2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de öyleydim canım varis çorabı giydim son aylarda hep. Akşamları agliyordum çok sıcak diye Ya ben temmuzdan beri dinlenemiyorum düşündüm de

Ben de öyleydim canım varis çorabı giydim son aylarda hep. Akşamları agliyordum çok sıcak diye Ya ben temmuzdan beri dinlenemiyorum düşündüm de
Benim ayak bileklerim 4. Ayda şişmeye başladı. Hiç unutmam 2023 haziran annelerine sormuştum normal mi diye. Varis çorabını nasıl giydin valla helal olsun

Bi an benim kız bu yuzden mi az uyuyo diye dusundum ama yok 7 saat uyduugunda da bundaydı fjgjgk rahatsızlıgına dair bi sey yapmadı henuz
Zeytinyağ filan bir taktiği yok mu
Pişik kremi iteliyodu ya burada kızlar oyle demişti

Bi an benim kız bu yuzden mi az uyuyo diye dusundum ama yok 7 saat uyduugunda da bundaydı fjgjgk rahatsızlıgına dair bi sey yapmadı henuz

Pişik kremi iteliyodu ya burada kızlar oyle demişti
Bizimkilerin totolarında zamanlayıcılı diken var. 1.5 saat dolunca batıyor. Başka açıklaması yok

Benim ayak bileklerim 4. Ayda şişmeye başladı. Hiç unutmam 2023 haziran annelerine sormuştum normal mi diye. Varis çorabını nasıl giydin valla helal olsun
Her sabah yataktan kalkmadan giyiyordum zar zor ama son ay egilemiyordum göbekten eşim yardım ediyordu

Bizde elele park yatak aldık aynı yanında sünger yatak hediyesiyle geldi. Bize de çok ince geldi 70x110 yataş twiny aldık üzerine koyduk. Gayet memnunuz, arkadaşın dediği gibi en çok önerilen yatak.

Arttı mı büyüdü mü? Kızımın bacağında kahverengi doğum lekesi var.kendi büyüdükçe leke de büyüdü belki öyle bir şeydir aklına kötüyü getirme.ama için rahatlasın göster.konak değildir herhalde
Kızlar benim kız huzursuzluk yapıyır bugün gündüz uykusunu az uyudu diye mi yoksa kabız mı anlamadım sürekli pırt yapıyor birde.
Her zaman kaka yapan bir bebekmiş bence de kabızlıktan olabilir.kaka yapmaya çalışırken pırt yapıyordur kulak temizleme çubuğunu zeytinyağına batırıp hafif popoya değdiriyorlarmış doktorlarda yapıyormuş.çok durmazsa dene istersen

Hayır huzursuzluğu ondan mı 4. Ay travması mı bugün hep az uyudu ondan mı anlayamıyorum
Bizde de aynısı oldu 3. Ay bitip 4. Aya girer girmez 5 gün yapmadı kaka. Sonra 4 gün yapmadı sonra 3 derken şimdi 2 ya da 3 günde bir yapıyor. Dün 4. ayı doldurduk. Yeni düzeni böyle doktor da bir müdahale yapmayın dedi. Önemli olan kakasını yaptığında nasıl bir kıvamı olduğu. Muhtemelen önceki kadar sulu yapmayacak biraz daha kıvamlı oluyor geç yapınca ama doktorun tabiriyle boru gibi bir şekil olmadıkça sorun yokmuş.

Bugün oğlum hiç uyumadı.bir uykusundan erken uyandı tüm gün uyumadı gözleri kıpkırmızı oldu hala uyumadı.bakalım pili ne zaman bitecek benimki bitti bile

2hafta oldunya buraya geleli o alışana kadar geri gidecez ayy zormuş böyle beklemek yapsa da rahatlasm
Benim oglan gazli iken doktor zeytinyaği ver dediydi kabizsa iyi gelir demişti bi dene ıstersen..
Bi arkadasim da gözümün onunde kızının totosuna pisik kremini surdu iteledi resmen cok degil 2dk sonra bi koyverdi kizin ustu basi hooop b*k oldu

Arttı sayısı

varsa tus bana da soyleyin

Kuzu şimdi de evde oyalamak çok zor aktivite bulmaktan aşırı sıkılıyorum dürüst olaym
İşte büyük olsa daha zor tam bebek yürüyor kış oldu düşünsene soğuktan pqrka çıkamayacaz filan. Yada şuan çıksan da pqrkta bir şey yapamıyoruz 2 aya bahar gelir bizimkiler tam oturur ohh alırız ara öğünümüz meyveleri parkta sallarken besleriz tatlı kıyafetler giydirir yürüyüşe çıkarı eylül akşamları aayy ne güzel

Ay bilemedim yaa çok yapardı bugüne kadar ben de şoktayım bakim banyo yaptırcaz şimdii belki sıcak işe yarar

Anne sütüyle mi besleniyor sizinki de? Bakim bende takipteyim 2. Gün bitmek üzere

Ayy o kadar yapmayayım şimdi ya Biraz daha bekleyim riskli geldi o sistem

Ya evet orası öyle. Hayalim yazın gelmesi vee Bolu'nun daglarini ormanlarını yaylalarıni dolaşmak kızımla
Boluya gelen olursa haberim olsun bu aradaa

Ayy al benden de o kadar, öyle bi sıcağa denk geldi ki hamileliğimiz 34.haftadan sonra ben iptal oldum resmen hayret 37 ye kadar tutmuşum bebeği onca kasılmalarımın ağrılarımın sebebi kesinlikle sıcaklardı,bende temmuzdan beri uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…