Yaaa ne güzel eğlence var. İyi dayanıyorsunuz bağri:) balon patlatınca haberimiz olsun meraktayızz....Kizlar aksama hazırlık içindeyim şenlik var ben de bilmiyorum balonu patlatinca haberlerim
Valla baktim fetal sonucu cikacagi yok bende dayanamadim bugun dr umdan rica ettim cinsiyetine bakti zarfla bana verdi balonu yapan kişiye verdik yapti su an kimse bilmiyoYaaa ne güzel eğlence var. İyi dayanıyorsunuz bağri:) balon patlatınca haberimiz olsun meraktayızz....
Yaa aileden de yapan yok yani:) doktor kesin dedi dimi sonucu sonra değişmesin :) yaa çok heycanlıValla baktim fetal sonucu cikacagi yok bende dayanamadim bugun dr umdan rica ettim cinsiyetine bakti zarfla bana verdi balonu yapan kişiye verdik yapti su an kimse bilmiyo
Herkes fetal sonuçlanacak da öyle yapicaz zannediyodu ben herkese spontane bi anda bu aksam dedimYaa aileden de yapan yok yani:) doktor kesin dedi dimi sonucu sonra değişmesin :) yaa çok heycanlı
Amaan kimin yaptığının önemi yok biran önce güzel bir anıyla öğreninde :):)Herkes fetal sonuçlanacak da öyle yapicaz zannediyodu ben herkese spontane bi anda bu aksam dedimkimseyi bekleyemedim yoksa kiz kardeşim yapacakti
Ah canım benim.. biliyorum insan neye üzüleceğini şaşırıyor ağrılar sancılar, normal yoldan da zor fakat tüp ün zarar görmüs demekki, Rabbim yaralarını sarsın, sağlıkla kucağına alacağın evlatlar nasib etsinCiktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim agriyor kalkamiyorum cok zor kizlar cok
Ben sürüyorum bana bişey yapmadı amaEvet erkeeen ama bence bebe yağı mahvetti beni. Çünkü önceki minik sivilceler ve pul dökülmeler sora belimde kırmızı çizgiler. Bebe yağına tövbe ettim kendim ettim siz etmeyin
Bende aldım bi kaç hafta önce. Yeni ve şişik olduğu için kafa koyduğum kısım yukarda kaldı. Boynum rahat etmedi. Ama sarılma bölümü çok iyi, sırt desteği mütüşkafa koyma yerine oturcam biraz ezilsin diye unutuyorum kaldı dolapta
Güzel şeyler sürünmeye başla lütfen
Genox a yaptırdım. 3-5 iş gününe çıkıyormuş. Güzel sonuçlarımız olsun canımbakalım cinsiyetide iyice merak etmeye başladım içimden bi ses pembelii olacak diyor
Saglıkla kavuş canım benimInşallah benimde eylül 2023 te bebeğimi kucağına alicam ne olur dua edin
Allah razı olsun cnm ❤ 6 yıl bekledim hamile kalmak için anca kaldimSaglıkla kavuş canım benim
Ahh ne güzel sevinçler canım benimAllah razı olsun cnm ❤ 6 yıl bekledim hamile kalmak için anca kaldim
Valla kızlar bildi kızmıs
Hoş bulduk cnm çok tsk ederim bu bebek beni hayata bağlayan tek şey belkide diyebilirim çok zor hayatAhh ne güzel sevinçler canım benimbende ilk bebeğime 4 sene sonra hamile kalabilmiştim o kadar mutlu oldum ki, her anı çok kıymetli bir süreç aramıza hoşgeldin
Ciltle tipiyle alakalıdır ya. Bir sürü alerji şikayeti okudum ama kullanan da bir sürü sağlıklı bebe varBen sürüyorum bana bişey yapmadı amakarnım biraz büyüsünde bir vücut Jeli ya da yağı alacağız mecbur. Herkes öyle diyor biraz boyun kısmı yüksekmiş ters yatarız olmadı
Gözün aydın kuzum
Oooo süper süperr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?