2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum ama önce gündüz uykularını düzenlemek lazımmış sağlıklı bir gece uykusu için.. önce destekli de olsa saatleri oturtmak lazım da ben 1 adım bile alamadım bugün maksimum 45 dak uyudu tüm desteklere rağmen

Aşamalar bitmiyor gercektrn
Kızlar KOLTUK ALTI ölçümü yapan anneler.
Bebeklerin ateşleri kaç çıkıyor genelde yazabilir misiniz rica etsem lutfennn
Hafif sıcaksa mesela ya atesi mi var acaba diyosam 37.2, 36.9 falan oluyor

Şimdi saçlar düşünsün :) umarım işe yarar hepinize tavsiye etçem öyleyse
Bu hafta ben de dermatolojiye gideceğim. İşin garibi çok uzamıştı saçlarım kestirdim sonra avuç avuç dökülmeye başladı bi vitamin demir falan baktırayım doktor ne önerecek ben de yazarım buraya

Kötüyüm hala ya ilaç max 4 saat iyi geliyor sonra yine başlıyor tüm vücudum kırılıyor ateşte cabası, evden çıkmadan nasıl hasta oldum acaba bravo bana
Ihlamur falan iç belki iyi gelir , ateşin olmasaydı normal ilaç hemen iyi gelir di ama ateşin var , ama yine de sıcak çorba iç vitamin iç inşallah hemen toparlanırsın

Ay evet ya gelip gidip biniyorlar insanın karnının üstüne , ben tam ağrım gitti iyim diyordum gelip yine bastiriyorladı , hele bi ebe geldi alttan muayeneye Allahım canım çıktı sandım yemin ederim gözlerim karardı hala sinir oluyorum o günde kavga ettik zaten ebeyle oradaki öğrencilere öğretecek diye beni mahv etti

Anneme bırakırdım. Malesef çok kalabalık kapalı ortamlardan korumak lazım şu ara. AVM ye falan gidiyorum ama kalabalık olmayanlara. Ya da.bebek arabasının üzerine muslin örter hiç kimseye göstermezdim.
Annem maalesef Kıbrıs’ta kına Mersin de düğün Hatay’da , gelemez annem , yoksa kesin öyle yapardım , inşallah uyurda bebek arabasına koyarım dediğin gibi

Bu hafta ben de dermatolojiye gideceğim. İşin garibi çok uzamıştı saçlarım kestirdim sonra avuç avuç dökülmeye başladı bi vitamin demir falan baktırayım doktor ne önerecek ben de yazarım buraya
Bu şampuanı önerdi 3 5 doğuran arkadaşım.. ben deneyecem bakalım. Aynen benimde senin gibi kestirdim ama avuç avuç dökülüyoe hala

Gündüz oturmuş bir uyku düzenimiz var canım yatma saatimiz de belli hep ona uyuyoruz. Akşam aynı saatte yatıyor sabah aynı saatte kalkıyor. 2 kere 45 dk kadar bir de 2 kere 1.5 saatlik uyku yapıyor ama destekli işte tek sorunumuz gece ağlayarak 4-5 kere uyanıyor. Onu da çözsem olacak bakalım artık nasip

Kızlar imdat bebeğim geceleri sık sık uyanıyor . Gündüz uyuyo fena değil ama geceleri sık sık uyanıyo .. sabah 8 de kalkar akşam 18:00 den sonra uyutmam .. akşm 8e doğru uykusu gelir götürürüm odaya dalması akşm 9u bulur.. sonrası Allah Kerim yardım lütfen

Bence hepimiz yavastan uyku regresyonu asamasına geldik zaten 3 bucuk aylıkken ya da 4. Ayın sonunda dahi olabiliyo

Al benden de o kadar gündüz uyuyan ama gece uyumayan bi bebeğim var

Sözde ikinci anneliğim zerre düzen yok aşırı sinir bozucu, gündüz asla yatağında yatmıyor. Slingte önümde uyuyor yada emzirme yastığında uyuyor. Büyük kızım asla huzur vermiyor çocuğa bir düzen kurmam imkansız görünüyor. Aşırı huzursuz birde oyun halısı ana kucağı oyuncak kitap hiçbirsey ise yaramıyor. Bakıcı bakamayacak gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…