Benim dikişlerim yan tarafta yabi sol caprqza atılmıs o yuzden boyle gorunmuyorAynen canım benim içe daha yakın hatta görünümünü anlaman için bu makaleye bakabilirsin benimde buna çok benzer.
Doğum Dikiş İzlerinin Düzeltilmesi Ameliyatı - Hera Klinik
Doğum dikiş izlerinin düzeltilmesi, silinmesi. Perineoplasti ameliyatı. Epizyo (doğum kesisi) sonrası oluşan kötü görünüm ameliyatla giderilebilir. Genital estetik, Vajina Daraltmawww.jinekolognet.com
Bugün kontrolde ne diyecek bakalım doktor
Aay iyi kuzum sevindim kabızlık olayına bak ne kadar tasarruflu bir bebiş. Benimki varsa yoksa pırtKizlaaar Orhan Pekuz hocaya gittim gerçekten çok ilgili ve iyi bi doktor. 4. Ay aşılarını da ucresiz yaptılar
Kilosu 7350, boyu 64 cm olmuş.
Haftada bir kaka yapıyor dedim makatina baktı rektal tuşe yapti çok şükür çatlak vs bir şey yok hatta kaka bile çok az. (4 gündur kaka yapmadığı halde)
Doktor anne sütünün hemen hemen hepsini kullanıyor vücudu, atık madde zor birikiyor. Kabızlik da yok, bu durum tasarruflu bir bebek olduğunu gösteriyor dedi.Şimdi ateş takibi yapacağım tüm gün
Aaa bir de iki haftaya kadar posalı gıdaları günde bir çay kaşığı vermeye basla dedi.
Günaydınlarr, bizim 1 haftayı geçti iyileşti bile. Alerji durumu olmasaydı çoook kolay olacakmış sürecimiz. Sünnet esnasında ağlayabilir ama geçecek. Acıdan ağlamadığını bilin üzmeyin kendinizi. Eminim süreciniz bizimkinden daha kolay ve güzel geçecek inşallahGünaydın güzel anneler ve tatlış bebişleri
Sünnet olcak bugün oğlum çokkk heyecanlı ve tedirginim
Hehehe teşekkür ederim sünnetle akılda kalmışımKolay gelsiin seni hemenTweetiy e yönlendiriyorız
Kzuum 560 Gr almış doktor yeterli dedi. Ama gündüzleri ciddi manada meme reddi yapiyor, ne alırsa gece alıyor gece güzel emiyor.Aay iyi kuzum sevindim kabızlık olayına bak ne kadar tasarruflu bir bebiş. Benimki varsa yoksa pırtkaç gram almış son ayda canım? Ben başladım zaten posalıya deseydin
İzmirde macrocenter var ablam ordan alıyordu ama aydında yokKızlar ilk 1 yıl meyve sebze vs organik almak istiyorum. Pazardan benim yediğimi yemesin kızım. İnstada anamurdalindan sayfası var bildiğim. Başka bildiğiniz böyle sayfalar ya da market var mı?
Sağol canım bilgiler güzelKızlar
AynenBelki karsilasiriz gelirseknot aldım kzuum
Bu doktor süreçlerini buradan anlatmanız çok iyi oluyor her doktordan bir görüş bir fikir almış oluyoruz mesela kızımında kakası azaldı niye diye düşünürken sizin yazdıklarınızla aydınlandım. Süreciniz çok güzel geçmiş darısı bizlereKizlaaar Orhan Pekuz hocaya gittim gerçekten çok ilgili ve iyi bi doktor. 4. Ay aşılarını da ucresiz yaptılar
Kilosu 7350, boyu 64 cm olmuş.
Haftada bir kaka yapıyor dedim makatina baktı rektal tuşe yapti çok şükür çatlak vs bir şey yok hatta kaka bile çok az. (4 gündur kaka yapmadığı halde)
Doktor anne sütünün hemen hemen hepsini kullanıyor vücudu, atık madde zor birikiyor. Kabızlik da yok, bu durum tasarruflu bir bebek olduğunu gösteriyor dedi.Şimdi ateş takibi yapacağım tüm gün
Aaa bir de iki haftaya kadar posalı gıdaları günde bir çay kaşığı vermeye basla dedi.
Ya benim içim haftada bir yaptığı için buruktu. Zor ikna oluyorum malesef, bu doktor güzel bir gerekçe sundu.Bu doktor süreçlerini buradan anlatmanız çok iyi oluyor her doktordan bir görüş bir fikir almış oluyoruz mesela kızımında kakası azaldı niye diye düşünürken sizin yazdıklarınızla aydınlandım. Süreciniz çok güzel geçmiş darısı bizlere
TeşekkürlerKolay gelsiin seni hemenTweetiy e yönlendiriyorız
Şükür atlattık bizdeGünaydınlarr, bizim 1 haftayı geçti iyileşti bile. Alerji durumu olmasaydı çoook kolay olacakmış sürecimiz. Sünnet esnasında ağlayabilir ama geçecek. Acıdan ağlamadığını bilin üzmeyin kendinizi. Eminim süreciniz bizimkinden daha kolay ve güzel geçecek inşallah
Hehehe teşekkür ederim sünnetle akılda kalmışımbiz konuşmuştuk, inşallah çok daha iyi geçecek
Benimki tam ters oldu ya , artık gece sabaha kadar emmek istiyor , yani 2 dk emiyor bırakıyor tekrar emiyor , yani sabah kadar işimiz bu , yerine bıraksam meme arayıp bulamayınca ağlama başlıyor , o kadar emiyor bu sefer kusuyor , emzik veriyorum istemiyor illa meme olacak ,Kızlar kızlar bir de güzel bir haberim var
Bu aydan sonra artık daha az ve daha dolu dolu emecekmis. Gece 3-4 defa kalkiyorsa emmeye 1-2 ye dusecekmis bilginize
İşte tek tip değil şanslı kesimdeysek literatüre uyuyoruz değilsek bize sabah olmuyorBenimki tam ters oldu ya , artık gece sabaha kadar emmek istiyor , yani 2 dk emiyor bırakıyor tekrar emiyor , yani sabah kadar işimiz bu , yerine bıraksam meme arayıp bulamayınca ağlama başlıyor , o kadar emiyor bu sefer kusuyor , emzik veriyorum istemiyor illa meme olacak ,sabaha kadar meme savaşı veriyoruz
Oyy yavrum kıyamamŞükür atlattık bizde
Yarım sünnetli doğduğu için ve hafif eğrilik olduğu için ameliyathanede yapıldı
O yüzden bizi almadılar içeri,bu durum üzdü beni.
25 dk fln sürdü geldiğinde biraz ağlıyordu kucağıma alınca uyudu hemen
Lokal anesteziden biraz sersem gibiydi ama uyanıktı
İlk çişini de yaptı şükür ama durup durup ağlıyor iç çekiyorçabucak iyileşir bizimkide inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?