- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ben de öyleydim canım varis çorabı giydim son aylarda hep. Akşamları agliyordum çok sıcak diyeKesinlikle katılıyorum. Hayatımın en zor yazını yaşadım. Ayaklarım öyle şiştilerki yürüyemedim bile şişkinlikten. Geceleri uyuyamadım sıcaktan. Şimdi tam kışa denk geldik dediğin gibi. Bi daha doğurmayı düşünmüyorum şimdilik ama. Düşünürsem nisan yada mayıs annesi olmak isterim
Kuzu şimdi de evde oyalamak çok zor aktivite bulmaktan aşırı sıkılıyorum dürüst olaymKız tan bebekler oturunca dışarda olcaz ne gÜzel yürürken filan , hamilelik kısmı kötü de bence bebekler çok hareketlenmeden kışı atlatıyoruz o iyi
Benim ayak bileklerim 4. Ayda şişmeye başladı. Hiç unutmam 2023 haziran annelerine sormuştum normal mi diye. Varis çorabını nasıl giydin valla helal olsunBen de öyleydim canım varis çorabı giydim son aylarda hep. Akşamları agliyordum çok sıcak diyeYa ben temmuzdan beri dinlenemiyorum düşündüm de
Bi an benim kız bu yuzden mi az uyuyo diye dusundum ama yok 7 saat uyduugunda da bundaydı fjgjgk rahatsızlıgına dair bi sey yapmadı henuzYok canım gitmedik sonradan ben araştırdım doğum lekesine benziyor. Başka bir çocuk doktoruna daha sorduk o da aynı şeyleri söyledi. Öyle olunca gitmedik bi daha cildiyeye
Bende o şekilde kullanıyorum ama sünger ince gibi rahat olur mu bilemedim. Bizde 1-2 ay daha kullanırız gibi reflü yatağını. Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum
Pişik kremi iteliyodu ya burada kızlar oyle demiştiZeytinyağ filan bir taktiği yok mu
Bizimkilerin totolarında zamanlayıcılı diken var. 1.5 saat dolunca batıyor. Başka açıklaması yokBi an benim kız bu yuzden mi az uyuyo diye dusundum ama yok 7 saat uyduugunda da bundaydı fjgjgk rahatsızlıgına dair bi sey yapmadı henuz
Pişik kremi iteliyodu ya burada kızlar oyle demişti
Her sabah yataktan kalkmadan giyiyordum zar zor ama son ay egilemiyordum göbekten eşim yardım ediyorduBenim ayak bileklerim 4. Ayda şişmeye başladı. Hiç unutmam 2023 haziran annelerine sormuştum normal mi diye. Varis çorabını nasıl giydin valla helal olsun
Bizde elele park yatak aldık aynı yanında sünger yatak hediyesiyle geldi. Bize de çok ince geldi 70x110 yataş twiny aldık üzerine koyduk. Gayet memnunuz, arkadaşın dediği gibi en çok önerilen yatak.Kızlar aramızda elele madre park yatak kullanan var mı? Ben elelenin kendi sitesinden park yatağı alırken yatağını hediye vermişlerdi. Ama yatak çok ince yani 5 cm kalınlığında. Yeni yatak almak istiyorum ama alayım mı almayayım mı bilemedim. Bana önerebileceğiniz 70x110 boyutunda yatak var mı?
(Biz hala reflü yatağını kullanıyoruz)
Arttı mı büyüdü mü? Kızımın bacağında kahverengi doğum lekesi var.kendi büyüdükçe leke de büyüdü belki öyle bir şeydir aklına kötüyü getirme.ama için rahatlasın göster.konak değildir herhaldeSonradan artması beni korkuttu canım doğum lekesi doğumdan itibaren olmuyor mu
Evet cildiyeye götüreyim, çocuk doktoruna sorduğumda konak dedi. Ama kızımın doğru düzgün konağı bile olmadı ve kahverengi olur mu konak bilemiyorum. Kafasındaki konak diyelim, karnında çıkan ne o zaman
Her zaman kaka yapan bir bebekmiş bence de kabızlıktan olabilir.kaka yapmaya çalışırken pırt yapıyordurKızlar benim kız huzursuzluk yapıyır bugün gündüz uykusunu az uyudu diye mi yoksa kabız mı anlamadım sürekli pırt yapıyor birde.
Bizde de aynısı oldu 3. Ay bitip 4. Aya girer girmez 5 gün yapmadı kaka. Sonra 4 gün yapmadı sonra 3 derken şimdi 2 ya da 3 günde bir yapıyor. Dün 4. ayı doldurduk. Yeni düzeni böyle doktor da bir müdahale yapmayın dedi. Önemli olan kakasını yaptığında nasıl bir kıvamı olduğu. Muhtemelen önceki kadar sulu yapmayacak biraz daha kıvamlı oluyor geç yapınca ama doktorun tabiriyle boru gibi bir şekil olmadıkça sorun yokmuş.Hayır huzursuzluğu ondan mı 4. Ay travması mı bugün hep az uyudu ondan mı anlayamıyorum
Benim oglan gazli iken doktor zeytinyaği ver dediydi kabizsa iyi gelir demişti bi dene ıstersen..2hafta oldunya buraya gelelio alışana kadar geri gidecez ayy zormuş böyle beklemek yapsa da rahatlasm
Arttı sayısıArttı mı büyüdü mü? Kızımın bacağında kahverengi doğum lekesi var.kendi büyüdükçe leke de büyüdü belki öyle bir şeydir aklına kötüyü getirme.ama için rahatlasın göster.konak değildir herhalde
Her zaman kaka yapan bir bebekmiş bence de kabızlıktan olabilir.kaka yapmaya çalışırken pırt yapıyordurkulak temizleme çubuğunu zeytinyağına batırıp hafif popoya değdiriyorlarmış doktorlarda yapıyormuş.çok durmazsa dene istersen
varsa tus bana da soyleyinValla benim kız normalde de huzursuzdu şimdi daha bi huzursuz. Tam uyudu diyorum yatağına yatırıyorum anında çığlık atmaya başlıyor sensör var mübarek
Geceleri zaten en uzun uykumuz 1.5 saat sonra hemen uyanıyoruz meme istiyoruz emzik asla fayda etmiyor. Biz 4. Aya erken mi girdik ben anlamadımki. Skip tuşu yok mu 4. Ayın
İşte büyük olsa daha zorKuzu şimdi de evde oyalamak çok zor aktivite bulmaktan aşırı sıkılıyorum dürüst olaym
Ay bilemedim yaa çok yapardı bugüne kadar ben de şoktayım bakim banyo yaptırcaz şimdii belki sıcak işe yararArttı mı büyüdü mü? Kızımın bacağında kahverengi doğum lekesi var.kendi büyüdükçe leke de büyüdü belki öyle bir şeydir aklına kötüyü getirme.ama için rahatlasın göster.konak değildir herhalde
Her zaman kaka yapan bir bebekmiş bence de kabızlıktan olabilir.kaka yapmaya çalışırken pırt yapıyordurkulak temizleme çubuğunu zeytinyağına batırıp hafif popoya değdiriyorlarmış doktorlarda yapıyormuş.çok durmazsa dene istersen
Anne sütüyle mi besleniyor sizinki de? Bakim bende takipteyim 2. Gün bitmek üzereBizde de aynısı oldu 3. Ay bitip 4. Aya girer girmez 5 gün yapmadı kaka. Sonra 4 gün yapmadı sonra 3 derken şimdi 2 ya da 3 günde bir yapıyor. Dün 4. ayı doldurduk. Yeni düzeni böyle doktor da bir müdahale yapmayın dedi. Önemli olan kakasını yaptığında nasıl bir kıvamı olduğu. Muhtemelen önceki kadar sulu yapmayacak biraz daha kıvamlı oluyor geç yapınca ama doktorun tabiriyle boru gibi bir şekil olmadıkça sorun yokmuş.
Ayy o kadar yapmayayım şimdi ya Biraz daha bekleyim riskli geldi o sistemBenim oglan gazli iken doktor zeytinyaği ver dediydi kabizsa iyi gelir demişti bi dene ıstersen..
Bi arkadasim da gözümün onunde kızının totosuna pisik kremini surdu iteledi resmencok degil 2dk sonra bi koyverdi kizin ustu basi hooop b*k oldu
Anne sütüyle mi besleniyor sizinki de? Bakim bende takipteyim 2. Gün bitmek üzere
Ya evet orası öyle. Hayalim yazın gelmesi vee Bolu'nun daglarini ormanlarını yaylalarıni dolaşmak kızımlaİşte büyük olsa daha zortam bebek yürüyor kış oldu düşünsene soğuktan pqrka çıkamayacaz filan. Yada şuan çıksan da pqrkta bir şey yapamıyoruz 2 aya bahar gelir bizimkiler tam oturur ohh alırız ara öğünümüz meyveleri parkta sallarken besleriz tatlı kıyafetler giydirir yürüyüşe çıkarı eylül akşamları aayy ne güzel
Ayy al benden de o kadar, öyle bi sıcağa denk geldi ki hamileliğimiz 34.haftadan sonra ben iptal oldum resmen hayret 37 ye kadar tutmuşum bebeğiBen de öyleydim canım varis çorabı giydim son aylarda hep. Akşamları agliyordum çok sıcak diyeYa ben temmuzdan beri dinlenemiyorum düşündüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?