2hafta oldunya buraya geleliBence bagırsakları hem hava hem gıda değişimine adapte olmaya calısıyor
Kuzum bekleyince valla gelmiyor2hafta oldunya buraya gelelio alışana kadar geri gidecez ayy zormuş böyle beklemek yapsa da rahatlasm
Gidicem kuzum siz gitiniz mi cildiyeye sonrasindaBenim kızımında kafasının tepesinde ve ensesinde kırmızı lekeler vardı doktor doğum lekesi ama içiniz rahat etsin isterseniz cildiyeye götürebilirsiniz demişti. Bence de senim kızındakiler doğum lekesi olabilir ama bence çok endişe etme. Aklına takıldıysa direkt cildiyeye git bence
Ben kullaniyorum madreyi. Şimdilik üzerine reflü yatağını koyuyorum az daha kullanayım , sonra kendi yataguni kullancamKızlar aramızda elele madre park yatak kullanan var mı? Ben elelenin kendi sitesinden park yatağı alırken yatağını hediye vermişlerdi. Ama yatak çok ince yani 5 cm kalınlığında. Yeni yatak almak istiyorum ama alayım mı almayayım mı bilemedim. Bana önerebileceğiniz 70x110 boyutunda yatak var mı?
(Biz hala reflü yatağını kullanıyoruz)
Yok canım gitmedik sonradan ben araştırdım doğum lekesine benziyor. Başka bir çocuk doktoruna daha sorduk o da aynı şeyleri söyledi. Öyle olunca gitmedik bi daha cildiyeyeGidicem kuzum siz gitiniz mi cildiyeye sonrasinda
Bende o şekilde kullanıyorum ama sünger ince gibi rahat olur mu bilemedim. Bizde 1-2 ay daha kullanırız gibi reflü yatağını. Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorumBen kullaniyorum madreyi. Şimdilik üzerine reflü yatağını koyuyorum az daha kullanayım , sonra kendi yataguni kullancam
O daha mantıklıymış canımBizim ebemizde demir ilacını aldıktan sonra iki kaşık kadar sütünü ver dedi, ağızda kalınca dişleri lekeli yapıyor demir ilacı
Hemanjiom falan değil dimi?Kızlar, kızımın saç derisinde sütlü kahve renginde leke görmüştüm 1 aylıkken. Kardeşim doktor, ona sordum önemli değil doğum lekesidir vs dedi.
Bugün altını değişirken göbeğin yanında gördüm benzer leke, saçlı derisindeki de artmış sayısı, irili ufaklı lekeler.
İçim rahat etmiyor, Ankara'da iken bir doktora götürmek istiyorum. Kardeşim kızacak bana takildigim için, ama anne yüreği. Çoğalması üzdü beni bugün. Cildiye den mi randevu almalıyım, çocuk doktoru mu? Öneriniz var mı?
Ben yataş twiny aldım canım en çok önerilenlerden biriydi.Kızlar aramızda elele madre park yatak kullanan var mı? Ben elelenin kendi sitesinden park yatağı alırken yatağını hediye vermişlerdi. Ama yatak çok ince yani 5 cm kalınlığında. Yeni yatak almak istiyorum ama alayım mı almayayım mı bilemedim. Bana önerebileceğiniz 70x110 boyutunda yatak var mı?
(Biz hala reflü yatağını kullanıyoruz)
Zeytinyağ filan bir taktiği yok muKuzum bekleyince valla gelmiyorbiz ilk bir ay günde.5-6.kere yapardı. Sonra 31. Gün birden kesildi 2-3-4-5 günlere çıktı. Mamayı kestigim için günler uzadı. Yani bizde bariz bir beslenme.degisikligi olmuştu. Bol bol yuvarla yerde, mutlu bebek dönmesi var bebeğine onu yap kuzu
Yok yok canım deriyle bütünleşik yani çıkıntılı değilO daha mantıklıymış canımama ben biraz ek gıdaya hazırlık yapıyorum
Hemanjiom falan değil dimi?
Ben yataş twiny aldım canım en çok önerilenlerden biriydi.
Ağzına bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin bize iki üç doktor onu demiştiZeytinyağ filan bir taktiği yok mu
Hayır huzursuzluğu ondan mı 4. Ay travması mı bugün hep az uyudu ondan mı anlayamıyorumAğzına bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin bize iki üç doktor onu demişti
Valla yukarlarda bir yerlerde iki üç gündür ne çektiğimi yazdığım bir metin varHayır huzursuzluğu ondan mı 4. Ay travması mı bugün hep az uyudu ondan mı anlayamıyorum
Bunu kime yazdın kız bana mı başka birine miCanım süt içmiyorsan gazdan dolayı laktozsuz süt ile yulaf ezmesi veya kayisi hoşafı dene istersen onları yiyince bebekte ise yariyormus
Ah 4. Ay bir tokat gibi vuruyorsun :)Valla yukarlarda bir yerlerde iki üç gündür ne çektiğimi yazdığım bir metin var
Ben düne kadar aşıya bağlamıştim ama değil, bildiğin 4. Ayı gümbür gümbür yaşıyorum.
Her gün yapmaya alışık bünye, yapamayınca az huzursuz olmuştur ama bu düzene alışıyor çabucak bağırsaklar.
Sana yazdım da etiketlemek unuttumBunu kime yazdın kız bana mı başka birine mi
Ben de bana yazılmış gibi hissettim de emin olayım dedimSana yazdım da etiketlemek unuttumsütünden bebise geçer bu kolay kaka yaptırici şeyler bir dene istersen
Kız tan bebekler oturunca dışarda olcaz ne gÜzel yürürken filan , hamilelik kısmı kötü de bence bebekler çok hareketlenmeden kışı atlatıyoruz o iyiBı daha çocuk sahibi olmak istediğimde planliycam ya yaza gelsin doğumum. Kişi normalde çok severim ama yok şuan hava erken kararıyor dışarı cikiyorum 2 saat sonra eve giriyorum şimdi yaz olsa sabahtan akşam dışarda olurdum kızımla. Hem hamileliğimiz 2728 yılın en sıcak yılına geldi hem bebeler doğdu dışarı çıkamıyoruz.
Bazı şeyler planlı yapılmalı, gebe kalma ayı dahil
Kesinlikle katılıyorum. Hayatımın en zor yazını yaşadım. Ayaklarım öyle şiştilerki yürüyemedim bile şişkinlikten. Geceleri uyuyamadım sıcaktan. Şimdi tam kışa denk geldik dediğin gibi. Bi daha doğurmayı düşünmüyorum şimdilik ama. Düşünürsem nisan yada mayıs annesi olmak isterimBı daha çocuk sahibi olmak istediğimde planliycam ya yaza gelsin doğumum. Kişi normalde çok severim ama yok şuan hava erken kararıyor dışarı cikiyorum 2 saat sonra eve giriyorum şimdi yaz olsa sabahtan akşam dışarda olurdum kızımla. Hem hamileliğimiz 2728 yılın en sıcak yılına geldi hem bebeler doğdu dışarı çıkamıyoruz.
Bazı şeyler planlı yapılmalı, gebe kalma ayı dahil
Buda farklı bi bakış açısı ama hamileliğin son aylarının yaza gelmesi ciddi sıkıntı bence.Kız tan bebekler oturunca dışarda olcaz ne gÜzel yürürken filan , hamilelik kısmı kötü de bence bebekler çok hareketlenmeden kışı atlatıyoruz o iyi
Valla benim kız normalde de huzursuzdu şimdi daha bi huzursuz. Tam uyudu diyorum yatağına yatırıyorum anında çığlık atmaya başlıyor sensör var mübarekValla yukarlarda bir yerlerde iki üç gündür ne çektiğimi yazdığım bir metin var
Ben düne kadar aşıya bağlamıştim ama değil, bildiğin 4. Ayı gümbür gümbür yaşıyorum.
Her gün yapmaya alışık bünye, yapamayınca az huzursuz olmuştur ama bu düzene alışıyor çabucak bağırsaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?