2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bir hikaye atıyorum. Bebeklerin ağlaması hakkında kitap önerisi var. Ve diğer hikayelerde de kitaptan alıntılar yapmış.. ben bebişle ilgili bilimsek kitap okumayı seviyorum biliyorsunuz hemen alıyorum

Ben keratin yapıcam ona bile Dr yapa bilirsin dedi , cilde sürülen şeyler süte nerdeyse geçmez bile dedi , o yüzden yapıcam bu ay

Çok güzel ya benim ama okumam gerçekten imkansız , hemilelikte alıp okumadığıma çok pişmanım

Kızlar ay sonu kaynımın kınası ve düğünü var ama ben çok endişeliyim bu kadar hastalık varken ben nasıl bebekle giricem o kapalı ortama , sizce nasıl önlem ala bilirim ? Ne yapmam gerekiyor ? Yani karar verdim max 1 saat kalıcam , aslında hiç gitmek istemedim ama eşim illa billa olmaz diyor , kaynımda bi tek sen doğurmadın diyor ama çok salgın var ve bebeğim çok küçük ne yapayım sizce

Müzik açınca susuyor benimki ben de söyleyince. Hamileyken ben sağlam kalça diye iğrenç rap bir şarkı dinledim en sevdiği o kurtarıcım ne zaman ağlasa açıyorum susuyor.

Müzik açınca susuyor benimki ben de söyleyince. Hamileyken ben sağlam kalça diye iğrenç rap bir şarkı dinledim en sevdiği o kurtarıcım ne zaman ağlasa açıyorum susuyor.
Bende öyle yapıyordum ama bu gün hiç işe yaramıyor , zeytin yağı ve karanfili karıştırdım ondan sürüyorum diş etlerine , ondan sürdüm şimdi elimi çiğnemeye çalışıyordu belli çok acıyor yada kaşınıyor

Doğumlardan bahsedilmiş ben ki sezeryanı öven biriydim 2.sezeryandan sonra bir daha düşünmüyorum.ilkinde acısız ağrısız ayaklandım ama bunda 10 gün doğrulamadım koltuktan kalkarken yataktan kalkarken çok ağrım oldu. dikişlerim kanadı.normal doğumda karna bastırılıyor ama bunda ameliyat sonrası yapılıyor. parçalı kanama var diye tüm gün gelip gidip bastırdılar acıdan nefesim kesildi kasma kendini dediler her iki doğumda çok zor kalabalık aile sevsem de artık Allah isteyene versin diyorum 2 güzel rakam

Ben stres olunca esim beni sakinlestirecegine benden daha cok stres oluyor.
Stresliyken gulumsesek bile hissediyor bebisler ve huylari degisiyor buna kesinlikle katiliyorum.
Hani boyle gergin bir ortam olur kimse konusmasa bile hemen anlariz biz de geriliriz sanirim yayilan enerjiyle alakali.

Anneme bırakırdım. Malesef çok kalabalık kapalı ortamlardan korumak lazım şu ara. AVM ye falan gidiyorum ama kalabalık olmayanlara. Ya da.bebek arabasının üzerine muslin örter hiç kimseye göstermezdim.

Sevindim canım iyi olmanıza. Biz de iyiyiz aşıydı uyku regresyonuydu uğraşıyoruz genel olarak grupça
4. Ayda uyku duzeni bi şaşırıyor sonra düzeliyor tecrübeyle sabit sabır edin güneşli günler yakın bizim kız da yabancılık bilmeye başladı kimseyi yanina yaklastirmiyor eşim ve benden başka yaklaşan sevmek isteyen olursa dudak büzüp bas bas ağlamaya basliyor bu şekilde viruslerden uzak duruyor valla benim de işime geldi bu durum

Valla canım uyku eğitimi olayı çok karışık iş insan neye nasıl yapacak hangisi iyi bilemiyor.. bir yandan bağımsız olması iyi nir yandan bu günler geri gelmeyecek.. kafalar karışık
Evet benim de kafam çok karışık yine tamamen akışa bırakmadım. Akşam uykusuna dalarken kendi başına uyutmaya çalışıyorum. Gece uykusuna geçişle başlamak bizim için daha iyi. Bu 4. Aya kadar gece uyandığında pış pışla uykuya da geçiyor. Bakalım artık
Ben keratin yapıcam ona bile Dr yapa bilirsin dedi , cilde sürülen şeyler süte nerdeyse geçmez bile dedi , o yüzden yapıcam bu ay
Evet aslında okuduğum bazı yazılarda da öyle diyot. Cilt, kan ve süte geçiş derken çok basamak var ve geçen malzeme çok az olunca sıkıntı olmaz diyorlar.

Biz de insanız işte napalım ama kendimizş geliştirip bunları aşmalıyız ilerde dqha çok ağlayacaklar. Sakinlik ve olgunluğumuzu korumalıyız ama nasıl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…