2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar minies bebek bezi kullanan var mı aramızda? Migrosta fiyatı baya uygundu az önce trendyolda da gördüm. Yorumları da iyi gibi ama emin olamadım.

Eklentiler

• Screenshot_20240104_093712_Trendyol.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 71
Günaydın sevgili anneler
Rica etsem kız bebeği olanlar en başından beri baş çevresi ölçümlerinizi yazarmısınız

Beeeen yani basur oldum kabızım hergün ,5 güne bir tuvalete çıkıyorum ve hiç bişey etki etmiyor , şuna probiotic yoğurtlardan aldım hergün yiyorum

Oha adamlar profesyonelmiş sen nerden bileceksin canım çok geçmiş olsun

Bugün konuşulmadı grupta çok
Yoksa herkes benim gibi sabahtan beri yavrusunu uyutmaya uğraşıp uyutamadi mi
Benim misafirler vardı.2 çocuğu yıkayıp 4 çeşit yaptığım için gururluyum temizliği eşimle yapmıştık.iyiki misafir geliyor da ev temizleniyor ya
Cnm sende fazla sağlıklı besleniyormuşsunbal kaymak ye ,pasta ,kurabiye ye patates kızartması ye hiç mi canin çekmiyor bunları ya şaştım kaldım
Yazdığına çok güldüm ya 2günde bir kızartma yiyen ve tatlı yapan ben bunu beğendim ama ekmek az yiyorum. Ekmek yoksa pasta yiyelim mantığı
Adamlar dolandırıcı yaa geçsem nolcak kaç saat uğraştım yok gitti paranbenim salaklığım anlatmayayım öyle böyle salaklık değil
Çok geçmiş olsun ama senin de suçun yok herkesin bir dalgınlık anı oluyor.Allah beterinden korusun diyelim dyson maşa değil de süpürge çok istiyorum

Anladımm bakalım cumartesi 1 hafta olacak bardağı bugün koymadık çünkü bardak gelen yerler sağ ve sol pişik olmaya döndü kızardı minik minik kabarcıklar oluştu. Bugün bardaksız ilk gün biran evvel iyileşsin diye bakıyorum inşallah

Kabızlık Önceden hiç böyle sorunlarım yoktu. Doğumdan sonra başladı. Ne yesem de çözüm olmuyor. Normal doğum yaralarım da bu yüzden iyileşmedi tam anlamıyla.
Benimde normal doğumdan sonra büyük tuvaletim çok zor oluyor hiç böyle problemim yoktu. Kabız değilim ama sanırım yara oluşmuş tuvalet esnasında bayağı kanıyor. Korkumdan doktora da gidemedim Nolcak böyle bilmiyorum

Ya ben dogumdan sonra gayet düzgün gidiyordum sonra 2 gun gitmedim 3. Gun gittim ve cok zorlandım makatım catlamış. 1 bucuk ay surdu nerdeyse iyileşmesi tamamen. Hala da kabızlık durumu devam ediyor her gun tubalete gidebiliyorum ama kıvam hep katı hatta cogu zaman anlamıyorım tuvaletim oldugunu. Diyetisyenle ilerliyorum ama kıvamda değişme pek yok allahtan catlak iyileşti ve henuz tekrarlamadı buna sukrettim sakın ama sakın asırı kabız olmayın catlamayın berbat bişey
Kızlar minies bebek bezi kullanan var mı aramızda? Migrosta fiyatı baya uygundu az önce trendyolda da gördüm. Yorumları da iyi gibi ama emin olamadım.
İçeriği temiz bezlerden biri yorumları da iyi, kalite olarak molfixten az kotudur diye tahmin ediyorım ama bencr uzmez. Yine de birim fiyatta goon bazen daha ekonomik bile olabilir. Ben şokun markası bebelandi kullanmıstım baby turcodan daha iyiydi mesela ama baktım 3 noda 2.21 e geliyo tanesi zaten molfix de alınabiliyo o fiyata dedim. Bu arada minniesin alt acması bebelandden daha iyi o yuzden bezi de bi tık iyi olabilir bi sans verilebilir yani. Fiyatı ve cis gostergesi olmaso molfixten daha avantajlıdır sanırım belki daha kalın olabilir. Denersen haber et mutlaka
Günaydın sevgili anneler
Rica etsem kız bebeği olanlar en başından beri baş çevresi ölçümlerinizi yazarmısınız
32.5 dogumda, 1. Ay 35.5, ikinci ay 38, 3. Ay 39.5 olması lazım, 4. Ay kontrolu 26 ocakta
Yukarıda da yazdım makat catlagında ve hemoroidde kanama olabiliyor. Catlakta yaklasık on saat suren berbat bir agrı vardı oturma banyosuyla geciyordu bence vakit kaybet eden fidin genel cerrahiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…