kız gibi sankiselam kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 11+6 yim cinsiyetle ilgili bisey demedi sizce cinsiyeti ne bidahaki kontrole belli olur dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalim
Fikrim yok ama hissim kız gibi :) Bİ kibar geldi bana :)selam kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 11+6 yim cinsiyetle ilgili bisey demedi sizce cinsiyeti ne bidahaki kontrole belli olur dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalim
Çook çook geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş dua ediyoruz hepimiz sana. İnşallah toparlanacaksın ve hayırlı zamanda yeniden hamile kalacaksın. Öncelik senin sağlıklı olman.Ciktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim
Canım ben kız hissettim
kız gibi sankinormalde hiç anlamam öyle bakınca içime doğdu
hayirlisi insallah 2 haftada gecmez simdi hepten meraklandim erkenden ogrenenler cok sansliFikrim yok ama hissim kız gibi :) Bİ kibar geldi bana :)
Tabloya ekleyebilir misinPtesi ekleyeyim inşallah şuan ailemin yanına geldim de bilg. Yok
Merhabalar hoş geldiniz. Ekledim tabloya. Cİnsiyet kesinleşti mi sizin? 2.erkek bebişimiz oldu :)Tabloya ekleyebilir misinNewMamaa
Yaş 27, istanbul, sat 1 aralık, tahmini doğum 7 eylül, ilk ve erkek bebek.
Allahım şifa versin bir an önce ruhen ve bedenen iyi olunCiktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim agriyor kalkamiyorum cok zor kizlar cok
Merhaba hoşbuldum teşekkürler. Geçen hafta doktorumuzdan öğrendik çok şükür. Galiba bu sene kız senesiymiş galipler kızlar olabilirMerhabalar hoş geldiniz. Ekledim tabloya. Cİnsiyet kesinleşti mi sizin? 2.erkek bebişimiz oldu :)
kızmı acaba içime öyle doğduselam kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 11+6 yim cinsiyetle ilgili bisey demedi sizce cinsiyeti ne bidahaki kontrole belli olur dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalim
benimde 2 hafta sonra kesinleşecek tabi gösterirse bakalımhayirlisi insallah 2 haftada gecmez simdi hepten meraklandim erkenden ogrenenler cok sansli
Çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorumCiktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim agriyor kalkamiyorum cok zor kizlar cok
Kız gibimselam kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 11+6 yim cinsiyetle ilgili bisey demedi sizce cinsiyeti ne bidahaki kontrole belli olur dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalim
Çok geçmiş olsun insan bu durumda ne der bilemedim Rabbim birdaha yaşatmasın inşallahCiktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim agriyor kalkamiyorum cok zor kizlar cok
İçimden kız geçtiselam kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 11+6 yim cinsiyetle ilgili bisey demedi sizce cinsiyeti ne bidahaki kontrole belli olur dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalim
Ben dayanamazdım sanırımKizlar aksama hazırlık içindeyim şenlik var ben de bilmiyorum balonu patlatinca haberlerim
Çooklkk güzelllKizlar aksama hazırlık içindeyim şenlik var ben de bilmiyorum balonu patlatinca haberlerim
Ayy ne kadar şirin olmuşKizlar aksama hazırlık içindeyim şenlik var ben de bilmiyorum balonu patlatinca haberlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?