2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Buraya kaçta uyandığını yazar mısın?
Umarım devamı gelir
Ya ben daha çocuğumun uyku eğitimi versem nolur sorusuna cevabını bile bilemiyorum çünkü cesaret edemiyorum.
Seni tebrik ederim, ben başlamaya bile tereddüt ediyorum

6 hafta nedir yaa satış taktiği bence o

İşte bu sabır taşına ‘anne’ diyoruz

Evet bizim belli ya 2 saat geçince çığlık çığlığa az çok düzenimiz var biraz daha üzerine çalışmak lazım
Bebekli hayat biraz farklı olunca insan kendi haline kalıp kafa dinlemek istiyor çok iyi yapıyorsun biz iyiyiz bazen çok sakin bazen çok çılgın günler yaşıyoruz sakin geçen günleri ödül olarak görüyorum derken zaman geçiyor

Canım bizim bebiş doğuştan yarı sünnetliymiş bir de hafif eğrilik varmış..
o yüzden de fazla acıyor olabilir doktor normal dedi
Pansumanlarda çok ağlıyor ama düne göre daha iyi şükür
Anladım doktor normal diyorsa sorun yoktur şükür daha da iyi olacak inşallah. Büyüyünce hatırlamayacak bile bu acıları inşallah en nüyük motivasyon

Ay bizdede öyle oldu sleepy bionatural. Hamileyken pişik yapmaz memnun kalırız herhalde içeriği de temiz diye düşünüp stoklamıştım. Aklımı seviyim Ama hem pişik yaptı hem taşma yaptı. Bizde günde 3 defa sırttan taşma sonucu kıyafet değiştirir olduk. Başlarda ben bezi bağlayamıyorum herhalde diye düşündüm ama özellikle 1 ve 2 numarası felaket taşırdı. Goonla tanışınca benden kaynaklı birşey olmadığını anladım. Elimde son 80 tane 3 no sleepy bionatural kaldı. 3 no pek taşma yapmadı bizde ama genede gözüm sleepyi görmek istemiyor. Var gücümle sleepyi bitirmeye, goonuda bitirmemeye çalışıyorum

Sonu güzel olur inşallah. Süreç istiyor sanırım gittikçe kısalır diye tahmin ediyorum yani inşallaj öyle olur hepimizin bizde 9 da geçtik 10 buçuğu buldu öne çekmek istiyorum uyku saatini ama kayar mı bilmiyorum bakalım
Ben oda nemlendiricisini de açıyorum hafif bir makine sesi oluyor mayışmasına yardımcı oluyor hem de rutine sesli bir şey eklemiş oluyoruz

Bende öyle yaptım gündüzleri aralarda takıp bitirmeye çalıştım ve bitti çok şükür, sızma taşma pişik hepsini yaşadık sayesinde

Bence de annen haklı oysaki emzirerek uykusuz kalarak vücudumuzdan çok şey kaybediyoruz o yüzden:) bir süreç bu da biz önlem almaya çalışalım

Canım hiç biberon kullanmadım ama philips avent almıştım.. kaşık biberonla verdim ben ilk hafta mamayı..

Bende amigurimi olanlari cok begeniyorum hem yikanabilir, hem tuy alerji derdi yok. anneme soyledim yapabilirmis, bakalim deneyecegiz
Benim ördüğüm var kız 3 tane biri küçük boy tavşan, biri orta boy tavşan bir de kocaman bir inek ;( doğru dedin o orta boy tavşanı mı denesem? Yıkandıkça sorun olur mu acaba

Eki Görüntüle 3367507
Bizim uyku arkadaşımız böyle, ama ben memnun değilim çünkü çok sert. Bebekler yumuşaklık ve sarilabilecegi oyuncak isterler, bu malesef hiç öyle değil.
Yaaa bayıldım çok şık bir oyuncakmış nerden aldın :) hamileyken atsan örerdimmm ya şuan vaktim asla yok :)

Bu benim ördüğüm yumuşak amigurumi

Eklentiler

• Screenshot_20240111-003720_Instagram.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 46
Bazı şeyleri atlayabiliyoruz bizim emzik de avent iyi durumda şu an ama ömrü ne kadar oluyor acaba
Valla bende pek bilmiyorum bunu araştırmamıştım ama kauçuk olanlar falan 2 ayda bir değişmesi gerekiyormuş bizimki kauçuk mu değil mi onu bile bilmiyorum ahhahaha
İnstagramda Annebebekdoktoru var o da philips kullanıyor silikon 3 ayda bir değiştirin dedi. Benim 3 ay olacak yakında

Kız kauçuklar sarı eski tip işte yumuşak oluyorlar ve emdikçe büyürler hatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…