2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kelin merhemi olsa
Hemen hemen gruptaki kimse tam bir düzen oturtamadi, hatta gündüz güzel uyumasi şükür sebebi olmalı

Gündüzde bozuluyo merak etme tüm gün ağlamalı uykuya direnmeli geçti söyleceklerim bu kadar

Valla benim de kızım öyle ama son 2 hafta böyle

Annem bir saate yakın salladı, uyudu kızım. Derin uykuya geçti nefes sessizlesti. Herkes kendi yatağına geçti, uyumaya başlamıştım ki karanlıkta şap şup el parmak yalama sesi, bir baktım karanlıkta bile çiril çiril bakıyor gözler, sanki hiç uyumamış gibi. Hadi en baştan başlayalım Yok uykudan uyanınca yatağından almadan pış pış yap saçını okşa, emzigini ver devam etsin. Bunlar benim bebişin sadece uykusunu daha fazla açıyor :) Bol sabır

Annem bile başedemiyor uyutamıyor birbirlerine alışmaları için biraz zaman lazım diye düşünüyorum

Çok acımasızlar.işleri bu ama bazıları çok gaddar hak etmiştir eminim ki.bana gelen hemşireler bazen altımı bile kapatmadı anneme kapat dediler. annem zaten böyle şeylerden tiksiniyor yanımda zor durdu. ona muhtaç olmaktan çok utandım.Allahım bir daha düşürmesin.yatalak hastalara da sabır ve şifa versin
Eki Görüntüle 3366861 Eki Görüntüle 3366862
Aglama krizleri sırasında sakin kalmak epey zor olabilir ama bu okuduklarim beni çok etkiledi. Belki sizi de etkiler
Ne güzel açıklamış.hiç bu açıdan bakmamıştım. evet ağladığımda hiç bakan sarılan olmazdı. bu yüzden herhalde her canım sıkıldığında abur cubura tatlıya sarılıyorum.ağlamamak için hep kendimi tutarım.dikkat edicem bundan sonra

Grupça bu 1 ay delirmeden atlatırsak süper olacak sonra ekim anneleri düşünsün

Osman hoca kimdir acaba yani gerileme dönemi ama bilmiyorum tabi
Osman gönülal diye bi doktor var da konuyla ilgili videosu var.

Ay bu arada ben de 7 bucuk 8 gibi yatırdım 3 kere uyuttum resmen ya her koydugumda uyandı. En son salonda bjornde sallanarak uyudu 11 bucukta. Birazdan kalkar

Açlık uyanması mı benimkinde sürekli açlık uyanması
Benim sütüm yetmiyor mama veriyorum, bi kere akşam uyuturken memede uyuyakaldı mama vermedim normalde uyanmaz sabah 5 e kadar uyur nadiren bazen gazı varsa gece 3 te de bi kere uyanır ama o gece sürekli uyandı çünkü açtı doymamıştı, karnı tok ve gazı olmayan bebek güzel uyuyor cidden

Sütüm geliyor ama doymuyor sanırım bi de gerileme dönemi . Doymadığından uyanıyor zaten . Sabah 6 da denemek için vereyim dedim az 2 saat uyumuşuz .. ya bilmiyorum ne yapacağımı . Gece 1 kereye mahsus versem mi acaba mama ?

Kızlar benim kızımda gündüzleri hiç uyumasada geceleri nispeten uyurdu. Gece genelde 1 yada 2 kere kalkardı. 10 gündür resmen 1.5 saatte bir kalkıyor kurulmuş saat gibi. Aç olduğunu sanmıyorum 1.5 saat önce emzirdiysem emzik veriyorum midesi daha fazla şişmesin diye ama emziği atıyor daha çok ağlamaya bağırmaya başlıyor. İlla emmek istiyor yani.

Uyku gerilemesi bizim için henüz erken değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…