Buna nereden baktınız ne güzelmiş
Ay inşallah herkes öyle diyor .. sütüm geliyor ama yetiyor mu bilmiyorumSütün yettiğini düşünüyorsanız vermeyin, uyku gerilemesi yaşıyorsunuz geçici bi durum bence az daha sabıreskisinden daha iyi olacak uyku düzeni
Ayy çok tatlıymış ya. Ben de karar veremiyorum ya ne alsam bunu bir düşüneyim tatlıymış.Fiyonka Kız Bebek Tavşan Uyku Arkadaşı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kitikate in ördek olanı vardı aslında aklımda bu daha tatlı geldi gözüme tutması daha kolay olur diye düşündüm bunu aldım bakalım alışır inşallah. Tüylü peluş tarzda olanları ağzına alırsa sorun olur diye düşündüm Müslüm ya da pamuk kumaş daha mantıklı gibi
Evde bebeğimle sağlıkla sakince günleri geçirip gidiyoruz. Gün içinde kalan az buçuk vaktimi dizi izleyip kitap okuyup sonlandırıyorum. İnzivaya çekildim bir nevi iyi geldi böyle. Sen nasılsın bebişin iyi miBen de seni merak ediyordum. Ne zamandır yoksun neler yapıyorsun diye iyi ki geldin
Çok geçmiş olsun diklocumistersen antibiyotikler için lactancia ya bakabilirsin. Bu süreçte hangi kategoride diye ama doktor da söyler zaten. bu salgın bu kış herkesi hasta etmeden bitmeyecek Alparslan nasıl o iyi mi?
Umarım gelir anlayamadım..Ama dediğin gibi üyelik iptali görünüyor o giderse naparız
Şimdi saçlar düşünsün :) umarım işe yarar hepinize tavsiye etçem öyleyse
Bencr doymamadan değil bu donemde memeye duskunluk oluyor zatenSütüm geliyor ama doymuyor sanırım bi de gerileme dönemi . Doymadığından uyanıyor zaten . Sabah 6 da denemek için vereyim dedim az 2 saat uyumuşuz .. ya bilmiyorumne yapacağımı . Gece 1 kereye mahsus versem mi acaba mama ?
Osman hoca 3.5 aydan baslıyo diyo o da bizKızlar benim kızımda gündüzleri hiç uyumasada geceleri nispeten uyurdu. Gece genelde 1 yada 2 kere kalkardı. 10 gündür resmen 1.5 saatte bir kalkıyor kurulmuş saat gibi. Aç olduğunu sanmıyorum 1.5 saat önce emzirdiysem emzik veriyorum midesi daha fazla şişmesin diye ama emziği atıyor daha çok ağlamaya bağırmaya başlıyor. İlla emmek istiyor yani.
Uyku gerilemesi bizim için henüz erken değil mi
Buyudukleri için bi karmaşa oluyomus bi de bu normal uyku dongusune geçişten kaynaklanıyor. Anneye ve memeye duskunluk olur diyor videodaAynı durumdayız valla meme istiyor ama pek emmiyor da. Galiba anneye yakın olunca rahatlıyor. Yaşadıkları hisleri bilmiyoruz ki ne hissediyorlar. Belki de tedirgin oluyorlar bu gerileme dönemi yüzünden, o nedenle meme istiyorlar.
Bu sizin yolladıklarınız değil de örtü gibi olanlar var önerilmiyorlae diye hatırlıyorımUyku arkadaşı kullanıyor musun
Ruyamda baska bi nickle aramızdaydı@Salon Kadini da tecrübeli gelmedi mi geri neden iptal etti ki
Uyku arkadası konusunu yuksrda da yazdım da onerilenler hangileri acabaEvet canım Ben kitap okumuştum ya O kitaplarda da zaten 4 ayda uyku arkadaşına alıştırma ayı diyor zaten aynı tarif ettiğin her şeyi yapıyor benim kızım da ben de kollarını kendim çekip yana koyuyorum ki düşüp kendini uyandırmasın diye bir de battaniyesini veriyorum elini tutsun diye Onu tutuyor bazen Ama uyku arkadaşa ihtiyacı olduğunu ben de senin dediğin şeylerden hissettim Hangisini aldın bil Link atar mısın? Bize bir tane Fisher price'ın tavşanı hediye gelmişti ama müzikli olduğu için gece ona sarılınca göbeğe dokunduğundan ses çıkıyor o yüzden onu veremiyorum onu Şu an uyku rutini olarak uyumadan önce açıyoruz yanına koyuyorum hem ışığına bakıyor hem müziği ne dinliyor ama sarılmak için uygun değil bir de uyku arkadaşına alışınca her yere onu götürmek gerekiyor o yüzden küçük bir şey ve çok yıkanabilen bir şey olsun istiyorum
Ay göremedim canım ne olduğunu markası falan sadece yazı vardı ne aldınshe86 ben bunu aldım canım. Bir kaç arkadaşım kullanıp memnun kalmış. Bana yeni geldi. Saç tipine göre alıyorsun
Ay iyi oldu bende alayım ..Her gün bebeğime kitap okuyorum. Aynı kitabı defalarca okumak bile kelimeleri öğrenmesi açısından çok faydalı oluyormuş ilerisi için. En son buralardayken yine yazmıştım.
Avucundaki Öpücük serisini bayadır okuyorum çok güzel hikayeleri.
Bugün yaptığım kitap alışverişini de yazayım;
Ay'ı Kim Çaldı?
Büyük Sorular Kitabım + Hayvanlar olanı
Annemi Neden Çok Seviyorum
Babamı Neden Çok Seviyorum
Minikler Serisinin 4 kitabı
Bahçede Kimler Yaşıyor?
Denizde
Ormanda
Benim Dünyam
Mikado Yayınları'nın Elmer serisini ve daha sonra Peppa kitaplarından da alacağım.
Tavsiye olsunlar. Aldıklarım arasında bu aya uygunca okunabilecek içlerinde 3 kitap var ama biraz ileriye de yatırım yapayım dedim malum zamlar..
Örtü gibi olanları da gördüm yüzünü kapatıp nefessiz kalma riski oluşturabilir gibi geldi bana o yüzden hiç düşünmedimBencr doymamadan değil bu donemde memeye duskunluk oluyor zaten
Osman hoca 3.5 aydan baslıyo diyo o da biz
Buyudukleri için bi karmaşa oluyomus bi de bu normal uyku dongusune geçişten kaynaklanıyor. Anneye ve memeye duskunluk olur diyor videoda
Bu sizin yolladıklarınız değil de örtü gibi olanlar var önerilmiyorlae diye hatırlıyorım
Ruyamda baska bi nickle aramızdaydı
Uyku arkadası konusunu yuksrda da yazdım da onerilenler hangileri acaba
Evet evet zaten onlar asla önerilmiyor ama acaba bu tip olanlar öneriliyor mu yoksa bir risk oluşturuyor mu bunu merak ettimÖrtü gibi olanları da gördüm yüzünü kapatıp nefessiz kalma riski oluşturabilir gibi geldi bana o yüzden hiç düşünmedim
Çok iyi yapıyorsun ama özletme kendini arada uğraEvde bebeğimle sağlıkla sakince günleri geçirip gidiyoruz. Gün içinde kalan az buçuk vaktimi dizi izleyip kitap okuyup sonlandırıyorum. İnzivaya çekildim bir nevi iyi geldi böyle. Sen nasılsın bebişin iyi mi
Arkadaşım diyoki bebeğin seni tanımaya başlayınca saçların dökülmeye başlarmış ne kullanırsan kullan faydasız tabi bu dönemde dökülen saçlar geri geliyormuş o ayrı ( bunu duyan annem de ne saçma şeyler öyle bişey yok dedishe86 ben bunu aldım canım. Bir kaç arkadaşım kullanıp memnun kalmış. Bana yeni geldi. Saç tipine göre alıyorsun
Ss aldımHer gün bebeğime kitap okuyorum. Aynı kitabı defalarca okumak bile kelimeleri öğrenmesi açısından çok faydalı oluyormuş ilerisi için. En son buralardayken yine yazmıştım.
Avucundaki Öpücük serisini bayadır okuyorum çok güzel hikayeleri.
Bugün yaptığım kitap alışverişini de yazayım;
Ay'ı Kim Çaldı?
Büyük Sorular Kitabım + Hayvanlar olanı
Annemi Neden Çok Seviyorum
Babamı Neden Çok Seviyorum
Minikler Serisinin 4 kitabı
Bahçede Kimler Yaşıyor?
Denizde
Ormanda
Benim Dünyam
Mikado Yayınları'nın Elmer serisini ve daha sonra Peppa kitaplarından da alacağım.
Tavsiye olsunlar. Aldıklarım arasında bu aya uygunca okunabilecek içlerinde 3 kitap var ama biraz ileriye de yatırım yapayım dedim malum zamlar..
Ben şu an lansinoh kullanıyorum. 2 numara yani S olanını. Elimde philips avent de var ancak onun akış hızı da aşırı yavaş o nedenle kullanmıyorum. Bebeğim hem emiyor hem biberon kullanıyor.NewMamaa kibrisss Melikeben dikloron smmmsharp P Purple91 Hope3535 ozguss septembrmom Sonbahardagel DusunceBulutu Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim icin biberon tavsiyesi istiyorum, reflusu var ve kilo alimi az oldugu icin dr anne sutuyle yapilan kivam artirici bir mama verdi.
Boyle cok akiskan olmayan meme reddi yapmayan biberon onerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?