Doğum 36Günaydın sevgili anneler
Rica etsem kız bebeği olanlar en başından beri baş çevresi ölçümlerinizi yazarmısınız
Tabi ki canımSorunca yazar mısın buraya da bizim randevuya daha var
Benimki senden daha çok büyümüş gayet normal benceDoğum 36
1.ay 38.5
2.ay 40.5
3.ay 41.8
4.ay 43
bir sorun yok inşallah canım
Yok canım bizimkinde bir sorun ben soran arkadaş için dedimBenimki senden daha çok büyümüş gayet normal bence
Ay gözümden kaçmış canım kişiler karıştıYok canım bizimkinde bir sorun ben soran arkadaş için dedim
Canım gündüz değil ama bizim gece düzenimiz 100 günlükken değişti o gün bugündür geceleri çok sık uyanıyor ve ağlayarak uyanıyor2 gündür gündüz uykusu yok resmen bu uyku gerilemesi 4. Ayda değil miydi
Bebeğimin kafa çapı 39.5 40 gibi dendi bu ay normal fakat her ay nerdeyse 1 cm büyümüş sadeceSonbahardagel canım neden sordun kafana bir şey mi takıldı
Çok geriden takip edebiliyorum yazdıklarınızı daha günceli yakalayamadım o yüzden. Çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama emzirme danışmanı ucunu kademeli keserek memeye alışabileceğini söylemiştiKızlar aranızda silikonla emziren var mı
Hala bırakamadık silikonsuz asla emmiyor yalıyor sadece sinirlenip ağlıyor
Çok mayışıkken sol memeyi tutuyor bazen ama sağı hiç tutmadı
Silikon olayı beni yordu artık.. akıtıyor bazen boşa gidiyor sütler, temizliğini sağlamak ,sürekli yanımda taşımak ,gece karanlıkta düzgün yerleştirmeye çalışmak sıktı artık
Yaa
Onu da düşündüm ama ağzını acıtmaz mı öyle deÇok geriden takip edebiliyorum yazdıklarınızı daha günceli yakalayamadım o yüzden. Çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama emzirme danışmanı ucunu kademeli keserek memeye alışabileceğini söylemişti
Evet kuzum geçen hafta gitmiştim, bir haftaya destekli oturtmaya başla dediYaaben kaçırdım kuzum doktor mu söyledi oturt diye
Magnezyum denedin mi?KabızlıkÖnceden hiç böyle sorunlarım yoktu. Doğumdan sonra başladı. Ne yesem de çözüm olmuyor. Normal doğum yaralarım da bu yüzden iyileşmedi tam anlamıyla.
Doğum : 37Bebeğimin kafa çapı 39.5 40 gibi dendi bu ay normal fakat her ay nerdeyse 1 cm büyümüş sadece
Bıngıldak da geniş dedi sağlık ocağı doktoru 2/2.5 gibi dedi başka doktora gittim d vitamini testi yaptı d vitamini 5 damlaya çıkardı
Bende sizin kaç cm arttı diye merak ettim benimki şu şekilde
Doğum 35
1. Ay 36
2.ay 38
3.ay 40
4.ay 39.5/40 gibi
Bu ay artışmı olmadı geçen ay yanlış mı ölçülmüş kafamı karıştırdı
Bide bıngıldak geniş olunca şaştım kaldım durum böyle
Ben de istiyom nasıl yaptınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?