2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bol şans canım evet başvuran herkesi arıyorlar. Bide foto çekimi için üstüne para istiyorlar. Kız kardeşlerim başvuru yapmıştı para ödeyip döndüler. Ama belki senin ajans farklıdır balım
Tabi ki aradım ücret talep ediyor musunuz diye, etmiyorlarmış Eğer tersi olsa hayatta gitmezdim

Bol şans canım evet başvuran herkesi arıyorlar. Bide foto çekimi için üstüne para istiyorlar. Kız kardeşlerim başvuru yapmıştı para ödeyip döndüler. Ama belki senin ajans farklıdır balım
Aa ne saçma, milyonların sevdiği bi bebek olacak belki bi de para mı istiyorlar üstüne

Bizim ilk belirti yüksek ateşti acile götürdük test yapıldı ciğerde zatürre başlangıcı olmuş. Rsv olmuş bir de yatış verdiler. İnşallah hemen atlatırız bizde
Çok geçmiş olsun bizde aynı sorunlarla gittik devlet hastanesi kan ve akciğer filmi çekti hiç ınfulanza veya rsv demedi bizimde ateş balgam öksürük kusma iştahsızlık huysuzluk memeyi tamamen bırakma ve hırıltı vardı

Baktım da yazmamışsın nasıl geçti doktor kontrolü, fazla kilolardan kurtulmuş mu :) senin diyet etkilemişmi? Ek gıdaya ne dedi oturmaya me dedi nazenin bizim öncü kuşumuz bilgilendir bizii
900 gram almış alması gerekenden çok ama bence az çünkü sütüm azaldı. Doktor göğüslerim terbiye oldu artık ihtiyaç kadar üretiliyor taşmasını bekleme dedi. Bi de artık emiş gücü arttı o yüzden daha az emiyor yada çabuk bitiyor sanabilirsin dedi. Oturabilir dedi. Ek gıdaya önümüzdeki ay başlıyoruz.

Oo iyi dediyse doktor boşver azalsın süt ne olacak. Artık eskisiden az alacaklar gram olarak zaten ilk aylara göre. Ay nasıl baya otursun mu dedi? Desteksiz mi yani? Allahım çok çabuk büyüyorlar ya çıldırıciim. Ek gıda için 6 ay dolmasını bekleyecek yani süper. Benim doktorla aynı kafadalar sevdim

Bu cidden sıkıntı ya saat takip ederek yatırıyorum ve her yatışı alarm kurmuş gibi 45 dk asla uzamıyo 1 aydır böyle yani her uyku dışardada olsa direk uyanıyo
Tek önerilen yine uykuya döndür onuda dnedim üstüne bi yrm saat daha yatrsa yatıyo oda her zaman değil bütün gün uyutuyo gibi hissediyorum
Gündüz uykuları 1-2 saat aralığında olmalı deniyo ztn ama bzimkide çok kısa ya
Yani herkeste farklı seyrediyormuş nazeninde birkaç gece sorun yaşadım ben asıl sorunumuz az uyuması max45 dakika gündüzleri.

Kaçıncı günde başlıycak ek gıdaya melike 180 günden sonra öneriliyor ben 150. Günden sonra azar azar tadımlık versem mi acaba şuan 128 günlük

Peki 2. Yi doğurmayacaksam ne olacak
Ya benim doktorum bizim aramiz cok samimi diye genis davranip kafasina gore ikinci icin aciklik bırakmis da olabilir, cunku ilk bebisko ciddi yirta yirta cikacakti cikis yeri yeteri kadar acik degil diye (yani ben boyle düşünmüştüm, 40.gun kontrolunde söylediğimde de hicbir sorun yok hersey olmasi gerektiği gibi demisti)

Sonra burdan birkac arkadasla konustuk hatta foto atamayacagimiz icin epizyotomi cizimleri yolladik birbirimize, herkes ayni durumda ayni acikliga sahip olunca bunun acilma degilde bilerek aciklik birakilmis olacagina karar verdik. Ikinciyi dogurmazsan da artik gidip dikis yenileteceksin demek ki...
Canım onu da doktor ikizime sordum hxjf
Steroidli bir ilaçla kullanamaz ama doktora emzirdigini söylerse uygun bir ilaç verilebilir dededi.d
O zaman ben doktora gideyim kesin. Tesekkur ediyorum
Bize de mesaj atarsaniz sayin september hanim guvenilir bir yerse bende ozellikle buyuk kiz icin dusunuyordum. (Amcasi dizi oyunculugu icin basvurup basina bi ajansi bela etmisti, daha dogrusu esimin basina bela etmisti, o sebeple ajans isleri beni rahatsiz ediyor)
Canim Nazo kiz kac gunlukte dis cikariyor, oturuyor, ek gidaya geciyor ben neler kacirdim?

Yok destekle desteksiz düşüyor zaten okadar değil

Kaçıncı günde başlıycak ek gıdaya melike 180 günden sonra öneriliyor ben 150. Günden sonra azar azar tadımlık versem mi acaba şuan 128 günlük
Önümüzdeki ay başlayacağız 6. Ayda 180. Gün bir şey tattırmayacaksın bile dedi. Belki kilosu az olsa falan daha erken başlatır bilmiyorum. Ama alıştır şimdiden sizinle sofrada olsun kendi sandalyesinde dedi. Havuç ve turp falan dişlerini kaşısın diye verebilirsin soğuk iyi gelir dedi onun dışında tadı olan herhangi bir şey yasak.

Diş çıkartmıyor yanlış alarmmış. Ben huzursuzluğu çok olunca salyası günde 3 4 kere kıyafet değiştirmeye varınca bi de uyurken bile eli ağzında olunca elime de pürüzler geldi diş geliyor dedim aöa değilmiş. 5 aylık nazenin 4, aydan beri destekli oturtuyorum. Ek gıdaya önümüzdeki ay

Nazenin hala öyle gündüz en fazla 45 dakika uyuyor 1 saat uyanık kalıyor periyot bu şekilde kabullendim napayım o ne derse patron o

Ben hala olmadım arada bir hafif ağrı oluyor ama gelen giden yok
Ben de henüz olmadım
Ilk dogumundu değil mi? Ilk dogumda epizyotominin bir kenarinda aciklik kaliyor, burda kac epizyotomili varsa hepsiyle konustuk o aciklik var :) bak yarin doktorun o acik kismi onemsemiyecek bile
İlginçmiş bende yok açıklık ilk doğumum benim de. Estetik dikiş yaptı doktorum baya da uzun sürmüştü sonrasında da bir hafta kadar baticonlu su sürmemi söyledi ve ıslak bırakmamamı. İkinci doğumu düşünerek açık bırakılması biraz saçma geldi doktor niye bunun kararını veriyor ki

Geldik ajanstan. Her yaştan bir sürü kişi vardı. Ama kızım yaşında sadece 7 aylık bir bebek vardı. Alındık içeri. Bebeğinizin opulmesi sevilmesi sizi rahatsız eder mi, pazar günleri 3 saat set olacak karavanda bebekle ilgilenebilirsiniz, oyuncunun kucağında veya pusette olacak bebeğiniz evden servisle alincaksiniz dediler. Reklam için değil ama 1 ay sonra Ankara'da çekimleri başlayacak dizi için evet derseniz başlayacağız dediler. Ama bundan önce 1 ay boyunca "kamera önü oyunculuk" sertifikası almam lazımmış kızım adına, 5.800 TL. Kızım 18 yaşına gelene kadar geçerliymiş. Sadece bir gün seçmeler var o da bugün. 2 bebek olduğu için ve kızım daha güleç sosyal olduğu için daha çok iclerine sinmiş falan filan.
Bence 5800 TL yi alıp çekim vs olmayacak öyle bir dünya yok. Hislerime güvenirim, bunda da iki dakika gördüğün bebeği hemen dizide oynatacak kadar ne begendiler acaba bir düşünmem lazım dedim çıktım Tunalı da kızımla bir kahve içtik geldim eve

Kızlar, evde tv açıkken kızım o tarafa dönük olmasada hep bakmaya çalışıyordu. Hep ilgisini çekiyordu bende çoğunlukla tvyi kapatıyordum yada kızımı uzaklaştırıyordum. Bugün bulduğum bu video o kadar çok ilgisini çekti ki, aşırı huysuzlandığı anda televizyondan açtım ana kucağına oturttum hemen sakinleşti ve resmen kahkaha ata ata izledi, kendi kendine agulamaya başladı
Sizlerde isterseniz deneyebilirsiniz

Size de geçmiş olsun şimdi nasıl peki bebeğiniz geçti mi sorunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…