- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Geçti şuan bi 15 gün çektikSize de geçmiş olsun şimdi nasıl peki bebeğiniz geçti mi sorunları
Yarın doktordan çıkınca 4. Ay aşısını yaptircam, Ankara'da olduğum için sanırım misafir girişi yaptırmam lazım. İşimi zora sokarlar mi sizce?Salon Kadini esdia Melikeben yoksa yapmak zorundalar mi
Yapıyorlar ama öncesinde arayıp bilgi vermeniz lazım yok aşı kalmadı falan diyebiliyorlar.Yarın doktordan çıkınca 4. Ay aşısını yaptircam, Ankara'da olduğum için sanırım misafir girişi yaptırmam lazım. İşimi zora sokarlar mi sizce?Salon Kadini esdia Melikeben yoksa yapmak zorundalar mi
Ben de henüz olmadım
İlginçmiş bende yok açıklık ilk doğumum benim de. Estetik dikiş yaptı doktorum baya da uzun sürmüştü sonrasında da bir hafta kadar baticonlu su sürmemi söyledi ve ıslak bırakmamamı. İkinci doğumu düşünerek açık bırakılması biraz saçma geldi doktor niye bunun kararını veriyor ki
Nazenin hala öyle gündüz en fazla 45 dakika uyuyor 1 saat uyanık kalıyor periyot bu şekilde kabullendim napayım o ne derse patron o
Çok geçmiş olsun bizde rsvden dolayı hastanedeyiz ve pazartesiden bu yana oksijen cihazına bağlıyız, bugün oksijen cihazını çıkardılar çok şükür gün içinde kontrol eden hekim cihazlık bir durum kalmamış dedi kesin sonuç için yarın prof vizitini bekliyoruz. Allah kolaylık versin çok yıpratıcı bir süreçKızlar bebeğim rsv virüsü oldu süreç hakkında bilgisi olan var mı zor bir hastalık mı çabuk atlatır mıyız acaba çok üzgünüm
Qyy ne bilim öğrenmiştir belki dedimYok destekle desteksiz düşüyor zaten okadar değil
Kız ben aşıyı annemlerin yanında aradan çıkarayım ateş mateş olursa destek olurlarQyy ne bilim öğrenmiştir belki dedimben bu ay 1 hafta geç gideceğim ya kontrole çok gıcık annemlerdeyim diye mecburen de insan hemen gitmek istiyor
Yok kuzu burda aile hekimine sordum 1 hafta sonra eve döneceğim için orda yaptır dedi. Benim aile hekimimde öyle demişti. 1 hafta 10 günden süremiz var o sürede döneceksen burda yaparız gelince demişti. Ben de dönüşte yaptırcam 1 hafta geç... sistemden buraya çekiyorlarmış filan. (Uğraşmak istemezler sıkıntı filanda çıkmasın hiç dedi) he bir de özel hastanelerde de yapılıyor yarın doktoruna bir sor bakalım belki orda yaparlar. (Ücret var mı bilmiyorum ama)Kız ben aşıyı annemlerin yanında aradan çıkarayım ateş mateş olursa destek olurlarSen yarin mi yaptircaksin annenlerin yanında?
Size de geçmiş olsun bizde bugün oksijen cihazına bağlıydık akşama doğru normale döndü diye takmadılar inşallah bir an evvel iyileşirler.Çok geçmiş olsun bizde rsvden dolayı hastanedeyiz ve pazartesiden bu yana oksijen cihazına bağlıyız, bugün oksijen cihazını çıkardılar çok şükür gün içinde kontrol eden hekim cihazlık bir durum kalmamış dedi kesin sonuç için yarın prof vizitini bekliyoruz. Allah kolaylık versin çok yıpratıcı bir süreç
Tez zamanda İnşallahSize de geçmiş olsun bizde bugün oksijen cihazına bağlıydık akşama doğru normale döndü diye takmadılar inşallah bir an evvel iyileşirler.
Kızımın üniversite sınavındaki rakip analarısınız hepiniz2029da ilk okula gidecekmiş iki gözümün çiçeği
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki kardeşim 16 yaşında , dün bebeklik fotoğraflarına bakıyordum2029da ilk okula gidecekmiş iki gözümün çiçeği
Kolay gelsiin seni hemenGünaydın güzel anneler ve tatlış bebişleri
Sünnet olcak bugün oğlum çokkk heyecanlı ve tedirginim
Bide limak otel var , otel olarak gitmek istersen onu unuttum söylemeyi , hamile olmadan önce gitmiştim o kadar harikaydı ki anlatamam , limak otel iskele de , şehirden uzak , biz kıbrıstayız ama 3 gün orda tatil yaptık , bu yaz bebişle yine gitmeyi düşünüyoruzEkran görüntüsü aldım canım, Haziran ve Eylül ayında nasıl oluyor genellikle Kıbrıs ?
Belki karsilasiriz gelirsekBide limak otel var , otel olarak gitmek istersen onu unuttum söylemeyi , hamile olmadan önce gitmiştim o kadar harikaydı ki anlatamam , limak otel iskele de , şehirden uzak , biz kıbrıstayız ama 3 gün orda tatil yaptık , bu yaz bebişle yine gitmeyi düşünüyoruz
Aynen canım benim içe daha yakın hatta görünümünü anlaman için bu makaleye bakabilirsin benimde buna çok benzer.Ayddlklc ben dun sana cevap vermedim galiba, doktora gitmiş myidin demiştin. Ben universite hastanesinde takipliydim orada 7 24 açık bir poliklinikleri vardı dolayısıyla dikiş açıldı, dilii armut seklini aldı bana 1 hafta sonra kontrole gelin dediler, elime ip geliyo falan diye defalarca gittim bi yerden sonra artık iyileşme surecine girince gitmeme gerek kalmadı. Bu arada benim dediğim açılma en altta yani dikişin sonunda ama senin dediğin sanırın en ustte yani içe daha yakın ben içe dogru tam bakmadım belki salon kadınının dediği gibi bir şey ya da sende olan sey bende de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?