2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
o kadın benmiyim acaba tek doğuran ben değilmişimde ne bağırıyormuşumda benden anne olmazmışta vs vs
ne terbiyesizlik ya dünyanın en doğal eylemi, doğum anında sancıdan bağırmak bende dün devlet hastanesine muayene olmaya gittim dr çok ilgili ve güleryüzlüydü hepsi bir değil elbette, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

günaydın ben hızla kilo almaya devam ediyorum bence sizde artık bu haftalardan sonra almaya başlarsınız, benimde göbeğim yusyuvarlak oldu , alt karnım dokununca çok belirgin harika bir his

doğumumu anlatsam daha neler neler yaptılar ama burda korkan insanlar var doktor fobisi başladı bende doktora gidemiyorum

Canım ilk etapta bebekler uzun giyiyor ince ama uzun şeyler giydirebiliriz bence pamuklu, alt üst takım şeklinde almanı öneririm, ilk etapta kankalar sıvıya yakın olunca çok dışarı çıkıyor çünkü Eylülde çok sıcak olursa da mutlaka banyodan sonra dışarda vs uzun giyer bence, evde kısa kollu çıtcıtlı vs de giyer ama üstünü örtersin bence üşüyorlar, şimdeden alabilirsin bence de. İlk çok almayın deniyor ama göreceksin ki çok kirleniyor, mutlaka 2 3 penye battaniye, alt üst 5 6 takım lazım 0 3 için, ha getirirler belki diyorsan hediye olarak onu sen bilirsin. En az 4 5 çorap al mesela 0 3 için, ayy daha çok paylaşırız bunları en güzel kısımları. Çıt cıt badi de al en az 7 8

Bence battaniye lazım kuzu kaka oluyor, yenidoğan ablan getirecekse çok iyi 3 5 de sen alır koyarsın tamam

Günaydınnn , cumanın hayrı ve bereketi hepimizin üzerine olsun. Bende hamilelikte kilo alamayangillerdenim canım, doktor bana endişelenme bazı hamilelikler böyle geçer dedi. Maşallah büyütmüşsün bende aldım sandım yine düşmüşum başlangıç kiloma sağlıklı olsunlar da

Bence battaniye lazım kuzu kaka oluyor, yenidoğan ablan getirecekse çok iyi 3 5 de sen alır koyarsın tamam
Evet canım ablam tam pandemi de doğurdu herkes eve yenidoğan zıbın vs yolladı yarısını hiç kullanamadım diyor iri bir bebekti bakalım bizimkiler nasıl olacak Allah’ın izniyle o günleri görelim bizde

İlk etapta günde 10 bez kullandıkları oluyor bebeklerin kızlar 1 numara çok küçük geliyor bazı bebişlere alacaksanız bebişin kilosuna göre alın bence, ama önceden alacaksanız 2 stoklayabilirsiniz 3 4 adet. Alt açma.
Hasas bebek deterjanı
Süt sağma pompası,
İlk etapta mama (hastane için nolur nolmaz )
Bir az damlayan biberon
Emzik isteğe bağlı
Tırnak makası var böyle küçük makas gibi
Tarak var yumuşak
Banyo havlusu- müslin,şampuan, banyo filesi( benimki köpüklü file çok rahat ettim)
Bebek küveti, kova, maşrafa bebe yağı
Kıyafetler ( 3 adet battaniye, 5 6 alt üst takım, 10 çıt çıt, çorap 5 6, şapka 3 4, )
Ben sling almayı düşünüyorum.
Ana kucağı
Telsiz ya da gece görüşü olan bir kamera(ilk etapta bebekler çok uyanıyor- kamerayı tercih ederim)
Anne yanı bir beşik
Anlayışlı bir koca
Ben ilk etapta ihtiyaç olarak bunları görüyorum.

Amin inşallah canım ben kendimden çok büyük bir performans beklemiyorum bakalım

ben doktora şu kadar kilo aldım demeye korkuyorum arkadaşlar inanılmaz iştahım açık n'olacak böyle
Kaç kilo aldın bende hızla alıyorum zaten pis bir bünyem var tabiri caizse su içsem yarıyor son kiloma bakmadım ama üç kilo almışımdır bundan sonra dahada hızlı alırım

ben doktora şu kadar kilo aldım demeye korkuyorum arkadaşlar inanılmaz iştahım açık n'olacak böyle

Kaç kilo aldın bende hızla alıyorum zaten pis bir bünyem var tabiri caizse su içsem yarıyor son kiloma bakmadım ama üç kilo almışımdır bundan sonra dahada hızlı alırım
Kızlar beni doktor her gittiğimde tartıyor şimdiye kadar 500gr verdim sonrada geri aldım ama randevu yaklaşınca dikkat ediyorum istemsizce bakalım bu defa 1 ay ara var napıcam iştahım da çok açıldı en az 5000 adım ekstra atmaya çalışıyorum haftada 5 gün zaten kilolu hamile kaldım tedirginim

Bende kilolu hamile kaldım ilk çocukta 20 kilo almıştım bunda ne olcak bilmiyorum ya o zaman 22 yaşındaydım şimdi ise 36

5 kilo almışım eyvah eyvaahh benimde kilo almaya çok müsait bir yapım var, kendimi tutayım diyorum ama bi bakıyorum sofra boşalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…