2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günde 4 5 kereden biranda düşünce şaşırdım. Peki ya kabız olduysa nasıl anlarım
10 güne kadar yapmaması normal görülüyor, diyelim 10 günü geçti ya da daha geçmeden bebiş sürekli ıkınıyor rahatsız yapamıyor; yaptığında da sanırım katı kıvamda olması bekleniyor. O zaman düşünebilirsiniz. Ama büyük ihtimalle bugün yarın yapar rahatlarsınız. Bebişiniz rahatsa halinden memnunsa korkulacak bi durum yoktur inşallah

Güzel annişler, bizim eve hastalık girdi eşimin boğazları ağrımaya başladı akşamına çok kötü hapşırık grip gibi bişey oldu. Ayrı odalardayız ama bebiş sıkılıyor ve holde falan gezdiriyoruz; bu gece de ben boğazım ağrıyarak uyandım. Hemen pastil attım ve parol içtim (ne alaka demeyin içebildiğimiz tek ilaç emzirirken bende tüm tuşlara basayım dedim )

Şimdi bana önerilerinizi bekliyorum. Boğaz ağrısına iyi gelen, emzirmeyi etkilemeyen neler yapabilirim. İlerlemeden geçirebilsem inşallah bebişe bulaştırmadan

Canım ben denemedim ama sarimsak-bal-limon kürü şu aralar viral oldu. Bir bak tarifine çok işe yaradığını söylüyorlar dene mutlaka

2 gün önce çok kötüydüm, dr antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı verdi ama biz emziren annelerin sadece ibuprofen erken maddeli ilaçları içmemiz lazım bi bunun süte geçişi çok azmış, benim ateş düşmüyordu 39 ları buldu ve acayip vücut ağrım vardı aksırık hapşırık burun akıntısı da cabası ben sadece bi gün antibiyotiği kullandım çünkü dr viral olabilir domuz gribi ve covid salgını çok fazla dedi ama benim şikayetler influenza ya çok daha yakındı, o gün baktık olmuyor parol max 2 saat etki ediyor ve ateşten sıtmaya giriyorum tir tir titriyorum eşim acile götürdü bi atom serum ve parol vuruldum damardan sonra eve gelip bi güzel terlemişim resmen sırılsıklam olmuştum o zaman dipçik gibi oldum işte şu an sadece hafif boğaz ağrım var.
Ben sütüm etkilenmesin diye kuru dut çayı da yaptım sıcak sıcak içtim ki c vit deposuymuş oda çok iyi geldi ayrıca zencefil limon ılık su karışımı da yapabilirsin, ama daha kötü olursan acile gidip serum vurulmanı tavsiye ederim, geçmiş olsun

Canım ben denemedim ama sarimsak-bal-limon kürü şu aralar viral oldu. Bir bak tarifine çok işe yaradığını söylüyorlar dene mutlaka
Çok teşekkür ediyorum bakayım, denemek zorunda kalmayın

Yaa sizin çok ağırmış çok geçmiş olsun inşallah ilerlemez benimde. Tek korkum bebişe geçmesi. Bebeğinizi nasıl korudunuz?

Yine iyi 2 gündür ben 10 gündür geceleri saat başı kalkıyorum ve üstelik hepsinde aç kalkıyor

Bu anlattıgın kesin uyku regresyonu hatta ben acaba bizim kızın gunahını mı alıyorum dedim okuyunca fjfj

Bjornde sallanarak uyudu 10 dk sonrs uyandı. Bir sure yatagında tuttum bir sure emzirip dalmasına ugrastım sonra bjornde sallarken kitap okudum asırı mıxırdandıgı için altını değiştirdim sonra tekrar yatarak emzirdim hafif daldı yatagına koydum tekrar kalkmak istedi emzirip goxler gidiyorken yatagına koydum 35 grce uyudu bakalım ne zaman kalkcak. Ama 8de uyanan biri için 3.5 aaat uyanıklık suresi olmus oldu aradaki 10dkyı saymazsak. Sayarsak da 1 bucuk saat sonra uyudu.

Tum işi gucu bırakıp inat edersek yapabilcez heralde fjfjfj

Bence deneyebilirsin, baya siki orgu oldugu icin yikaninca sorun olmuyor. Bebek kiyafetleri ile birlikte temiz icerikli deterjanla yikayip sonra ekstra durulama yaptiriyorum oyuncak tarzi seyleri
İşte çok sever arkadaş kabul ederse yıllarca dayanması gerekir

Yaa sizin çok ağırmış çok geçmiş olsun inşallah ilerlemez benimde. Tek korkum bebişe geçmesi. Bebeğinizi nasıl korudunuz?
Çok teşekkür ederim, annem bizde Allahtan, maske taktım hep sadece emzirirken aldım kucağıma onun dışında hiç almadım, 3 gündür öpmüyorum en kötüsü de bu

Aşıyı olmadık daha 4 ay aşısını biz.. bilmiyorum ya çok pırt yapıyor dün bugün bir de..

NewMamaa happy kids uygulamasında bugüne (3 ay 15 günlük) yazılanlar.
Kaka durumu için
Şimdi bekleyecez bakalım kakası nasıl olcak ve ne zaman.. 4 5 ten aşağı yqvaş yavaş yavaş düşseydi.. önce 1 hafta 3 yapsaydı sonra 2 :))) pat diye kesti inşallah kabız değildir ya

Ben alışmışım günde 4 5 lere kaka kokusu duymaya şimdi burnum onunarıyor her pırtta kokluyorum yapsın ya bekleyemem ben

Canım süt içmiyorsan gazdan dolayı laktozsuz süt ile yulaf ezmesi veya kayisi hoşafı dene istersen onları yiyince bebekte ise yariyormus

Kızlar yavaştan alışsın öğrensin diye bugün demir ilacını mama kaşığıyla verdim. Zaten elinde sıkıca tuttu ve bırakmadı sesler çıkarıp oynamaya başladı. Ama sonra diğer eline almaya çalışıp başaramayınca sinirlenmeye ve bunu bir kaç kere deneyip yine olduramayınca sinirleri iyice arttı ağladı. Peşine gözlerini ovuşturdu uykusu geldi diye uyuttum. Ne yapayım kaldırayım mı devam mı edeyim bu uygulamaya?

Ben alışmışım günde 4 5 lere kaka kokusu duymaya şimdi burnum onunarıyor her pırtta kokluyorum yapsın ya bekleyemem ben
Bu benimkinde de oldu bir 15 gün önce felan. Bir anda azaldı kaka sayısı bazen 1 bazen 2 oluyor artık. Normali buymuş bu zamanlar için.

Benim gibi sütü iyice azalan anneler var mı ya neler yapıyorsunuz? Zaten hep azdı ama önceden bir sağımda 100-120 arası çıkardı şimdi zar zor 70 çıkıyor üstelik iki göğüs toplam bu kadar.. takviye gıdalar damlalar rezeneler promaltlar içiyorum ama yok..

Sen doğru yapıyorsun vazgeçmeden üzerine gidiyorsun, zaten bebeklerin istediği de istikrar, bence kısa zamanda değilse de uzun zamanda oturacak düzen insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…