4.5 aylık emzirdikten sonra kan ilacını veriyorum. Onun üstüne de bir damla su ağzını temizlesin. Bir şey olmaz kiSu için erken değil mi? Kaç aylık ki
Haklısınız aslında temizler ..4.5 aylık emzirdikten sonra kan ilacını veriyorum. Onun üstüne de bir damla su ağzını temizlesin. Bir şey olmaz ki
Bizim ebemizde demir ilacını aldıktan sonra iki kaşık kadar sütünü ver dedi, ağızda kalınca dişleri lekeli yapıyor demir ilacı4.5 aylık emzirdikten sonra kan ilacını veriyorum. Onun üstüne de bir damla su ağzını temizlesin. Bir şey olmaz ki
Anladım bildiğim iyi oldu aslında bizimde 18 ocakta doktor kontrolümüz var sorayımBizim ebemizde demir ilacını aldıktan sonra iki kaşık kadar sütünü ver dedi, ağızda kalınca dişleri lekeli yapıyor demir ilacı
Ben yeni aldım hepsi buradadan 3.50 ye geldi tanesi.sen baya uyguna almışsın.para olsa kaçırmazdım ayın başında battık biz doğalgaz 2700 gelmişKızlar yeni bir indirim haberiyle geldim. E bebek uygulamasında indirim çarkı vardı. Bana 500tlye 125 tl indirim çıktı. Goon bezlerdede %25 indirim var. Ben 4 numara goon premium soft 64lüden 3 paket aldım. Kargo dahil 564 tl ödedim. Yani tanesi 2.93e geldi. Trendyolda 4.29.
Bence bu fırsat kaçmaz
NewMamaa esdia DusunceBulutu @Tweetiy
Başka kim kullanıyordu goon hatırlayamadım. Hatırlarsanız onları da ekleyin.
Bizde de oldu bir kere sonra eski haline döndüŞimdi bekleyecez bakalım kakası nasıl olcak ve ne zaman.. 4 5 ten aşağı yqvaş yavaş yavaş düşseydi.. önce 1 hafta 3 yapsaydı sonra 2 :))) pat diye kesti inşallah kabız değildir ya
Bizim geçen ay 600 gelmişti havalar aşırı soğuk değildi Bursada. 1 haftadır baya soğudu bakalım bu ay kaç gelecekBen yeni aldım hepsi buradadan 3.50 ye geldi tanesi.sen baya uyguna almışsın.para olsa kaçırmazdım ayın başında battık biz doğalgaz 2700 gelmiş
Ay ne güzel kaçta yakıyorsunuz az gelmiş. Bizim geçen ay 1800dü.sabahları düşürüyordum. Bu ay gece gündüz 23teydi nasıl oldu anlamadımBizim geçen ay 600 gelmişti havalar aşırı soğuk değildi Bursada. 1 haftadır baya soğudu bakalım bu ay kaç gelecek
Geçen ay 1 hafta evde yoktuk. 45te yaktık. bizde termostat var omu aldığımızdan beri fatura bariz düştü. Sizde yoksa tavsiye ederim bence faydalıAy ne güzel kaçta yakıyorsunuz az gelmiş. Bizim geçen ay 1800dü.sabahları düşürüyordum. Bu ay gece gündüz 23teydi nasıl oldu anlamadımizmirdeyiz bir de
Var aslında ama faydası çok yok.bu taşındığımız evin dış mantolaması yok ondan sanırım.kombi sürekli aktif halde.neyse sağlık olsun diyelim soğukların bitmesine 3 ay var dişimizi sıkıcazGeçen ay 1 hafta evde yoktuk. 45te yaktık. bizde termostat var omu aldığımızdan beri fatura bariz düştü. Sizde yoksa tavsiye ederim bence faydalı
Çocuk doktorları genel geçer bilgiler veriyor.detaylı bakılsın dersen cildiyeden randevu al.bence de doğum lekesidir ama için rahat etsin.kızımın kazadan kalan izi için cildiyeye götürmüştüm verdiği krem sayesinde izleri azaldı.Kızlar, kızımın saç derisinde sütlü kahve renginde leke görmüştüm 1 aylıkken. Kardeşim doktor, ona sordum önemli değil doğum lekesidir vs dedi.
Bugün altını değişirken göbeğin yanında gördüm benzer leke, saçlı derisindeki de artmış sayısı, irili ufaklı lekeler.
İçim rahat etmiyor, Ankara'da iken bir doktora götürmek istiyorum. Kardeşim kızacak bana takildigim için, ama anne yüreği. Çoğalması üzdü beni bugün. Cildiye den mi randevu almalıyım, çocuk doktoru mu? Öneriniz var mı?
Sonradan artması beni korkuttu canım doğum lekesi doğumdan itibaren olmuyor muÇocuk doktorları genel geçer bilgiler veriyor.detaylı bakılsın dersen cildiyeden randevu al.bence de doğum lekesidir ama için rahat etsin.kızımın kazadan kalan izi için cildiyeye götürmüştüm verdiği krem sayesinde izleri azaldı.
Benim kızımında kafasının tepesinde ve ensesinde kırmızı lekeler vardı doktor doğum lekesi ama içiniz rahat etsin isterseniz cildiyeye götürebilirsiniz demişti. Bence de senim kızındakiler doğum lekesi olabilir ama bence çok endişe etme. Aklına takıldıysa direkt cildiyeye git benceKızlar, kızımın saç derisinde sütlü kahve renginde leke görmüştüm 1 aylıkken. Kardeşim doktor, ona sordum önemli değil doğum lekesidir vs dedi.
Bugün altını değişirken göbeğin yanında gördüm benzer leke, saçlı derisindeki de artmış sayısı, irili ufaklı lekeler.
İçim rahat etmiyor, Ankara'da iken bir doktora götürmek istiyorum. Kardeşim kızacak bana takildigim için, ama anne yüreği. Çoğalması üzdü beni bugün. Cildiye den mi randevu almalıyım, çocuk doktoru mu? Öneriniz var mı?
Tam emin değilim ama neyaz demir diye bişey varmıs o leke yapmıyomus demir ilacından sonra su içiren de varBizim ebemizde demir ilacını aldıktan sonra iki kaşık kadar sütünü ver dedi, ağızda kalınca dişleri lekeli yapıyor demir ilacı
Ben hem psrk yatagı hem de onların verdiği sunger yatagı kullanıyorum. Kendi odası da var kızımın biz buyuyen besik be yatal almıştık oraya bunda yatak hediyesi var diye hiç almadım acıkcası uykuladı duzene girince odasına koyarım diyodum simdi bilmiyorum nolur. Yatıyo simdilik bi rahatsıxlıgı cokme vs de yok dogdugundan beri bunlardaKızlar aramızda elele madre park yatak kullanan var mı? Ben elelenin kendi sitesinden park yatağı alırken yatağını hediye vermişlerdi. Ama yatak çok ince yani 5 cm kalınlığında. Yeni yatak almak istiyorum ama alayım mı almayayım mı bilemedim. Bana önerebileceğiniz 70x110 boyutunda yatak var mı?
(Biz hala reflü yatağını kullanıyoruz)
Bence bagırsakları hem hava hem gıda değişimine adapte olmaya calısıyorKızlar benim kız huzursuzluk yapıyır bugün gündüz uykusunu az uyudu diye mi yoksa kabız mı anlamadım sürekli pırt yapıyor birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?