2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa çok çok geçmiş olsun inşallah ağrısı sızısı kalmasın şimdi nasılsınız?

Canım yatagunda yatırmaya alisyircam dediğin ; yatağına dalmadan koyup orda mı uyutucaksin yoksa destekle uyutup uyuyunca yatağına koymak mi

4.ay aşılarımızı dün itibariyle biz de olduk.. 5li karma ve zatürre aşısı + rotarix 2.doz şeklinde. 2.ayda hiç ateş yapmamıştı ama bu sefer ateş 38 e çıkınca calpol verdim. Parasetamolün gücü adına deliksiz uyudu beybim gece. Benimkinin ölçümlerde kilo 8.600 çıktı boy da 70 cm. Obezitto bir görüntü yok boydan kaynaklı sanırım.
Ben de bebeğimi mama-anne sütü karma besliyorum hatta stokta anne sütüm yoksa işteyken full mama ve genelde 3-4 saatte bir 120-150 ml şeklinde.

Kızlar bizim aile hekimliği bana Vegaferon verdi ancak benimki bunu içerken öğürüyor hiç sevmedi ki beni bile yer normalde. Bu bestiron tatlı mı acaba?

Ay masallah kiloya

Nazenin 5 aylık olcak birkaç güne 65cm bodur böceğim benim kilosu da 8700 e ben çok diyorum maşallah size

Valla canım uyku eğitimi olayı çok karışık iş insan neye nasıl yapacak hangisi iyi bilemiyor.. bir yandan bağımsız olması iyi nir yandan bu günler geri gelmeyecek.. kafalar karışık

Canım yatagunda yatırmaya alisyircam dediğin ; yatağına dalmadan koyup orda mı uyutucaksin yoksa destekle uyutup uyuyunca yatağına koymak mi
Şuan destekli uyuduğu için uyku aralarında uyanınca yine destek istiyor.. ve destek vermezsen uyanıyor. Destek versem de hemen uyumuyor bir süre alıyor.. qz önce mesela 25 dakka uyudu uyandı. Kameradan gördüm yanına koştum. Ytaktan almadan Pış pış sarılma vs derken yarım saat uğraştım ancak tam geri daldı. Tam gözü kapanıyornuyudu diyorum geri açıyor filan 30 dak sürdü.. Desteksiz uyumaya alışsa uyku geçişlerinde uyanmayacak verimli uyuyacak.

Kızlar KOLTUK ALTI ölçümü yapan anneler.
Bebeklerin ateşleri kaç çıkıyor genelde yazabilir misiniz rica etsem lutfennn

Kızlar kızım dış etleri şişmiş çok ağlıyor ya sabahtan bi ağlama krizi yığıldım ne yapıyorsam susmuyor bi hareketli oyuncak aldım bi onu açınca susup izliyor sonra çığlık çığlığa

Kızlar bizim aile hekimliği bana Vegaferon verdi ancak benimki bunu içerken öğürüyor hiç sevmedi ki beni bile yer normalde. Bu bestiron tatlı mı acaba?
Aynı durum bizde de vegaferon çok fena pas gibi
Kusturuyor kendini
Bestiron veriyorum içinde c vitamini var daha içilebilir atmıyor en azından
Doktoruna danış canım kilosuna göre damla ayarlaması yapar

Çok geçmiş olsun nasıl oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…