay'da çalıştım, bir yıl ayrı yasadik. Sadece haftasonlari gorusebiliyorduk. Hatta bazen iki üç hafta görmediğim oldu. Hiç bir şeyini görmedim duymadım. Sabah 8.30 da evden çıkar, 5.15 te eve gelir. Daha hiç bir arkadasi ile dışarda kahve icmisligi yoktur. Bunu yanlis bir şey olduğu için değil, tam bir evcil oğlak erkeği olduğunu anlatmak için yazdım. Allah razı olsun ondan, hiç bir zaman "acaba" dedirtmedi bana, gözüm arkada kalmadı hiç. Aramizda 10 yaş var, bana sadakati güveni aşılayan öncülük eden biraz da eşim oldu..
O nedenle şuan gönül rahatlığı ile annemlerde kalıyorum , cuma günleri işten erken çıkıp hemen yanımıza geliyor
O bu değil de sen ikna oldun mu söylediğine?
Gebertirim valla kıbrıs ben , benim eşim ailesi gereği aşırı muhafazakardır kardeşlerimle bile nasılsından öteye gitmez, kadın iş arkadaşları da var odun gibi konuşuyor, hatta yaşca ondan büyük biri biraz samimi konuşmuş canımlı cicimli eşim hemen gelip bana anlatmıştı benim eşim ayşe hanım vs diye hitap ederBenim eşimde oğlakAllah var bende yanlışını görmedim , ama çalıştığı ortam da çok kız var , ve Kıbrıs o açıdan berbat bi yer , yani adam iyi olsa bile yoldan çıkarmaları an meselesi gözümle kaç tane gördüm sayısız diye bilirim , çünkü erkekler bi yere kadar direne biliyor
Kiloya bir damla dedi internette iki damla yazıyorCanım aldığın eczaneye sor en doğru bilgiyi onlar verir
Bende kiloya 1 damla diye biliyorum ama ben ocean kullandığım için söylemek istemedim belki bestiron farklıdır diyeKiloya bir damla dedi internette iki damla yazıyor
Bugün sağlık ocağı doktoruda kafasına göre dvitamini 5 damlaya çıkardı sizinkiler üç damlayla devammıDr unuz mı 1 damla dedi ? Bebekler için 1 puf= 3 damla şeklinde kullanıyoruz biz
Evet canım bizim 41 cm di baş çevresi normal dedi , 3 damlayla devamBugün sağlık ocağı doktoruda kafasına göre dvitamini 5 damlaya çıkardı sizinkiler üç damlayla devammı
Kıbrıs da belki daha çoktur ama her yerde öyle var. evli erkekler bazı kızlara daha cazip geliyor ne manaysa? Kafalarını alıp yere sürteceksin! Belki de gezmiştir ama sen fazla rahat bırakma gün içinde ara kendini hatırlat. evli insanın gizlisi saklısı olmaz. eşime anamdan babamdan çok güvensem de aklıma gelince telefonuna bakarımBenim eşimde oğlakAllah var bende yanlışını görmedim , ama çalıştığı ortam da çok kız var , ve Kıbrıs o açıdan berbat bi yer , yani adam iyi olsa bile yoldan çıkarmaları an meselesi gözümle kaç tane gördüm sayısız diye bilirim , çünkü erkekler bi yere kadar direne biliyor
Ne güzelAcayip duzenli ve işine aşıktır. Ben de aslan burcuyum tam tersi çok dağınık ve son dakikaciyim. Benim arkamı toplar sürekli
Aa yalnız değilmişizYa ahahahahag hiç güleceğim yoktuo değil de benim babam da korkuyor asfgjk
Ay canim cok sukur bisey cikmamisti bizde de 10 gun oncesiydi bu konu :) ama bunu duydugum da iyi oldu nasilsa birkac kez daha yasariz :)Canım benim bebeğinde öyleydi hatta kokulu , ben hemen o kakafan aldım gayta testi yaptırdım çok şükür bişey yok dedi dr , nedenini sordum bazen ola bilir endişelenme dedi
Canım biz gittik geldik.Canım sen de bilgileri yazar mısın? Biz de gündüz savaş devam ediyor haftaya pazartesi kontrol var merak ediyorum kaç Gr aldi
Oğlak erkekleri hep öyle galibaBenim eşim de oğlak ve tıpkı dediğin gibi.kahvesi dışarı gezmesi yoktur.sabah 7.30da çıkar 5e doğru gelir.sadakat falan iyi de bu iş aşkları fazla sıkıcı oğlakların
Ne güzel buyutmussun kuzunuCanım biz gittik geldik.
Geçen ay 6000 Gramdi sadece 500 gram almış diye üzülmüştüm bu ay geçen aya göre daha iyi canım.
Kilogram 3. Ay : 6000 Bu ay :6750
Boy. 3.Ay : 59 Bu ay : 63
Baş çevresi 3.ay: 40 Bu ay: 41
Bizde böyle canım durumlar. 750 gram almış yani sevindim.
Ayrıca kan damlası bestironu sordum hemşire bilmiyorum dedi doktorum da yoktu.
Eczanelerin hiç birinde mevcut değildi.
Siparişle geliyormuş. İnternetten sipariş etsem bı sorun olur mu anneler..
Erkolar kapatılsın, oğlaklar hariçOğlak erkekleri hep öyle galiba
Benim eşimde evcil hanımcıl iş kolik
Sende yazarsın Canim gittiğine.Ne güzel buyutmussun kuzunu
Bence eczaneden al sabah söylesen öğleden sonra depodan gelir. Bebeğine kullandığın bir şeyi internetten alma balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?