Canım biz de sabah 6.3 da kalkıyoruz. İlk uykudan 1 saat sonra diğerlerinden de en fazla 2 saat sonra uykuya geçmek istiyor. Acaba uyku aralarını açsam mı bende? Biraz gözlemleyeyim belki artık ayına göre 2 saat kısa geliyordırGece 12 1de gece uykusuna geçerdi. 4 aydan sonra 21. 00da yatmaya başlamıştı.ama 22. 00da tekrar kalktığında uykusu dağılmadan uyutuyordum.muhakkak onu yapmak lazım düzen oluşuyor.
4aydan önce gece 2 3 kere kalkıyorsa 4aydan sonra 1 2 kere kalkmaya devam etti. Sabah 7de kalkıyordu 3 saat arayla uyutuyordum diye hatırlıyorum.ama kısa kısaydı.öğleden sonraları uzun uyuyordu
4 aydan önce 2 saatte bir yatardı
Kesinlikle katılıyorum uzun zamandır hep aynı saatlerde uyuyor oğlumYok yok şartlandırma sakınkızımdan hatırladığım kadarıyla 3 hafta ya da 1 ay kadar sürmüştü.sonra tamamen düzene girmişti hep aynı saatte yatar kalkardı.ağustos annelerinin bebeleri belki düzen oturtamamıştır.bir de gündüz uykularını tam saatinde yatırınca düzen oluşuyor biri kaçınca hepsi kaçıyor
Ayy bende öyle oluyorum bazen pat diye uyanıp bebeyi yatağında görünce şok oluyorum daha demin kucağımda emzirmiyor muydum diyorumHadi sizler 4.aya benden daha yakinsiniz benimkine ne oluyor acaba, gece 57898 kere uyandim bazisinda emdi bazisinda kucagimda pispisleyip oyle yatirdim saat 5 gibi kendime sarilarak uyandim. Mayaya sariliyorum zannettim aklim gidiyordu, baktim yatagina yatirmisim
İnşallah bitmiştir darısı bizeOnlarda 2 çocuklu olanların sayısı bir tık daha fazla gibi belki ondan olabilir.
Bizimki de aynı saatte yatıyor kalkıyor ama sıkıntı akşam 8.3 da uyuyor. Gece 00.00 dan sonra 2 saate bir bazen saat başı kalkıyor şu ara ama hemen geri uyuyor. Bu gece bir farklılık vardı eskisi gibi ağlamadan uyandı ve emmek istemeden kafasını okşarken uyudu. İnşallah bizimki bitmiştir artık
Bence de gözlemleyip hareket edin.uyku sinyalleri verdiğinde uyutun.böyle uyanması normal kendi bir düzen oluşturur yakında takip etmek lazımCanım biz de sabah 6.3 da kalkıyoruz. İlk uykudan 1 saat sonra diğerlerinden de en fazla 2 saat sonra uykuya geçmek istiyor. Acaba uyku aralarını açsam mı bende? Biraz gözlemleyeyim belki artık ayına göre 2 saat kısa geliyordır
Oooow seni iyi vurmuş 4. AyGece 00 dan bu saate 11 kere uyandımBı tık delirmiş olabilirim
Var ama gece yanına vermiyordum bugüne kadar. Güvenli uyku gereği ama artık büyüdü yavaştan vercem. Ama gece uykusuda sorun yok benim. Gündüzleri sorunumuzUyku arkadaşı kullanıyor musun
Aşıdan da olabileceğini düşünüyorum ya belki 2. Gün de bacağında ağrı vardır diye. Bakalım bu gece nasıl olacakOooow seni iyi vurmuş 4. Ay
Ben de aldım da henüz gelmedi verip verip vermemekte kararsız kaldım. Dediğin gibi emziği verince elimi kapıyor hemen tutarak uyumak istiyor o yüzden ihtiyaç duyduğunu hissettim. Bir de uykuya dalarken ellerini göğsünün üstünde birleştirip tutarak uyumaya çalışıyor tabi bir süre sonra eller yanlara açılıyor pat sıçrama ve uyanıyorVar ama gece yanına vermiyordum bugüne kadar. Güvenli uyku gereği ama artık büyüdü yavaştan vercem. Ama gece uykusuda sorun yok benim. Gündüzleri sorunumuzşu 2 hafta geçsin 4.5 aydan sonra bir düzene sokmaya çalışacam. Uyku arkadaşı istiyor benim kız çünkü sürekli elimi tutuyor :) bizşm uykunarkadaşı müzikli filan. Şimdi sade bir şey alayım diyorum
Amin canım çok haklısınÇok acımasızlar.işleri bu ama bazıları çok gaddar hak etmiştir eminim ki.bana gelen hemşireler bazen altımı bile kapatmadı anneme kapat dediler. annem zaten böyle şeylerden tiksiniyor yanımda zor durdu. ona muhtaç olmaktan çok utandım.Allahım bir daha düşürmesin.yatalak hastalara da sabır ve şifa versin
Ne güzel açıklamış.hiç bu açıdan bakmamıştım. evet ağladığımda hiç bakan sarılan olmazdı. bu yüzden herhalde her canım sıkıldığında abur cubura tatlıya sarılıyorum.ağlamamak için hep kendimi tutarım.dikkat edicem bundan sonra
Ay bizim bebeler aynıAnnem bir saate yakın salladı, uyudu kızım. Derin uykuya geçti nefes sessizlesti. Herkes kendi yatağına geçti, uyumaya başlamıştım ki karanlıkta şap şup el parmak yalama sesi, bir baktım karanlıkta bile çiril çiril bakıyor gözler, sanki hiç uyumamış gibi. Hadi en baştan başlayalımYok uykudan uyanınca yatağından almadan pış pış yap saçını okşa, emzigini ver devam etsin. Bunlar benim bebişin sadece uykusunu daha fazla açıyor :) Bol sabır
Bende dün gece saat 11 de 120ml verdim uyudu saat 3 te uyandı , tekrar 90 ml mama verdim 60 içti , sonra 5 buçukta uyandı artık kendi sütümü verdim sonra artık emzik gibi sabah 7 buçuğa kadar bi sağ bi sol derken uyandı kompleBenim sütüm yetmiyor mama veriyorum, bi kere akşam uyuturken memede uyuyakaldı mama vermedim normalde uyanmaz sabah 5 e kadar uyur nadiren bazen gazı varsa gece 3 te de bi kere uyanır ama o gece sürekli uyandı çünkü açtı doymamıştı, karnı tok ve gazı olmayan bebek güzel uyuyor cidden
Evet onun da etkisi vardır belki ama fark etmez her türlü çekecezzAşıdan da olabileceğini düşünüyorum ya belki 2. Gün de bacağında ağrı vardır diye. Bakalım bu gece nasıl olacak
Evet canım Ben kitap okumuştum ya O kitaplarda da zaten 4 ayda uyku arkadaşına alıştırma ayı diyor zaten aynı tarif ettiğin her şeyi yapıyor benim kızım da ben de kollarını kendim çekip yana koyuyorum ki düşüp kendini uyandırmasın diye bir de battaniyesini veriyorum elini tutsun diye Onu tutuyor bazen Ama uyku arkadaşa ihtiyacı olduğunu ben de senin dediğin şeylerden hissettim Hangisini aldın bil Link atar mısın? Bize bir tane Fisher price'ın tavşanı hediye gelmişti ama müzikli olduğu için gece ona sarılınca göbeğe dokunduğundan ses çıkıyor o yüzden onu veremiyorum onu Şu an uyku rutini olarak uyumadan önce açıyoruz yanına koyuyorum hem ışığına bakıyor hem müziği ne dinliyor ama sarılmak için uygun değil bir de uyku arkadaşına alışınca her yere onu götürmek gerekiyor o yüzden küçük bir şey ve çok yıkanabilen bir şey olsun istiyorumBen de aldım da henüz gelmedi verip verip vermemekte kararsız kaldım. Dediğin gibi emziği verince elimi kapıyor hemen tutarak uyumak istiyor o yüzden ihtiyaç duyduğunu hissettim. Bir de uykuya dalarken ellerini göğsünün üstünde birleştirip tutarak uyumaya çalışıyor tabi bir süre sonra eller yanlara açılıyor pat sıçrama ve uyanıyorizliyorum komik de oluyor o hali sonra dalana kadar yanlardan destekliyorum kollarını kendim yavaşça bırakıyorum uyku arkadaşını tutarak uyuması daha kolay olur belki bir deneyeceğim.
Yeğenim bir buçuk yaşında fili var uykusu gelince fili alıyor sarılıyor ve uyuyor ablama diyorum bunu nasıl yaptın insanlar eğitim alıyor bunun için. uyurken hep yanına koydum uzun sürdü ama şimdi çok rahat diyor biraz da ona imrendim hemen aldım benim kızım da alışır inşallah
ben günde 4 defa 90 cc mama veriyorum, eğer gece uykusu öncesi iyi emmediyse 120 veriyorum sonra sabah 9 a kadar mama vermiyorum uyandığında hep emziriyorum, gece uykuları ağır olduğu için hem vücut ihtiyaç duymuyor yemeğe hemde zaten gece iyi emiyor anında da uyuyor tekrar ama 6 dan sonra 8 e kadar uyudu uyudu uyumazsa bende sürekli emziriyorum sonrasında kalkışBende dün gece saat 11 de 120ml verdim uyudu saat 3 te uyandı , tekrar 90 ml mama verdim 60 içti , sonra 5 buçukta uyandı artık kendi sütümü verdim sonra artık emzik gibi sabah 7 buçuğa kadar bi sağ bi sol derken uyandı komple
Fiyonka Kız Bebek Tavşan Uyku Arkadaşı Fiyatı, Yorumları - TrendyolEvet canım Ben kitap okumuştum ya O kitaplarda da zaten 4 ayda uyku arkadaşına alıştırma ayı diyor zaten aynı tarif ettiğin her şeyi yapıyor benim kızım da ben de kollarını kendim çekip yana koyuyorum ki düşüp kendini uyandırmasın diye bir de battaniyesini veriyorum elini tutsun diye Onu tutuyor bazen Ama uyku arkadaşa ihtiyacı olduğunu ben de senin dediğin şeylerden hissettim Hangisini aldın bil Link atar mısın? Bize bir tane Fisher price'ın tavşanı hediye gelmişti ama müzikli olduğu için gece ona sarılınca göbeğe dokunduğundan ses çıkıyor o yüzden onu veremiyorum onu Şu an uyku rutini olarak uyumadan önce açıyoruz yanına koyuyorum hem ışığına bakıyor hem müziği ne dinliyor ama sarılmak için uygun değil bir de uyku arkadaşına alışınca her yere onu götürmek gerekiyor o yüzden küçük bir şey ve çok yıkanabilen bir şey olsun istiyorum
Buna nereden baktınız ne güzelmişDüzeleceğiz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?