2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Annem mamajoo almış bana su veriyorum sadece ama mama veren anneler daha iyi bilir

Belki de okuyordur başka nickle bilemeyiz doğumdan sonra hislerimiz kuvvetlendi gibi hissediyorum
Bu konuda bilgim yok maalesef.chicco alıştırma bardağı hediye geldi.arada su vermeye çalışıyorum baya kaliteli.mama için olanları da güzeldir sanırım

Ben henüz biberon kullanmıyorum ama işe dönüş hazırlığı işin önümüzdeki ay başlayacağım. Ben de merakla bekliyorum tavsiyeleri. Bir de şu akış olayını çözemedim hangi akışla başlamak gerek acaba

Lansinoh M akışı 4 aylık bebeğime şu an fazla geliyor. S boydan devam. Mamajoodaki S boy yani 1 numara da fazla yavaş geliyor. Philips de aynı şekilde. Bence bir S bir de M uç alın deneme yanılma yapın. Bebek tıkanacak gibi olup öksürürse S ten devam.

evcarshirak ın önerisiyle Dr Browns ın biberonunu aldım çok memnunum bizde meme reddi yapmadı, akışı çok yavaş hala 1 numara biberon başlığını kullanıyorum 2 numara 3+ ay olarak geçiyor ayrıca anti kolik özellikte

Eklentiler

• IMG_6421.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 78
Açılın ben bir biberon gurmesiyim denemediğim kalmadı desem yeridir..Philips mamajoo lansinoh... İlk doğduğunda en küçük boy mamajoo kullandım çünkü akışı çook yavaştı iyi geliyordu ancak mamajoo uçları içine kaçıyor bebeğin ağzı mama oluyor ve sanırım bende meme reddi yaptı. Bebeğim 1.5 ay kadar emmedi ve sağarak verdim. Sonrasında philips e geçtim ama bebeğim bunu da sevmedi. Meme reddi yapmadı ama bunun da akışı çok yavaş geldi. Pompam da lansinoh olduğundan elimde hem M hem S uç vardı. M verdiğimde tıkandı hep ama S tam ideal oldu. M yi tekrar denemeyeli 1 ay oluyor aslında 3+ ay M uç kullanabilir ben de bir deneyeyim.

Aventin meme ucundan akışı çok fazla bnde anne memesine yakın diye almıştım ama sevmedim onu direk eleyin başka deneyimim olmadı cnm biberon konusunda

Lansinoh s yenidoğan diye geçiyor

Bir tek avent kullandım akışı hızlı geldi bana. Yani bebeğim 60 CC sütü en fazla 1 dakiakda bitiriyordu. Başka da kullanmadım ben

Allah Allah o kadar sürmemesi lazımdı ama muhtemelen bebişinizin duyarlılığı fazla canı az ay inşallah çabuk iyileşir ya dikişli normal sünnet şeklinde mi olmuştu
Canım bizim bebiş doğuştan yarı sünnetliymiş bir de hafif eğrilik varmış..
o yüzden de fazla acıyor olabilir doktor normal dedi
Pansumanlarda çok ağlıyor ama düne göre daha iyi şükür

Bizimki aşırı yavaş 10 dk da anca bitiyor, eşim diyorki bu ne ya başlığa extra para mı vereceğiz ben delerim iğneyle
Ben doğduğunda hastanede bilinmeyen bir marka kullanmıştım acele, o çok hızlıydı. Avent alıyım yavaş içsin dedim onun da geri kalır yanı yokmuş çok hızlı ya

Bende de mamajoo var s başlıkla bu cok yavas sayılmaz ama dunyanın en yavas biberonu da değil, nuk ve weeden daha yavas

Doğduğundan beri avent kullanıyorum ben memnunum. Ucunun değiştiğini bilmiyordum tabi çocuğumu bir süre zorlamışız annem geldi bunun ucunu değiştir dedi öyle aydınlandık

Son düzenleme:
Bende amigurimi olanlari cok begeniyorum hem yikanabilir, hem tuy alerji derdi yok. anneme soyledim yapabilirmis, bakalim deneyecegiz
Hamileyken heves edip öreyim dedim beceremedim sonra renk renk toka ördüm kızım bir doğdu saçsız hala takamadık duruyor öyle

Eklentiler

• IMG_8669.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 59
Doğduğundan beri avent kullanıyorum ben memnunum. Ucunun değiştiğini bilmiyordum tabi çocuğumu bir süre zorlamışız annem geldi bunun ucunu değiştir dedi öyle aydınlandık
Benimde annemden olmasa emziği değiştirmeyecektim ucu kötü olmuş değiş artık bunu dedi gittim eczaneden wee aldım emmiyo sıpa alıştı avente

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…