2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
2hafta oldunya buraya geleli o alışana kadar geri gidecez ayy zormuş böyle beklemek yapsa da rahatlasm
Kuzum bekleyince valla gelmiyor biz ilk bir ay günde.5-6.kere yapardı. Sonra 31. Gün birden kesildi 2-3-4-5 günlere çıktı. Mamayı kestigim için günler uzadı. Yani bizde bariz bir beslenme.degisikligi olmuştu. Bol bol yuvarla yerde, mutlu bebek dönmesi var bebeğine onu yap kuzu

Gidicem kuzum siz gitiniz mi cildiyeye sonrasinda

Ben kullaniyorum madreyi. Şimdilik üzerine reflü yatağını koyuyorum az daha kullanayım , sonra kendi yataguni kullancam

Gidicem kuzum siz gitiniz mi cildiyeye sonrasinda
Yok canım gitmedik sonradan ben araştırdım doğum lekesine benziyor. Başka bir çocuk doktoruna daha sorduk o da aynı şeyleri söyledi. Öyle olunca gitmedik bi daha cildiyeye
Ben kullaniyorum madreyi. Şimdilik üzerine reflü yatağını koyuyorum az daha kullanayım , sonra kendi yataguni kullancam
Bende o şekilde kullanıyorum ama sünger ince gibi rahat olur mu bilemedim. Bizde 1-2 ay daha kullanırız gibi reflü yatağını. Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum

Bizim ebemizde demir ilacını aldıktan sonra iki kaşık kadar sütünü ver dedi, ağızda kalınca dişleri lekeli yapıyor demir ilacı
O daha mantıklıymış canım ama ben biraz ek gıdaya hazırlık yapıyorum
Hemanjiom falan değil dimi?
Ben yataş twiny aldım canım en çok önerilenlerden biriydi.

Zeytinyağ filan bir taktiği yok mu

Hayır huzursuzluğu ondan mı 4. Ay travması mı bugün hep az uyudu ondan mı anlayamıyorum
Valla yukarlarda bir yerlerde iki üç gündür ne çektiğimi yazdığım bir metin var
Ben düne kadar aşıya bağlamıştim ama değil, bildiğin 4. Ayı gümbür gümbür yaşıyorum.
Her gün yapmaya alışık bünye, yapamayınca az huzursuz olmuştur ama bu düzene alışıyor çabucak bağırsaklar.

Ah 4. Ay bir tokat gibi vuruyorsun :)

Bı daha çocuk sahibi olmak istediğimde planliycam ya yaza gelsin doğumum. Kişi normalde çok severim ama yok şuan hava erken kararıyor dışarı cikiyorum 2 saat sonra eve giriyorum şimdi yaz olsa sabahtan akşam dışarda olurdum kızımla. Hem hamileliğimiz 2728 yılın en sıcak yılına geldi hem bebeler doğdu dışarı çıkamıyoruz.
Bazı şeyler planlı yapılmalı, gebe kalma ayı dahil

Kız tan bebekler oturunca dışarda olcaz ne gÜzel yürürken filan , hamilelik kısmı kötü de bence bebekler çok hareketlenmeden kışı atlatıyoruz o iyi

Kesinlikle katılıyorum. Hayatımın en zor yazını yaşadım. Ayaklarım öyle şiştilerki yürüyemedim bile şişkinlikten. Geceleri uyuyamadım sıcaktan. Şimdi tam kışa denk geldik dediğin gibi. Bi daha doğurmayı düşünmüyorum şimdilik ama. Düşünürsem nisan yada mayıs annesi olmak isterim

Valla benim kız normalde de huzursuzdu şimdi daha bi huzursuz. Tam uyudu diyorum yatağına yatırıyorum anında çığlık atmaya başlıyor sensör var mübarek

Geceleri zaten en uzun uykumuz 1.5 saat sonra hemen uyanıyoruz meme istiyoruz emzik asla fayda etmiyor. Biz 4. Aya erken mi girdik ben anlamadımki. Skip tuşu yok mu 4. Ayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…