- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Kelin merhemi olsaKızlar imdat bebeğim geceleri sık sık uyanıyor . Gündüz uyuyo fena değil ama geceleri sık sık uyanıyo .. sabah 8 de kalkar akşam 18:00 den sonra uyutmam .. akşm 8e doğru uykusu gelir götürürüm odaya dalması akşm 9u bulur..sonrası Allah Kerim yardım lütfen
Kızlar imdat bebeğim geceleri sık sık uyanıyor . Gündüz uyuyo fena değil ama geceleri sık sık uyanıyo .. sabah 8 de kalkar akşam 18:00 den sonra uyutmam .. akşm 8e doğru uykusu gelir götürürüm odaya dalması akşm 9u bulur..sonrası Allah Kerim yardım lütfen
İnşallah işe yararYok canım şampuan. Saç dökülmesine karşı
Valla benim de kızım öyle ama son 2 hafta böyleKızlar imdat bebeğim geceleri sık sık uyanıyor . Gündüz uyuyo fena değil ama geceleri sık sık uyanıyo .. sabah 8 de kalkar akşam 18:00 den sonra uyutmam .. akşm 8e doğru uykusu gelir götürürüm odaya dalması akşm 9u bulur..sonrası Allah Kerim yardım lütfen
Annem bile başedemiyor uyutamıyor birbirlerine alışmaları için biraz zaman lazım diye düşünüyorumSözde ikinci anneliğim zerre düzen yok aşırı sinir bozucu, gündüz asla yatağında yatmıyor. Slingte önümde uyuyor yada emzirme yastığında uyuyor. Büyük kızım asla huzur vermiyor çocuğa bir düzen kurmam imkansız görünüyor. Aşırı huzursuz birde oyun halısı ana kucağı oyuncak kitap hiçbirsey ise yaramıyor. Bakıcı bakamayacak gibi hissediyorum
Çok acımasızlar.işleri bu ama bazıları çok gaddar hak etmiştir eminim ki.bana gelen hemşireler bazen altımı bile kapatmadı anneme kapat dediler. annem zaten böyle şeylerden tiksiniyor yanımda zor durdu. ona muhtaç olmaktan çok utandım.Allahım bir daha düşürmesin.yatalak hastalara da sabır ve şifa versinAy evet ya gelip gidip biniyorlar insanın karnının üstüne , ben tam ağrım gitti iyim diyordum gelip yine bastiriyorladı , hele bi ebe geldi alttan muayeneye Allahım canım çıktı sandım yemin ederim gözlerim karardıhala sinir oluyorum o günde kavga ettik zaten ebeyle oradaki öğrencilere öğretecek diye beni mahv etti
Ne güzel açıklamış.hiç bu açıdan bakmamıştım. evet ağladığımda hiç bakan sarılan olmazdı. bu yüzden herhalde her canım sıkıldığında abur cubura tatlıya sarılıyorum.ağlamamak için hep kendimi tutarım.dikkat edicem bundan sonraEki Görüntüle 3366861 Eki Görüntüle 3366862
Aglama krizleri sırasında sakin kalmak epey zor olabilir ama bu okuduklarim beni çok etkiledi. Belki sizi de etkiler
Grupça bu 1 ay delirmeden atlatırsak süper olacak sonra ekim anneleri düşünsünAnnem bir saate yakın salladı, uyudu kızım. Derin uykuya geçti nefes sessizlesti. Herkes kendi yatağına geçti, uyumaya başlamıştım ki karanlıkta şap şup el parmak yalama sesi, bir baktım karanlıkta bile çiril çiril bakıyor gözler, sanki hiç uyumamış gibi. Hadi en baştan başlayalımYok uykudan uyanınca yatağından almadan pış pış yap saçını okşa, emzigini ver devam etsin. Bunlar benim bebişin sadece uykusunu daha fazla açıyor :) Bol sabır
Osman gönülal diye bi doktor var da konuyla ilgili videosu var.Osman hoca kimdir acabayani gerileme dönemi ama bilmiyorum tabi
Ah inşallah ama Bu gece zorduİnşallahen zor olan ilk geceyi atlattınız şükür. Şimdi iki güne toparlayacaktır inşallah
Gece 00 dan bu saate 11 kere uyandımGrupça bu 1 ay delirmeden atlatırsak süper olacak sonra ekim anneleri düşünsün
Açlık uyanması mı benimkinde sürekli açlık uyanmasıGece 00 dan bu saate 11 kere uyandımBı tık delirmiş olabilirim
Gece 00 dan bu saate 11 kere uyandımBı tık delirmiş olabilirim
Benim sütüm yetmiyor mama veriyorum, bi kere akşam uyuturken memede uyuyakaldı mama vermedim normalde uyanmaz sabah 5 e kadar uyur nadiren bazen gazı varsa gece 3 te de bi kere uyanır ama o gece sürekli uyandı çünkü açtı doymamıştı, karnı tok ve gazı olmayan bebek güzel uyuyor ciddenAçlık uyanması mı benimkinde sürekli açlık uyanması
Sütüm geliyor ama doymuyor sanırım bi de gerileme dönemi . Doymadığından uyanıyor zaten . Sabah 6 da denemek için vereyim dedim az 2 saat uyumuşuz .. ya bilmiyorumBenim sütüm yetmiyor mama veriyorum, bi kere akşam uyuturken memede uyuyakaldı mama vermedim normalde uyanmaz sabah 5 e kadar uyur nadiren bazen gazı varsa gece 3 te de bi kere uyanır ama o gece sürekli uyandı çünkü açtı doymamıştı, karnı tok ve gazı olmayan bebek güzel uyuyor cidden
Cuk cuk emiyor açık değilAçlık uyanması mı benimkinde sürekli açlık uyanması
Her uyandığında mı cuk cuk emiyor . Saat başı yani . O zaman benimkisi gibi doymuyorCuk cuk emiyor açık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?