2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben yeni aldım hepsi buradadan 3.50 ye geldi tanesi.sen baya uyguna almışsın.para olsa kaçırmazdım ayın başında battık biz doğalgaz 2700 gelmiş

Kızlar bir yerde dinlemiştim nasıl ki çok yediğimizde ağırlık çöküyor mayışıyorsak bebeklerde de bu oluyormuş.bu yüzden her mama alıp uyuyan doyduğundan değil aşırı beslenmeden mayışıp uyku çöküyor. Anne sütü daha kolay sindirilirken mamayı daha yavaş sindiriyorlarmış.bu yüzden mama aldıktan sonra daha uzun uyumaları normal.kilo alımı normalse emzirmeye devam.. bu uyku gerilemesi de atak haftaları da geçici sabredelim.yolun sonu aydınlık

Bizim geçen ay 600 gelmişti havalar aşırı soğuk değildi Bursada. 1 haftadır baya soğudu bakalım bu ay kaç gelecek
Ay ne güzel kaçta yakıyorsunuz az gelmiş. Bizim geçen ay 1800dü.sabahları düşürüyordum. Bu ay gece gündüz 23teydi nasıl oldu anlamadım izmirdeyiz bir de

Ay ne güzel kaçta yakıyorsunuz az gelmiş. Bizim geçen ay 1800dü.sabahları düşürüyordum. Bu ay gece gündüz 23teydi nasıl oldu anlamadım izmirdeyiz bir de
Geçen ay 1 hafta evde yoktuk. 45te yaktık. bizde termostat var omu aldığımızdan beri fatura bariz düştü. Sizde yoksa tavsiye ederim bence faydalı

Geçen ay 1 hafta evde yoktuk. 45te yaktık. bizde termostat var omu aldığımızdan beri fatura bariz düştü. Sizde yoksa tavsiye ederim bence faydalı
Var aslında ama faydası çok yok.bu taşındığımız evin dış mantolaması yok ondan sanırım.kombi sürekli aktif halde.neyse sağlık olsun diyelim soğukların bitmesine 3 ay var dişimizi sıkıcaz

Kızlar, kızımın saç derisinde sütlü kahve renginde leke görmüştüm 1 aylıkken. Kardeşim doktor, ona sordum önemli değil doğum lekesidir vs dedi.
Bugün altını değişirken göbeğin yanında gördüm benzer leke, saçlı derisindeki de artmış sayısı, irili ufaklı lekeler.
İçim rahat etmiyor, Ankara'da iken bir doktora götürmek istiyorum. Kardeşim kızacak bana takildigim için, ama anne yüreği. Çoğalması üzdü beni bugün. Cildiye den mi randevu almalıyım, çocuk doktoru mu? Öneriniz var mı?

Çocuk doktorları genel geçer bilgiler veriyor.detaylı bakılsın dersen cildiyeden randevu al.bence de doğum lekesidir ama için rahat etsin.kızımın kazadan kalan izi için cildiyeye götürmüştüm verdiği krem sayesinde izleri azaldı.

Sonradan artması beni korkuttu canım doğum lekesi doğumdan itibaren olmuyor mu
Evet cildiyeye götüreyim, çocuk doktoruna sorduğumda konak dedi. Ama kızımın doğru düzgün konağı bile olmadı ve kahverengi olur mu konak bilemiyorum. Kafasındaki konak diyelim, karnında çıkan ne o zaman

Benim kızımında kafasının tepesinde ve ensesinde kırmızı lekeler vardı doktor doğum lekesi ama içiniz rahat etsin isterseniz cildiyeye götürebilirsiniz demişti. Bence de senim kızındakiler doğum lekesi olabilir ama bence çok endişe etme. Aklına takıldıysa direkt cildiyeye git bence

Kızlar aramızda elele madre park yatak kullanan var mı? Ben elelenin kendi sitesinden park yatağı alırken yatağını hediye vermişlerdi. Ama yatak çok ince yani 5 cm kalınlığında. Yeni yatak almak istiyorum ama alayım mı almayayım mı bilemedim. Bana önerebileceğiniz 70x110 boyutunda yatak var mı?

(Biz hala reflü yatağını kullanıyoruz)

Bizim ebemizde demir ilacını aldıktan sonra iki kaşık kadar sütünü ver dedi, ağızda kalınca dişleri lekeli yapıyor demir ilacı
Tam emin değilim ama neyaz demir diye bişey varmıs o leke yapmıyomus demir ilacından sonra su içiren de var
Ben hem psrk yatagı hem de onların verdiği sunger yatagı kullanıyorum. Kendi odası da var kızımın biz buyuyen besik be yatal almıştık oraya bunda yatak hediyesi var diye hiç almadım acıkcası uykuladı duzene girince odasına koyarım diyodum simdi bilmiyorum nolur. Yatıyo simdilik bi rahatsıxlıgı cokme vs de yok dogdugundan beri bunlarda

Kızlar benim kız huzursuzluk yapıyır bugün gündüz uykusunu az uyudu diye mi yoksa kabız mı anlamadım sürekli pırt yapıyor birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…