- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Ama 12. Haftada ilaç başlatıyorlar yani sen on gün sonra başlamış olucaksın vitaminlere ne bilim doktor sonuçta bir bildiği vardırBen daha doktora bile gitmedim ne vercek napçak bilmiyorum. 13+2 de çağırmıştı hala 8 gün var
Erkek :)Eki Görüntüle 3211659
Tahminde bulunabilen varmı kızlar 12+3
Ben hiç normal hayattada hap yutamıyorum.minicik olsa bileGünaydın kızlar bişey sorcam bu 12 haftadan sonra verilen vitamin ilaçları çok büyük ve yutmakta zorluk çekiyorum yuttuktan sonra midem bulanıyor sizdede durum aynı mı bana bi vitamin bide magnezyum kalsiyum ilacı verdi toplam iki adet ama eşşek kadar kocaman yutulmuyor bile bunlarla başım dertte
Cidden sıkıntı ya dediler 12. Haftadan sonra bulantı kusma geçer yok bende geçen eden bişey yok malesef napcam bilmiyorum şimdide 16. Haftaya kadar sabredim diyorum ama nasıl etcemBen hiç normal hayattada hap yutamıyorum.minicik olsa bile
Hayırlı olsun kuzum sen ne hissediyordun pekiSelam kızlar 12+4 dü dün belli oldu cinsiyeti direkt kız dedi :))
ERKEKHayırlı olsun kuzum sen ne hissediyordun peki
Bende mide fena hâlâ da öyleKizlar bende ne cin takvimi tuttu ne ramsi teorisi ne kiz bebek cok mide bulandırır tezi tuttu hic midem bulanmadi hepsi erkek diyordu kiz cikti
Bende bu ay çok baş ağrısı çektim vallabugün baş ağrılı 4.günümptesi pik yapmıştı, dün sabah uyandığımda ohh bee geçti dedim ama gün içinde gene başladı, şimdi yine aynı şekilde , migrenim var normalde adet döneminde tutar ama hiç 4 gün üst üste baş ağrısı yaşamamıştım kendimi nazar ettim kızlar iyiym iyiyim dedim o gün bugündür baş ağrısı çekiyorum
çaresiz çekiyoruz yaa , geçen masaj yaptım başıma daha beter oldum, boğazım gıcık kapmıştı öksüremedim bile doğru düzgün baş ağrısındanBende bu ay çok baş ağrısı çektim valla
Lütfen stres yapmayın, kesin sonuç değil sonuçta sadece % lik risk durumu. Üzmeyin kendinizi rabbim sağlıkla ilerletsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar fetal dna sonucum çıktı. Olumsuz bir durum var maalesef. Lütfen lütfen dua edin bize.. perinatologa geldik acil sıra bekliyoruz.
Dualarımız seninle inşallah ciddi bir durum yoktur inan tuhaf oldum şuanKızlar fetal dna sonucum çıktı. Olumsuz bir durum var maalesef. Lütfen lütfen dua edin bize.. perinatologa geldik acil sıra bekliyoruz.
İnşallah çözülürKızlar fetal dna sonucum çıktı. Olumsuz bir durum var maalesef. Lütfen lütfen dua edin bize.. perinatologa geldik acil sıra bekliyoruz.
Güzel haberlerle gel inşallah bekliyoruzyarın doktora gidiyorum inşallh cinsiyeti görünür ikili test yaptıracağım ☺☺
yaaKızlar fetal dna sonucum çıktı. Olumsuz bir durum var maalesef. Lütfen lütfen dua edin bize.. perinatologa geldik acil sıra bekliyoruz.
inşallah sorunsuzca atlatırsınız. neymiş problem acaba?Kızlar fetal dna sonucum çıktı. Olumsuz bir durum var maalesef. Lütfen lütfen dua edin bize.. perinatologa geldik acil sıra bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?