- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ya hayır tabi kiii bırak uyusunKızlar yavaştan alışsın öğrensin diye bugün demir ilacını mama kaşığıyla verdim. Zaten elinde sıkıca tuttu ve bırakmadı sesler çıkarıp oynamaya başladı. Ama sonra diğer eline almaya çalışıp başaramayınca sinirlenmeye ve bunu bir kaç kere deneyip yine olduramayınca sinirleri iyice arttı ağladı. Peşine gözlerini ovuşturdu uykusu geldi diye uyuttum. Ne yapayım kaldırayım mı devam mı edeyim bu uygulamaya?
Canım bol bol emzirmek, hatta uykulu iken emzik veriyorsa emzik yerine meme ver durup durup emsin. Ama yanlış hatırlıyor da olabilirim canım senin bebiş biberondan içiyordu sütü değil mi. Eğer öyleyse solgarin mayalı B12 vitamini var ise yarıyor. Bir de emmiyorsa sadece biberon alıyorsa da bol bol sağmak. Meme boş olsa bile sagmaya çalış mümkünse iki memeyi birden sagabilirsin, ikiz bebeklerin var gibi. Beyin o oranda süt üretmek için harekete geçecektir.Benim gibi sütü iyice azalan anneler var mı ya neler yapıyorsunuz? Zaten hep azdı ama önceden bir sağımda 100-120 arası çıkardı şimdi zar zor 70 çıkıyor üstelik iki göğüs toplam bu kadar.. takviye gıdalar damlalar rezeneler promaltlar içiyorum ama yok..
Evet canım 4.ay dayız bizde ..Senin bebiş kaç günlük canım sende mi 4. Aydasin gerileme mi
Gündüz nasıl? Sürekli açlık yaşasa gündüz de saat başı emmek ister, sadece gece yaşanmaz bu durum. Hatta gece çok daha fazla süt üretir vücut en azından 1 saat de olsa uyudugumuz için.Evet canım 4.ay dayız bizde ..
anlamıyorum valla beni saat başı emiyor , denemek için bi kereliğine mama verdim 2-3 saat uyudu . Beni istese yine uyanırdı anlam veremedim valla
He iyi o zaman kabız değil yani dimi? Bakim bir yapsın da rahatlayacam kabız olmadığını göreyimBu benimkinde de oldu bir 15 gün önce felan. Bir anda azaldı kaka sayısı bazen 1 bazen 2 oluyor artık. Normali buymuş bu zamanlar için.
Gündüz iyi bak mesela 8 de kalktı 11:30 emzirdim . Gündüz iyi bi sıkıntı yok . Hadi diyelim atak dönemi ama emzirme konusunda daha iyi olması lazım bi de beni tam ememiyor uykulu olduğu için verimli ememiyor ona yoruyorum ben . Ne yapsam öyle cuk cuk emmiyor gündüz gibi ..Gündüz nasıl? Sürekli açlık yaşasa gündüz de saat başı emmek ister, sadece gece yaşanmaz bu durum. Hatta gece çok daha fazla süt üretir vücut en azından 1 saat de olsa uyudugumuz için.
2 gündür yapmıyordu benimki bu sabah cıvık sarı çıkarmışHe iyi o zaman kabız değil yani dimi? Bakim bir yapsın da rahatlayacam kabız olmadığını göreyim
Yok emiyor ama yetmediğinden biberondan da mama içiyor. Çalıştığım için de 4 saatte 1 yani günde 2 kere sağıyorum. Ben onu bi süre 2 saatte 1e düşürerek deneyeyim bir de bakalım.Canım bol bol emzirmek, hatta uykulu iken emzik veriyorsa emzik yerine meme ver durup durup emsin. Ama yanlış hatırlıyor da olabilirim canım senin bebiş biberondan içiyordu sütü değil mi. Eğer öyleyse solgarin mayalı B12 vitamini var ise yarıyor. Bir de emmiyorsa sadece biberon alıyorsa da bol bol sağmak. Meme boş olsa bile sagmaya çalış mümkünse iki memeyi birden sagabilirsin, ikiz bebeklerin var gibi. Beyin o oranda süt üretmek için harekete geçecektir.
Ayy evet öpememek beni de çok zorluyorÇok teşekkür ederim, annem bizde Allahtan, maske taktım hep sadece emzirirken aldım kucağıma onun dışında hiç almadım, 3 gündür öpmüyorum en kötüsü de bu
İnşallah yapar fıstık annesini daha fazla bekletmezBen alışmışım günde 4 5 lere kaka kokusu duymaya şimdi burnum onunarıyor her pırtta kokluyorumyapsın ya bekleyemem ben
Bence devam edin. Bende D vitaminini 3 damla şeklinde çay kaşığıyla veriyorum her sabah, artık öğrendi ağzını açıyor. Birde yemek yerken kucağımıza alıyoruz sofraya bakıyor bizi takip ediyor ağzını açıp kapatıyorKızlar yavaştan alışsın öğrensin diye bugün demir ilacını mama kaşığıyla verdim. Zaten elinde sıkıca tuttu ve bırakmadı sesler çıkarıp oynamaya başladı. Ama sonra diğer eline almaya çalışıp başaramayınca sinirlenmeye ve bunu bir kaç kere deneyip yine olduramayınca sinirleri iyice arttı ağladı. Peşine gözlerini ovuşturdu uykusu geldi diye uyuttum. Ne yapayım kaldırayım mı devam mı edeyim bu uygulamaya?
Benimde sağınca hep böyle moralim bozuluyor sağmak istemiyorum bu yüzden, kuru dut çayı ve solgar ın bira mayası tabletini kullanıyorum bunlarsız bariz az sütümBenim gibi sütü iyice azalan anneler var mı ya neler yapıyorsunuz? Zaten hep azdı ama önceden bir sağımda 100-120 arası çıkardı şimdi zar zor 70 çıkıyor üstelik iki göğüs toplam bu kadar.. takviye gıdalar damlalar rezeneler promaltlar içiyorum ama yok..
Yani bende ilk gün takmadım maske akşama doğru daha kötü oldum öyle taktım, ama viral bişeyse Allah korusun bulaş olabilir ben olsam takardımAyy evet öpememek beni de çok zorluyorne güzel annenizin olması iyi olmuş. Maskeyi şimdiden takmalı mıyım sadece boğazım ağrıyor başka bulgu yok. Birde tüm gün ben ilgileneceğim herkes hasta maske beni mahfeder gibi
İnşallah yapar fıstık annesini daha fazla bekletmez
Bence devam edin. Bende D vitaminini 3 damla şeklinde çay kaşığıyla veriyorum her sabah, artık öğrendi ağzını açıyor. Birde yemek yerken kucağımıza alıyoruz sofraya bakıyor bizi takip ediyor ağzını açıp kapatıyorböyle böyle alışacaklar farklı gıdalara inşallah
Ben de mama kaşığı ile veriyorum canım. Ardından biraz da su veriyorum artık. Yarım mama kaşığı kadar.Kızlar yavaştan alışsın öğrensin diye bugün demir ilacını mama kaşığıyla verdim. Zaten elinde sıkıca tuttu ve bırakmadı sesler çıkarıp oynamaya başladı. Ama sonra diğer eline almaya çalışıp başaramayınca sinirlenmeye ve bunu bir kaç kere deneyip yine olduramayınca sinirleri iyice arttı ağladı. Peşine gözlerini ovuşturdu uykusu geldi diye uyuttum. Ne yapayım kaldırayım mı devam mı edeyim bu uygulamaya?
Su için erken değil mi? Kaç aylık kiBen de mama kaşığı ile veriyorum canım. Ardından biraz da su veriyorum artık. Yarım mama kaşığı kadar.
Ben de su veriyorum. Mamadan sonra su vermemi söyledi doktor. Yoksa pamukçuk oluyor.Su için erken değil mi? Kaç aylık ki
Solgarın siparişini verdim şimdi. Bir de bunu deneyeyim. Nasıl kullanıyorsunuz? Genelde sabah 2 akşam 2 demişlerBenimde sağınca hep böyle moralim bozuluyor sağmak istemiyorum bu yüzden, kuru dut çayı ve solgar ın bira mayası tabletini kullanıyorum bunlarsız bariz az sütüm
Emmiyor mu ? Ya anlamadım bende bazen geceleri mama veriyorum 1 kereliğine mahsus olsa da vermem mi gerekiyor ?Ben de su veriyorum. Mamadan sonra su vermemi söyledi doktor. Yoksa pamukçuk oluyor.
Sadece anne sütü mü alıyor?Kilo kontrolüne gitmiştik. 10 günde 100 gr alarak rekora gidiyoruz. Süt alerjisi belirtileri ile gitmiştik doktora 2 haftalık diyet verdigeçen ay da aslında ilk 15 günde 200 gr almış görünüyordu diğer 15 günde 500 gr alıp toparladı. Bakalım bu ay ne olacak
Evet öyle, hatta ben başlarda sabah öğle akşam 2 şer adet alıyordum sonra azalttımSolgarın siparişini verdim şimdi. Bir de bunu deneyeyim. Nasıl kullanıyorsunuz? Genelde sabah 2 akşam 2 demişler
Emiyor ama yetmiyor. Her emmeden sonra mama veriyorum ben. Bu yüzden pamukçuk ihtimali çok oluyor. Doktorunuza danışın vallahi ne desem bilemedim :)Emmiyor mu ? Ya anlamadım bende bazen geceleri mama veriyorum 1 kereliğine mahsus olsa da vermem mi gerekiyor ?
Yoksa siz hep mama verdiğiniz için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?