Kuzum ama önce gündüz uykularını düzenlemek lazımmış sağlıklı bir gece uykusu için.. önce destekli de olsa saatleri oturtmak lazım da ben 1 adım bile alamadımEvet benim de kafam çok karışık yine tamamen akışa bırakmadım. Akşam uykusuna dalarken kendi başına uyutmaya çalışıyorum. Gece uykusuna geçişle başlamak bizim için daha iyi. Bu 4. Aya kadar gece uyandığında pış pışla uykuya da geçiyor. Bakalım artık
Evet aslında okuduğum bazı yazılarda da öyle diyot. Cilt, kan ve süte geçiş derken çok basamak var ve geçen malzeme çok az olunca sıkıntı olmaz diyorlar.
Aşamalar bitmiyor gercektrnMarkayı hemen araştırdım ve içime sindiçok sık kullanmayacağım zaten 1 yaşına gelene kadar çok teşekkür ederim sana ya o kadar bunalmıştım ki. Saçlarım bakırdı ve felaket durumdaydım
Ben eline yiyecek ve kaşık da vereceğim ama bir süre çaktırmadan kendim yediririm.NewMamaa nın dediğine aynen katılıyorum. Hem yiyecekleri tanır hem karnı doyar. Zaten el göz koordinasyonunu biraz sağlandıktan sonra kendi yer. Makul ölçülerde kontrol ederim yijeb
Süte geçtiğini ve bebeğe zararı olabileceğini söylüyorlar ama gece uykusuna yatmadan emzirip sonra boyayacağım o bana birkaç saat kazandırırorta yolu bulmam lazımdı artık.
Canım bizim de 3 ay bitince bir şeyler oldu. 4.5 aylık olacak hala düzelmedi. Gece ilk başta 4 saat kesintisiz uyurdu şimdi saat başı ağlayarak uyanıyor yanıma alırsam 2 saate bir uyanıyor. Uyku regresyonu için 120 günden sonra diyorlar ama bizim 100 günlükken falan bu durum başladı. Bence dişlerle alakalı direkt diş çıkacak anlamında değil sadece damağı hazırlık yapıyor bence. Bu da onlar için kaşıntılı ve acı verici olsa gerekÇünkü sürekli önlük değiştiriyoruz, sürekli eli ağzında her şeyle kaşımaya çalışıyor. Kızım ilk baştan beri geceleri park yatakta yatıyordu ve karnı doyduktan sonra memeden çekilirdi. Bu dediğim süreden beri çok daha uzun kalıyor memede uyumak istiyor ve asla ben olmadan uyumuyor. Babasında bile uyumuyor bence artık ayrılık kaygısı da başladı gibi geliyor. Bizi iyice tanıyorlar ve bizle güvende hissediyorlar. Yani bir sürü şey eklendi gibi benim yorumum
Hafif sıcaksa mesela ya atesi mi var acaba diyosam 37.2, 36.9 falan oluyorKızlar KOLTUK ALTI ölçümü yapan anneler.
Bebeklerin ateşleri kaç çıkıyor genelde yazabilir misiniz rica etsem lutfennn
Bu hafta ben de dermatolojiye gideceğim. İşin garibi çok uzamıştı saçlarım kestirdim sonra avuç avuç dökülmeye başladı bi vitamin demir falan baktırayım doktor ne önerecek ben de yazarım burayaŞimdi saçlar düşünsün :) umarım işe yarar hepinize tavsiye etçem öyleyse
Ihlamur falan iç belki iyi gelir , ateşin olmasaydı normal ilaç hemen iyi gelir di ama ateşin var , ama yine de sıcak çorba iç vitamin iç inşallah hemen toparlanırsınKötüyüm hala ya ilaç max 4 saat iyi geliyor sonra yine başlıyor tüm vücudum kırılıyorateşte cabası, evden çıkmadan nasıl hasta oldum acaba bravo bana
Ay evet ya gelip gidip biniyorlar insanın karnının üstüne , ben tam ağrım gitti iyim diyordum gelip yine bastiriyorladı , hele bi ebe geldi alttan muayeneye Allahım canım çıktı sandım yemin ederim gözlerim karardıDoğumlardan bahsedilmiş ben ki sezeryanı öven biriydim 2.sezeryandan sonra bir daha düşünmüyorum.ilkinde acısız ağrısız ayaklandım ama bunda 10 gün doğrulamadım koltuktan kalkarken yataktan kalkarken çok ağrım oldu. dikişlerim kanadı.normal doğumda karna bastırılıyor ama bunda ameliyat sonrası yapılıyor. parçalı kanama var diye tüm gün gelip gidip bastırdılar acıdan nefesim kesildi kasma kendini dedilerher iki doğumda çok zor kalabalık aile sevsem de artık Allah isteyene versin diyorum 2 güzel rakam
Annem maalesef Kıbrıs’ta kına Mersin de düğün Hatay’da , gelemez annem , yoksa kesin öyle yapardım , inşallah uyurda bebek arabasına koyarım dediğin gibiAnneme bırakırdım. Malesef çok kalabalık kapalı ortamlardan korumak lazım şu ara. AVM ye falan gidiyorum ama kalabalık olmayanlara. Ya da.bebek arabasının üzerine muslin örter hiç kimseye göstermezdim.
Ne bu canım keratin miŞimdi saçlar düşünsün :) umarım işe yarar hepinize tavsiye etçem öyleyse
Bu şampuanı önerdi 3 5 doğuran arkadaşım.. ben deneyecem bakalım. Aynen benimde senin gibi kestirdim ama avuç avuç dökülüyoe halaBu hafta ben de dermatolojiye gideceğim. İşin garibi çok uzamıştı saçlarım kestirdim sonra avuç avuç dökülmeye başladı bi vitamin demir falan baktırayım doktor ne önerecek ben de yazarım buraya
Yok canım şampuan. Saç dökülmesine karşıNe bu canım keratin mi
Gündüz oturmuş bir uyku düzenimiz var canım yatma saatimiz de belli hep ona uyuyoruz. Akşam aynı saatte yatıyor sabah aynı saatte kalkıyor. 2 kere 45 dk kadar bir de 2 kere 1.5 saatlik uyku yapıyor ama destekli işteKuzum ama önce gündüz uykularını düzenlemek lazımmış sağlıklı bir gece uykusu için.. önce destekli de olsa saatleri oturtmak lazım da ben 1 adım bile alamadımbugün maksimum 45 dak uyudu tüm desteklere rağmen
Bence hepimiz yavastan uyku regresyonu asamasına geldik zaten 3 bucuk aylıkken ya da 4. Ayın sonunda dahi olabiliyoKızlar imdat bebeğim geceleri sık sık uyanıyor . Gündüz uyuyo fena değil ama geceleri sık sık uyanıyo .. sabah 8 de kalkar akşam 18:00 den sonra uyutmam .. akşm 8e doğru uykusu gelir götürürüm odaya dalması akşm 9u bulur..sonrası Allah Kerim yardım lütfen
Ya ben gündüz sorun yokta geceye bulamadım çareBence hepimiz yavastan uyku regresyonu asamasına geldik zaten 3 bucuk aylıkken ya da 4. Ayın sonunda dahi olabiliyo
Eğer uyku regresyonuysa osman hocaya gore 2 3 hafta suruyomus sonrasında daha duzenli olacakmısYa ben gündüz sorun yokta geceye bulamadım çare
Osman hoca kimdir acabaEğer uyku regresyonuysa osman hocaya gore 2 3 hafta suruyomus sonrasında daha duzenli olacakmıs
Al benden de o kadar gündüz uyuyan ama gece uyumayan bi bebeğim var4. Ayda uyku duzeni bi şaşırıyor sonra düzeliyor tecrübeyle sabitsabır edin güneşli günler yakın bizim kız da yabancılık bilmeye başladı kimseyi yanina yaklastirmiyor eşim ve benden başka yaklaşan sevmek isteyen olursa dudak büzüp bas bas ağlamaya basliyor bu şekilde viruslerden uzak duruyor valla benim de işime geldi bu durum
Saç dökülmesine iyi mi buŞimdi saçlar düşünsün :) umarım işe yarar hepinize tavsiye etçem öyleyse
İyiymiş diye aldım yeni kullanacağınSaç dökülmesine iyi mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?