2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gecmis olsun, suan nasil durumu insallah iyilesmistir.

Kızlar bebeğim bir gecede kalktım ateslenmiş dün sabah hastaneye götürdüm testler falan yapıldı bebeğim domuz gribi testi pozitif çıktı
Çocuklar hasta olmasın çok zor geçiyor
Cok gecmis olsun bu nasil kapti acaba insallah bir an once iyilesir. Nasil bir virus yogunlugu var herkes hasta.

Canım gündüz değil ama bizim gece düzenimiz 100 günlükken değişti o gün bugündür geceleri çok sık uyanıyor ve ağlayarak uyanıyor
Gece uyuyor çok şükür gündüz emerken yarım yamalak uyuyor yatağa koyunca açıyor gözünü şaşırdım nasıl bu kadar uykusuz kaldığına inşallah devamlı olmaz

Ölçüm farkı olabillir birkaç gün arayla doktor ve sağlık ocağı ölçümünde fark çıkmıştı bizim de. Bıngıldak durumu da hallolur inşallah canım

Canım keşke çektirseydin röntgeni niye istemedin ki

Çok geçmiş olsun , bebekler hasta olmasın ya şimdi nasıl ? Yardım eden kimse yokmuş? Biraz dinlen

Geçmiş olsun , elini yüzünü ayaklarını ılık suyla yıkıyorum ben öyle olduğunda , ateşi düştü mü

Öyle düşünme canım. Sen mecbur kalmışsin kanın nerden geldiğini anlamak için. Bizim hırıltı belliydi yapılacak tedavide belliydi. Yani röntgene girse de girmese de uygulayacagi işlem belli olduğu için ısrarla reddettim ben.

Çok çok geçmiş olsun bizde atlattık aynı süreçleri çok iyi anlıyorum seni allahım bian önce şifasını versin yavrunun çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun , elini yüzünü ayaklarını ılık suyla yıkıyorum ben öyle olduğunda , ateşi düştü mü
Sağol canım, düşmedi ya kafası yanıyor hala , hele bi de emzirdim memeye dönük tarafı 38.5 oldu düştü Allahtan hemen, üstünü soydum sabahtan zıbınla duruyor alnına da ılık bez koydum

Çok geçmiş olsun gerçekten hırıltı çok tehlikeliymis
Bizde de ciddi meme reddi var ama genel keyfî iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…