2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaaa ne güzel eğlence var. İyi dayanıyorsunuz bağri:) balon patlatınca haberimiz olsun meraktayızz....
Valla baktim fetal sonucu cikacagi yok bende dayanamadim bugun dr umdan rica ettim cinsiyetine bakti zarfla bana verdi balonu yapan kişiye verdik yapti su an kimse bilmiyo

Valla baktim fetal sonucu cikacagi yok bende dayanamadim bugun dr umdan rica ettim cinsiyetine bakti zarfla bana verdi balonu yapan kişiye verdik yapti su an kimse bilmiyo
Yaa aileden de yapan yok yani:) doktor kesin dedi dimi sonucu sonra değişmesin :) yaa çok heycanlı

Yaa aileden de yapan yok yani:) doktor kesin dedi dimi sonucu sonra değişmesin :) yaa çok heycanlı
Herkes fetal sonuçlanacak da öyle yapicaz zannediyodu ben herkese spontane bi anda bu aksam dedim kimseyi bekleyemedim yoksa kiz kardeşim yapacakti

"Nipt Plus Firmasından Fetal Dna Sonucu Bekleyenler" kızlar böyle bir konu açtım, birbirimize yardımcı olmak adına bu firmada test yaptıranlar orada yorum yapıp bilgi verirsek birbirimize yardımcı olmuş oluruz

Ah canım benim.. biliyorum insan neye üzüleceğini şaşırıyor ağrılar sancılar, normal yoldan da zor fakat tüp ün zarar görmüs demekki, Rabbim yaralarını sarsın, sağlıkla kucağına alacağın evlatlar nasib etsin duam seninle. Dinlen lütfen yardım al yanında biri muhakkak olsun.

Ben sürüyorum bana bişey yapmadı ama karnım biraz büyüsünde bir vücut Jeli ya da yağı alacağız mecbur. Herkes öyle diyor biraz boyun kısmı yüksekmiş ters yatarız olmadı

Allah razı olsun cnm ❤ 6 yıl bekledim hamile kalmak için anca kaldim
Ahh ne güzel sevinçler canım benim bende ilk bebeğime 4 sene sonra hamile kalabilmiştim o kadar mutlu oldum ki, her anı çok kıymetli bir süreç aramıza hoşgeldin

Ahh ne güzel sevinçler canım benim bende ilk bebeğime 4 sene sonra hamile kalabilmiştim o kadar mutlu oldum ki, her anı çok kıymetli bir süreç aramıza hoşgeldin
Hoş bulduk cnm çok tsk ederim bu bebek beni hayata bağlayan tek şey belkide diyebilirim çok zor hayat

Ben sürüyorum bana bişey yapmadı ama karnım biraz büyüsünde bir vücut Jeli ya da yağı alacağız mecbur. Herkes öyle diyor biraz boyun kısmı yüksekmiş ters yatarız olmadı
Ciltle tipiyle alakalıdır ya. Bir sürü alerji şikayeti okudum ama kullanan da bir sürü sağlıklı bebe var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…