2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Ilk bebekte doktorum ayni dedigin gibi surec uzar epidurali bosverelim dedi. Hatta bi turlu acilma yasamayinca ve de sancim olmadigindan sezaryene gidiyorduk, korkuttular beni yarim saatte 5 cm actirdim ikina ikina. Epiduralsizdim 18 dikisim var, saydim ordan biliyorum.

Ikinci bebekte direkt 5 cm acilmayla hastanedeydim, daha doguma aliyoruz derken (yine sancisizdim) epidural istiyorum dedim, epidural icin artik cok gec dediler olmadi. Yine epiduralsiz dikis ustune dikis atildi, bu sefer estetik dikisti ve baya dipten derinlerden one dogru geldi. Kırka yakin dikis saydim.

Ama son dikislerle birlikte hayatim degisti resmen.

Kızlar hamilelik emzirme sürecinde saçınızı boyuyor musunuz? Boyuyorsanız emzirme işini nasıl yapıyorsunuz? Ya da ne zaman boyamayı düşünüyorsınuz? Saçlarım çok kötü oldu en azından bir kere boyasam sonra 3-4 ay daha beklerim

Bana doktorum emzir geçmezse bir kaşık soda verebilirsin demişti.
Emzirdim geçmedi daha doğrusu karnı tok olduğu için fazla emmedi, 3 çay kaşığı su verdim yine geçmedi yarım saatten fazla hıçkırdı resmen, tekrar emziriyorum şu an hem geçti hemde uyuyor ama uyku saati geçti ya , sodayı da bir dahaki sefere deneyeceğim

Aklınızda olsun. İşe yarar mı bilmiyorum ben kesmedim hiç hıçkırığı uyku zamanına denk gelmedi.

Oyy yavrum kıyamam ilk 3 gün içerisinde çabuk toparlanıyor inşallah. Bugün biraz sersem ve ağladığından huysuzlanabilir. İyileşince hepsini unutacaksınız inşallah
Asla uyumuyor kucağımda dalıyor bırakınca aşırı ağlıyor
Calpol verdim ama bana mısın demedi
Ah inşallah çabuk geçer kollarım mahvoldu taşımaktan
Ayakta sallandırmıyor beşikte sallandırmıyor sadece kucağımızda duruyor
Bebek arabasını eve çıkarmıştım gündüz onda durdu uyuşukluğu tamamen geçince asla onda da durmak istemedi
Sabahı sabah ederiz biz artık

Ben hamileliğimde 3 kere boyadım, emzirirkende 1 kere boyadım önümüzdeki hafta 2.ye boyayacağım. Bir sıkıntısını görmedim. Herbatint marka amonyaksız kokusuz bitkisel içerikli boya kullandım

Kızlar beslenme konusunda klasik yöntem, BLW hangisine daha yakınsınız? Geleneklerden vazgeçemeyip ben yediriyim doyduğundan emin olayım hemencecik bitsin yeme fasli diye klasik mi, yoksa Cook vaktim var döke saça yesin diye blw mi?

Ben boyadım bebeğim 1 aylıkken , sorun değil diye biliyorum

Gönlüm blwden yana. Annemden çok çektik geleneksel yöntem yüzünden kardeşimde bende. Kardeşim 10 yaşındayken bile annem yediriyordu yemeğini.

Özgür ruhlu (ebeveyn zorlamalarıyla kısıtlanmamış), kendi kararını kendi verebilen(doyduğunu anlayıp yememesi bile bir karardır bana göre) ve tek başına birşeyler başarabilen bir kızım olsun istiyorum. Ee neticede ağaç yaşken eğilir

Oy yavrum biraz da korkudan ola bilir ya, belki bu gün korkmuştur geçmiş olsun

Çok vaktim var döke saça yesin kendi yesin ama öğrensin diye ama daha var ya herald 1 yaştan sonra kendi yiye bilir

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen son haftaya kadar beklemiştin ? Yoksa o başka biri miydi ? Çok zor olmuş geçmiş olsun , Allah bebeğini sana bağışlamış

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen son haftaya kadar beklemiştin ? Yoksa o başka biri miydi ? Çok zor olmuş geçmiş olsun , Allah bebeğini sana bağışlamış
Aynen canım 40+2de doğum yaptım belki de geç kaldığı için kakasını yuttu. Zaten başta kese patlatıldı temiz dediler kaka yoktu. Ama sanırım doğmasına dakikalar kala kakasını yaptı belki de o da strese girdi bilemiyorum. İlk doğdu sadece sırtını görebildim sesi yoktu zaten ve mosmordu. O anları ölsem unutmam sanırım. Soruyorum nasıl diye söylemiyorlar. Kalkıp gitmek istiyorum dikiş atıyorlar. O çaresizlik çok çok zordu. Ama çok şükür Allah onu bana bağışladı..

Ge
çmiş olsun çok dikiş atılmış ya

Ayy aman saçıp dökmesin yaa ben yedireyim de anksiyetem azmasın kalem tutmayı da öğrenecek zaten yeteneği varsa resim yapmayı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…