2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canımmm sıkma canına stres yapma. O haftalarda çok normal. Doktora gittiğinde o da bakar ve sorun yok der merak etme. Şimdi bol bol dinlen

Ben sadece göğsümde farkediyorum pullanma. Ama krem de sürmedim henüz. Belki de bebe yağına alerjik reaksiyon falan gösterdin, farklı bir şey dene olmazsa bir süre. Öyle anlarsın belki.

benim tüm vücudum da var , zaten cildim kuru daha da kuru oldu , ben ilk defa göbek çevresinde de gördüm bilmiyorum geçmiş yıllarda hiç farketmemişte olabilirim ama hamilelikten de olabilir tabi, duştan sonra nemlendirici kullanıyorum bende hatta dahası göğüslerimde bile çok afedersiniz siyah sütyenimde iç tarafta bildiğiniz her yer deri döküntüsü olmuştu hatta oralara da nemlendirici sürmeye başladım

Ben sadece göğsümde farkediyorum pullanma. Ama krem de sürmedim henüz. Belki de bebe yağına alerjik reaksiyon falan gösterdin, farklı bir şey dene olmazsa bir süre. Öyle anlarsın belki.
aaa bayağı varmış göğsünde pullanma olan , benimki siyah çamaşırımın rengini değiştirmişti o derece o yüzden nemlendirici kulladım

Kızlar yaaa 7-8-9… haftalarda bulantılı geçirip. 12-13 haftalarda bulantısı biten ya da azalan var mı? Öyle bulantım var ki nolur bi süre sonra bitiyor deyin.

Kızlar yaaa 7-8-9… haftalarda bulantılı geçirip. 12-13 haftalarda bulantısı biten ya da azalan var mı? Öyle bulantım var ki nolur bi süre sonra bitiyor deyin.
Ben iki kilo verdim 7de başlamıştı 12nin basında bıçak gibi kesildi birden hcg değerimiz düşmeye başlıyor ve azalacak sabredin

bu aralar sancım çok oluyor kramp gibi saplanıyor şimdiden böyleysem kalan 6 ay ben yandım

Canım bem dualarım hepimizle. Ara ara bu akıntı normal tabi ama insan tedirgin oluyor. İnşallah korkulacak birşey yoktur

Benim 6. Haftada başladı hala devam ediyor özellikle akşamları ilaç kullanmama rağmen bulanıyor doğru düzgün yemek yiyemiyorum su içemiyorum umarım birkaç haftaya geçer

Benim 6. Haftada başladı hala devam ediyor özellikle akşamları ilaç kullanmama rağmen bulanıyor doğru düzgün yemek yiyemiyorum su içemiyorum umarım birkaç haftaya geçer
Benimde 5. Haftada başladı şuan 12 bitti hala bulanıyor kız çocukları çok kusturup bulandırıyor derler cidden yaşayarak öğrendim oğlumda bunda çektiğimin çeyreğini çekmedim bide iştahım vardı canım herşey isterdi şuan hiç bişey görmek bile istemiyorum nasıl besliycem bebeğimi bilmiyorum onun endişesi içerisindeyim

Bende inanınki aç kalıyorum resmen ama 3 ay bebek senden besleniyor diyorlar bilmiyorum artık zor eğer o teori doğruysa benimki de kızdır hayırlısı olsun

Ben iki kilo verdim 7de başlamıştı 12nin basında bıçak gibi kesildi birden hcg değerimiz düşmeye başlıyor ve azalacak sabredin
Ay çok sevindim sizin adınıza
Bennnn! Bitiyordum bulantıdan eşim bile bana kötü kokmaya başladı. Hala tam geçmiş değil ama baya azaldı yemek yiyemezdim yiyorum şimdi. 11+2 yim
Azalması bile bişey yaaa inşallah biter de kurtulursunuz siz de
Benim hala devam ediyor ve akşamları daha yoğun ve koku hassasiyeti çok fena 13 haftadayım
bir an önce biter inşallah
inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…