- 21 Ocak 2023
- 296
- 197
- 23
- 45
Kızlar önde gidiyor yavaş yavaş isim düşünmekte fayda varOooo süper süperrtebrikleeer
Ne oldu son durum kızlar önde heralde
Yaaa prenses mi geliyorr çok sevindim canımm sağlıkla gelsin
Canim simdi fetal dna da sonuclandi cok sukur saglikliymis bebişYaaa prenses mi geliyorr çok sevindim canımm sağlıkla gelsin
Aay ne güzel bu haber de geldi sana canım bak doğru gecede yapmışsın partiyi :) benim fetal kaldı bana dua edin şimdi :)Canim simdi fetal dna da sonuclandi cok sukur saglikliymis bebiş
Dualarim seninle saglikli haberlerini al tez zamanda bence senin de kiz olucakAay ne güzel bu haber de geldi sana canım bak doğru gecede yapmışsın partiyi :) benim fetal kaldı bana dua edin şimdi :)
Biz isme karar vermiştik "Bilge " olacak ismiKızlar önde gidiyor yavaş yavaş isim düşünmekte fayda var
Bebeğinle konuş, bide dua et. Bana bunlar iyi gelmiştiBenim 10+4hep düşük yapicam diye korku oluyor bunu nasıl yenicem bilmiyorum
Bana erkek gibi geldiEki Görüntüle 3211659
Tahminde bulunabilen varmı kızlar 12+3
Bana kız gibi geldi❤Eki Görüntüle 3211659
Tahminde bulunabilen varmı kızlar 12+3
Benimde gönlmden o geçiyor ama erkekte olur sağlıklı olsun yeterki. İlk çocuk ya ikisi de yok nasılsa :)Dualarim seninle saglikli haberlerini al tez zamanda bence senin de kiz olucak
Günaydın, ben de omega kullanıyorum balık gibi kokuyor kapsül ama nefesimi tutup içiyorum mecburen. doktorunuzla konuşursanız belki efervesan şeklinde verebilir bir arkadaşım kalsiyumu o şekilde kullanıyor suda eritilenlerden.Günaydın kızlar bişey sorcam bu 12 haftadan sonra verilen vitamin ilaçları çok büyük ve yutmakta zorluk çekiyorum yuttuktan sonra midem bulanıyor sizdede durum aynı mı bana bi vitamin bide magnezyum kalsiyum ilacı verdi toplam iki adet ama eşşek kadar kocaman yutulmuyor bile bunlarla başım dertte
Off sıkıntı ya küçük kapsül olsa yut gitsin kocaman yutana kadar gözümden yaş akıyorGünaydın, ben de omega kullanıyorum balık gibi kokuyor kapsül ama nefesimi tutup içiyorum mecburen. doktorunuzla konuşursanız belki efervesan şeklinde verebilir bir arkadaşım kalsiyumu o şekilde kullanıyor suda eritilenlerden.
günaydın canımGünaydın kızlar bişey sorcam bu 12 haftadan sonra verilen vitamin ilaçları çok büyük ve yutmakta zorluk çekiyorum yuttuktan sonra midem bulanıyor sizdede durum aynı mı bana bi vitamin bide magnezyum kalsiyum ilacı verdi toplam iki adet ama eşşek kadar kocaman yutulmuyor bile bunlarla başım dertte
Ben daha doktora bile gitmedim ne vercek napçak bilmiyorum. 13+2 de çağırmıştı hala 8 gün varGünaydın kızlar bişey sorcam bu 12 haftadan sonra verilen vitamin ilaçları çok büyük ve yutmakta zorluk çekiyorum yuttuktan sonra midem bulanıyor sizdede durum aynı mı bana bi vitamin bide magnezyum kalsiyum ilacı verdi toplam iki adet ama eşşek kadar kocaman yutulmuyor bile bunlarla başım dertte
İnşallah ya bendede iki adet var biri balıkyağı karışık vitamin diğeri de magnezyum kalsiyum hapı ama çok büyükler yani normal insan zor yutarken bulantısı olan gebe bir kadın nasıl içer bilemedimgünaydın canımbende dün yeni bi vitamine başladım içeriği de bayağı yoğun yemekten sonra aldım ama çıkarmamak içim zor tuttum kendimi, kocaman kapsül bol su ile aldım zaten yemek sonrası almıştım aşırı rahatsız etti beni de inşallah bi kaç güne alışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?