Bizde çok zor bir gün geçirdik, sabahtan duşa girecektim güya daha yeni girip çıktım. 3 defa yarım saat zorla uyudu hem meme almadı hem uykuya çok direndi ve sabah uyandığından beri böyle huysuzdu.En son akşam 8 de annem yıkayalım dedi, bi güzel yıkadık besledim öyle uyudu ama yine çığlık çığlığa bağırarak uyanıyor pış pışlayıp uyutuyoruzBugün oğlum hiç uyumadı.bir uykusundan erken uyandı tüm gün uyumadı gözleri kıpkırmızı oldu hala uyumadı.bakalım pili ne zaman bitecek benimki bitti bile
Doğurduk kurtulduk derkenAyy al benden de o kadar, öyle bi sıcağa denk geldi ki hamileliğimiz 34.haftadan sonra ben iptal oldum resmen hayret 37 ye kadar tutmuşum bebeğionca kasılmalarımın ağrılarımın sebebi kesinlikle sıcaklardı,bende temmuzdan beri uykusuzum
Peki benim 40+2de suni sancıyla doğurmama kaç puanAyy al benden de o kadar, öyle bi sıcağa denk geldi ki hamileliğimiz 34.haftadan sonra ben iptal oldum resmen hayret 37 ye kadar tutmuşum bebeğionca kasılmalarımın ağrılarımın sebebi kesinlikle sıcaklardı,bende temmuzdan beri uykusuzum
Mayıs gibi yedigöllere gelesim varYa evet orası öyle. Hayalim yazın gelmesi vee Bolu'nun daglarini ormanlarını yaylalarıni dolaşmak kızımla
Boluya gelen olursa haberim olsun bu aradaa
HarikaaaMayıs gibi yedigöllere gelesim var
Biz geçerken hep mola veriyoruz hıghway deYa evet orası öyle. Hayalim yazın gelmesi vee Bolu'nun daglarini ormanlarını yaylalarıni dolaşmak kızımla
Boluya gelen olursa haberim olsun bu aradaa
Allah kolaylık versin benimki de öyle direndi. artık stresten yorgunluktan midem ağrıyo bulanıyor. yarımşar saat 2 kere anca uyuttum şimdi yattı gibi ama en ufak seste debelenip duruyor.bu kadar uykusuzluk normal değil. Gün içinde 4 5 saat uyumaları lazım çok fazla direndiler.dışarı çıkmasak ben de banyo yaptırcaktım.inşallah gece güzel uyurlarBizde çok zor bir gün geçirdik, sabahtan duşa girecektim güya daha yeni girip çıktım. 3 defa yarım saat zorla uyudu hem meme almadı hem uykuya çok direndi ve sabah uyandığından beri böyle huysuzdu.En son akşam 8 de annem yıkayalım dedi, bi güzel yıkadık besledim öyle uyudu ama yine çığlık çığlığa bağırarak uyanıyor pış pışlayıp uyutuyoruz
AnlaştıkkHarikaaaBebek arabası değil kanguruyla gelin Ya da kucakta Haberim de olsun belki o gün bizim de gidesimiz tutar
Bende bakıyordumm3 saat tele bakma diyor. Ben emzirirken bakıyorum
Denk gelelim bir gün yaBiz geçerken hep mola veriyoruz hıghway de
Allah kolaylık versin benimki de öyle direndi. artık stresten yorgunluktan midem ağrıyo bulanıyor. yarımşar saat 2 kere anca uyuttum şimdi yattı gibi ama en ufak seste debelenip duruyor.bu kadar uykusuzluk normal değil. Gün içinde 4 5 saat uyumaları lazım çok fazla direndiler.dışarı çıkmasak ben de banyo yaptırcaktım.inşallah gece güzel uyurlaruyumazsa da babası bakar kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Gidecek olursak haber etçem aklımdasınDenk gelelim bir gün ya
Uyku sorunu olanlar bu 100 maddeyi okusun. 6da da güzel bilgiler var hepsini atasım geliyor sizeKızlar güzel bilgi ile geldim.. ilk madde okuyunuz..
Pisik kremini iteleyerek surmeyi bize doktor tavsiye etmisti. Incia nin pisik kremi tamamen yaglardan olusuyor bu konuda asiri basarili tavsiye ederimBenim oglan gazli iken doktor zeytinyaği ver dediydi kabizsa iyi gelir demişti bi dene ıstersen..
Bi arkadasim da gözümün onunde kızının totosuna pisik kremini surdu iteledi resmencok degil 2dk sonra bi koyverdi kizin ustu basi hooop b*k oldu
Ayağımda sallıyorum resmen ağlayarakBebesi hâlâ uyumamış olanlara selam olsun
Bebeği 1 buçukta uyanıp hala uyumayanlara da selam olsunBebesi hâlâ uyumamış olanlara selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?