Annem mamajoo almış bana su veriyorum sadece ama mama veren anneler daha iyi bilirNewMamaa @kibrisss Melikeben dikloron smmmsharp P Purple91 Hope3535 ozguss septembrmom @Sonbahardagel DusunceBulutu @Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim icin biberon tavsiyesi istiyorum, reflusu var ve kilo alimi az oldugu icin dr anne sutuyle yapilan kivam artirici bir mama verdi.
Boyle cok akiskan olmayan meme reddi yapmayan biberon onerilerinizi bekliyorum
Belki de okuyordur başka nickle bilemeyizBencr doymamadan değil bu donemde memeye duskunluk oluyor zaten
Osman hoca 3.5 aydan baslıyo diyo o da biz
Buyudukleri için bi karmaşa oluyomus bi de bu normal uyku dongusune geçişten kaynaklanıyor. Anneye ve memeye duskunluk olur diyor videoda
Bu sizin yolladıklarınız değil de örtü gibi olanlar var önerilmiyorlae diye hatırlıyorım
Ruyamda baska bi nickle aramızdaydı
Uyku arkadası konusunu yuksrda da yazdım da onerilenler hangileri acaba
Bu konuda bilgim yok maalesef.chicco alıştırma bardağı hediye geldi.arada su vermeye çalışıyorum baya kaliteli.mama için olanları da güzeldir sanırımNewMamaa @kibrisss Melikeben dikloron smmmsharp P Purple91 Hope3535 ozguss septembrmom @Sonbahardagel DusunceBulutu @Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim icin biberon tavsiyesi istiyorum, reflusu var ve kilo alimi az oldugu icin dr anne sutuyle yapilan kivam artirici bir mama verdi.
Mamajoo da kullandım. Hatta ilk doğduğunda Mamajoo S boy kullandım. Ay ne çok şey kullanmışımAnnem mamajoo almış bana su veriyorum sadece ama mama veren anneler daha iyi bilir
Ben henüz biberon kullanmıyorum ama işe dönüş hazırlığı işin önümüzdeki ay başlayacağım. Ben de merakla bekliyorum tavsiyeleri. Bir de şu akış olayını çözemedim hangi akışla başlamak gerek acabaNewMamaa @kibrisss Melikeben dikloron smmmsharp P Purple91 Hope3535 ozguss septembrmom @Sonbahardagel DusunceBulutu @Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Bende amigurimi olanlari cok begeniyorum hem yikanabilir, hem tuy alerji derdi yok. anneme soyledim yapabilirmis, bakalim deneyecegizAyy çok tatlıymış ya. Ben de karar veremiyorum ya ne alsam bunu bir düşüneyim tatlıymış.
Lansinoh M akışı 4 aylık bebeğime şu an fazla geliyor. S boydan devam. Mamajoodaki S boy yani 1 numara da fazla yavaş geliyor. Philips de aynı şekilde. Bence bir S bir de M uç alın deneme yanılma yapın. Bebek tıkanacak gibi olup öksürürse S ten devam.Ben henüz biberon kullanmıyorum ama işe dönüş hazırlığı işin önümüzdeki ay başlayacağım. Ben de merakla bekliyorum tavsiyeleri. Bir de şu akış olayını çözemedim hangi akışla başlamak gerek acaba
NewMamaa @kibrisss Melikeben dikloron smmmsharp P Purple91 Hope3535 ozguss septembrmom @Sonbahardagel DusunceBulutu @Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
NewMamaa @kibrisss Melikeben dikloron smmmsharp P Purple91 Hope3535 ozguss septembrmom @Sonbahardagel DusunceBulutu @Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Lansinoh s yenidoğan diye geçiyorAçılın ben bir biberon gurmesiyimdenemediğim kalmadı desem yeridir..Philips mamajoo lansinoh... İlk doğduğunda en küçük boy mamajoo kullandım çünkü akışı çook yavaştı iyi geliyordu ancak mamajoo uçları içine kaçıyor bebeğin ağzı mama oluyor ve sanırım bende meme reddi yaptı. Bebeğim 1.5 ay kadar emmedi ve sağarak verdim. Sonrasında philips e geçtim ama bebeğim bunu da sevmedi. Meme reddi yapmadı ama bunun da akışı çok yavaş geldi. Pompam da lansinoh olduğundan elimde hem M hem S uç vardı. M verdiğimde tıkandı hep ama S tam ideal oldu. M yi tekrar denemeyeli 1 ay oluyor aslında 3+ ay M uç kullanabilir ben de bir deneyeyim.
Bir tek avent kullandım akışı hızlı geldi bana. Yani bebeğim 60 CC sütü en fazla 1 dakiakda bitiriyordu. Başka da kullanmadım benNewMamaa @kibrisss Melikeben dikloron smmmsharp P Purple91 Hope3535 ozguss septembrmom @Sonbahardagel DusunceBulutu @Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Canım bizim bebiş doğuştan yarı sünnetliymiş bir de hafif eğrilik varmış..Allah Allah o kadar sürmemesi lazımdı ama muhtemelen bebişinizin duyarlılığı fazla canı azay inşallah çabuk iyileşir ya dikişli normal sünnet şeklinde mi olmuştu
Bizimki aşırı yavaş 10 dk da anca bitiyor, eşim diyorki bu ne ya başlığa extra para mı vereceğiz ben delerim iğneyleBir tek avent kullandım akışı hızlı geldi bana. Yani bebeğim 60 CC sütü en fazla 1 dakiakda bitiriyordu. Başka da kullanmadım ben
Ben doğduğunda hastanede bilinmeyen bir marka kullanmıştım acele, o çok hızlıydı. Avent alıyım yavaş içsin dedim onun da geri kalır yanı yokmuş çok hızlı yaBizimki aşırı yavaş 10 dk da anca bitiyor, eşim diyorki bu ne ya başlığa extra para mı vereceğiz ben delerim iğneyle
Ha o şekilde araştırmadım hiçEvet evet zaten onlar asla önerilmiyor ama acaba bu tip olanlar öneriliyor mu yoksa bir risk oluşturuyor mu bunu merak ettim
Doğduğundan beri avent kullanıyorum ben memnunum. Ucunun değiştiğini bilmiyordum tabi çocuğumu bir süre zorlamışız annem geldi bunun ucunu değiştir dedi öyle aydınlandıkNewMamaa @kibrisss Melikeben dikloron smmmsharp P Purple91 Hope3535 ozguss septembrmom @Sonbahardagel DusunceBulutu @Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Hamileyken heves edip öreyim dedim beceremedim sonra renk renk toka ördüm kızım bir doğdu saçsız hala takamadık duruyor öyleBende amigurimi olanlari cok begeniyorum hem yikanabilir, hem tuy alerji derdi yok. anneme soyledim yapabilirmis, bakalim deneyecegiz
Benimde annemden olmasa emziği değiştirmeyecektim ucu kötü olmuş değiş artık bunu dediDoğduğundan beri avent kullanıyorum ben memnunum. Ucunun değiştiğini bilmiyordum tabi çocuğumu bir süre zorlamışız annem geldi bunun ucunu değiştir dedi öyle aydınlandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?