2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkür ederim kızlar hepinize. Havalar işe yaramadı. Beceremedik son bı tanesini tam doğru düzgün verdik. Cigerler açılmadı. Doktor ısrarla röntgen istedi. Bende bu dönemde röntgene çok karşıyım . Çektirtmedim. eve de hava yazdı. Şimdi iki tane de evde verdim. Ama hala hırıltı var. Uyudu şimdi. Ateş falan bişey yok sadece hırıltı ve kaba ses var göğüste sırtta . Melikeben

Kızlar ancak günceli yakalayabildim forumda. Mert hasta yine ayın 21inde sesi hafif kalınlaşmıştı ve çok az öksürük vardı bol bol emzirdim sürekli burun temizliği yaptım ama öksürük arttı sonra o hafifledi hırıltı başladı aile hekimi 1 ayı bulur geçmesi demişti hırıltının ama bir gece çapaktan komple gözleri kapanınca acile gittik antibiyotık verdiler boğazı iltihaplanmaya başlamış diye rutin kontrolü vardı onda da doktor dinledi ciğerler temiz hırıltı devam eder dedi. Daha sonra antibiyoğe rağmen devam edince yine asmye götürdüm hava taktı bronşiolit dedi ve çocuk doktorunun görmesi gerek dedi aynı gün çocuk doktoruda bronşiolit dedi emmesi keyfi yerinde olduğu için o da aynı şekilde 1 ayı bulur hırıltının geçmesi antibiyotiği kes 5 gün olmuş artık dedi (bu olay perşembe günü oldu infiluenza testi istedi negatif çıktı küçük diye başka test röntgen istemedi)bu arada antibiyotiği zar zor içirdim içmek istemedi hatta 2 kere falan dolu dolu balgam kustu antibiyotikle. Cumartesi günü oğlum emmeyi bıraktı artık hep bir uyku haliyle acile geldik. Röntgen çekildi müşahedeye alındı bir düzelme olmayınca pazar akşamı yatışı yapıldı maalesef rsv çıktı yavrumda hala hastanede yatıyoruz düzenli hava veriyorlar ve solunum cihazına bağlı keyfi yerine geldi emmek istiyor ama emmesi kısıtlandı cihazdan dolayı 10 dakikaya çıkabildik ama benim keyif çatarak emen oğluma yetmiyor. Doktor bu haftayı burada kapatırsınız dedi hala hırıltısı var göğsünde. Kaç gündür ağlamaktan bir hal oldum. 2 gündür kademeli arttırmamıza rapmen daha fazla emmek istediği için oğlum daha hırçın oldu bu da beni çok geriyor ve üzüyor artık. Zaten sürekli kucakta olmak istiyordu hastalık süresince tamamen yapıştı bana o kadar yoruldum o kadar doldum ki anlatamam

Beni bilirsiniz kitabi bilgilerden pek anlamam takip de etmem bir takım sesler çıkartıyor işte

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Kız boşver o u a e, kendini ifade etmek için çırpınıyor mu yeter bence harflere çok takılma
Aralarda çıkıyordur o harfler sen farketmesen de

Canım çok geçmiş , bol bol emzir toparlayacaktır inşallah, bu arada biz daha 2 aylıkken 2 defa röntgen çektik şimdi sen öyle diyince kötü hissettim kendimi ama ağzından kan gelmişti çekilmesi gerekiyordu

Ayy evet benimki de anne anni diyor baya baya Diyor ben de video aldım ilk anne dedi banane diye eşimi kıskandırıyorum
Benimki de akülü arabayı kaybettin oğlum diyo ilkin anne dediğin için geçen sabah anneme verdim azıcık uyuyayım dedim annem getirdi bu ‘’ ann ann ‘’ diyo seni istiyor diyo

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, geçecek bu günler Rabbim beterinden korusun

Oğluşum cayır cayır yanıyor 4.ay aşılarından , akşam çok huzursuzdu ateşi yoktu ama ağrısı vardır diye calpop verdim az rahatladı uyudu , normalde gece hiç kalkmaz bu gece hep kalktı ve zor uyuttum , sabah dokundum alnına baktım yanıyor calpol verdim yine , bizde temazsız var ateş ölçer şakaklar 38.1 gösteriyor alnı vs 37 lerde ama her yeri yanıyor bebeğimin

Çabuk atlatır inşallah, kaç saatte bir verdin calpolu ben bu hastalıkta 38i görünce bir gün boyunca 4 saat aralıklarla verdim ne zaman düştü o zaman bıraktım bir daha

Çabuk atlatır inşallah, kaç saatte bir verdin calpolu ben bu hastalıkta 38i görünce bir gün boyunca 4 saat aralıklarla verdim ne zaman düştü o zaman bıraktım bir daha
Amin inşallah Akşam 9 da verdim bi de sabah 7 de, aslında sabah oldu ateşi , akşam çok huzursuzdu diye verdim

Çok geçmiş olsun canım. Bu sene aşırı bir salgın var. Umarım en kısa zamanda sağlıkla evinize dönersiniz. Minik kuş da daha fazla yorulmaz.

Benimki de akülü arabayı kaybettin oğlum diyo ilkin anne dediğin için geçen sabah anneme verdim azıcık uyuyayım dedim annem getirdi bu ‘’ ann ann ‘’ diyo seni istiyor diyo
Ahahah baya diyor demek ki ne güzel akülü arabaya da bir şekilde ikna edersiniz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…