2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de istiyom nasıl yaptınn
Microsoft bing yazıyorsun Google
Alttaki image creatora tıklıyorsun
Katil diyip mail adresini yazıyorsun gelen onay kodunu giriyorsun.
Oluştur seçeneği var, oradaki kutucuğa 3d pixar Disney, bir kadın bir erkek bir bebek var. Erkek selfi çekiyor, asansördeler. Kadın esmer saçı şöyle böyle kıyafeti şöyle , erkek sarışın kıyafeti şöyle. Bebek kumral vs vs yazıyorsun detaylıca
Sana yapay zeka ile uygun resmi hazırlıyor.
Aşırı eğlenceli

Yaparsan atarsın buraya eğlenceli olur

Yaa çok geçmiş olsun tedavisi nasıl oluyor? Çatlak olduğunu düşünmüyorum çok şükür o kadar ağrım yok. Sadece tuvalete çıkarken bazen çok zorlanıyorum ve kan oluyor. Hemoroid olabilir. Onunda tedavisi nedir bilmiyorum korkuyorum gitmeye

Şifa diliyorum, hava yolu açılır inşallah canım, çok güçlü onlar

Yine dolandırılmam dimi

Kıyamam şu minikler hasta olmasın ya
Çok geçmiş olsun bian önce iyileşsin inşallah

Merhaba, inşallah sizde iyisinizdir. Burada birçok arkadaşın sütünde azalmalar inişler çıkışlar oldu, olabiliyor çok normal. Öncelikle bunun geçici bi süreç olduğunu düşünün kendinizi çok strese sokmayın.
Bol su
Dut kaynatın (1 kupa mı 1 su bardağı mı hangisinde içerseniz o kadar suya yıkanmış 1 yemek kaşığı dut, cezvede 7-8 dk kaynatın. Soğuyunca -sıcakta içilebilir- suyunu için dutu da yiyin.) ben ne zaman içsem sütümü çok artırır çok faydasını gördüm günde 2 kere falan yapsanız çok etkisini görürsünüz inşallah.
Börülce salatası yiyip çok faydasını gören arkadaşlar var.

Meme reddinde de çok sık emzirmeye çalışmayın. Artık büyüdüler ve onlar ne zaman isterse o zaman olacak. Aç kaldı kilo verir gibi de kaygılanmayın. Acıkınca kendi isteyecek ve emecek inşallah.

Umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırsınız.

Ben , artık emmiyor ve sütüm çok azaldı , artık sadece geceleri veriyorum ama geceleri de heralde sütüm yetmiyor sabaha kadar hep emmek istiyor doymadığı için , kalkıp süt yapınca uykusu bozulup ağlıyor bu sefer

Ah yavrum geçmiş olsunneden kan verdiler ki anlamadım

Geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah

Ben yaşıyorum cnm zaten zar zor emiyordu simdilerde günde bir iki ancak snrm bırakacak ağlamalarına dayanamıyorum sarılık olmasın diye mama verdik biz direk ama keşke vermeseydik diyorum çok pişmanım

Yaa kuzum çok çoo geçmiş olsun inşallah iyi olur. Güçlüdür o annesi sen merak etme hiiç. Stres olma bebişine güç ver

Ayy yapıyorum çok eğleneli ya bir sürü yaptım

Bizimki bağırıyor ya yandık simdiden kafam şişmeye başladı 3. Ayda auuuvv a başlamıştık zaten ama ben çok konuşuyorum nazeninle normal yani sesler bağırması falan
Yok özellikle oo ve uu seslerini çıkarıyor mu. 2 ayda a e ı i o u çıkarmalıymış 3. Ayda ga ka gibi sesler filan hepsini yapıyor da o ve u yok sanki. Agu derken var ama tek oo yapmadı ona uğraştım bugün agu agii agı gııı eyy aa ayy filan diyor bayadır aklıma gelenler ama oo yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…