- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Buraya kaçta uyandığını yazar mısın?Kızlar deneme yapıyorum kızıma fjfjfj. Şimdi bu uyku gerilemesi emzik reddi vsden once 5 saat 3 saat 2 saat seklinde geceyi geciriyodu. Bayadır nerdeyse 1 aydır gece emziği almıyor su an sadece asırı uykusu varsa oto koltugunda alıyor. Epeydir de 2 3 saatte bir uyanıyor bu 1 2 haftadır yarım saatte 1 saatte kalktıgı oluyor.
Henuz uyku egitimi ile ilgili kitap okumadım ama burada konusulanlar, instagramda gorduklerim ve uyku regresyonu ile yerli yabancı videoları izledim gaza geldim. Dun de biraz yataga koymayı denemiştim ama gecenin sonu bjornde bitti. Bu sefer soyle yaptım, her zamanki uyku rutininden sonra (ilk dogdugundan beri aksam 8 gibi yatıyor oncesinde esniyor vs, iki gundur bu ilk esnemeden sonra bir kitap okuyorum yani bunu rutine yeni ekledim, epeydir once burnunu acıyorum sonra elini yuzunu yıkıyorum kuruluyorun, altını ustunu değiştirip uyku tulumu giydirip emziriyorum ama bu emmenin sonu gelmiyor) bugun emzirdim daldı normalde kucagında bekliyorum dalınca koyuyorum kac zamandır uyanıp duruyor bu sefer de ilk daldı koydum 5 dk sonra uyandı. Birqz konustum elini tuttum sacını oksadım mızırdandı oturttum sessizleşince geri yatırdım aglar gibi olunca kaldırıp tekrar emzirdim. Bu ara 11 dk falan surdu. Emzirirken bu sefer dalacak gibi olunca beşiği anne yanı haline getirdim emzik verdim istemese de bişey emmek istiyo parmagım yanagım vs denedim elini tuttum konustum falan gozu dalar gibi oldu ama dalamadı daha beter uyandı ssohbet ettim sarkı soyledim falan 15 dk surdu yinr aglayacak gibi olunca kaldırdım tekrar emzirdim yine dalacak gibi olunca yataga tekrar koydum yine once direndi bu sefer anne yanı halinden normal hale getirdim elini de tutmadım ben de yataga yatıp baktım sadece gülümsedim zaten asırı yoruldu yani rutine 7de basladım dusunun saat 9da komple gitti. Yani son seferinde hiç dokunmadan emzik vermeden emzirdikten sonra koyup uyumasını beklemiş oldum. 9da daldı 10 dk bekledim kalktım henuz uyanmadı hadi inş artık boyle uyutmayı deneyebilirim
6 hafta nedir yaa satış taktiği bence oBizde de eğrilik var diye yapmadı doktor sünneti. 6. ayı bekliyorlarmış eğrilik olunca. 6. Aydan sonra gideceğiz hem sünnet hem eğrilik düzeltme operasyonu bir arada olacakmış.
Ben de avent emzik kullanıyorum 2 ayda bir değiştirmek gerekiyor diye biliyorum hatta kullanma kılavuzunda 6 hafta yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
İşte bu sabır taşına ‘anne’ diyoruzKızlar deneme yapıyorum kızıma fjfjfj. Şimdi bu uyku gerilemesi emzik reddi vsden once 5 saat 3 saat 2 saat seklinde geceyi geciriyodu. Bayadır nerdeyse 1 aydır gece emziği almıyor su an sadece asırı uykusu varsa oto koltugunda alıyor. Epeydir de 2 3 saatte bir uyanıyor bu 1 2 haftadır yarım saatte 1 saatte kalktıgı oluyor.
Henuz uyku egitimi ile ilgili kitap okumadım ama burada konusulanlar, instagramda gorduklerim ve uyku regresyonu ile yerli yabancı videoları izledim gaza geldim. Dun de biraz yataga koymayı denemiştim ama gecenin sonu bjornde bitti. Bu sefer soyle yaptım, her zamanki uyku rutininden sonra (ilk dogdugundan beri aksam 8 gibi yatıyor oncesinde esniyor vs, iki gundur bu ilk esnemeden sonra bir kitap okuyorum yani bunu rutine yeni ekledim, epeydir once burnunu acıyorum sonra elini yuzunu yıkıyorum kuruluyorun, altını ustunu değiştirip uyku tulumu giydirip emziriyorum ama bu emmenin sonu gelmiyor) bugun emzirdim daldı normalde kucagında bekliyorum dalınca koyuyorum kac zamandır uyanıp duruyor bu sefer de ilk daldı koydum 5 dk sonra uyandı. Birqz konustum elini tuttum sacını oksadım mızırdandı oturttum sessizleşince geri yatırdım aglar gibi olunca kaldırıp tekrar emzirdim. Bu ara 11 dk falan surdu. Emzirirken bu sefer dalacak gibi olunca beşiği anne yanı haline getirdim emzik verdim istemese de bişey emmek istiyo parmagım yanagım vs denedim elini tuttum konustum falan gozu dalar gibi oldu ama dalamadı daha beter uyandı ssohbet ettim sarkı soyledim falan 15 dk surdu yinr aglayacak gibi olunca kaldırdım tekrar emzirdim yine dalacak gibi olunca yataga tekrar koydum yine once direndi bu sefer anne yanı halinden normal hale getirdim elini de tutmadım ben de yataga yatıp baktım sadece gülümsedim zaten asırı yoruldu yani rutine 7de basladım dusunun saat 9da komple gitti. Yani son seferinde hiç dokunmadan emzik vermeden emzirdikten sonra koyup uyumasını beklemiş oldum. 9da daldı 10 dk bekledim kalktım henuz uyanmadı hadi inş artık boyle uyutmayı deneyebilirim
Evet bizim belli ya 2 saat geçince çığlık çığlığaİnşallah bitmiştir darısı bizeuyku düzeni de oluşmuş maşallah yeni yeni oluşuyor bizimkinin.çok takip edemiyorum büyükten dolayı
Bence de gözlemleyip hareket edin.uyku sinyalleri verdiğinde uyutun.böyle uyanması normal kendi bir düzen oluşturur yakında takip etmek lazım
Bebekli hayat biraz farklı olunca insan kendi haline kalıp kafa dinlemek istiyorEvde bebeğimle sağlıkla sakince günleri geçirip gidiyoruz. Gün içinde kalan az buçuk vaktimi dizi izleyip kitap okuyup sonlandırıyorum. İnzivaya çekildim bir nevi iyi geldi böyle. Sen nasılsın bebişin iyi mi
AnladımCanım bizim bebiş doğuştan yarı sünnetliymiş bir de hafif eğrilik varmış..
o yüzden de fazla acıyor olabilir doktor normal dedi
Pansumanlarda çok ağlıyor ama düne göre daha iyi şükür
Ay bizdede öyle oldu sleepy bionatural. Hamileyken pişik yapmaz memnun kalırız herhalde içeriği de temiz diye düşünüp stoklamıştım. Aklımı seviyimBende kullanıyorum 2.ye % 40 indirimden almıştım 4 paket. 2 aylık bezimiz var şimdilik
Çok şükür sleepy bio nat ler bitti onu kullanırken günde 2 3 defa kıyafet değiştiriyordm resmen goonda hiiç öyle bi sorun yok
Muhtemelen6 hafta nedir yaa satış taktiği bence o
Bizde bilmiyoruz kuzum bianda öğrendik
Sonu güzel olur inşallah. Süreç istiyor sanırım gittikçe kısalır diye tahmin ediyorum yani inşallaj öyle olur hepimizinKızlar deneme yapıyorum kızıma fjfjfj. Şimdi bu uyku gerilemesi emzik reddi vsden once 5 saat 3 saat 2 saat seklinde geceyi geciriyodu. Bayadır nerdeyse 1 aydır gece emziği almıyor su an sadece asırı uykusu varsa oto koltugunda alıyor. Epeydir de 2 3 saatte bir uyanıyor bu 1 2 haftadır yarım saatte 1 saatte kalktıgı oluyor.
Bende öyle yaptım gündüzleri aralarda takıp bitirmeye çalıştım ve bitti çok şükür, sızma taşma pişik hepsini yaşadık sayesindeAy bizdede öyle oldu sleepy bionatural. Hamileyken pişik yapmaz memnun kalırız herhalde içeriği de temiz diye düşünüp stoklamıştım. Aklımı seviyimAma hem pişik yaptı hem taşma yaptı. Bizde günde 3 defa sırttan taşma sonucu kıyafet değiştirir olduk. Başlarda ben bezi bağlayamıyorum herhalde diye düşündüm ama özellikle 1 ve 2 numarası felaket taşırdı. Goonla tanışınca benden kaynaklı birşey olmadığını anladım. Elimde son 80 tane 3 no sleepy bionatural kaldı. 3 no pek taşma yapmadı bizde ama genede gözüm sleepyi görmek istemiyor. Var gücümle sleepyi bitirmeye, goonuda bitirmemeye çalışıyorum
Cok tatli olmusHamileyken heves edip öreyim dedim beceremedim sonra renk renk toka ördüm kızım bir doğdu saçsız hala takamadık duruyor öyle
Bence de annen haklıArkadaşım diyoki bebeğin seni tanımaya başlayınca saçların dökülmeye başlarmış ne kullanırsan kullan faydasız tabi bu dönemde dökülen saçlar geri geliyormuş o ayrı ( bunu duyan annem de ne saçma şeyler öyle bişey yok dedi)
Halalles diye bir marka canım. ŞampuanAy göremedim canım ne olduğunu markası falan sadece yazı vardı ne aldın
Canım hiç biberon kullanmadım ama philips avent almıştım.. kaşık biberonla verdim ben ilk hafta mamayı..NewMamaa @kibrisss @Melikeben dikloron @smmmsharp P Purple91 @Hope3535 ozguss septembrmom Sonbahardagel @DusunceBulutu Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim icin biberon tavsiyesi istiyorum, reflusu var ve kilo alimi az oldugu icin dr anne sutuyle yapilan kivam artirici bir mama verdi.
Boyle cok akiskan olmayan meme reddi yapmayan biberon onerilerinizi bekliyorum
Benim ördüğüm var kız 3 tane biri küçük boy tavşan, biri orta boy tavşan bir de kocaman bir inek ;( doğru dedin o orta boy tavşanı mı denesem? Yıkandıkça sorun olur mu acabaBende amigurimi olanlari cok begeniyorum hem yikanabilir, hem tuy alerji derdi yok. anneme soyledim yapabilirmis, bakalim deneyecegiz
Yaaa bayıldım çok şık bir oyuncakmış nerden aldın :) hamileyken atsan örerdimmm ya şuan vaktim asla yok :)Eki Görüntüle 3367507
Bizim uyku arkadaşımız böyle, ama ben memnun değilim çünkü çok sert. Bebekler yumuşaklık ve sarilabilecegi oyuncak isterler, bu malesef hiç öyle değil.
Ahaha bu arada biz de de var aynısıÇok güzel bir kere giydik başka giyemedik
Bazı şeyleri atlayabiliyoruzbizim emzik de avent iyi durumda şu an ama ömrü ne kadar oluyor acaba
İnstagramda Annebebekdoktoru var o da philips kullanıyor silikon 3 ayda bir değiştirin dedi. Benim 3 ay olacak yakındaValla bende pek bilmiyorum bunu araştırmamıştımama kauçuk olanlar falan 2 ayda bir değişmesi gerekiyormuş bizimki kauçuk mu değil mi onu bile bilmiyorum ahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?