2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya evet bir kere gitme şansım oldu anlattığın gibi bir yer ama içinde yoksa yoldan çıkmaz, sen kötüyü düşünüp sartlanma.
Hepimizin bilinci şuuru var.
İçinde varsa kafese kitlesen kapı kilidi ile oynaşır.

Canım aldığın eczaneye sor en doğru bilgiyi onlar verir

Hava almıştır belki canım baksana bişey yokmuş zaten , erkekler sever gezmeyi boşver sen

Benimki de öyle keşke biraz dışarı çıksa

Gebertirim valla kıbrıs ben , benim eşim ailesi gereği aşırı muhafazakardır kardeşlerimle bile nasılsından öteye gitmez, kadın iş arkadaşları da var odun gibi konuşuyor, hatta yaşca ondan büyük biri biraz samimi konuşmuş canımlı cicimli eşim hemen gelip bana anlatmıştı benim eşim ayşe hanım vs diye hitap eder

Bu arada kızlar ben 1 hafta oldu demir ilacını kullanalı Ocean kullanıyorum içeriği pek temiz değil maalesef pancar şekeri ve Sodyum benzoat var eşim Bestiron bulamamış bunu almış ama demir ilaçları genelde kabız yapar bu yapmadı , probiyotik ile birlikte kullanıyorum belki onunda etkisi vardır her gün sırtına kadar batacak şekilde yapıyor kakasını bilginize

Kıbrıs da belki daha çoktur ama her yerde öyle var. evli erkekler bazı kızlara daha cazip geliyor ne manaysa? Kafalarını alıp yere sürteceksin! Belki de gezmiştir ama sen fazla rahat bırakma gün içinde ara kendini hatırlat. evli insanın gizlisi saklısı olmaz. eşime anamdan babamdan çok güvensem de aklıma gelince telefonuna bakarım
Acayip duzenli ve işine aşıktır. Ben de aslan burcuyum tam tersi çok dağınık ve son dakikaciyim. Benim arkamı toplar sürekli
Ne güzel Ben de dağınığım terazi burcuyum ama arkamı hiç toplamaz.bir tek işinde düzenli.kendi işiymiş gibi çalışır bol bol mesai yazdırır kendine.ilerde inşallah kendi işimizi kurarsak eve hiç gelmez galiba
Ya ahahahahag hiç güleceğim yoktu o değil de benim babam da korkuyor asfgjk
Aa yalnız değilmişiz biri onu izliyor gibi oluyormuş ürperiyormuş bilmiyorum artık gerçekten korkutuyorlar mı küçüklükten gelen bir korku mu

Canım benim bebeğinde öyleydi hatta kokulu , ben hemen o kakafan aldım gayta testi yaptırdım çok şükür bişey yok dedi dr , nedenini sordum bazen ola bilir endişelenme dedi
Ay canim cok sukur bisey cikmamisti bizde de 10 gun oncesiydi bu konu :) ama bunu duydugum da iyi oldu nasilsa birkac kez daha yasariz :)

Canım sen de bilgileri yazar mısın? Biz de gündüz savaş devam ediyor haftaya pazartesi kontrol var merak ediyorum kaç Gr aldi
Canım biz gittik geldik.
Geçen ay 6000 Gramdi sadece 500 gram almış diye üzülmüştüm bu ay geçen aya göre daha iyi canım.

Kilogram 3. Ay : 6000 Bu ay :6750
Boy. 3.Ay : 59 Bu ay : 63
Baş çevresi 3.ay: 40 Bu ay: 41

Bizde böyle canım durumlar. 750 gram almış yani sevindim.

Ayrıca kan damlası bestironu sordum hemşire bilmiyorum dedi doktorum da yoktu.
Eczanelerin hiç birinde mevcut değildi.
Siparişle geliyormuş. İnternetten sipariş etsem bı sorun olur mu anneler..

Ne güzel buyutmussun kuzunu
Bence eczaneden al sabah söylesen öğleden sonra depodan gelir. Bebeğine kullandığın bir şeyi internetten alma balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…