2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay çok zor canım seni çok iyi anlıyorum , o çaresizlik çok kötü ama bitti çok şükür bebeğin sağ sağlam yanında

Arkadaşlar mama sandalyesi için öneride bulunabilirmisiniz rica etsem
Ben bununaldım
Ama bunu tavsiye ederim
Öndeki tekerlik çok önemliymiş

Çok büyük sıkıntı bu normal doğumlar bende 12 saat sancı cektim çok zor bir doğum yaşadım suni sancı sonrası açılmam hızlandı ve 1 buçuk saatlik ıkınma sonrası kızım doğdu ıkınmaya gücüm kalmadığı için ebenin birisi karnıma bastırıp durdu nefes alamadığım anlar oldu o acıyla dikişlerin atılışını anlayamadım bile çok zor bir doğum oldu hatta bu yüzden kızımın kafasında ceviz büyüklüğünde bir şişlik kaldı.

Teşekkür ederimm

Daha tam arastırmadım ama ikisü karısık yine de yemekleri keşfetsin dokularına vs hakim olsun istiyorum vaktim cok değil hatta o pislikten hiç hoşlanmıyorum ama daha keşfe ve öğrenmeye açık nir yontem gibi geliyor blw. Bazen zaman gelir kasıkla hızlı yedirirsiin bazen kendi kesfeder diyr dusunuyorum. Katı olarak ikisinden birini seçme niyetim yok ama bakacağız
Çok vaktim var döke saça yesin kendi yesin ama öğrensin diye ama daha var ya herald 1 yaştan sonra kendi yiye bilir
Burada tam kendi yesin doysun gibi değil de dokunsun agzına gotursun parmaklarıyla ezsin tadını dokusunu hissini kendi yakından bilsin gibi bişey
Cok zor anlarmış cidden. Ben 41+0da doğurdum ama iyiydi hem surec hem dogum hem kızım. Sadece cok uzun sureler nstde kaldım o biraz zorluyodu arada bi panik olup ultrasonu getiriyorlar, epidurali bekliyolar acılma kısıtlı ve fitillw dogurdugum için tum surec hastanede geciyor sırtımda da kateter var yatamıyorum falan derken kakalı su geldi tamam alcaklar heralde sezeryana dedim bu haftada normal onemli olan kalp atısı dediler. Zaten sudan sonra açılma ilerledi de toplam 30 saat aktif 5 saat ıkınma suresi 2 saat içinde dogurdum
Arkadaşlar mama sandalyesi için öneride bulunabilirmisiniz rica etsem
Joie mimzy lx benimki de

Kızlar bendeki kesi vajinayla makat arasında değil de vajinadan popo dışına doğru yani tam sizin bahsettiğinize dik şekilde bir kesi. Sanırım o yüzden bende açıklık yok ve sadece belli belirsiz bir iz var. Burada okuyunca baktım bu kesinin de çeşitleri varmış. Zaten doktor dikerken ebe demişti sizin bu yöntem çok iyi diye doktora. Ben de anlamamıştım ne demek istediğini ama kesi çeşidini kastetmiş demek ki.

Ufff senin çok uzun sürmüş canım 30 saat nedir benim 11.30da suni sancıyı vermeye başladılar açılma 1-2cm kadardı.( Fitil verilmedi bana) 14.30da keseyi patlattılar. 17.30da epidural yapıldı. 18.44te doğdu. Normal doğum zor valla ya şimdiki aklım olsa direkt sezeryan derdim

Benimki en kötü tipidir kesin. İyisi beni bulmaz

Ya bu arada arkadaşlar kızım emziği bıraktı gibi bişey sadece uykuya yardımcı olması için beriyordum 1 ay once asırı sinirlenmeue aglamaya ve istememeye basladı, simdi sadece cok uykusu varsa oto koltugunda bebek arabasında alıyo ama gece ve gunduz evde uykuya dalarken asla kabul etmiyo eskisi ladar sinirlenmese de öğürüyo kafasını ceviriyp ve istemediğini belli ediyo. Boyle olunca da asırı sekilde memeye düşkün emerek uyuyo. Bu yaklasık 1 aydır boyle. Geceleri falan fa hep ben uyutmak durumundayım hal boyle olunca. Neyse buna alıştım derken şu an 3.5 aylık, dogdugundan beri geceleri sorunsuz uyuyan ve tekte en az 5 saat yatan kızım sadece memede uyuyo, yatagına koyunca defalarca uyanıyo. Eğer yanımıza yatar ve emerek uyursa maksimum 2 saate kalkıyo ve gece boyu uyanıp duruyo. Gunduz uykularımda hala 1 2 saat uyudugu zaman dilimleri var. Bu ara aglayarak uyanma var, hafif ates var ama 37.2 falan, aşırı salya yok, ısırma ve elini ağzına sokma normal sevitede. Yine de beyaz dişlerinin orada olduğunu gorebiliyorum. Deneyimli anneler ve bebeği önde olanlar yardım edebilir mi ne bu diş mi cıkarıyo uyku regresyonu mu yoksa genel huzursuzluk hali mi?

Bize doktor sadece bir antibiyotik verdi burnunu da serum fizyolojikle aç dedi. Bide akciğerde zatürre başlangıcı olmuş rsv ile alakalı sanırım oda

Ya wn basından en sonuna tuum dogum sureci oyle. Yani 39. Haftada falam olsan ve o asamada hastaneye gitsen eve git sancın sıklaşınca gel derler heralde su gelince giderdim o zaman 10 saat olurdu fjfjjf. Bende fitillw baslattılar dogumu gerekirse suni sancı vereceklerdi gerek kalmadı rahim kendi kasılmalarını baslattı o arada

Emzigini degistirmek cozum olabilir, benim kizimda emzigi agzindan firlatiyordu emzigini degistirdim ve kucagimda emzirir gibi tutarken pispislayarak verdim tekrar aldi. Bende sadece uyurken veriyorum bu arada.

Aynen zaten kendi yese doymaz çünkü yemeğin yarısı dökülür aslında iki yöntemi karışık kullanmak daha iyi , biraz yesin doyar gibi sonra kendi yesin yada tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…