2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün oğlum hiç uyumadı.bir uykusundan erken uyandı tüm gün uyumadı gözleri kıpkırmızı oldu hala uyumadı.bakalım pili ne zaman bitecek benimki bitti bile
Bizde çok zor bir gün geçirdik, sabahtan duşa girecektim güya daha yeni girip çıktım. 3 defa yarım saat zorla uyudu hem meme almadı hem uykuya çok direndi ve sabah uyandığından beri böyle huysuzdu.En son akşam 8 de annem yıkayalım dedi, bi güzel yıkadık besledim öyle uyudu ama yine çığlık çığlığa bağırarak uyanıyor pış pışlayıp uyutuyoruz

Doğurduk kurtulduk derken

Peki benim 40+2de suni sancıyla doğurmama kaç puan

Allah kolaylık versin benimki de öyle direndi. artık stresten yorgunluktan midem ağrıyo bulanıyor. yarımşar saat 2 kere anca uyuttum şimdi yattı gibi ama en ufak seste debelenip duruyor.bu kadar uykusuzluk normal değil. Gün içinde 4 5 saat uyumaları lazım çok fazla direndiler.dışarı çıkmasak ben de banyo yaptırcaktım.inşallah gece güzel uyurlar uyumazsa da babası bakar kendimi hiç iyi hissetmiyorum

dikloron aynılarını ben yaşıyorum bugün artı galiba kabız yanından kıpırdadığım an uyandı tüm gün tüm desteğe rağmen en uzun 40 dak uyudu.. az önce banyo yaptı şuan emiyor umarım uyur....

Pisik kremini iteleyerek surmeyi bize doktor tavsiye etmisti. Incia nin pisik kremi tamamen yaglardan olusuyor bu konuda asiri basarili tavsiye ederim she86 NewMamaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…