ne terbiyesizlik ya dünyanın en doğal eylemi, doğum anında sancıdan bağırmako kadın benmiyim acabatek doğuran ben değilmişimde ne bağırıyormuşumda benden anne olmazmışta vs vs
hahah bu benim eşimAa ne güzeeleşime önerdiğim isimlerden biri ama pek yanaşmadı. Zaten ne desem ık mık yapıyo anlamadım nası koycaz çocumun ismini seni tebrik ediyorum darısı başıma
muhtemel sonumuzBenimkini eşim koydu ben de onayladım
günaydınGünaydın kızlar hayırlı cumalarnasılsınız, nasıl geçiyor hamilelik bulantılar bitmiştir umarım An itibarı ile 15 haftaya giriş yaptım göbeğim baya çıktı ama hiç kilo almadım daha, normal mi sizce? İnsanlar kilo almayınca sevinir ben endişeleniyorum
Evet mükemmel hisler gerçektengünaydınben hızla kilo almaya devam ediyorum bence sizde artık bu haftalardan sonra almaya başlarsınız, benimde göbeğim yusyuvarlak oldu , alt karnım dokununca çok belirgin harika bir his
doğumumu anlatsam daha neler neler yaptılar ama burda korkan insanlar varne terbiyesizlik ya dünyanın en doğal eylemi, doğum anında sancıdan bağırmakbende dün devlet hastanesine muayene olmaya gittim dr çok ilgili ve güleryüzlüydü hepsi bir değil elbette, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Allah yardımcın olsunAminn saol canım sana da
Hem de 1. Sınıf okutuyorum.. öyle zor
Canım ilk etapta bebekler uzun giyiyor ince ama uzun şeyler giydirebiliriz bence pamuklu, alt üst takım şeklinde almanı öneririm, ilk etapta kankalar sıvıya yakın olunca çok dışarı çıkıyor çünküBugün isimsiz erkeğime ilk zıbınını tulumunu aldımbi 3 aylık bide yenidoğan. En zevkli alışveriş bence şimdi kafamda bağğzı deli sorular var kızlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdi tahmini doğum 10 eylül gözüküyor
Bizim dombili zamanlar haziran temmuz ağustos
Alışveriş zor olur mu?
Eylül de uzun kollu mu daha çok kullanırız kısa kollu mu? Yani ikisinden de alınır illa ki ama hangisine ağırlık verilmeli?
Eylül de hava sıcak olabilir gibi düşünüyorum. Mevsimler biraz kaydı. Yaz geç geliyor, e geçte bitecek. Geçen kasım da bu nasıl kasım diyorduk arkadaşlarla hatırlıyorum :)
Listesi olan var mı? Yani çorap alalım ama mesela kaç adet alalım
Bide şimdi kışlıklar indirimli. Eylülde sezon sezon ödeyeceğimize şimdi alsak daha iyi olmaz mı?
Arkadaşlar çok kafam karışık3-5 demeden cevaplayalım
Bence battaniye lazım kuzuCanım cinsiyet belli olsun bende hemen bir iki bir şey alacağım çok özeniyorum hep alışveriş sitelerinde favorilere ekleyip duruyorum, sanırım uzun kollu ve kısa kollu karışık alacağız bir de herkes bana yenidoğan çok alma diye tembihledi hastane çıkışlarına bakıyorum mesela içinde battaniye olanları var onlardan mı alıcaz kuzenim dedi penye battaniye olsun en az üç tane çok kirleniyormuş vs. Kimisi diyor ona gerek yok kafam iyice karıştı tek bildiğim yenidoğan çok alınmayacak bu kadar yeğenim var 2 buçuk yaşında ablam getirecek baya bir şey bende üstüne eklerim diyorum eksikleri biberon alıcam bu ay ama onun zaten cinsiyeti yok beyaz
GünaydınnnGünaydın kızlar hayırlı cumalarnasılsınız, nasıl geçiyor hamilelik bulantılar bitmiştir umarım An itibarı ile 15 haftaya giriş yaptım göbeğim baya çıktı ama hiç kilo almadım daha, normal mi sizce? İnsanlar kilo almayınca sevinir ben endişeleniyorum
Evet canım ablam tam pandemi de doğurdu herkes eve yenidoğan zıbın vs yolladı yarısını hiç kullanamadım diyor iri bir bebekti bakalım bizimkiler nasıl olacak Allah’ın izniyle o günleri görelim bizdeBence battaniye lazım kuzukaka oluyor, yenidoğan ablan getirecekse çok iyi 3 5 de sen alır koyarsın tamam
Amin inşallah canımEvet canım ablam tam pandemi de doğurdu herkes eve yenidoğan zıbın vs yolladı yarısını hiç kullanamadım diyor iri bir bebekti bakalım bizimkiler nasıl olacak Allah’ın izniyle o günleri görelim bizde
ben doktora şu kadar kilo aldım demeye korkuyorumEvet mükemmel hisler gerçekteninşallah almaya başlarım, doktorum kızıyor artık
Kaç kilo aldın bende hızla alıyorum zaten pis bir bünyem var tabiri caizse su içsem yarıyor son kiloma bakmadım ama üç kilo almışımdır bundan sonra dahada hızlı alırımben doktora şu kadar kilo aldım demeye korkuyorumarkadaşlar inanılmaz iştahım açık n'olacak böyle
ben doktora şu kadar kilo aldım demeye korkuyorumarkadaşlar inanılmaz iştahım açık n'olacak böyle
Kızlar beni doktor her gittiğimde tartıyor şimdiye kadar 500gr verdim sonrada geri aldım ama randevu yaklaşınca dikkat ediyorum istemsizce bakalım bu defa 1 ay ara var napıcam iştahım da çok açıldı en az 5000 adım ekstra atmaya çalışıyorum haftada 5 gün zaten kilolu hamile kaldım tedirginimKaç kilo aldın bende hızla alıyorum zaten pis bir bünyem var tabiri caizse su içsem yarıyor son kiloma bakmadım ama üç kilo almışımdır bundan sonra dahada hızlı alırım
ben doktora şu kadar kilo aldım demeye korkuyorumarkadaşlar inanılmaz iştahım açık n'olacak böyle
Bende kilolu hamile kaldım ilk çocukta 20 kilo almıştımKızlar beni doktor her gittiğimde tartıyor şimdiye kadar 500gr verdim sonrada geri aldım ama randevu yaklaşınca dikkat ediyorum istemsizce bakalım bu defa 1 ay ara var napıcam iştahım da çok açıldı en az 5000 adım ekstra atmaya çalışıyorum haftada 5 gün zaten kilolu hamile kaldım tedirginim
5 kilo almışım eyvah eyvaahhKaç kilo aldın bende hızla alıyorum zaten pis bir bünyem var tabiri caizse su içsem yarıyor son kiloma bakmadım ama üç kilo almışımdır bundan sonra dahada hızlı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?