Ben keratin yapıcam ona bile Dr yapa bilirsin dedi , cilde sürülen şeyler süte nerdeyse geçmez bile dedi , o yüzden yapıcam bu ayMarkayı hemen araştırdım ve içime sindiçok sık kullanmayacağım zaten 1 yaşına gelene kadar çok teşekkür ederim sana ya o kadar bunalmıştım ki. Saçlarım bakırdı ve felaket durumdaydım
Ben eline yiyecek ve kaşık da vereceğim ama bir süre çaktırmadan kendim yediririm.NewMamaa nın dediğine aynen katılıyorum. Hem yiyecekleri tanır hem karnı doyar. Zaten el göz koordinasyonunu biraz sağlandıktan sonra kendi yer. Makul ölçülerde kontrol ederim yijeb
Süte geçtiğini ve bebeğe zararı olabileceğini söylüyorlar ama gece uykusuna yatmadan emzirip sonra boyayacağım o bana birkaç saat kazandırırorta yolu bulmam lazımdı artık.
Canım bizim de 3 ay bitince bir şeyler oldu. 4.5 aylık olacak hala düzelmedi. Gece ilk başta 4 saat kesintisiz uyurdu şimdi saat başı ağlayarak uyanıyor yanıma alırsam 2 saate bir uyanıyor. Uyku regresyonu için 120 günden sonra diyorlar ama bizim 100 günlükken falan bu durum başladı. Bence dişlerle alakalı direkt diş çıkacak anlamında değil sadece damağı hazırlık yapıyor bence. Bu da onlar için kaşıntılı ve acı verici olsa gerekÇünkü sürekli önlük değiştiriyoruz, sürekli eli ağzında her şeyle kaşımaya çalışıyor. Kızım ilk baştan beri geceleri park yatakta yatıyordu ve karnı doyduktan sonra memeden çekilirdi. Bu dediğim süreden beri çok daha uzun kalıyor memede uyumak istiyor ve asla ben olmadan uyumuyor. Babasında bile uyumuyor bence artık ayrılık kaygısı da başladı gibi geliyor. Bizi iyice tanıyorlar ve bizle güvende hissediyorlar. Yani bir sürü şey eklendi gibi benim yorumum
Çok güzel ya benim ama okumam gerçekten imkansız , hemilelikte alıp okumadığıma çok pişmanımKızlar bir hikaye atıyorum. Bebeklerin ağlaması hakkında kitap önerisi var. Ve diğer hikayelerde de kitaptan alıntılar yapmış.. ben bebişle ilgili bilimsek kitap okumayı seviyorum biliyorsunuz hemen alıyorum
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Müzik açınca susuyor benimki ben de söyleyince. Hamileyken ben sağlam kalça diye iğrenç rap bir şarkı dinledim en sevdiği o kurtarıcım ne zaman ağlasa açıyorum susuyor.Kızlar kızım dış etleri şişmiş çok ağlıyor yasabahtan bi ağlama krizi yığıldım ne yapıyorsam susmuyor bi hareketli oyuncak aldım bi onu açınca susup izliyor sonra çığlık çığlığa
Bende öyle yapıyordum ama bu gün hiç işe yaramıyor , zeytin yağı ve karanfili karıştırdım ondan sürüyorum diş etlerine , ondan sürdüm şimdi elimi çiğnemeye çalışıyordu belli çok acıyor yada kaşınıyorMüzik açınca susuyor benimki ben de söyleyince. Hamileyken ben sağlam kalça diye iğrenç rap bir şarkı dinledim en sevdiği o kurtarıcım ne zaman ağlasa açıyorum susuyor.
Kötüyüm hala ya ilaç max 4 saat iyi geliyor sonra yine başlıyor tüm vücudum kırılıyorÇok geçmiş olsun nasıl oldun
Bende sinirlenip uyu artık diyip sesimi yükseltiyorum bazen pişman oluyorum ama elimde değil bende insanım ve yoruluyorumBebeğiniz uyumadığında filan sinirleniyor musunuz? Ben bazen sinirleniyorum ve sonra çok vicdan yapıyorum
Geçmiş olsun canım grip mi oldun miniğine geçmez inşallahKötüyüm hala ya ilaç max 4 saat iyi geliyor sonra yine başlıyor tüm vücudum kırılıyorateşte cabası, evden çıkmadan nasıl hasta oldum acaba bravo bana
Ben stres olunca esim beni sakinlestirecegine benden daha cok stres oluyor.Ya ben açıkçası hiç bebeğe stresimi yansıtmadım. Genelde alttan alıp İdare etmeye çalışıyorum olabilir bebek boyar ve uyuyacak zorlanıyor falan diye kendimi tolere ediyorum ama akşam yapamadım Yani bunu. Daha doğrusu Bebeğe karşı yaptım bebeği arada yatağın üstünde bıraktım gittim Böyle bir Yorganı falan sıktım Bir kere bir de emziği atıp duruyor bu simidi aldım Elimizi kenara attım tamam emmiyorsan emme dedim o kadar Onun dışında bebeğin yansıtmadım yine onda sakin Ses tonuyla falan konuştum ama yani yine içimdeki stresi gizli gizli hissediyor olabilir bilmiyorum Daha önce bir kere babası uyuturken uyumuyor diye sinirlenip böyle yüksek sesle pis yapmıştı ben de o zaman çok kızmıştım babasına yani kendi içimde kızmıştım ya çocuk sinirliyken daha sinirli davranma O da sinirleniyor senin stresini anlıyor falan demiştim şimdi kendim sinirleneceğim diyeyim mi zaman hep O an aklıma geliyor o yüzden sinirlenmiyorum Yani ses tonuma bunu yansıtmıyorum daha doğrusu sonra babası öyle sert pis pis dediği gün sonra ben almıştım bebeği içeri gittim Tamam kızım işte baban sinirlendi ama işte seni düşünüyoruz biz falan diye böyle ben sessiz sakin ses tonuyla uyuma biz beraber seninle takılırız babam uyusun falan filan dedim Bir baktım çocuk 2 dakika içinde uyumuş Ben hani babasına kızıp o kadar sakin bir şekilde yaklaştım ki çocuğa uyudu yani o günü gördüğüm için şimdi diyorum ki sakin olursam bebek uyur hep böyle kendimi telkinliyorum sakinmiş gibi davranıyorum çoğunda ama işte biz de insanız Yani dün akşam çok sinirlendim yani şimdi hatta kameradan bizi izliyormuş Biz annemlerdeyiz ya odada kamera var bebeğin kamerasını getirmiştik oradan bizi izliyormuş işte bana Seslendi oradan Tamam aşkım sakin ol falan diye O öyle dedikten sonra dedim ki demek ki dışarıdan da stresle gözüküyorum bebek de bunu hissediyor
Sağol canım, dr boğaz enfeksiyonu dedi ama inşallah öyledir grip değilimdir.Geçmiş olsun canım grip mi oldun miniğine geçmez inşallah
Anneme bırakırdım. Malesef çok kalabalık kapalı ortamlardan korumak lazım şu ara. AVM ye falan gidiyorum ama kalabalık olmayanlara. Ya da.bebek arabasının üzerine muslin örter hiç kimseye göstermezdim.Kızlar ay sonu kaynımın kınası ve düğünü var ama ben çok endişeliyim bu kadar hastalık varken ben nasıl bebekle giricem o kapalı ortama , sizce nasıl önlem ala bilirim ? Ne yapmam gerekiyor ? Yani karar verdim max 1 saat kalıcam , aslında hiç gitmek istemedim ama eşim illa billa olmaz diyor , kaynımda bi tek sen doğurmadın diyor ama çok salgın var ve bebeğim çok küçük ne yapayım sizce
Dün yaptım aşıdan sonra 36.1 çıktı. En yüksek 36.5 gördüm.Kızlar KOLTUK ALTI ölçümü yapan anneler.
Bebeklerin ateşleri kaç çıkıyor genelde yazabilir misiniz rica etsem lutfennn
Canim iyiyiz tesekkurler sizler nasılsınız giremiyorum uygulamaya fırsatım olmadı yazılanları da hiç okuyamadimlidyadgn canım kızın nasıl oldu?
İnşallahSaol canım bugün daha iyi şükür
Her geçen gün daha iyi olur inşallah
Sevindim canım iyi olmanıza. Biz de iyiyiz aşıydı uyku regresyonuydu uğraşıyoruz genel olarak grupçaCanim iyiyiz tesekkurler sizler nasılsınız giremiyorum uygulamaya fırsatım olmadı yazılanları da hiç okuyamadim
4. Ayda uyku duzeni bi şaşırıyor sonra düzeliyor tecrübeyle sabitSevindim canım iyi olmanıza. Biz de iyiyiz aşıydı uyku regresyonuydu uğraşıyoruz genel olarak grupça
Evet benim de kafam çok karışık yine tamamen akışa bırakmadım. Akşam uykusuna dalarken kendi başına uyutmaya çalışıyorum. Gece uykusuna geçişle başlamak bizim için daha iyi. Bu 4. Aya kadar gece uyandığında pış pışla uykuya da geçiyor. Bakalım artıkValla canım uyku eğitimi olayı çok karışık iş insan neye nasıl yapacak hangisi iyi bilemiyor.. bir yandan bağımsız olması iyi nir yandan bu günler geri gelmeyecek.. kafalar karışık
Evet aslında okuduğum bazı yazılarda da öyle diyot. Cilt, kan ve süte geçiş derken çok basamak var ve geçen malzeme çok az olunca sıkıntı olmaz diyorlar.Ben keratin yapıcam ona bile Dr yapa bilirsin dedi , cilde sürülen şeyler süte nerdeyse geçmez bile dedi , o yüzden yapıcam bu ay
Biz de insanız işte napalım ama kendimizş geliştirip bunları aşmalıyız ilerde dqha çok ağlayacaklar. Sakinlik ve olgunluğumuzu korumalıyız ama nasıl:)Ben stres olunca esim beni sakinlestirecegine benden daha cok stres oluyor.
Stresliyken gulumsesek bile hissediyor bebisler ve huylari degisiyor buna kesinlikle katiliyorum.
Hani boyle gergin bir ortam olur kimse konusmasa bile hemen anlariz biz de geriliriz sanirim yayilan enerjiyle alakali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?