- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Aramızda bir gün var.biz de öyleyiz canım.3 gündür geceleri saat başı ya da 2 saatte bir kalkıyor.sabaha kadar yat kalk yapıyorum.2 3 haftaya geçer sanırım :/Kızlar benim kızımda gündüzleri hiç uyumasada geceleri nispeten uyurdu. Gece genelde 1 yada 2 kere kalkardı. 10 gündür resmen 1.5 saatte bir kalkıyor kurulmuş saat gibi. Aç olduğunu sanmıyorum 1.5 saat önce emzirdiysem emzik veriyorum midesi daha fazla şişmesin diye ama emziği atıyor daha çok ağlamaya bağırmaya başlıyor. İlla emmek istiyor yani.
Uyku gerilemesi bizim için henüz erken değil mi
Allah Allah o kadar sürmemesi lazımdı ama muhtemelen bebişinizin duyarlılığı fazla canı azAh inşallah ama Bu gece zordu
Canım benim bebiş her çiş yaptığında çok ağlıyor
Söyle yapıyorum. Emzik vermeyi deniyorum, emziği istemezse emziriyorum. Memeyi ağzına alır almaz uyuyor emmeden. Ama yerine koyayım ağlar. İki sefer böyle oluyor diyelim 3. Uyanışta emiyor. Bu da 3-3.5 saatte bir oluyor.Her uyandığında mı cuk cuk emiyor . Saat başı yani . O zaman benimkisi gibi doymuyor
2 gündür böyle bir de. Ondan önce 3-4 saatte bir uyanirdi.Her uyandığında mı cuk cuk emiyor . Saat başı yani . O zaman benimkisi gibi doymuyor
Aynı durumdayız valla meme istiyor ama pek emmiyor da. Galiba anneye yakın olunca rahatlıyor. Yaşadıkları hisleri bilmiyoruz ki ne hissediyorlar. Belki de tedirgin oluyorlar bu gerileme dönemi yüzünden, o nedenle meme istiyorlar.Söyle yapıyorum. Emzik vermeyi deniyorum, emziği istemezse emziriyorum. Memeyi ağzına alır almaz uyuyor emmeden. Ama yerine koyayım ağlar. İki sefer böyle oluyor diyelim 3. Uyanışta emiyor. Bu da 3-3.5 saatte bir oluyor.
Yani meme=emzik
Olabilir, bir de gündüz meme reddine ramak kalıyor, gece böyle memeye bağlı olması tuhaf geliyor.Aynı durumdayız valla meme istiyor ama pek emmiyor da. Galiba anneye yakın olunca rahatlıyor. Yaşadıkları hisleri bilmiyoruz ki ne hissediyorlar. Belki de tedirgin oluyorlar bu gerileme dönemi yüzünden, o nedenle meme istiyorlar.
Ağustos annelerini de takip ediyorum. 150-180 gün civarı onlar ve hala gece sık uyanıyoruz diyor çoğuAramızda bir gün var.biz de öyleyiz canım.3 gündür geceleri saat başı ya da 2 saatte bir kalkıyor.sabaha kadar yat kalk yapıyorum.2 3 haftaya geçer sanırım :/
Ağustos anneleri bana bu gruptan çok daha uykusuz geliyor yaAğustos annelerini de takip ediyorum. 150-180 gün civarı onlar ve hala gece sık uyanıyoruz diyor çoğubence yeni normalimiz bu olabilir
Uyku arkadaşı kullanıyor musunŞuan destekli uyuduğu için uyku aralarında uyanınca yine destek istiyor.. ve destek vermezsen uyanıyor. Destek versem de hemen uyumuyor bir süre alıyor.. qz önce mesela 25 dakka uyudu uyandı. Kameradan gördüm yanına koştum. Ytaktan almadan Pış pış sarılma vs derken yarım saat uğraştım ancak tam geri daldı. Tam gözü kapanıyornuyudu diyorum geri açıyor filan 30 dak sürdü.. Desteksiz uyumaya alışsa uyku geçişlerinde uyanmayacak verimli uyuyacak.
Sütün yettiğini düşünüyorsanız vermeyin, uyku gerilemesi yaşıyorsunuz geçici bi durum bence az daha sabırSütüm geliyor ama doymuyor sanırım bi de gerileme dönemi . Doymadığından uyanıyor zaten . Sabah 6 da denemek için vereyim dedim az 2 saat uyumuşuz .. ya bilmiyorumne yapacağımı . Gece 1 kereye mahsus versem mi acaba mama ?
Yok yok şartlandırma sakınAğustos annelerini de takip ediyorum. 150-180 gün civarı onlar ve hala gece sık uyanıyoruz diyor çoğubence yeni normalimiz bu olabilir
4 aydan önce nasıldi kızın canımYok yok şartlandırma sakınkızımdan hatırladığım kadarıyla 3 hafta ya da 1 ay kadar sürmüştü.sonra tamamen düzene girmişti hep aynı saatte yatar kalkardı.ağustos annelerinin bebeleri belki düzen oturtamamıştır.bir de gündüz uykularını tam saatinde yatırınca düzen oluşuyor biri kaçınca hepsi kaçıyor
Hadi sizler 4.aya benden daha yakinsiniz benimkine ne oluyor acaba, gece 57898 kere uyandim bazisinda emdi bazisinda kucagimda pispisleyip oyle yatirdim saat 5 gibi kendime sarilarak uyandim. Mayaya sariliyorum zannettim aklim gidiyordu, baktim yatagina yatirmisimGece 00 dan bu saate 11 kere uyandımBı tık delirmiş olabilirim
Ya shjsHadi sizler 4.aya benden daha yakinsiniz benimkine ne oluyor acaba, gece 57898 kere uyandim bazisinda emdi bazisinda kucagimda pispisleyip oyle yatirdim saat 5 gibi kendime sarilarak uyandim. Mayaya sariliyorum zannettim aklim gidiyordu, baktim yatagina yatirmisim
bizim de 100. gün başladı. Gündüz de gece de güzel uyuyordu bebeğim gündüz uykusu yok denecek kadar az artık 2 gün gündüz hiç uyumadı nerdeyse nasıl dayanıyor diye şaşırdık hatta. Gece uyuyor allahtan 9-10 arası uyuyor 5 saatlik uyku yapıyor sonra 2 saatte bir uyanıyor.Kızlar benim kızımda gündüzleri hiç uyumasada geceleri nispeten uyurdu. Gece genelde 1 yada 2 kere kalkardı. 10 gündür resmen 1.5 saatte bir kalkıyor kurulmuş saat gibi. Aç olduğunu sanmıyorum 1.5 saat önce emzirdiysem emzik veriyorum midesi daha fazla şişmesin diye ama emziği atıyor daha çok ağlamaya bağırmaya başlıyor. İlla emmek istiyor yani.
Uyku gerilemesi bizim için henüz erken değil mi
Gece 12 1de gece uykusuna geçerdi. 4 aydan sonra 21. 00da yatmaya başlamıştı.ama 22. 00da tekrar kalktığında uykusu dağılmadan uyutuyordum.muhakkak onu yapmak lazım düzen oluşuyor.4 aydan önce nasıldi kızın canım
Öğlen uykularında 1.5 saat uyumasi gerekiyoken 30 dk uyudu diyelim ve diretiyor. Bu durumda ne yapıyordun canım, saati şaşmış oluyor yineGece 12 1de gece uykusuna geçerdi. 4 aydan sonra 21. 00da yatmaya başlamıştı.ama 22. 00da tekrar kalktığında uykusu dağılmadan uyutuyordum.muhakkak onu yapmak lazım düzen oluşuyor.
4aydan önce gece 2 3 kere kalkıyorsa 4aydan sonra 1 2 kere kalkmaya devam etti. Sabah 7de kalkıyordu 3 saat arayla uyutuyordum diye hatırlıyorum.ama kısa kısaydı.öğleden sonraları uzun uyuyordu
4 aydan önce 2 saatte bir yatardı
Dün hastaydım annem ilgilendi hep normalde gündüz zorla emziririm ama dün hep meme istedi ve emzirmeden uyutamadık emdiği gibi uyuyordu hemenAynı durumdayız valla meme istiyor ama pek emmiyor da. Galiba anneye yakın olunca rahatlıyor. Yaşadıkları hisleri bilmiyoruz ki ne hissediyorlar. Belki de tedirgin oluyorlar bu gerileme dönemi yüzünden, o nedenle meme istiyorlar.
Onlarda 2 çocuklu olanların sayısı bir tık daha fazla gibi belki ondan olabilir.Ağustos anneleri bana bu gruptan çok daha uykusuz geliyor yaBurda en azından gece sadece bir iki kere kalkan şanslı kesim de var. Agustoslarin hemen hepsi uykudan muzdarip
Bizimki de aynı saatte yatıyor kalkıyor ama sıkıntı akşam 8.3 da uyuyor. Gece 00.00 dan sonra 2 saate bir bazen saat başı kalkıyor şu ara ama hemen geri uyuyor. Bu gece bir farklılık vardı eskisi gibi ağlamadan uyandı ve emmek istemeden kafasını okşarken uyudu. İnşallah bizimki bitmiştir artıkYok yok şartlandırma sakınkızımdan hatırladığım kadarıyla 3 hafta ya da 1 ay kadar sürmüştü.sonra tamamen düzene girmişti hep aynı saatte yatar kalkardı.ağustos annelerinin bebeleri belki düzen oturtamamıştır.bir de gündüz uykularını tam saatinde yatırınca düzen oluşuyor biri kaçınca hepsi kaçıyor
Aslında diretiyorsa zorlamamak lazım. zamanla sen onun uyku saatlerini ve ne kadar uyuduğunu öğreniyorsun.belki de o saatte 30dakika uyuyordur bir sonrakinde daha çok uyuyordur.Öğlen uykularında 1.5 saat uyumasi gerekiyoken 30 dk uyudu diyelim ve diretiyor. Bu durumda ne yapıyordun canım, saati şaşmış oluyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?