Anası alırAhahah baya diyor demek ki ne güzel akülü arabaya da bir şekilde ikna edersiniz artık
Çok geçmiş olsun, insan kalabalık ortama girmeye misafir almaya korkuyor yaKızlar bebeğim bir gecede kalktım ateslenmiş dün sabah hastaneye götürdüm testler falan yapıldı bebeğim domuz gribi testi pozitif çıktı
Çocuklar hasta olmasın çok zor geçiyor
Gecmis olsun, suan nasil durumu insallah iyilesmistir.Kızlar acildeyiz kızımın 10 gündür geçmeyen hiriltisi vardı. 5 hava verdi. 3 tüp kan.. kızım çok ağlıyor havaları veremiyoruz hep boşa gittiateşi Yok diye ciddiye almamıştım. Ama tıkanmış resmen
Uzun uzun uuuu diyor cok komik oluyor kurt gibiKızlar bebekleriniz ooo uuu diyor mu?
Cok gecmis olsun bu nasil kapti acabaKızlar bebeğim bir gecede kalktım ateslenmiş dün sabah hastaneye götürdüm testler falan yapıldı bebeğim domuz gribi testi pozitif çıktı
Çocuklar hasta olmasın çok zor geçiyor
Gece uyuyor çok şükür gündüz emerken yarım yamalak uyuyor yatağa koyunca açıyor gözünü şaşırdım nasıl bu kadar uykusuz kaldığına inşallah devamlı olmazCanım gündüz değil ama bizim gece düzenimiz 100 günlükken değişti o gün bugündür geceleri çok sık uyanıyor ve ağlayarak uyanıyor
Ölçüm farkı olabillir birkaç gün arayla doktor ve sağlık ocağı ölçümünde fark çıkmıştı bizim de. Bıngıldak durumu da hallolur inşallah canımBebeğimin kafa çapı 39.5 40 gibi dendi bu ay normal fakat her ay nerdeyse 1 cm büyümüş sadece
Bıngıldak da geniş dedi sağlık ocağı doktoru 2/2.5 gibi dedi başka doktora gittim d vitamini testi yaptı d vitamini 5 damlaya çıkardı
Bende sizin kaç cm arttı diye merak ettim benimki şu şekilde
Doğum 35
1. Ay 36
2.ay 38
3.ay 40
4.ay 39.5/40 gibi
Bu ay artışmı olmadı geçen ay yanlış mı ölçülmüş kafamı karıştırdı
Bide bıngıldak geniş olunca şaştım kaldım durum böyle
Evet diyor ama benim bebek sizinkilerden bir ay büyük heraldeKızlar bebekleriniz ooo uuu diyor mu?
Çok geçmiş olsun , nasıl oldu3 tüp kan (aldılar) yazmayı unutmuşum
Canım keşke çektirseydin röntgeni niye istemedin kiTeşekkür ederim kızlar hepinize. Havalar işe yaramadı. Beceremedik son bı tanesini tam doğru düzgün verdik. Cigerler açılmadı. Doktor ısrarla röntgen istedi. Bende bu dönemde röntgene çok karşıyım . Çektirtmedim. eve de hava yazdı. Şimdi iki tane de evde verdim. Ama hala hırıltı var. Uyudu şimdi. Ateş falan bişey yok sadece hırıltı ve kaba ses var göğüste sırtta .Melikeben
Çok geçmiş olsun , bebekler hasta olmasın yaKızlar ancak günceli yakalayabildim forumda. Mert hasta yine ayın 21inde sesi hafif kalınlaşmıştı ve çok az öksürük vardı bol bol emzirdim sürekli burun temizliği yaptım ama öksürük arttı sonra o hafifledi hırıltı başladı aile hekimi 1 ayı bulur geçmesi demişti hırıltının ama bir gece çapaktan komple gözleri kapanınca acile gittik antibiyotık verdiler boğazı iltihaplanmaya başlamış diye rutin kontrolü vardı onda da doktor dinledi ciğerler temiz hırıltı devam eder dedi. Daha sonra antibiyoğe rağmen devam edince yine asmye götürdüm hava taktı bronşiolit dedi ve çocuk doktorunun görmesi gerek dedi aynı gün çocuk doktoruda bronşiolit dedi emmesi keyfi yerinde olduğu için o da aynı şekilde 1 ayı bulur hırıltının geçmesi antibiyotiği kes 5 gün olmuş artık dedi (bu olay perşembe günü oldu infiluenza testi istedi negatif çıktı küçük diye başka test röntgen istemedi)bu arada antibiyotiği zar zor içirdim içmek istemedi hatta 2 kere falan dolu dolu balgam kustu antibiyotikle. Cumartesi günü oğlum emmeyi bıraktı artık hep bir uyku haliyle acile geldik. Röntgen çekildi müşahedeye alındı bir düzelme olmayınca pazar akşamı yatışı yapıldı maalesef rsv çıktı yavrumda hala hastanede yatıyoruz düzenli hava veriyorlar ve solunum cihazına bağlı keyfi yerine geldi emmek istiyor ama emmesi kısıtlandı cihazdan dolayı 10 dakikaya çıkabildik ama benim keyif çatarak emen oğluma yetmiyor. Doktor bu haftayı burada kapatırsınız dedi hala hırıltısı var göğsünde. Kaç gündür ağlamaktan bir hal oldum. 2 gündür kademeli arttırmamıza rapmen daha fazla emmek istediği için oğlum daha hırçın oldu bu da beni çok geriyor ve üzüyor artık. Zaten sürekli kucakta olmak istiyordu hastalık süresince tamamen yapıştı bana o kadar yoruldum o kadar doldum ki anlatamam
Geçmiş olsun , elini yüzünü ayaklarını ılık suyla yıkıyorum ben öyle olduğunda , ateşi düştü müOğluşum cayır cayır yanıyor 4.ay aşılarından , akşam çok huzursuzdu ateşi yoktu ama ağrısı vardır diye calpop verdim az rahatladı uyudu , normalde gece hiç kalkmaz bu gece hep kalktı ve zor uyuttum , sabah dokundum alnına baktım yanıyor calpol verdim yine , bizde temazsız var ateş ölçer şakaklar 38.1 gösteriyor alnı vs 37 lerde ama her yeri yanıyor bebeğimin
Ben 4 saate bir 3 ml verdim , Dr vere bilirsin dediAmin inşallahAkşam 9 da verdim bi de sabah 7 de, aslında sabah oldu ateşi , akşam çok huzursuzdu diye verdim
Süreç nasıl ilerledi pekihiskolikk canım eğer geçmiyorsa bir eğitim araştırma hastanesine götürün bence biz geçer diye diye perişan olduk siz olmayın
Öyle düşünme canım. Sen mecbur kalmışsin kanın nerden geldiğini anlamak için. Bizim hırıltı belliydi yapılacak tedavide belliydi. Yani röntgene girse de girmese de uygulayacagi işlem belli olduğu için ısrarla reddettim ben.Canım çok geçmiş , bol bol emzir toparlayacaktır inşallah, bu arada biz daha 2 aylıkken 2 defa röntgen çektik şimdi sen öyle diyince kötü hissettim kendimi ama ağzından kan gelmişti çekilmesi gerekiyordu
Çok çok geçmiş olsun bizde atlattık aynı süreçleri çok iyi anlıyorum seni allahım bian önce şifasını versin yavrunun çok geçmiş olsunKızlar ancak günceli yakalayabildim forumda. Mert hasta yine ayın 21inde sesi hafif kalınlaşmıştı ve çok az öksürük vardı bol bol emzirdim sürekli burun temizliği yaptım ama öksürük arttı sonra o hafifledi hırıltı başladı aile hekimi 1 ayı bulur geçmesi demişti hırıltının ama bir gece çapaktan komple gözleri kapanınca acile gittik antibiyotık verdiler boğazı iltihaplanmaya başlamış diye rutin kontrolü vardı onda da doktor dinledi ciğerler temiz hırıltı devam eder dedi. Daha sonra antibiyoğe rağmen devam edince yine asmye götürdüm hava taktı bronşiolit dedi ve çocuk doktorunun görmesi gerek dedi aynı gün çocuk doktoruda bronşiolit dedi emmesi keyfi yerinde olduğu için o da aynı şekilde 1 ayı bulur hırıltının geçmesi antibiyotiği kes 5 gün olmuş artık dedi (bu olay perşembe günü oldu infiluenza testi istedi negatif çıktı küçük diye başka test röntgen istemedi)bu arada antibiyotiği zar zor içirdim içmek istemedi hatta 2 kere falan dolu dolu balgam kustu antibiyotikle. Cumartesi günü oğlum emmeyi bıraktı artık hep bir uyku haliyle acile geldik. Röntgen çekildi müşahedeye alındı bir düzelme olmayınca pazar akşamı yatışı yapıldı maalesef rsv çıktı yavrumda hala hastanede yatıyoruz düzenli hava veriyorlar ve solunum cihazına bağlı keyfi yerine geldi emmek istiyor ama emmesi kısıtlandı cihazdan dolayı 10 dakikaya çıkabildik ama benim keyif çatarak emen oğluma yetmiyor. Doktor bu haftayı burada kapatırsınız dedi hala hırıltısı var göğsünde. Kaç gündür ağlamaktan bir hal oldum. 2 gündür kademeli arttırmamıza rapmen daha fazla emmek istediği için oğlum daha hırçın oldu bu da beni çok geriyor ve üzüyor artık. Zaten sürekli kucakta olmak istiyordu hastalık süresince tamamen yapıştı bana o kadar yoruldum o kadar doldum ki anlatamam
Sağol canım, düşmedi ya kafası yanıyor hala , hele bi de emzirdim memeye dönük tarafı 38.5 oldu düştü Allahtan hemen, üstünü soydum sabahtan zıbınla duruyor alnına da ılık bez koydumGeçmiş olsun , elini yüzünü ayaklarını ılık suyla yıkıyorum ben öyle olduğunda , ateşi düştü mü
Çok geçmiş olsun gerçekten hırıltı çok tehlikeliymisKızlar ancak günceli yakalayabildim forumda. Mert hasta yine ayın 21inde sesi hafif kalınlaşmıştı ve çok az öksürük vardı bol bol emzirdim sürekli burun temizliği yaptım ama öksürük arttı sonra o hafifledi hırıltı başladı aile hekimi 1 ayı bulur geçmesi demişti hırıltının ama bir gece çapaktan komple gözleri kapanınca acile gittik antibiyotık verdiler boğazı iltihaplanmaya başlamış diye rutin kontrolü vardı onda da doktor dinledi ciğerler temiz hırıltı devam eder dedi. Daha sonra antibiyoğe rağmen devam edince yine asmye götürdüm hava taktı bronşiolit dedi ve çocuk doktorunun görmesi gerek dedi aynı gün çocuk doktoruda bronşiolit dedi emmesi keyfi yerinde olduğu için o da aynı şekilde 1 ayı bulur hırıltının geçmesi antibiyotiği kes 5 gün olmuş artık dedi (bu olay perşembe günü oldu infiluenza testi istedi negatif çıktı küçük diye başka test röntgen istemedi)bu arada antibiyotiği zar zor içirdim içmek istemedi hatta 2 kere falan dolu dolu balgam kustu antibiyotikle. Cumartesi günü oğlum emmeyi bıraktı artık hep bir uyku haliyle acile geldik. Röntgen çekildi müşahedeye alındı bir düzelme olmayınca pazar akşamı yatışı yapıldı maalesef rsv çıktı yavrumda hala hastanede yatıyoruz düzenli hava veriyorlar ve solunum cihazına bağlı keyfi yerine geldi emmek istiyor ama emmesi kısıtlandı cihazdan dolayı 10 dakikaya çıkabildik ama benim keyif çatarak emen oğluma yetmiyor. Doktor bu haftayı burada kapatırsınız dedi hala hırıltısı var göğsünde. Kaç gündür ağlamaktan bir hal oldum. 2 gündür kademeli arttırmamıza rapmen daha fazla emmek istediği için oğlum daha hırçın oldu bu da beni çok geriyor ve üzüyor artık. Zaten sürekli kucakta olmak istiyordu hastalık süresince tamamen yapıştı bana o kadar yoruldum o kadar doldum ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?