2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa bebeğim 6 kilo, ocean ı 5 6 damla verin dedi eczane

4. Ay aşıları. Bu sefer ateşi belli bir dereceye gelmeden calpol vermeyeceğim. Ama bacağı çok ağrıyor olmalı ki ufacık bir bacak hareketinde basıyor çığlığı.
Analara yapın bu aşıları, hani her şey sütten geçiyordu bu aşılar da geçsin, onların kolu, tombul bacağı acimasin

Şimdi bende baktım instagramdan bir kaç eczacı hesabı senin paylaştığın gibi kg başına iki damla diyor hatta eksiklik varsa miktar daha fazla, bende öyle vereyim artık

Bacakları çok kötü olmuştu bizimkinin, bayağı şişip kızarmıştı bende kucağıma alırken bile dikkat ediyordum, ateşi bekleme bence huzursuzluğu olursa ver çünkü ağrısı da oluyor aşı yerinden dolayı, yani ben öyle yaptım sen bilirsin tabi yinede

Kızlar ben bugün doktora gittim epizyotomi kesime baktı genel kontrol etti. Salon Kadini nın dediği gibi doktor bir sorun yok dedi. Zamanla toparlar dedi. Bana pek inandırıcı gelmedi aslında. Yani toparlayacak bir sarkma vs yok bildiğin ayrık yahu nasıl toparlayacak aman saldım artık umrumda değil. Genişse geniş napıyım. İnsan çıktı herhalde geniş olcak mottosuna girdim

esdia dikloron septembrmom

Ben sezaryen olduğum için seni anlayamıyorum ama bi sorun olmamasına sevindim, yani şimdi vajina girişi mi geniş olmuş oluyor

Başka doğum düşünmüyorsan lazerle operasyon olabilirsin ilişkiyi çok etkiliyorsa. Ama ilişkide çok problem yoksa, sadece "eskisi kadar sıkı değil" diyorsan pelvik taban kas egzersizi yapmanı öneririm. Binlerce çalışma yapılmış üzerinde belki işe yarar bir araştır bence.

Pelvik taban egzersizleri kegel egzersizleri mi oluyor? Açıkçası bi daha doğum yaparsam sezaryan olurum. Millet sezaryan sonrası normal yapmaya kalkar. Bende tam tersi

Pelvik taban egzersizleri kegel egzersizleri mi oluyor? Açıkçası bi daha doğum yaparsam sezaryan olurum. Millet sezaryan sonrası normal yapmaya kalkar. Bende tam tersi
Epizyotomi resimleri diye arattım Google'da nefesim kesildi ya saygı duydum normal doğum yapanlara.
Ben 11 saat suni sancı çekip sonra sezeryana alındım. O sancı bile resmen ölmek isteyecek kadar kötüydü Bir de o sancı ile ıkınıp üzerine dokunun kesilmesi, dikilmesi, helal olsun
Güzel anne, bilmem kaç kiloluk can çıktı oradan, varsın biraz da genişlesin ağzı yüzü. Kendin kafaya takıyorsan da iki üç kegel yap biraz toparlar. Evet bu arada Kegel egzersizinden bahsediyorum.

Ya dedim ya Y Harfi seklinde bir aciklik vardi bende de ama su an yok :) hatta su an kendisiyle cok keyifli bir munasebetimiz var

Ben sezaryen olduğum için seni anlayamıyorum ama bi sorun olmamasına sevindim, yani şimdi vajina girişi mi geniş olmuş oluyor
Normal dogum yaptin diye rahatsin saniyorlar... ahshahhajs

Ooo sende baya sancı çekmişsin canım. Hem normal hem sezaryan doğurmuşsun aslında. Bende suni sancı aldım. Ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi resmen
dayanamadım epidural istedim. Epidural için 6cm açıklık gerekiyormuş elleriyle açtılar ben daha fazla dayanamıyorum dediğim için. Doğum sırasında kızım kakasını yuttu nefes alamadı sesi çıkmadı ben onu daha göremeden apar topar götürdüler çok sonra sesi duyuldu. Bu sırada aileme ve eşime herşeye hazırlıklı olun tarzı konuşma yapmış çocuk doktoru kakasını yuttuğu için. Bana o sıra bilmem kaç tane dikiş atıldı hissetmemem gerekiyordu ama tüm dikişleri hissettim atılırken. Kısacası normal doğum benim için büyük bir tramva oldu. Özellikle bu kızımın kaka yutma nefessiz kalma durumu. Keşke dedim 100 saat sancı çekseydimde o anları yaşamasaydım. Bu yüzden bi daha normal doğumun n'sini istemiyorum.

Bu arada herkesin doğum hikayesi farklıdır kimseyi korkutmak ürkütmek istemem benimki biraz endişe korku acı doluydu hepsi bu.

Tüylerim diken diken oldu Allah yavrunu sana bağışlamış çok şükür.
Ben üniversite hastanesinde yaptım doğumu, epidural yoktu onlarda. Feryadımı annem alt kattan duymuştu, böyle bir acı yok. Yalvardım imza atıp çıkalım diye 7 cm açıklığa kadar geldik doktor bir baktı catin uygun değil diye sezeryana aldı İkisini de yaşamış biri olarak dürüst olalım sezeryan normal doğumun yanında hiç bir şey. Benim için de travma oldu, geçti çok şükür Acıyı unuttum mu, evet. Cidden sancı nasıl bir acıydı ya Vücudumuzun bize oyunu

Bende güya karnım kesilmesin derken evdeki bulgurdan da oldum

Bi arkadalım da epizyotomiden dolsyı aynı seyi soyluyordu cok fazla dilişi vardı oturamadıgını falan soyluyordu. İşin kotusu ne biliyo musun, epidural aslında 4 cmde verilebiliyor babam anestezi doktoru oradan biliyorum. Ama kadın dogumcular sureci yavaslatacagıbı dusunuyor ve vermek istemiyor. Ben babamın hastanesinde dogum yaptım kateteri önceki geceden taktılar ama ikna edemedim kadın dogumcuları. Hatta bi ara takmayalım bence dediler epidurali almadan yatmıyorum dedim. Sonra sakin sakin dogurdugum için acaba herkese versek mi isteğe bağlı olmasa mı diye düşünüyorlardı. Anesteziciler tam aksine süreci hızlandırdığını söylüyorlar. Ben de epiduralli olmama ve lokal anestezi yapmalarına rağmen tüm o 1 saatlik dikişi hissettim valla. Ben de epiduralsiz dikiş attıranlara saygılarımı sunuyorum
Kızının nefessiz kalması ve kaka yutması gerçekten kötü bir tecrübe olmuş çok şükür ki sağ salim kucağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…