2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aramızda bir gün var.biz de öyleyiz canım.3 gündür geceleri saat başı ya da 2 saatte bir kalkıyor.sabaha kadar yat kalk yapıyorum.2 3 haftaya geçer sanırım :/

Ah inşallah ama Bu gece zordu
Canım benim bebiş her çiş yaptığında çok ağlıyor
Allah Allah o kadar sürmemesi lazımdı ama muhtemelen bebişinizin duyarlılığı fazla canı az ay inşallah çabuk iyileşir ya dikişli normal sünnet şeklinde mi olmuştu

Her uyandığında mı cuk cuk emiyor . Saat başı yani . O zaman benimkisi gibi doymuyor
Söyle yapıyorum. Emzik vermeyi deniyorum, emziği istemezse emziriyorum. Memeyi ağzına alır almaz uyuyor emmeden. Ama yerine koyayım ağlar. İki sefer böyle oluyor diyelim 3. Uyanışta emiyor. Bu da 3-3.5 saatte bir oluyor.
Yani meme=emzik

Aynı durumdayız valla meme istiyor ama pek emmiyor da. Galiba anneye yakın olunca rahatlıyor. Yaşadıkları hisleri bilmiyoruz ki ne hissediyorlar. Belki de tedirgin oluyorlar bu gerileme dönemi yüzünden, o nedenle meme istiyorlar.

Olabilir, bir de gündüz meme reddine ramak kalıyor, gece böyle memeye bağlı olması tuhaf geliyor.

Aramızda bir gün var.biz de öyleyiz canım.3 gündür geceleri saat başı ya da 2 saatte bir kalkıyor.sabaha kadar yat kalk yapıyorum.2 3 haftaya geçer sanırım :/
Ağustos annelerini de takip ediyorum. 150-180 gün civarı onlar ve hala gece sık uyanıyoruz diyor çoğu bence yeni normalimiz bu olabilir

Ağustos annelerini de takip ediyorum. 150-180 gün civarı onlar ve hala gece sık uyanıyoruz diyor çoğu bence yeni normalimiz bu olabilir
Ağustos anneleri bana bu gruptan çok daha uykusuz geliyor ya Burda en azından gece sadece bir iki kere kalkan şanslı kesim de var. Agustoslarin hemen hepsi uykudan muzdarip

Uyku arkadaşı kullanıyor musun

Sütün yettiğini düşünüyorsanız vermeyin, uyku gerilemesi yaşıyorsunuz geçici bi durum bence az daha sabır eskisinden daha iyi olacak uyku düzeni

Yok yok şartlandırma sakın kızımdan hatırladığım kadarıyla 3 hafta ya da 1 ay kadar sürmüştü.sonra tamamen düzene girmişti hep aynı saatte yatar kalkardı.ağustos annelerinin bebeleri belki düzen oturtamamıştır.bir de gündüz uykularını tam saatinde yatırınca düzen oluşuyor biri kaçınca hepsi kaçıyor

4 aydan önce nasıldi kızın canım

Gece 00 dan bu saate 11 kere uyandım Bı tık delirmiş olabilirim
Hadi sizler 4.aya benden daha yakinsiniz benimkine ne oluyor acaba, gece 57898 kere uyandim bazisinda emdi bazisinda kucagimda pispisleyip oyle yatirdim saat 5 gibi kendime sarilarak uyandim. Mayaya sariliyorum zannettim aklim gidiyordu, baktim yatagina yatirmisim

Ya shjs Ben de geçenlerde gecenin bir körü emzik nerde emzik nerde diye araniyorum annemi çağırdım bulamıyorum diye, bebemin agzindaymis

bizim de 100. gün başladı. Gündüz de gece de güzel uyuyordu bebeğim gündüz uykusu yok denecek kadar az artık 2 gün gündüz hiç uyumadı nerdeyse nasıl dayanıyor diye şaşırdık hatta. Gece uyuyor allahtan 9-10 arası uyuyor 5 saatlik uyku yapıyor sonra 2 saatte bir uyanıyor.

4 aydan önce nasıldi kızın canım
Gece 12 1de gece uykusuna geçerdi. 4 aydan sonra 21. 00da yatmaya başlamıştı.ama 22. 00da tekrar kalktığında uykusu dağılmadan uyutuyordum.muhakkak onu yapmak lazım düzen oluşuyor.
4aydan önce gece 2 3 kere kalkıyorsa 4aydan sonra 1 2 kere kalkmaya devam etti. Sabah 7de kalkıyordu 3 saat arayla uyutuyordum diye hatırlıyorum.ama kısa kısaydı.öğleden sonraları uzun uyuyordu
4 aydan önce 2 saatte bir yatardı

Öğlen uykularında 1.5 saat uyumasi gerekiyoken 30 dk uyudu diyelim ve diretiyor. Bu durumda ne yapıyordun canım, saati şaşmış oluyor yine

Dün hastaydım annem ilgilendi hep normalde gündüz zorla emziririm ama dün hep meme istedi ve emzirmeden uyutamadık emdiği gibi uyuyordu hemen

Ağustos anneleri bana bu gruptan çok daha uykusuz geliyor ya Burda en azından gece sadece bir iki kere kalkan şanslı kesim de var. Agustoslarin hemen hepsi uykudan muzdarip
Onlarda 2 çocuklu olanların sayısı bir tık daha fazla gibi belki ondan olabilir.
Bizimki de aynı saatte yatıyor kalkıyor ama sıkıntı akşam 8.3 da uyuyor. Gece 00.00 dan sonra 2 saate bir bazen saat başı kalkıyor şu ara ama hemen geri uyuyor. Bu gece bir farklılık vardı eskisi gibi ağlamadan uyandı ve emmek istemeden kafasını okşarken uyudu. İnşallah bizimki bitmiştir artık

Öğlen uykularında 1.5 saat uyumasi gerekiyoken 30 dk uyudu diyelim ve diretiyor. Bu durumda ne yapıyordun canım, saati şaşmış oluyor yine
Aslında diretiyorsa zorlamamak lazım. zamanla sen onun uyku saatlerini ve ne kadar uyuduğunu öğreniyorsun.belki de o saatte 30dakika uyuyordur bir sonrakinde daha çok uyuyordur.
ben emzirirken uyuyordu her gün aynı saatte ne kadar uyuduğunu fark ettim.o saatlerde emzirmeye dikkat ettim.ne kadar isterse o kadar uyuyordu.eğer huzursuz ağlak bir şekilde uyanıyorsa uykusunu almamış diyip tekrar emzirip uyutuyordum.uyumazsa kaldırıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…